Berbec – Nouă de cupe

Este o lună în care te poți bucura de realizări și împlinirea dorințelor, cât timp îți vei asculta intuiția. Nu vei duce lipsă de sensibilitate, imaginație și compasiune dar ai și dorința de a fi relaxat, detașat de problemele cotidiene preferând să savurezi din plin micile plăceri ale vieții. Achiziția unui bun, relația armonioasă cu propriul copil sau persoana iubită, un examen trecut cu brio precum și excursii alături de persoane dragi sunt doar câteva aspecte pe care preferi să le trăiești din plin. Relația cu familia este mult mai deschisă, mai sinceră. Deviza ta, în această lună, este: „Nu condiția noastră ci calitatea sufletului nostru ne face fericiți.” Voltaire

Indiferent de munca pe care o prestezi reușești să o faci cu plăcere, te dedici finalizării la timp a sarcinilor de serviciu. Este o perioadă în care ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute. Fie că vorbim despre o promovare la actualul loc de muncă, fie că ai găsit un alt job, după îndelungi căutări, cert este că a venit timpul să te bucuri de această perioadă favorabilă, din punct de vedere profesional și financiar. Dai dovadă de spirit de echipă fiind de un real ajutor pentru colegii tăi. Ai ocazia să te bucuri acum de reușite în cadrul unei afaceri sau a unui parteneriat.

Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă putem vorbi acum despre bucuria și împlinirea de a fi alături de partenerul de viață. Nimic nu este prea greu pentru tine cât timp ești susținut în demersurile tale de către persoana dragă. Nu uita însă că trebuie să dăruiești dragoste și respect pentru a primi, la rândul tău, același lucru. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai acum ocazia să faci alegerea potrivită, să întâlnești persoana alături de care să te simți împlinit, savurând dragostea din plin.

 

Taur – Zece de cupe

Este o lună în care te poți bucura de împliniri, armonie, stare de siguranță, intuiție, presentimente. Această carte de Tarot relevă echilibrul și stabilitatea în relația cu ceilalți, îndeosebi în cadrul familiei. Este important să dai dovadă de mai multă deschidere, să te adaptezi la schimbările care pot să apară acum. Cert este că putem vorbi despre împlinirea unor proiecte la care muncești de ceva timp. Ai ocazia să faci o călătorie importantă, să inițiezi parteneriate, asocieri care îți vor aduce succesul mult dorit. Prin tact și diplomație reușești să atragi de partea ta oamenii care te vor ajuta să-ți împlinești obiective importante. Este posibil să fii mult mai atras acum de ocultism, psihologie, parapsihologie, poți participa la cursuri sau poți fii chiar tu inițiatorul unor astfel de seminarii, workshopuri care vizează aceste domenii. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Fiecare zi este o nouă viață pentru omul înțelept.” Dale Carnegie

Putem vorbi despre o perioadă de realizări, de împliniri în plan profesioanl. Dar nimic nu vine fără muncă și dedicare. Ai ocazia să realizezi acum parteneriate, asocieri de „cursă lungă” sau te poți bucura de reușită în cadrul unui proiect comun, alături de colegi sau de un asociat. Este timpul să culegi roadele muncii tale dar și să profiți din plin de oportunitățile care vin acum spre tine, în plan profesional. Planul financiar este bine aspectat în această lună știind cum să dai dovadă de mai multă chibzuință, atunci când vine vorba despre cheltuieli. Ai ocazia să achiziționezi un bun, o mașină sau o casă la un preț avantajos.

În perioada analizată aici te bucuri foarte mult, cât timp ai alături de tine familia, partenerul de viață, copiii. Ai ajuns la stabilitate, echilibru și liniște în relația de cuplu astfel că ai curaj să dai startul acum unui proiect major, în care implici și familia. Putem vorbi și despre aflarea unor vești bune care țin de nașterea unui copil, realizări importante ale propriului copil sau ale partenerului de viață. Cert este că sărbătorești ceva important în familie. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai șansa de a te îndrăgosti la prima vedere implicându-te într-o relație de viitor. Este posibil să te muți împreună cu o persoană dragă sau poți chiar să te căsătorești acum.

 

Gemeni – Trei de cupe

În această lună te bucuri de împliniri, ai toate șansele să îți realizezi un vis, să ai succesul dorit. Este momentul în care îți sunt recunoscute meritele personale. Ești într-o stare de încredere și optimism fiind indicat să te bucuri din plin de fiecare moment ce vine către tine. Fie că vorbim despre relații personale sau despre afaceri, carieră cartea de Tarot „trei de cupe” anunță că, indiferent de obstacole, vei ajunge totuși la un final fericit. Poate fi vorba și despre o petrecere, un botez, un eveniment fericit la care participi. Ai acum de partea ta oameni de nădejde care te vor ajuta să treci peste o situație neplăcută. Deviza ta, în această lună, este: „Secretul succesului stă în constanța cu care îți urmărești scopul.” B. Disraeli

La locul de muncă ești mult mai destins acum reușind să faci față cu brio la orice solicitări. Ai ocazia să te bucuri de o realizare importantă, poți să celebrezi o avansare, obținerea unui nou post sau chiar a unui nou loc de muncă, pe care îl dorești de mai mult timp. Poate fi vorba și despre o promovare ce vine și cu o mărire substanțială de salariu. Ai toate motivele să sărbătorești o reușită majoră în carieră. Putem să vorbim și despre o achiziție importantă sau ai ocazia să semnezi un contract avantajos.

Viața de cuplu se intensifică acum relaționând, participând la o petrecere sau chiar mai multe, alături de prieteni. Te bucuri de prezența partenerului de viață împărtășind momente de pasiune și bucurie. Este o perioadă de dăruire și afecțiune, de respect și apreciere. Partenerul de viață îți va fi alături în demersurile pe care vrei să le faci, fie că este vorba despre carieră, afaceri sau achiziții. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci este timpul să întâlnești persoane noi, interesante, să legi noi prietenii cu persoane de sex opus. Putem vorbi și despre debutul unei relații promițătoare, plină de romantism.

 

Rac – Spânzuratul

Este foarte posibil ca, în luna analizată aici, să te confrunți cu o perioadă de stagnare, pierderi, sacrificii personale, sentimentul că ești marginalizat. Această carte de Tarot indică o stare de blocaj. Putem vorbi despre nevoia de a sacrifica ceva pentru a obține ceea ce îți dorești. Putem vorbi și despre o alegere voluntară, poiț să renunți la un ideal fiind vorba despre un risc asumat. Cert este că ai acum ocazia să vezi lumea și lucrurile așa cum sunt, de fapt, fiindu-ți totuși destul de greu să te mobilizezi și să mergi pe noul drum ales. Putem vorbi și despre o perioadă de transformări profunde, totul este să te adaptezi la noile situații și să te debarasezi de trecut. Deviza lunii analizate este: „Eu merg încet, dar nu merg niciodată înapoi.” Abraham Lincoln

La locul de muncă este posibil să te simți oarecum neputincios, pus în fața unor situații neprevăzute. Poate fi vorba despre întârzieri, obstacole, ai sentimentul că nu mai poți progresa sau măcar îți dorești să ieși dintr-o situație destul de dificilă. Este posibil să te simți exploatat, folosit de cei din jur. Întâmpini tot felul de probleme, vis-a-vis de realizarea unui proiect. Pur și simplu te simți epuizat fizic și emoțional având sentimentul că nu mai ajungi acolo unde ți-ai propus. Putem vorbi despre o perioadă de șomaj sau incapacitatea de a găsi un loc de muncă, un post mai bine plătit. Este recomandat să conștientizezi că nu te afli pe drumul corect, în plan profesional. Trebuie să te eliberezi și să-ți asculți intuiția pentru a reuși să faci alegerea corectă.

Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă este posibil să te simți acum prins într-o relație care nu face decât să te împovăreze, simți că, pur și simplu, nu mai poți tolera actuala stare de lucruri și că a venit timupl să schimbi direcția. Este posibil să te simți umilit, dezamăgit făcând tot felul de compromisuri, doar pentru a reuși să mai salvezi câte ceva din relația de mariaj. Este recomandat să pui punct unei relații care, de fapt, îți provoacă tot mai multă suferință. Dacă ești singur ai sentimentul că nimeni nu te vrea, că ești numai folosit de către sexul opusși nu ești apreciat la adevărata valoare personală. Totul este să înveți lecția detașării și să aștepți cu răbdare vremuri mai bune.

 

Leu – Opt de spade

În perioada analizată aici te poți confrunta cu sentimentul de neputință, incapacitatea de a te exprima la adevărata valoare. Te simți marginalizat, respins de ceilalți având senzația că nu îți găsești locul. Starea de victimizare nu te va ajuta cu nimic, ba din contră, vei deveni mult mai vulnerabil în fața adversarilor. Starea de confuzie este destul de mare iar situațiile de criză cu care te poți confrunta se cer rezolvate cât mai rapid. Nu este momentul să te izolezi fiind important acum să conștientizezi că numai prin deschidere față de ceilalți și o comunicare sinceră, directă vei găsi soluțiile salvatoare.Deviza lunii, pentru tine, este: „În viață nu există limite, cu excepția celor autoimpuse.” Les Brown

Ai sentimentul că stagnezisau că nu ai nici-o șansă de a progresa în direcția aleasă de tine. Starea de neîncredere și pesimism poate să îndepărteze colegii și respinge orice tentativă de reconciliere venită din partea superiorilor. Este recomandat să fii mult mai deschis la ideile celorlalți și să te implici mai mult în activitățile, proiectele din cadrul colectivului de lucru. Dacă vrei să treci cu brio un examen nu trebuie decât să socializezi, să te informezi mai mult, să ieși din „conul de umbră”. Este timpul să faci o schimbare, să te eliberezi dintr-o situație autoimpusă.

În relația de cuplu persistă starea de neîncredere, de limitare având sentimentul că nu te poți exprima cu adevărat. Ești preocupat mai mult de latura profesională și financiară existând riscul de a marginaliza relația de cuplu. Este recomandat să te eliberezi de propriile constrângeri și să acorzi mai multă atenție persoanei dragi, să ieșiți mai mult în natură, să redescoperiți bucuria de afi în doi. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai sentimentul că nimeni nu merită dragostea și aprecierea ta fapt care nu va face decât să te îndepărteze de sexul opus.

 

Fecioară – Steaua

Această carte de Tarot arată că ești pe drumul cel bun. Experiențele prin care ai trecut te vor ajuta să mergi către împlinirea scopului pe care ți l-ai propus. Este o carte a speranței și a revenirii după o suferință majoră. Poate fi vorba și despre sentimentul că ai ajuns acolo unde ți-ai propus regăsindu-ți pacea interioară, împăcându-te cu oamenii și situațiile apărute în calea ta. Ai acum șanse sporite de a întâlni oamenii potriviți, la momentul oportun pentru a putea rezolva o situație neplăcută cu care te poți confrunta. Este o carte considerată norocoasă, o carte a destinului care promite realizări, șanse de succes, împlinirea unor speranțe, o stare de regăsire a sinelui. Deviza ta pentru luna analizată este: „Fericirea se află de-a lungul drumului iar nu la finalul acestuia.” Anonim

Lucrurile încep să se deruleze în favoarea ta. Nu mai ai sentimentul de blocaj, de neputință. Ai acum șanse destul de bune pentru a reuși să demarezi proiecte de succes. Totul depinde de capacitatea ta de a valorifica, de a utiliza și de a profita de oportunitățile care vin acum spre tine. Este posibil să primești mai multe responsabilități, să ajungi într-un post de conducere sau, pur și simlu, să găsești un nou job, după îndelungi căutări. Din punct de vedere financiar se pare că vei avea o mai bună capacitate de negociere, poți semna contracte destul de avantajoase și, implicit, ai șansa de a încasa mai mulți bani. Este momentul potrivit pentru a cere și a primi o mărire de salariu.

În relația de cuplu putem să vorbim acum despre posibilitatea de reinstalare a echilibrului și armoniei conjugale. Poate chiar vei lua decizia fermă de a te desprinde dintr-o relație definitiv având șansa de a găsi ceva mai bun, mai promițător. Cert este că relațiile tale se află sub steaua morocului, a speranței de mai bine. Dacă ești singur putem vorbi acum despre speranța de a întâlni pe cineva care să corespundă, din punct de vedere intelectual și afectiv. Ești deschis la orice propunere trăind din plin o relație de iubire aflată la început de drum. Simți că ai aproape de tine prietenul, iubitul pe care te poți baza în momentele de răscruce.

 

Balanță – Opt de cupe

În această lună ești predispus la evenimente menite să te oblige la schimbarea direcției, fie că vorbim despre planul relațional sau cel profesional. Este cartea de Tarot care semnifică o răscruce de drumuri, dezamăgiri, necesitatea de a alege altceva. Este recomandat să te detașezi de anumite situații neplăcute și de oamenii care le-au provocat. Este timpul să înveți să accepți oamenii așa cum sunt și să nu mai încerci să-i schimbi. Trebuie să deprinzi cum poți pune capăt situațiilor limită, să te împaci cu propria persoană. Poate avea loc acum o reorganizare a vieții axându-te mai mult pe căutarea și împlinirea spirituală mai degrabă decât pe cea materială.Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Pe măsură ce creștem descoperim că până și persoana care nu trebuia să ne dezamăgească vreodată, probabil o va face.” Octavian Paller

Ai ajuns în punctul în care simți că nu mai merită să investești energie fizică și mentală la locul de muncă. A venit momentul să te desprinzi dintr-un mediu de lucru epuizant și care nu mai corespunde cu așteptările tale. Ai sentimentul că ți s-au năruit toate speranțele, că proiectul la care ai tot lucrat de atât de mult timp nu are șanse de concretizare astfel că preferi să bați în retragere. Ai ajuns la o răscruce de drumuri și nu prea știi pe ce drum să o iei,te simți derutat.Putem vorbi acum despre niște posibile pierderi financiare.

Chiar este acum un moment potrivit pentru a te desprinde dintr-o relație de cuplu care nu reușește să-ți mai ofere ceva bun. Se poate vorbi despre o separare, desprinderea din cadrul unei relații, chiar o trezire la realitate având ocazia să vezi adevărata față a persoanei de lângă tine. Despărțirea poate fi dureroasă dar necesară fiind important să schimbi direcția, să faci loc în viața ta unui nou început. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai sentimentul că nici nu există vreo speranță de a găsi o persoană potrivită.

 

Scorpion – Trei de spade

Este o lună în care poți fi pus în situația de a face un pas important către o schimbare majoră survenită în urma unei suferințe profunde, a unei despărțiri dureroase. Este posibil să anticipezi acum un viitor sumbru, să nu mai vezi nici-o speranță, posibilitate de a ieși dintr-o situație care este posibil să te ducă pe culmile disperării, să nu reușești să-ți mai găsești direcția. Putem să vorbim acum și despre certuri, dezamăgiri, sistarea bruscă a unui proiect important. Dacă te lași învins de toate acestea te vei scufunda, chiar și mai mult, în suferință. Deviza lunii în discuție este: „Din păcate știm să apreciem dragostea, abia atunci când o pierdem.” Anonim

Este posibil să te simți dezamăgit de un coleg sau un superior. Există posibilitatea destul de mare de a prelua sarcinile de lucru sau un post, un job care îți va provoca tot felul de nemulțumiri. Simți că nu poți avea încredere în nimeni și nimic, că există, la orice pas, dușmani ascunși, gata în orice moment să îți facă rău. Putem vorbi și despre certuri cu colegii, există riscul de a pierde un loc de muncă datorită impulsivității. Dacă ești implicat într-o afcere personală poți trece acum printr-o perioadă plină de stres, probleme financiare. Nu este momentul potrivit pentru a demara noi parteneriate de afaceri.

Te poți confrunta cu pierderi în plan sentimental, relațional. Parcă lumea se năruie, mediul, siguranța, odată ce ești părăsit de o persoană dragă. Te simți singur, trist, nedreptățit și nu îți poți regăsi echilibrul și liniștea. Cert este că te poți confrunta acum cu certuri, reproșuri nevenindu-ți să crezi că a venit momentul despărțirii de partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă poți trece printr-o perioadă de refuzuri repetate, dezamăgiri venite din partea sexului opus. Este recomandat să iei o mică pauză și să te preocupi de lucruri care te vor ajuta, cu adevărat, în plan emoțional.

 

Săgetător – Patru de monede

În perioada supusă analizei aici ai ocazia să primești ceea ce îți dorești, îndeosebi în plan material. Este o lună a stabilității, a bunăstării și a revigorării. Este un timp favorabil care vine după o perioadă de eșecuri, renunțări, suferințe. Putem să vorbim acum despre o ancorare în concret, de o nevoie exagerată de siguranță personală dar și de necesitatea de a adopta o atitudine mai rezervată față de anumite persoane sau evenimente. Este posibil să fii prea rigid, chiar încăpățânat venindu-ți destul de greu să accepți o schimbare care te poate lua prin surprindere. Poate fi vorba și de un atașament exagerat față de anumite valori iluzorii. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Beția bogăției este mai primejdioasă decât beția vinului.” Anonim

Ai acum tendința de a te axa doar pe realizarea propriului scop, fără a mai ține cont de ceilalți fapt care te poate îndepărta de colegi, de suportul, susținerea venită din partea acestora. Ai o atitudine destul de rigidă în raporturile de serviciu așa că nu te poți aștepta la progrese. Este recomandat să-ți schimbi modul de a privi colaborarea cu colegii și cu superiorii. Este absolut necesar să te rupi de trecut, să renunți la un proiect profesional care nu îți mai aduce nici-un beneficiu. Ești destul de egoist, chiar lacom, atunci când vine vorba despre bani. Nu ești dispus să-i ajuți pe ceilalți. Este o perioadă favorabilă acumulărilor în plan material.

În cadrul relației de cuplu ai o atitudine oarecum rigidă preferând să ții cont mai mult de latura materială. Este posibil să te confrunți cu o dorință exagerată de posesivitate fiind acum victima propriei rigidități, a încăpățânării extreme. Este nevoie de o atitudine mai deschisă și mai sinceră față de partenerul de viață. Lipsa de încredere în celălalt poate declanșa certuri, discuții în contradictoriu. Dacă ești singur ai acum tendința de a face alegeri bazate pe interesul material și mai puțin pe tot ceea ce ține de sentimentele de iubire.

 

Capricorn – Cinci de bâte

În această lună se poate vorbi despre necesitatea de a apela la forța mentală, fizică și emoțională pentru a reuși să faci față, chiar cu brio, la obstacolele care pot să apară. Este necesar să muncești din greu pentru a obține o schimbare favorabilă, prin intermediul căreia să obții accesul la resursele mult dorite. Ai totuși capacitatea de a ieși cu succes din orice confruntare, cât timp reușești să te adaptezi din mers la situațiile neașteptate. Această carte de Tarot semnifică forța, energia, înțelepciunea necesară pentru a putea depăși dificultățile. Putem vorbi acum despre asumarea unor acțiuni făcute cu dedicare și responsabilitate fapt care nu poate decât să-ți dea sentimentul de împlinire și mulțumire sufletească. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Drumul spre fericire presupune: hotărâre, efort și timp.” Dalai Lama

Avem de-a face cu o perioadă dinamică, agitată fiind necesar să te mobilizezi pentru a putea face față provocărilor venite din partea adversarilor. Putem vorbi și despre un proiect ce trebuie finalizat, într-un timp cât mai scurt cu putință și tot ai sentimentul că nu vei face față situației. Cert este că ești o persoană capabilă de o bună organizare și poți duce la bun sfârșit proiectele pe care le ai în lucru și supraveghere. Totul este să dai dovadă de tact și diplomație în relația cu superiorii dar și cu competitorii. Este o perioadă destul de agitată, din punct de vedere financiar fiind nevoit să faci unele cheltuieli urgente și total neașteptate. Ar trebui să depui mai mult efort pentru soluționarea problemelor financiare știind că aceasta nu va fi în zadar.

Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă pot să apară acum certuri, conflicte. Vrei cu tot diandinsul să-ți demonstrezi puterea și autoritatea în fața partenerului de viață. Putem vorbi despre o relație în care predomină tensiunea, starea de nemulțumire reușind cu mare greutate să ajungeți la un consens. Este foarte posibil să fii nevoit să lupți pentru a salva o relație în declin. Cert este că nu ai cum să te plictisești. În același timp, putem vorbi despre aflarea unor vești care pot amenința relația de cuplu. Dacă ești singur atunci ai tendința să privești dragostea ca pe un joc. Este posibil ca o persoană care este atrasă de tine să fie respinsă de atitudinea ta prea rece, impulsivă. Nu prea ai chef acum de dragoste.

 

Vărsător – Cavalerul de spade

Această carte de Tarot prestește, pentru tine, o perioadă de dinamism, agitație, neliniște interioară, o rivalitate exprimată mai mult sau mai puțin direct. Atmosfera se poate dovedi tumultoasă fiind nevoit să lupți cu ambiție și mult curaj pentrua depăși situațiile dificile. Ai șanse destul de bune, în perioada analizată, să finalizezi anumite relații, situații care ți-au dat serioase bătăi de cap. În situațiile limită ai șansa să descoperi care este adevărata ta forță interioară. Treci acum printr-o perioadă de suferință profundă iar toată această manifestare a agresivității de care poți să dai dovadă nu face decât să readucă în prim plan traume, suferințe care păreau vindecate.Deviza ta, pentru această lună, este: „În certuri cine se bagă, parte trebuie să tragă.” Anton Pann

Starea de impulsivitate poate să declanșeze adevărate conflicte în cadrul relației cu colegii și/sau clienții. Ai tendința de a intra în polemici, vrei să-ți dai dreptate cu orice preț, fără să te gândești la consecințe. Această carte prevestește primejdia, elementul surpriză, acel ceva care te poate conduce către o posibilă demisie sau concediere. Este nevoie de tact și diplomație din partea ta pentru a reuși să depășești situațiile critice. Trebuie să fii atent la cei cu care dorești să te asociezi întrucât există riscul de a fi atacat din umbră. În plan financiar te poți simți furat, nedreptățit încercând să-ți mai recuperezi din pagube.

Dacă ești implicat deja într-o relație de cuplu stabilă este posibil să te confrunți acum cu tot felul de certuri, conflicte care, necontrolate suficient, pot duce chiar și la despărțire. Poate fi vorba acum și despre apariția unui potențial rival fiind nevoit să lupți cu „toate armele din dotare” pentru a putea să păstrezi ceea ce consideri că îți aparține, de drept. Așadar, vrând-nevrând ești pus într-o situație neplăcută în privința relației de mariaj venindu-ți destul de greu să îți regăsești calmul și diplomația. Dacă ești singur atunci poți avea tendința de a te implica într-o relație lăsându-te purtat de pasiune, fără să te gândești la consecințe.

 

Pești – Regele de spade

Avem de-a face cu o lună în care este necesar să îți revizuiești cu mult mai mare atenție proiectele și să nu te lansezi în noi acțiuni, până când nu ai verificat cu atenție despre ce este vorba, dacă merită să te lansezi într-o (nouă) colaborare. Este necesar să acționezi cu multă prudență și înțelepciune. Preferi să ții secrete proiectele pe care vrei să le demarezi. Chiar dacă ești sociabil, prietenos nu lași totuși să transpară ceea ce gândești, cu adevărat. Ai nevoie acum să simți că deții controlul asupra celorlalți și că ești capabil să coordonezi cu succes o activitate. Deviza lunii analizate este: „Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” Geoge Bernard Shaw

Putem vorbi acum despre capacitatea de a negocia și a te impune în fața colegilor și a competitorilor. Dai dovadă de maturitate și înțelepciune, în plan profesional fiind de un real folos celor din jur. Ai ocazia să descoperi punctele slabe ale oamenilor din preajma ta profitând astfel de oportunități de progres. Dai dovadă de abilități, te adaptezi rapid la situațiile critice și trasezi strategii demne de toată lauda. Este recomandat să nu exagerezi și că „calci pe cadavre”, din dorința exacerbată de a obține succesul absolut. Există un risc crescut de a atrage consecințe nefaste de pe urma unor astfel de exagerări.

În plan relațional putem să vorbim despre o perioadă intensă, în care pot avea loc discuții clarificatoare cu partenerul de viață. Este posibil să nu te bucuri prea mult de atenția și afecțiunea venite din partea partenerului de viață. Vei pune, înainte de toate, rațiunea și interesele astfel că putem vorbi despre o perioadă destul de plăcută, din punct de vedere relațional. Ai tendința de a fi prea critic cu partenerul de cuplu ceea ce nu va face decât să instaleze o stare de răceală, indiferență între voi doi.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com