Repere parapsihologice

13 iulie – Rac. Totul este in perpetua schimbare, de la un moment la altul. Asa este caracteristica principala a celor nascuti in aceasta zi. Harrison Ford si Patrick Stewart sunt exponentii principali ai acestei idei. Iar daca vorbim de mister si schimbare, cel mai bun exemplu il avem de la astrologul reginei Elisabeta I, nimeni altul decat John Dee, nascut tot in data de 13 iulie.
Gabriela V.F. are si o alta caracteristica tipica celor nascuti in ultima decada a zodiei : intotdeauna pornesc de la zero, fiind firi sociabile si cu un deosebit spirit de observatie si analiza.
Aura: Principal – Rosu (74 %);
Secundar – Violet (26 %).
Coeficient bioenergetic: 9,3.
Datele psihometrice indica o persoana care nu aloca timp aiurerilor duplicitare. Intotdeauna, cei cu aura dubla, sunt orientati spre o tinta precisa, chiar daca (uneori) pot fi impulsivi si neiertatori.

Nascuta sub zodia Racului si sub dominatia astrului noptii – Luna, Gabriela Vranceanu-Firea sufera multiple influente pe care Luna le determina. Ea guverneaza impulsurile naturale si confera o sensibilitate aparte, favorizand caracterul intuitiv. Alternanta constanta a fazelor lunii ii face pe cei nascuti in Rac persoane foarte sensibile, care in nici o imprejurare a vietii nu raman deoparte sau indiferente. Toate acestea si multe altele confera nativei o imaginatie extrem de fertila si ea ilustreaza aceasta prin scrierile sale. Dar, nativa se bucura si de alte aspecte pozitive conferite de conjunctura astrala in care s-a nascut : ea este sensibila, generoasa, spirituala si… norocoasa. Urmeaza cu pricepere predestinarea zodiei sale care arata ca, inca din adolescenta, nativii Rac sunt inclinati catre sectorul finante si obtinerea unei pozitii economice stabile. Este dotata cu pricepere pentru munca precisa si bine organizata, minutioasa si ingrijita. Pentru ca este constanta si are doza de incapatanare a zodiei sale, ea obtine o stralucita reusita profesionala.

Romantica si sensibila, agreeaza rafinamentul, distinctia si atmosfera destinsa. Datorita influentei exercitata de Luna, nativa are gustul innascut al elegantei ; este intotdeauna imbracata cu gust, chiar daca nu dupa ultima moda. In zodiacul mayas „sirul celor 18 pietre pretioase”, dupa data zilei sale de nastere, este Smarald ; iata ce predictia acestuia : are parte de scoala vietii dura si se maturizeaza repede. Inteligenta si dinamica, va avea succes in dragoste si cariera.
Si nativa nu se poate plange de succes in cariera, care ii este asigurat. Vointa, tenacitatea si seriozitatea au facut din ea o premianta la scoala vietii!

Schita karmica

Intr-o viata anterioara nativa a…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com