Etalare Tarot – ianuarie 2017

Berbec – Șase de cupe
În această lună ești predispus către visare, nostalgie, dorința de a te refugia în trecut, de a te reîntâlni cu persoane dragi, pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Este foarte probabil ca răspunsul la mai multe probleme cu care te poți confrunta acum, să le găsești în trecut. Putem vorbi despre o lună în care ai ocazia să te întălnești cu persoane noi, interesante, să trăiești cu intensitate momentul prezent. Este recomandat să conștientizezi că regretele sunt inutile, nu poți repara trecutul fiind timpul să te ancorezi în prezent, în concret evitând părerile de rău.
Deviza ta, în această lună, este: „Trebuie să luam din trecut focul, nu cenușa.” Jean Jaures
Această carte semnifică amintiri legate de o iubire din trecut. Poate fi vorba și despre o împăcare cu o persoană pe care ai iubit-o cândva. Este timpul să faci o alegere importantă, în plan sentimental. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu putem vorbi despre o perioadă de clarificare a unor probleme din trecut, de redescoperire a bucuriei de a fi în doi. Este o relație în care ai ocazia să te simți protejat, iubit în măsura în care și tu ești dornic să oferi dragoste și nu doar să primești.
Este momentul să culegi roadele acțiunilor tale din trecut, vis-à-vis de profesie, locul de muncă. Dacă tocmai ai absolvit un curs de perfecționare ai ocazia acum să aplici pentru un post, un job mai bine plătit. Cert este că știi cum să-ți asumi mai multe responsabilități, să te implici cu mai mult curaj și ambiție pentru a putea finaliza cu brio un proiect, obligațiile de serviciu. Este nevoie însă de mai mult pragmatism, mai multă ancorare în realitate, mai ales atunci când vine vorba despre negocieri, contracte, salariu. Dacă ai renunțat recent la un loc de muncă este posibil să te simți atașat de trecut, să ai sentimentul că nu vei putea găsi ceva mai bun. Este timpul să lași în urmă părerile de rău și să faci loc în viața ta noilor oportunități, în plan profesional. O problemă din trecut se poate repeta acum, vis-à-vis de bani. Trebuie să găsești o soluție legată de un împrumut pentru a evita consecințele. Finanțele sunt afectate de trecut. Pot apărea niște bani pe care trebuie să-I primești de ceva timp, fie de la o rudă, dintr-o moștenire sau de la o cunoștință căreia i-ai dat bani cu împrumut și nu a reușit, până acum, să îți returneze datoria.

Taur – Magicianul
În această lună ai capacitatea de a te mobiliza pentru a-ți atinge scopurile propuse. Dai acum dovadă de o mai mare dorință de a învăța, acumula noi informații. Ești mult mai rațional lăsându-te condus mai mult de logică decât de sentimente, emoții. Este o lună a inițiativelor, a succesului, conștientizezi acum propria valoare, ce vrei cu adevărat de la propria persoană și de la ceilalți. Te adaptezi mult mai ușor la nou, „jonglezi” cu informația știind cum să folosești în favoarea ta oportunitățile de evoluție care îți ies acum în cale. Secretul reușitei stă în forțele tale având credința că vei reuși. Ești expus la furt, la păcăleală așa că fii atent cu cine te asociezi. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Viața însăși este magie iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.” Albert Einstein
Este momentul să iei o decizie vis-à-vis de o relație. Este o carte de Tarot ce te avertizează că ai tendința de a „jongla” cu mai multe elemente, să nu știi exact ce alegeri să faci în plan sentimental, relațional. Este vorba despre incapacitatea de a alege între doi parteneri, două posibilități. Este recomandat să analizezi situația apelând la rațiune, să fii sincer cu propria persoană dar și cu cel pe care îl iubești. Este cartea care anunță un nou început, a unei noi relații, mai puternice. O carte a seducției, a evoluției la un nivel superior în dragoste sau în cadrul unei relații deja existente. Dacă te lași ghidat de emoții și pasiunea momentului este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme în plan relațional.
Este cartea de Tarot care semnifică dorința de a obține ceva, în plan profesional, fără a ține cont de urmări („Scopul scuză mijloacele!”). Magicianul favorizează studiile și schimbările în plan profesional. Ești susținut în toate proiectele pe care le demarezi acum, cât timp vei pune în practică strategii bine gândite. Ai acum șansa de a obține o avansare, să treci cu succes un interviu pentru angajare. Dacă joci rolul de lider, coordonator într-un colectiv de muncă, reușești să-ți concentrezi efortul pe interesul comun. Este timpul să concretizezi proiecte pe care le-ai amânat de ceva timp. Ai ocazia să soluționezi o problemă profesională în mod favorabil, dacă dai dovadă de prudență și înțelepciune. Planul financiar este bine aspectat, cât timp dai dovadă de prudență și nu te hazardezi, atunci când vine vorba despre cheltuieli. Ai ocazia să semnezi un contract avantajos, din punct de vedere financiar, să atragi mai multe resurse financiare.

Gemeni – Doi de bâte
Este o perioadă de retragere, nehotărâre, de răscruce neștiind clar încotro să o pornești. Nu este indicat să iei decizii rapide, ci trebuie să reflecți cu atenție la ce ai de făcut, dacă merită să pornești către o nouă destinație. Nu există o garanție pentru alegerile ce urmează să le faci dar nici să stai fără să acționezi nu este indicat. Poți ieși din această situație atunci când te vei decide să schimbi intențiile în fapte concrete. Ceva lipsește, nu știi exact ce sau cum poți ajunge la un anumit rezultat. Putem vorbi și despre o acumulare de tensiune dar pe care reușești să o ascunzi destul de bine de ceilalți. Deviza ta, în această lună, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs
Dacă ești deja implicat într-o relație te găsești în situația de a nu știi dacă dorești să pleci sau să rămâi în relația de cuplu. Vorbim despre destul de multe compromisuri, dezamăgiri, ceva care ți-a provocat suferință, te-a adus în situația de a te detașa, de a privi relația de mariaj din punct de vedere rațional. Se poate vorbi acum despre instalarea rutinei și nu prea mai știi cum să readuci pasiunea în cuplu. Comunicarea lasă de dorit și realizezi că nu mai are rost să continui alături de actualul partener. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj nici nu prea ai chef să te implici acum. Dacă tocmai ai cunoscut pe cineva vei dori ca, mai întâi, să vezi dacă merită efortul sentimental, afectiv.
La locul de muncă putem vorbi despre multă rutină preferând să ai o atitudine neutră față de colegi și/sau superiori. Cert este că atitudinea ta nu este deloc constructivă, ba chiar poți ajunge la sentimentul de marginalizare, de gol interior. Nu te remarci prin ceva anume, în plan profesional și nici nu prea ai dorința de a face vreo schimbare sau să iei inițiativa. Este recomandat să-ți revizuiești atitudinea și să nu te mai victimizezi. Banii nu vor să vină așa cum te așteptai sau ți s-a promis. Ba chiar vei avea ocazia să constați că ești restant la plata unor facturi, taxe, impozite.

Rac – Nebunul
Această Arcană Majoră, „Nebunul”, te predispune la acțiuni impulsive, nu mai acționezi după cum îți dictează mintea și cei din jur. Cartea aduce în prim plan entuziasmul, jocul, refuzul de a-ți asuma responsabilitatea în anumite situații care ar putea să-ți provoace probleme pe termen îndelungat. Ești ghidat de inocență și încredere, de curiozitate, dorința de aventură către necunoscut care este mult mai puternică decât rațiunea. Este o carte de Tarot care te avertizează că succesul și siguranța sunt trecătoare și să nu te lași păcălit de aparențe sau de propriile fantasme. Deviza lunii analizate este: „Dacă acționez în conformitate cu propria inimă, ceilalți nu vor înțelege de ce trec prin viață cu un surâs.”
Este o carte de Tarot care simbolizează eliberarea, depășirea conformismului, a barierelor impuse de ceilalți. În această lună te poți remarca prin lipsa de prejudecăți fiind dornic de a explora, de a te implica în noi relații, încercând să te redescoperi. Înseamnă riscul de a te „arunca cu capul înainte” într-o nouă relație, fără să vezi ce riscuri, de fapt, implică acest lucru. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă este posibil să te implici într-o relație extraconjugală. Putem vorbi despre o oarecare incapacitate de autocontrol asupra propriilor dorințe. Dacă nu ești implicat într-o relație de mariaj se pare că ești dornic să interacționezi mai mult cu sexul opus având o atitudine nonconformistă, ești dornic de aventură.
Putem vorbi despre o perioadă interesantă, la locul de muncă. Este vorba despre o nouă șansă de a experimenta, de a da startul unei idei, un proiect interesant remarcându-te prin curaj, ambiție, originalitate. Nimeni și nimic nu te poate opri din avântul tău. Ai capacitatea de a te adapta mult mai rapid la schimbările din colectivul de muncă. Reușești să depășești obstacolele, tocmai datorită încrederii pe care o ai în propria persoană. Acordă o atenție deosebită la investițiile pe care le faci. Este important să fii mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cheltuieli.

Leu – Șapte de bâte
Este o lună în careești expus la rivalitate, competiție, stres, suprasolicitare. Dispui de capacitatea de a înfrunta obstacolele adoptând o poziție fermă, neacceptând compromisurile. Nu cedezi în fața invidiilor și îți urmezi calea aleasă. Cu toate astea ești expus la o mare doză de stres, epuizare fizică și mentală fiind necesar să-ți păstrezi poziția dând dovadă de ambiție și curaj pentru a înfrunta dificultățile cu care te poți confrunta. Este momentul potrivit pentru a da startul unor noi acțiuni dar nu mai înainte de a pune la cale o strategie clară și care să-ți aducă succesul mult dorit. Deviza lunii, pentru tine, este: „Lupta întărește pe cel slab și primejdia mărește pe cel tare.” Alecu Russo
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este posibil să ai parte de certuri, critici din partea partenerului de viață. Lupți pentru propriile păreri păstrându-ți atitudinea fermă. Este avertismentul că relația ta poate fi amenințată; cel mai probabil putem vorbi despre apariția unui rival. Te afli într-o stare de agitație, în luptă susținută pentru a câștiga atenția partenerului. Dacă nu ești încă implicat într-o astfel de relație este posibil ca persoana de care tocmai te simți atras să fie deja implicată, la rândul ei, în alte relații. Te simți oarecum neînțeles, respins simțind că nu este o perioadă favorabilă, din punct de vedere sentimental.
Ai sentimentul că trebuie să stai „în gardă”, atunci când vine vorba despe profesie, locul de muncă. Este timpul să lupți pentru ideile și drepturile tale, să nu te lași mai prejos. Ai ceva important de transmis și vrei, cu orice preț, să te faci auzit, văzut, apreciat. Este necesar să dai dovadă de spontaneitate, inteligență dar, mai ales, de diplomație pentru a-ți împlini scopul propus, în plan profesional. Este posibil să participi la un concurs, competiție pentru a putea obține un nou job sau un post mult dorit. Cert este că ai abilitatea să faci față cu succes adversarilor. Planul financiar este bine aspectat, cât timp îți ceri anumite drepturi, să ceri o mărire de salariu, să ți se dea niște recompense pentru munca depusă, uneori și peste program. Nu este timpul să cedezi, ci trebuie să te lupți pentru drepturile tale, în plan financiar.

Fecioară – Cinci de bâte
În această lună te remarci prin fermitate, ambiție, putere de muncă, voința de a depăși obstacolele cu care te poți confrunta. Putem vorbi și despre altercații, discuții aprinse cu anumite persoane nedorind să te lași mai prejos. Se poate vorbi despre capacitatea de a-ți impune punctul de vedere. Este o experiență care trebuie trăită acordându-i atenția cuvenită. Cu cât acționezi cu mai mult tact și diplomație cu atât lucrurile se vor derula în favoarea ta. Îți asumi faptele cu responsabilitate, dăruire astfel încât vei reuși să te bucuri de succes. Deviza ta pentru luna analizată este: „Lupta ne întărește, prin intermediul ei ne maturizăm.”
Se poate vorbi despre conflicte, certuri, critică în relația cu partenerul de viață. Ai sentimentul că nu mai reușești să ajungi la un consens, armonie și că ar fi mai bine să finalizezi o relație care te-a epuizat peste măsură. Starea de posesivitate, de gelozie poate fi dusă acum la extrem. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum tendința să privești dragostea ca pe un joc. Poți avea parte acum de tot felul de certuri, contraziceri, jocuri de cuvinte cu persoana de care ești îndrăgostit. Este necesar să lupți pentru a câștiga atenția, în plan sentimental, dând dovadă de mai multă implicare, romantism exprimându-ți sincer, deschis sentimentele.
Este momentul să-ți demonstrezi capacitățile profesionale și de muncă. Muncești cu conștiinciozitate astfel că nu poate nimeni să conteste valoarea ta. Nu vei duce lipsă de competiție, răutăți venite din partea colegilor dar vei avea capacitatea de a te mobiliza și riposta. Ești un om capabil reușind să finalizezi la timp sarcinile de muncă. Nu este exclus nici să primești un nou post, un job, să-ți asumi noi responsabilități. Cert este că reușești să te integrezi într-un nou colectiv, mediu de lucru dând dovadă de tact și de profesionalism.

Balanță – Diavolul
În această lună este important să dai dovadă de prudență, să-ți controlezi egoul, să nu te lași condus neapărat de instinct, de agresivitate. Este o perioadă destul de bulversantă, în care este posibil să faci compromisuri, să cazi pradă tentațiilor, obsesiei, să nu fii prea rațional. Ești mult prea impulsiv, ai tendința de a reacționa violent, atunci când ți se face o nedreptate. Este posibil să te implici în intrigi, bârfe, poți fi păcălit, poți deveni victima unor abuzuri. Această carte simbolizează „joaca cu focul”, magnetismul personal, egoismul, derapajul moral, dorința de a experimenta. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Orice viciu are întotdeauna scuza sa.” P. Syrus
În plan relațional putem vorbi despre obsesii, tentații, gelozie, pasiuni puternice, incapacitatea de a te desprinde dintr-o relație deși știi foarte clar că nu mai ai nimic în comun cu acea persoană. Dintr-un motiv sau altul te simți neajutorat, incapabil să te eliberezi. Este posibil să te implici într-o relație extraconjugală. Poate fi vorba despre renunțarea la o relație de lungă durată pentru o aventură. Cartea de Tarot Diavolul este avertismentul că poți să renunți la anumite norme morale și sociale preferând să te bucuri de pasiune, de plăceri de natură erotică.
Această carte semnifică faptul că ești predispus la compromis, încălcarea unor principii care ar putea să-ți creeze mari probleme pe viitor, în plan profesional. Este posibil să primești noi sarcini de muncă iar, în situația în care nu ești de acord să le îndeplinești, poți ajunge la probleme în relația cu superiorii și să primești sancțiuni. Dacă vrei să demarezi o afacere acum trebuie să ai mare grijă la cei cu care dorești să te asociezi și la actele pe care le semnezi. La prima vedere oferta poate fi corectă, serioasă dar vei constata mai târziu că, de fapt, ai fost prins într-o capcană și vei plăti destul de scump pentru că ai dat dovadă de orgoliu, îngâmfare, ai fost oarecum calic dorindu-ți să câștigi mult, într-un timp relativ scurt. Nu este cazul să accepți un post de răspundere acum, chiar dacă este mult mai bine plătit, până când nu ți-ai calculat foarte bine posibilele riscuri.

Scorpion – Regina de cupe
Este o lună ianuarie în care este recomandat să acționezi cu răbdare, ținând cont de intuiție, înainte de a lua decizii importante. Este o perioadă de trăiri intense, de sensibilitate, receptivitate, empatizezi mult mai ușor cu ceilalți oameni. Ești mult mai atras de esoterism, artă, discuții despre domenii noi, interesante. Este o carte de Tarot care semnifică receptivitatea, capacitatea de a vedea lucrurile și oamenii dincolo de aparențe. Este o perioadă de calm, de retragere dar și de creativitate și de aflarea unor secrete. Deviza lunii în discuție este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs
Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă putem vorbi despre o perioadă plină de tandrețe, romantism, susținere venită din partea partenerului de viață. Dacă ai trecut printr-o perioadă tensionată, oarecum neplăcută în plan relațional, acum este momentul să găsești o cale de împăcare, de redresare a relației. Totul este să acționezi, lăsându-te condus de intuiție. Dacă nu ești încă implicat într-o relație ai acum ocazia să te întâlnești cu persoana alături de care să simți că merită să rămâi, să te implici sentimental.
Putem vorbi despre o perioadă favorabilă, din punct de vedere profesional, cât timp dai dovadă de creativitate și îți asculți intuiția. Este foarte posibil să primești susținere din partea unei persoane, la momentul potrivit. Dai dovadă de onestitate, înțelegere în relația cu colegii. Știi cum să te implici cu deschidere dând dovadă de înțelepciune și profesionalism. Nimic nu este prea greu, cât timp muncești cu plăcere.

Săgetător – Regina de monede
Putem vorbi despre o lună ianuarie în care vei da dovadă de simț practic, consecvență, încredere care te vor ajuta în atingerea obiectivelor propuse. Ești dedicat idealurilor tale așa că vei acționa cu mai multă hotărâre, în ciuda obstacolelor care pot să apară în calea ta. Vei da dovadă de optimism și umor, de compasiune și curaj reușind să faci asocieri profitabile, din punct de vedere material. Se poate vorbi și despre o perioadă de înflorire, progres trăind viața din plin, cu intensitate. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Ceea ce am făcut pentru noi înșine moare în pace cu noi, ceea ce am făcut pentru alții și pentru lume rămâne și devine nemuritor.” Albert Pike
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj ai șansa de a te bucura de susținerea partenerului de viață, în demersurile profesionale pe care le faci. Putem vorbi acum despre bucuria de a fi în doi, petrecând mai multe momente împreună, în intimitate. Te simți în siguranță, cât timp oferi și primești dragoste, afecțiune. Dacă ești deja angajat într-o relație este posibil să te întâlnești acum cu o persoană de sex opus și care va juca un rol important, în plan sentimental. Este foarte posibil să faci un pas important către căsătorie, o relație de durată.
Preferi să te concentrezi mai mult pe activități care să-ți mărească veniturile dând dovadă de pragmatism și simț practic dezvoltat. Ești dispus să te implici în proiecte de grup, să socializezi, să participi la conferințe, seminarii, cursuri de perfecționare, tocmai pentru că ești conștient că, prin muncă asiduă, acumulare de informații vei ajunge și la belșug. Îți asumi noi responsabilități dând dovadă de conștiinciozitate și hărnicie. Preferi să abordezi obligațiile de serviciu cu calm și răbdare, urmezi etapele, pas cu pas. Cert este că primești susținerea de care ai nevoie din partea unor persoane cu mai multă experiență profesională. Planul financiar este bine aspectat, cât timp dai dovadă de seriozitate în muncă și nu te avânți către achiziția de obiecte care nu-ți sunt neapărat de folos. Este momentul să pui niște bani deoparte, pentru zile mai puțin bune, financiar vorbind.

Capricorn – Rege de bâte
Putem vorbi despre o lună dinamică, în care parcă vrei să dai startul unor noi activități, să începi anul în vervă. Nu vei duce lipsă de energie, inițiativă, idei, ambiție și curaj pentru a porni la drum, un nou drum. Știi cum să te impui în fața celor din jur, să-ți impui punctul de vedere, să-ți ceri drepturile. Îți place să deții controlul asupra propriilor acțiuni fiind de un real folos pentru cei din familie dar și în mediul profesional. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates
În relația de mariaj putem vorbi despre o perioadă de stabilitate, siguranță, de încredere reciprocă, de noi inițiative și proiecte comune. Nimic nu este prea grea, cât timp ai alături de tine partenerul potrivit. Se poate vorbi despre pasiune, trăiri intense și împărtășirea iubirii. Este recomandat să-ți mai temperezi starea de impulsivitate, să nu te lași condus de ambiție, mai ales atunci când vine vorba despre relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă nu prea ai chef să te „încurci” cu oricine, preferând totuși să faci o selecție, să vezi dacă are vreun rost să dai startul unei noi relații de dragoste.
Muncești mult, susținut, cu conștiinciozitate, chiar nu mai ai timp pentru altceva. Te dedici, trup și suflet, obligațiilor de serviciu fiind o perioadă de dinamism și inspirație. Poți acum să dai startul unor noi proiecte, debordând de idei. Știi cum să te impui în colectivul de lucru și, dacă ești deja lider, ai grijă să-ți pui subalternii la treabă, chiar și peste program pentru a reuși să finalizezi cu succes și la timp obiectivele propuse. Dacă vrei să dai startul unei (noi) afaceri se pare că deții acum informațiile necesare dar și energia, voința și capacitatea de a concretiza ceea ce ți-ai propus. Planul financiar este bine aspectat fiind plătit pentru munca pe care o prestezi. Ideile tale vor fi răsplătite pe măsură.

Vărsător – Opt de cupe
Putem vorbi despre o perioadă în care este posibil să te confrunți cu dezamăgire, dorința de a lăsa ceva în urmă, o despărțire, schimbarea de direcție. Este timpul să lași în urmă, poate, locul natal, casa părintească, o persoană dragă poate să plece pentru totdeauna din viața ta. Cert este că nu putem vorbi acum despre trăiri plăcute, ci mai degrabă despre o perioadă de sfârșit, finalizare. Este recomandat să te mobilizezi, să te reorganizezi axându-te mai mult pe căutarea spirituală, regăsindu-ți astfel starea de liniște. Deviza ta, pentru această lună, este: „După șocul dezamăgirii îți aduni forțele, te ridici și mergi mai departe.” Geanina Lisandru
Atunci când vorbim despre planul relațional, al relației de mariaj este foarte posibil să iei decizia unei despărțiri fiind momentul ca fiecare să-și vadă de drumul lui. Ai sentimenul că nu prea mai aveți multe să vă spuneți, că lipsește ceva, nu vă mai completați reciproc. Nu este exclus nici să fi fost trădat sau tu să fii cel care trădează așteptările partenerului de viață. Putem vorbi despre o „trezire la realitate”, una neplăcută dar care te obligă la schimbarea direcției. Despărțirea este dureroasă dar simți că nu mai are rost să mergi pe un drum, alături de cineva care nu-ți mai oferă starea de liniște, de împlinire în plan enoțional, sentimental.
Dacă vorbim despre locul de muncă se pare că a venit timpul să întorci spatele și să schimbi complet direcția. Nu mai vrei să faci compromisuri, să le faci pe plac altora, ci vrei să fii independent sau să găsești un alt mediu de lucru, unul care să corespundă așteptărilor tale profesionale. Este posibil să renunți la un post de conducere, la o afacere, un parteneriat. Cert este că ar trebui să-ți reconfigurezi obiectivele, strategiile de muncă, de colaborare. Chiar dacă acum nu poți privi cu prea mult optimism în viitor, trebuie să te gândești că șansele sunt, totuși, de partea ta. Este posibil să suferi și niște pierderi, cheltuieli oarecum neașteptate iar acest lucru pare să-ți dea multe planuri peste cap. Nu te avânta să iei decizii, calculează-ți cu atenție riscurile și caută noi modalități pentru a-ți îmbunătăți bugetul personal.

Pești – Zece de bâte
În această lună se pare că ești ferm hotărât să-ți asumi mai multe responsabilități fapt care te poate supraaglomera. În luna analizată aici există riscul de a te lăsa coplești de probleme care necesită o rezolvare promptă. Nu este recomandat să te agiți prea tare întrucât există riscul mare de a strica, mai mult decât de a construi. Este recomandat să te mobilizezi, fizic și moral, pentru a reuși să te acomodezi la noile condiții de lucru, să gestionezi cu brio oportunitățile. Deviza lunii ianuarie este: „Valoarea omului se măsoară după greutățile prin care a trecut” Voltaire
Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă este posibil să trebuiască să faci față unor certuri, discuții neplăcute, să simți că, de fapt, te afli într-o competiție șinu în cadrul unei relații de cuplu. Ai sentimentul de profundă tristețe, lipsă de speranță simțindu-te neînțeles, neiubit. Cert este că te simți obosit și că nu mai poți continua în cadrul unei relații imposibile și în care nu te poți exprima sincer, deschis. Dacă ești singur, te afli în căutarea dragostei dar parcă nu se leagă nimic, oricât de mult te-ai strădui să atragi atenția sexului opus. Este recomandat să vezi ce anume ar trebui să schimbi în propria atitudine, dacă merită să te lași influențat de o relație din trecut.
Este o lună de efort la locul de muncă. Nu ai timp nici măcar să te gândești la câte sarcini de lucru ai de îndeplinit, trebuie să te concentrezi pe finalizarea obligațiilor, pe concretizarea unor idei din planul profesional. Este posibil să fi obținut un nou job sau un post de răspundere și să ai sentimentul că nu ești suficient de pregătit și nu faci față suprasolicitărilor. Totul este în mintea ta și chiar ar trebui să gândești pozitiv, să privești cu încredere spre viitor. Nu te lăsa copleșit de muncă ci caută să îmbini utilul cu plăcutul. Este important să te adaptezi noilor condiții.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com