Berbec – Opt de bâte

În această lună ar trebui să profiți de oportunitățile de schimbare a direcției (relațional, profesional sau spiritual) care vin spre tine. Cartea de Tarot Opt de bâte marchează începutul unei noi etape. Este recomandat să fii receptiv la mediul în care trăiești acceptând și părerile celorlalți, încercând să înțelegi ce și unde ai greșit pentru a nu mai repeta aceste greșeli pe viitor. Putem să vorbim și despre schimbări bruște, care te vor lua oarecum prin surprindere. Cartea aduce mesajul unei schimbări pozitive, primirea unor vești care te vor impulsiona să schimbi direcția. Poate fi vorba și despre o călătorie de deschidere către noi orizonturi, o nouă cultură, noi posibilități de progres. Deviza ta, în această lună, este: „Ai grijă ce-ți dorești pentru că s-ar putea să se îndeplinească.” Anonim

Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă putem să vorbim acum despre mai multă pasiune, dedicare a timpului pentru partenerul de viață, în familie; călătoriți mai mult împreună, interacționați cu oameni noi, interesanți. Se poate vorbi și despre schimbări rapide care țin de relație. Poți primi vești noi, care țin de relația ta cu rudele apropiate, poate chiar luați decizia de a pleca într-o vizită peste hotare. Dacă ești singur atunci este posibil să cunoști pe cineva interesant alături de care să ai sentimentul de împlinire. Ai acum toate șansele de a te implica într-o (nouă) relație de dragoste.

Traversezi o perioadă plină de dinamism, ești dornic să evoluezi, să obții succesul în plan profesional și, implicit, financiar. Ai ocazia să te implici acum într-o colaborare cu persoane aflate la distanță sau chiar peste hotare. Ești într-o stare de continuă agitație, mereu în mișcare, dornic să te implici cât mai mult în activități interesante. Este o carte de Tarot care vorbește despre decizii rapide, călătorii în interes de serviciu, capacitatea de a finaliza la timp obligațiile de lucru.

 

Taur – Doi de bâte

În luna analizată aici putem să vorbim despre o perioadă de retragere, de analiză în profunzime a vieții și a situațiilor cu care te confrunți. Chiar dacă cei din afară te pot percepe ca fiind o persoană lipsită de dinamism preferând să nu te implici prea mult în activitățile de grup tu, de fapt, analizezi oamenii și evenimentele adoptând o poziție de neutralitate. Preferi să păstrezi o oarecare distanță față de ceilalți poate și datorită pierderilor, a dezamăgirilor pe care le-ai avut în ultima vreme. Preferi să-ți planifici cu chibzuință acțiunile, fără să te lași influențat de părerile celor din jur. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Calitatea nu este niciodată un accident, aceasta este rezultatul unui efort de inteligență.” John Ruskin

Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă este posibil să fi ajuns acum într-o stare de rutină. Te găsești, practic, la o răscruce de drumuri și nu prea știi exact ce direcție să alegi, fie te detașezi și aștepți vremuri mai bune, fie pornești către o nouă direcție. Totuși, ești conștient că așteptarea nu este tocmai o soluție. Este necesar să dai dovadă de mai multă înțelegere față de partenerul de viață fiind mai afectous cu acesta, mai atent la ce dorește, de fapt, celălalt de la tine. Nimic nu este imposibil dar așteptarea nu face decât să agraveze și mai mult situația din cadrul relației. Dacă ești singur preferi să stai detașat, nu mai vrei nimic și pe nimeni. O dezamăgire trăită de curând te determină să adopți această atitudine acum.

La locul de muncă îți îndeplinești sarcinile cu simț de răspundere știind exact ce anume ai de făcut. Preferi să nu te implici prea mult în colaborări, să nu dai atenție bârfelor alegând să stai retras, în lumea ta. Nu lași să ajungă la suprafață ideile și/sau părerile tale legate de un proiect. Preferi să lucrezi în tăcere, să-ți finalizezi sarcinile, obligațiile de muncă, fără a atrage prea mult atenția colegilor și/sau superiorilor. Te-ai simțit oarecum nedreptățit de atitudinea unor colegi iar acum vrei să le demonstrezi că te poți descurca foarte bine și fără ajutorul celorlalți. Este posibil să te gândești la o schimbare de direcție, în plan profesional. Deocamdată ești indecis.

 

Gemeni – Nouă de cupe

Putem vorbi despre o lună în care te simți oarecum mai relaxat, detașat, dominat de un optimism moderat, de încredere și dorința de implicare în activități care îți fac plăcere, cu adevărat. Reușești să scapi acum de o povară, te rupi de un mediu care te obosea peste măsură. Ai sentimentul că nu se întâmplă nimic interesant în viața ta deși, în jurul tău, sunt destule evenimente, acțiuni care ar putea să te mobilizeze. Preferi să nu te implici prea mult adoptând o atitudine indiferentă față de ceilalți oameni. Ar trebui totuși să fii mult mai atent la relațiile interumane pentru că starea de dezinteres te poate îndepărta de la adevăratul tău scop. Deviza ta, în această lună, este: „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho

Urmează o perioadă de mulțumire și împlinire pe care o resimți în relația cu partenerul de viață. Primești de la acesta exact ceea ce îți dorești, fie că este vorba despre afecțiune, fie că vorbim despre susținere, în plan social și/sau profesional. Ai în partener un ajutor de nădejde. Cât timp ești sincer și deschis în relația de cuplu lucrurile se vor derula în favoarea ta și, implicit, a relației în care te afli. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum ocazia să întâlnești o persoană de sex opus care îți va atrage atenția.

Ai ocazia să treci de un interviu cu brio sau poți obține succesul pe care îl doerai, de ceva timp, în plan profesional. Te bucuri acum de o mai bună relaționare în cadrul colectivului de lucru fapt care te poate ajuta să treci mai ușor peste dezamăgirile din trecut. Atmosfera plăcută, relaxantă chiar de la serviciu îți va da mai multă energie și motivația pentru a finaliza la timp anumite proiecte, obligații. Se pot rezolva acum mult mai ușor unele probleme care țin de latura financiară.

 

Rac – Lumea

Este timpul unui nou început. Pentru binele tău este recomandat să adopți o atitudine mult mai optimistă, încrezătoare în viață, tocmai pentru că totul este posibil acum. Poți pleca într-o călătorie peste hotare sau îți programezi o vacanță. Este o perioadă în care ești mult mai deschis către nou dând dovadă de originaliate și altruism. Este șansa ta de a-ți îndeplini dorințele, de a ajunge cu bine la finalul unui proiect. Ai un sentiment de împlinire sufletească, se clarifică unele aspecte. Tot acum ai șansa de a decoperi ceea ce este bun în viața ta trăind în armonie cu tine și cu cei din jurul tău. Deviza lunii analizate este: „Secretul fericirii este nu să faci ceea ce îți place, ci să-ți placă ceea ce faci.” James Mathew Barrie

În cadrul relației de cuplu se poate observa o stare de regăsire, de mulțumire și împlinire, ai acel sentiment de „acasă”. Te simți foarte bine, alături de partenerul de viață, indiferent dacă sunteți sau nu dedicați și profesiei. Este acea stare de siguranță pe care o trăiești numai alături de persoana dragă. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci putem vorbi despre o experiență destul de dureroasă pe care ai traversat-o în urma unei separări, a unei despărțiri. Ai acum ocazia să faci o călătorie importantă unde poți întâlni o persoană de sex opus de care ești atras, simți că ești compatibil cu ea. Începi să vezi lumea și viața cu alți ochi învățând cum să iubești din nou.

Ai un sentiment de împlinire, în plan profesional. Este posibil să primești postul sau slujba la care visai de ceva timp. Ai capacitatea de a duce la bun sfârșit un proiect la care ai lucrat în ultima perioadă. Este posibil să relaționezi, să colaborezi mai mult în plan profesional cu persoane aflate în străinătate. Ba chiar există șanse destul de mari să călătorești peste hotare, în interes de serviciu. În această lună poți face alegerile potrivite, din punct de vedere profesional având astfel sentimentul de împlinire. Este o perioadă foarte bună pentru demararea de noi acțiuni, poți lansa acum o (nouă) afacere sau o colaborare menită să-ți aducă succesul meritat, în plan financiar, profesional și social.

 

Leu – Șapte de monede

Putem să vorbim despre o perioadă în care este recomandat să dai dovadă de calm, răbdare și înțelepciune pentru a putea să-ți îndeplinești scopurile. Ai parte de oportunități și ocazia de a primi ajutor în momentele de răscruce. Este o carte care te îndeamnă să nu grăbești lucrurile fiind important să conștientizezi că totul se petrece cu un scop. Este necesar să ai încredere și să profiți de înțelepciunea universului lăsându-te condus de intuiție către adevărata cale de urmat. Chiar dacă mai apar unele întârzieri trebuie să vezi dincolo de aparențe și să nu iei decizii sub impulsul de moment. Ai nevoie de o anumită doză de detașare pentru a reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus. Deviza lunii, pentru tine, este: „Cine poate răbda merge înainte. Răbdarea este amară dar roadele sale sunt dulci.” J J Russeau

Urmează o perioadă de calm în cadrul relației de cuplu preferând să îți dedici timpul activităților de rutină din casă. Putem vorbi și despre o mai bună colaborare cu partenerul de viață punând la cale tot felul de proiecte care vizează gospodăria. Este o perioadă de stabilitate, de liniște și echilibru fapt care te va ajuta să-ți îndeplinești cu responsabilitate sarcinile care țin de carieră. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci te afli în fața unui (nou) început de relație. Trebuie să dai dovadă de răbdare și înțelegere față de persoana iubită pentru a vedea dacă merită să te implici pe termen lung.

La locul de muncă ești văzut de colegi și de superiori ca fiind un om de bază dând dovadă de calm și înțelepciune. Este o perioadă de acumulare, de stocare și de tatonare trebuind să ai încredere că se vor vedea și roadele muncii pe care o depui acum. Nu te aștepta la succes, realizări imediate, ci acționează pas cu pas, fără să grăbești lucrurile. Înainte de a duce la îndeplinire un proiect, un obiectiv este bine să te oprești puțin din starea de agitație și să vezi dacă este ceea ce îți dorești cu adevărat.

 

Fecioară – Trei de cupe

Este momentul în care ai ocazia să te bucuri de un eveniment important care se desfășoară în cadrul familiei sau în grupul de prieteni. Poate fi vorba despre o cununie, un botez sau, pur și simplu, te bucuri de un succes personal având ocazia să celebrezi, alături de persoane dragi sufletului tău. Este o perioadă de trăiri intense, o lună în care te bucuri de mai mult timp liber sau poți redescoperi starea de încredere și de optimism. Putem să vorbim și despre lăsarea în trecut a unui mediu stresant, epuizant din punct de vedere psihic și emoțional, sufletesc pentru a putea păși spre un drum presărat cu bucurie. Te găsești la finalul unui proiect sau a unei activități care ți-a dat mari bătăi de cap. Deviza ta pentru luna analizată este: „Prietenii sunt rudele pe care ți le faci.” Eustache Deschamps

Dacă ești implicat într-o relație de mariaj acum este un moment prielnic pentru a ieși mai mult, alături de partenerul de viață, la petreceri sau la întâlnirea cu prieteni bucurându-te de admirația și afecțiunea partenerului. Este o perioadă de implicare profundă în cadrul relației de mariaj redescoperind echilibrul și frumusețea de a fi într-o relație de cuplu. Dacă ești singur atunci este timpul să ieși mai mult la întâlniri cu prietenii având astfel mai multe șanse de a-ți găsi perechea potrivită. Relația de iubire începută în această perioadă are șanse sporite de a fi una de durată, o relație plină de romantism și de pasiune.

La locul de muncă se poate observa o atmosferă de lucru mult mai relaxată. Ai capacitatea de a te mobiliza și de a găsi soluții pentru a rezolva anumite probleme care țin de colaborare sau în relația cu superiorii. Știi cum să dai startul unor acțiuni, proiecte menite să-ți aducă recunoașterea în plan profesional. Poate fi vorba și despre mai mult succes în relația cu clienții, o promovare, o numire pe un post mai bine plătit. Ai acum toate șansele să te bucuri de succes, de recunoaștere în plan public și, implicit, în carieră. Putem să vorbim și despre o schimbare importantă în plan profesional și care te va avantaja pe termen îndelungat.

 

Balanță – Cinci de monede

Este o perioadă în care ai sentimentul că problemele personale nu se mai termină. Putem să vorbim despre o lună în care este posibil să te confrunți cu pierderi de natură materială, eșecuri care țin de planul profesional. Te poți simți singur, neînțeles, abandonat de parcă toată lumea ți se împotrivește. Trebuie însă să conștientizezi că răspunsurile sunt în tine și că totul depinde de modul în care gândești și privești lumea și viața. Indiferent de obstacolele cu care te poți confrunta acum nu trebuie să te descurajezi, ba din contră, este recomandat să vezi ce anume îți blochează evoluția, la cine sau la ce trebuie să renunți pentru ca viața ta să intre pe un făgaș firesc, liniștit. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Nu planta copacul tristeții în inima ta. Recitește în fiecare dimineață cartea bucuriei.” Omar Rhayyam

În zona relațională te simți dat la o parte, ignorat, lipsit de atenția venită din partea partenerului de viață. Nu ai cu cine să împărtășești temerile tale fiind vorba despre o stare de profundă răceală în relația de cuplu. Nu există suficientă comunicare simțindu-te astfel lipsit de perspectiva unui viitor mai bun, alături de partener. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, pentru că ai trecut printr-o experiență de dragoste care te-a marcat profund, nu prea mai ai încredere în nimeni preferând să stai singur, măcar pentru o perioadă, până când te mai întremezi, din punct de vedere emoțional.

Ai sentimentul că, oricât de mult ai munci și te-ai strădui, nu ești apreciat la adevărata valoare, în zona profesională. Ai nevoie de mai mulți bani, este posibil să te gândești să-ți iei un al doilea job. Ai toate șansele să te gândești și la o schimbare de direcție, în plan profesional. Trebuie însă să conștientizezi că problemele cu care te confrunți acum nu sunt chiar atât de severe încât să nu găsești alternative. Ba chiar poți avea ocazia să constați că tot răul este spre binele de mai târziu. Totul este să nu renunți și să ai mai multă încredere în propriile capacități și talentele de care dispui.

 

Scorpion – Valetul de monede

Este o lună în care dai dovadă de încredere în propriile capacități, abilități fapt care te va ajuta să progresezi și mai mult. Socializezi mult mai intens fiind mult mai dornic acum să înveți lucruri noi, interesante. Este important să acorzi o atenție deosebită la ceea ce se dorește, de fapt, de la tine, să fii mult mai deschis către schimbare și evoluție. Ai parte acum de propuneri interesante, de lansarea în activități care îți pot împlini anumite dorințe. Nu te simți pierdut sau dat la o parte, ba din contră, ți se deschis noi perspective, cât timp ești curios, sincer interesat să progresezi. Deviza lunii în discuție este: „Învățătura nu se obține prin șansă. Trebuie căutată cu ardoare și ferventă sârguință.” Abigail Adams

În această lună ai șansa de a rezolva cu bine anumite animozități din cadrul relației de cuplu. Putem vorbi despre unele probleme care țin de un împrumut, cheltuieli, investiții care te-au solicitat peste măsură, în ultima perioadă. Ei bine, acum ai ocazia să ajungi la un consens cu partenerul de viață și să atingeți astfel starea de echilibru și armonie în relația de cuplu. Dacă ești singur atunci ai avut deja ocazia să înveți din greșeli, experiențe, dezamăgiri suferite în plan amoros. Acum este momentul pentru a clădi o relație pe un fundament mult mai sănătos ținând totuși cont și de aspectele materiale din cadrul relației.

În perioada analizată aici ai ocazia să deprinzi o nouă meserie sau te poți implica mai mult într-un nou domeniu de activitate. Ești curios, dornic să studiezi. Ai parte de oportunități de progres, în plan profesional. Tot efortul pe care îl depui acum îți poate aduce roade bogate, pe mai multe planuri. Putem vorbi despre un început promițător în cadrul unui proiect, a unei afaceri. Este posibil să primești un post, o funcție de răspundere dar și o mărire de salariu.

 

Săgetător – Trei de spade

În perioada supusă analizei aici este recomandat să nu te lași învins de eventualele eșecuri, dezamăgiri. Este timpul să îți organizezi viața bazându-te pe noi relații sociale fiind important să te debarasezi de un mediu care nu mai corespunde așteptărilor tale. Putem vorbi despre schimbări dureroase dar necesare pentru a reuși să progresezi în direcția aleasă de tine. Este posibil să fii luat prin surprindere de trădarea venită din partea unor „amici”. Trebuie să acorzi o atenție deosebită la propria sănătate, să te îngrijești mai mult detașându-te de problemele cotidiene. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Secretul succesului constă în a vrea să câștigi și a știi cum să pierzi.” Nicolo Machiavelli

Te simți de-a dreptul copleșit, dezamăgit, trădat în relația de cuplu. Putem vorbi despre o perioadă de declin în plan relațional descoperind care este, de fapt, adevărata față a partenerului de viață. Te simți de-a dreptul trist, abandonat sufletul îți este sfâșiat de dezamăgire. Este o relație aflată pe punctul de a se termina. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci este posibil să treci acum printr-o perioadă de refuzuri, respingeri venite din partea sexului opus. Este posibil să te simți folosit sau acceptat numai din interes.

Atunci când vorbim despre colectivul de lucru este foarte probabil să te confrunți cu dezamăgiri, trădare venită din partea unor colegi. Poți fi dat la o parte, pur și simplu, de către superiori și să nu înțelegi care este motivul real. Poți traversa acum o perioadă de declin, nu îți găsești locul, în plan profesional. Putem vorbi despre o situație de compromis acceptând preluarea unor sarcini de lucru care contravin principiilor tale morale. Poate exista riscul de a pierde locul de muncă sau poți avea probleme serioase legate de o afacere, o colaborare. Nu reușești să găsești banii necesari sau te poți confrunta cu pierderi ori furturi, în plan financiar.

 

Capricorn – Asul de cupe

Această carte de Tarot semnifică un nou început, starea de împlinire, revenirea speranței și a optimismului după o perioadă destul de stresantă. Semnifică liniștea interioară, echilibrul, imaginația creativă. Este important să rămâi deschis la ceea ce Universul îți poate oferi. O atitudine pozitivă și încrezătoare față de viață îți poate permite să nu ratezi șansele oferite pentru a putea obține tot felul de avantaje, în plan spiritual dar și material. Este o carte care semnifică și norocul (Sfântul Graal); o nouă perspectivă spirituală și sentimentală are acum șanse sporite să se materializeze. Este mesagerul sentimentelor profunde, a deschiderii totale către o viață mai bună. Sunt acum posibile schimbări menite să-ți aducă împlinirea dorințelor. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Înțelege faptul că dragostea și reușitele mărețe implică, uneori, și riscuri mărețe.” Dalai Lama

Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj atunci urmează o perioadă de împliniri, de reușite, alături de partenerul de viață. Această carte de Tarot indică o perioadă benefică pentru familie, o nouă etapă, ceva nou care trebuie trăit cu entuziasm și încredere. Regăsești pasiunea și iubirea care rezistă timpului. Este trăirea sentimentului de împlinire în plan relațional. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai șansa ca, în curând, să întâlnești o persoană de sex opus care să te facă să redescoperi starea de împlinire, prin iubire și dăruire. Putem vorbi și despre experiența unei mari iubiri, o dragoste fulgerătoare, reală, profundă.

La locul de muncă te simți apreciat sau poți descoperi noi perspective de evoluție profesională. Se anunță o promovare, primirea unui post de răspundere și o mărire de salariu. Ai acum ocazia să te implici într-un parteneriat sau o afacere care îți poate aduce câștiguri, pe termen îndelungat. Este posibil să reușești acum să rezolvi unele probleme din relația pe care o ai cu superiorii. Această carte anunță o perioadă prolifică, plină de oportunități de progres în carieră. Ai ocazia de a întâlni pe cineva care te poate ajuta pentru a depăși cu bine o perioadă mai incertă, în plan financiar. Este recomandat să profiți de această perioadă norocoasă!

 

Vărsător – Patru de spade

Treci acum printr-o perioadă de repaus aparent, de retragere având nevoie de mai multă odihnă. Este nevoie de această relaxare după o perioadă extenuantă. Proiectul la care ai depus atât de mult efort te-a adus la limita răbdării. Este timpul să te retragi și să meditezi mai mult la pierderile suferite în trecut și la ceea ce ai de făcut în viitor pentru a reuși să te ridici din starea de neputință. Spadele semnifică elementul Aer, manifestarea minții. Diplomația și comunicarea te pot ajuta să ieși din orice impas, totul este să vrei și să privești către partea frumoasă a vieții. Deviza ta, pentru această lună, este: „Este important să călătorești către propria ființă. Când ți-ai găsit propriul centru ai găsit centrul întregii existențe.” Osho

Dacă ești implicat într-o relație de mariaj ai acum ocazia să te detașezi de probleme, să te retragi în lumea ta preferând să nu te mai implici în această relație care nu îți mai aduce nimic bun, constructiv. Te simți exclus, părăsit și chiar nu mai vrei să încerci să repari ceva în relație. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă preferi să rămâi în solitudine și să meditezi liniștit la propria viață, fără să te mai implici emoțional, sentimental într-o relație. Este timpul să faci ordine, în plan relațional.

Ai nevoie de ajutor, în plan profesional, chiar dacă tu consideri că nu este cazul. Te afli într-o perioadă în care, fie te confunți cu o problemă de sănătate sau probleme legate de familie și trebuie să te detașezi oarecum pe plan profesional, fie te confrunți cu o perioadă de șomaj, o lună în care nu reușești să mai vezi nici-o perspectivă de dezvoltare. Este timpul să-ți aduni forțele, chiar dacă simți că ai ajuns într-un punct în care progresul nu pare posibil. Este posibil să abandonezi acum un proiect în care ai investit mult timp, efort și bani.

 

Pești – Valetul de cupe

Avem de-a face cu o lună în care comunicarea este la cote înalte. Ai ocazia să joci acum rolul de mediator într-un mediu, un grup de prieteni sau în relația cu rudele apropiate. Reușești să vezi partea pozitivă a evenimentelor. Ținând cont de sentimente și starea de spirit dar și de ideile celorlalți vei reuși să cunoști latura umană în profunzime. Această carte de Tarot semnifică sprijinul emoțional pe care îl oferi. Te simți eliberat de constrângeri depășind cu brio eventualele bariere auto impuse. Pajul de cupe aduce mesajul speranței la început de drum. Deviza lunii analizate este: „Nimic nu este pierdere de timp, dacă știi să tragi niște învățăminte.” Augustin Rodin

După o perioadă tensionată această carte anunță împăcarea în relația de cuplu. Partenerul de viață redevine pasional, romantic. Este posibil să afli vestea nașterii unui copil sau a unei sarcini. Se pot concretiza situații care implică emoții, sentimente de dragoste în relația de mariaj. Dacă ești singur putem vorbi acum despre implicarea într-o (nouă) relație, o stare de încredere în iubire. Poate fi momentul în care întâlnești persoana la care visai. Ești susținut de către un prieten, ajutat să treci peste anumite probleme de natură emoțională sau materială. Putem vorbi chiar și despre o cerere în căsătorie.

Putem vorbi despre o lună plină de realizări, de recunoaștere a capacităților tale profesionale. Este posibil să primești o veste bună legată de un nou job sau avansarea pe un post mai bine plătit. Putem vorbi și despre participarea la niște cursuri de perfecționare care te vor ajuta, pe viitor, la obținerea unui job mai bun. Primești acum susținere din partea unui coleg sau un superior pentru a putea finaliza cu bine un proiect profesional. Cert este că te poți bucura de o atmosferă mult mai destinsă la locul de muncă. Se anunță un start promițător în carieră.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com