Berbec – Valetul de cupe

Putem vorbi despre o lună destul de agitată dar cu multă pasiune, entuziasm, poftă de viață și de acțiune, spirit întreprinzător, asumarea riscurilor. Cartea exprimă dorința de a călători, de a explora locuri noi, de a interacționa cu oameni interesanți. Reușești să impresionezi prin ambiție și curaj, prin încrederea pe care o ai în propriile forțe. Deviza ta, în această lună, este: „În viață nu contează unde te afli, ci pe cine anume ai alături de tine.” Anonim

Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj atunci se poate vorbi despre o perioadă plină de pasiune, de implicare în acțiuni comune. Dacă nu ești încă angajat într-o relație de cuplu stabilă atunci există posibilitatea să te implici acum într-o relație de amor care îți poate creea tot felul de probleme. Ai tendința să nu iei lucrurile în serios, atunci când este vorba despre planul sentimental iar aceasta îți va aduce destul de multe nemulțumiri.

În zona carierei se poate vorbi despre nerăbdarea de a obține ceea ce ți-ai propus. Numai că vei fi nevoit să te adaptezi la mediu, să vezi dacă ceilalți sunt dispuși să-ți „joace în strună”. Cu cât vei da dovadă de mai mult calm și diplomație cu atât îți va fi mai ușor să obții ceea ce vrei, în plan profesional. Este recomandat să eviți luarea oricăror decizii sub impulsul de moment. Sunt șanse destul de bune să reușești rezolvarea unei părți din problemele financiare cu care te confrunți. Te poți aștepta la necesitatea efectuării unor călătorii în interes de seviciu.

 

Taur – Patru de spade

În luna analizată aici simți nevoia de a te retrage pentru a te odihni, după o perioadă destul de îndelungată de muncă și agitație. Te simți obosit și, chiar dacă ceilalți nu te înțeleg, ar trebui să dai dovadă de ceva egoism și să te gândești și la necesitățile propriului suflet dar și la cele ale trupului. Este timpul să te retragi din agitația cotidiană și să faci ceea ce îți este pe plac. Ai ocazia să vezi cum multe dintre proiecte se vor amâna. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.” Mark Twain

Te simți oarecum singur și derutat, în privința unei decizii pe care ești nevoit să o iei, vis-a-vis de o relație. Este timpul să iei o pauză pentru a te decide dacă merită să te mai implici în relație, alături de actualul partener. Ești conștient că decizia pe care o iei acum te va afecta pe termen îndelungat. Cert este că îți lispește afecțiunea, dragostea. Dacă ești singur atunci ești, de fapt, într-o perioadă de refacere și chiar nu ai nici-un chef să te implici în vreo relație acum.

Ai un sentiment de blocaj, parcă proiectele nu vor să se deruleze așa cum ți-ai propus. Poate fi aceasta o perioadă de reflexie, înainte de a lua o decizie importantă, în plan profesional. Este posibil să te hotărăști brusc să renunți la un loc de muncă, la o colaborare care nu te mai mulțumește, din punct de vedere profesional. Este o perioadă de retragere, de meditație la ce anume trebuie să renunți, de cine ar trebui să te eliberezi. Este recomandat să nu te resemnezi în fața eventualelor obstacole ivite și să privești totul cu mai multă detașare. Trebuie să găsești un alt mod de abordare a oblogațiilor de serviviu. Te simți prea obosit pentru a te implica în noi activități.

 

Gemeni – Asul de spade

Putem vorbi despre o lună în care dorința de schimbare, de abordare a vieții dintr-un cu totul alt punct de vedere este predominantă. Ești mult mai dispus acum să-ți asumi riscuri sau să renunți la anumite prejudecăți. Este timpul să privești cu mai multă încredere spre viitor. Vezi acum evenimentele dar și oamenii dintr-o perspectivă mult mai largă, înainte de a lua o decizie fermă. Este o lună în care se poate vorbi despre șansa de a schimba direcția, pe mai multe planuri ale vieții. Deviza ta, în această lună, este: „O zi în care nu ai râs este o zi pierdută.” Charlie Chaplin

În plan relațional se poate vorbi despre lămurirea unor aspecte, discuții contradictorii dar și aflarea unor răspunsuri necesare. Pot avea loc discuții clarificatoare, vis-a-vis de relația de cuplu. Poate fi vorba și despre o eliberare dintr-o relație, o despărțire așteptată. Este necesar să dai dovadă de calm și realism evitând astfel pornirile agresive, posesivitatea, gelozia. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum posibilitatea să întâlnești dragostea vieții tale. Ai toate șansele de a ajunge la concretizarea dorințelor, în plan sentimental.

Chiar dacă vei mai avea încă de-a face cu obstacole și vei avea de înfruntat destul de mulți dușmani la locul de muncă ai totuși abilitatea și talentul precum și dinamismul necesar pentru a îndeplini cu brio sarcinile și provocările din cadrul serviciului. Te poți aștepta la reușite, succese în plan profesional venite în urma unor acțiuni susținute. Poate avea loc acum o adevărată revigorare a carierei, te poți lămuri ce anume vrei, de fapt, să faci, ce atitudine dorești să adopți în relația cu superiorii. Ai ocazia să găsești soluții salvatoare, în plan material.

 

Rac – Șapte de spade

Este o lună iulie în care lucrurile nu se vor desfășura așa cum îți dorești și este recomandat să-ți programezi timpul în așa fel încât să iei în calcul și posibilele obstacole, răsturnările de situație. Este destul de probabil să fii trădat, mințit sau chiar tu poți să apelezi la unele tertipuri, compromisuri pentru a putea obține ceea ce ți-ai propus. Această carte de Tarot te avertizează că ar trebui să eviți încălcarea legilor sau folosirea unor căi ocolite pentru că vei suporta consecințele acestor acțiuni. Deviza lunii analizate este: „Omul este cu adevărat extraordinar doar atunci când acționează cu pasiune.” Benjamin Disraeli

Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este posibil să descoperi că ești trădat sau chiar tu poți fi acela care este implicat într-o relație extraconjugală. Această carte avertizează că nimic nu va rămîne nedescoperit. Mai devreme sau mai târziu se va afla ceea ce se întâmplă în cadrul relației de cuplu. Privește cu atenție și observă dacă merită sau nu să te implici în cadrul relației, dacă are rost să trăiești în impostură. Dacă ești singur atunci este posibil să te implici într-o relație cu o persoană perfidă, lipsită de scrupule. Este posibil ca aceasta să fie deja implicată, la rându-i, într-o relație și încearcă să te atragă într-o relație compromisă din start.

Și în plan profesional este posibil să ai parte de trădare, ești mințit, ai tot felul de probleme, constați că ai fost furat, ți s-a luat din salariu fără justificare, ți-a fost încălcat contractul de muncă. Te gândești la modul cel mai serios să apelezi la acțiuni injuste pentru a reuși să obții ceea ce este, de drept, al tău. Este vorba despre inițierea de intrigi, bârfe, mici șiretlicuri, jocuri de culise având intenția de a creea probleme în mediul de lucru, vrei să „răscolești apele”. Este recomandat să nu te bazezi pe colectivul de lucru, pe superiori sau pe asociați. În plan financiar putem vorbi, de asemenea, despre pierderi, furt, poți face unele achiziții neispirate. Atenție la contractele pe care intenționezi să le semnezi acum!

 

Leu – Regele de bâte

Putem vorbi despre o lună în care ești dispus să îți asumi unele riscuri pentru a-ți îndeplini un ideal. Dai dovadă de dinamism, impulsivitate, nerăbdare dar și asumarea de responsabilități, curaj și voință. Ai acum ocazia să-ți manifești spiritul întreprinzător implicându-te în noi acțiuni. Va trebui să dai dovadă de echilibru și de cumpătare, înainte de a lua orice decizie. Deviza lunii, pentru tine, este: „Nu abandona ceea ce nu știi să faci, ci combină cu ceea ce știi să faci.” John Wooden

Cartea de Tarot extrasă semnifică pasiunea dar și impulsivitatea în cadrul relației de cuplu. Este posibil să-ți dorești implicarea în mai multe activități și astfel să nu mai rușești să te concentrezi și pe relația de mariaj. Există riscul de a ajunge la discuții, certuri, exagerări, dispute inutile. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum toate șansele de a te implica într-o relație care nu îți aduce starea de împlinire în plan sentimental. Nu se poate vorbi despre ceva stabil, de durată.

Te confrunți cu o competiție destul de puternică la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de fler, ambiție și hotărâre. Ai toate șansele de a obține ceea ce ți-ai propus, cât timp te vei lăsa condus de propriile idealuri. Va trebui să înveți cum să-ți controlezi impulsivitatea și să nu te lași impresionat de competitori. Este recomandat să alegi calea de mijloc pentru a reuși să ajungi la rezultate palpabile. Există predispoziția de a primi o mărire de salariu sau de a mai rezolva din problemele financiare. Este nevoie de mai multă implicare în proiecte, de negocieri pentru a ajunge la câștigurile dorite.

 

Fecioară – Trei de bâte

Această carte de Tarot vorbește despre reușite sau începutul unei colaborări profitabile. Este posibil să te bucuri de susținerea unei persoane pentru a-ți îndeplini un obiectiv important. Ai acum toate șansele de a culege roadele unei investiții făcute cu ceva timp în urmă. Este momentul oportun pentru a face o alegere importantă fiind liber să pornești pe un alt drum. Ești încrezător în forțele proprii astfel că nimeni și nimic nu te poate opri din avântul tău. Deviza ta pentru luna analizată este: „Adevărata ignoranță nu este absența cunoașterii ci refuzul de a o dobândi.” Karl Popper

Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj atunci putem vorbi despre o relație bazată exclusiv pe interese comune. Este timpul să vă bucurați de un succes obținut împreună, puteți primi vești bune legate de o casă, o investiție făcută în trecut. Dacă te afli într-o relație de prietenie este timpul potrivit acum pentru a face următorul pas punând astfel bazele unei relații de lungă durată. Poți avea un sentiment de împlinire, în plan amoros.

Putem vorbi despre o lună în care vei face progrese reale în muncă. Poți avea parte de colaborări fructuoase dar și susținere venită din partea unor superiori pentru a putea finaliza un proiect important. Putem să vorbim și despre călătorii în interes de serviciu sau despre valorificarea unor idei mai vechi. Ai ocazia să constați că toate eforturile depuse, munca ta de până acum nu a fost în zadar. Este timpul să-ți demonstrezi calitățile de lider. Poți să descoperi acum noi metode de a face bani, semnezi un contract mult mai vanatajos.

 

Balanță – Trei de cupe

Este o lună în care te poți bucura de o realizare importantă în familie. Fie că este vorba despre nașterea unui copil, întemeierea unei familii, fie te vei bucura de o realizare venită din partea propriului copil. Este o perioadă de împliniri și recunoștință, socializezi foarte mult și cu succes. Este posibil să adopți acum un nou stil de viață, privești oamenii și evenimentele cu mai multă detașare și îngăduință. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Adevărata prietenie rezistă timpului, distanței și tăcerii.” Isabel Allende

În plan relațional putem vorbi despre o perioadă de implicare profundă în relația de cuplu. Te poți bucura de o realizare importantă, alături de partenerul de viață. Este posibil să participi la tot felul de petreceri împreună cu partenerul tău. Sunteți mult mai mult timp împreună. Este o perioadă în care te bucuri de prezența persoanei dragi lângă tine. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci este posibil să te implici acum într-o relație destul de promițătoare, din punct de vedere sentimental. Poate fi vorba și de primirea veștii unui nou membru în familie.

În plan profesional putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru progresul în carieră. Te poți bucura de finalizarea unui proiect, de obținerea unui loc de muncă mult mai avantajos. Putem vorbi și despre promovare, eventual mărirea salariului. Ai toate motivele să te bucuri de această perioadă benefică. Apar acum noi oportunități de a câștiga mai mulți bani.

 

Scorpion – Nouă de monede

Această carte de Tarot aduce în atenție posibilitatea unor realizări în plan material, obținerea unor recompense, surprize plăcute și împlinirea unor dorințe. Ești mult mai prudent în acțiunile pe care le întreprinzi acum dând dovadă de înțelepciune. Găsești cu mai multă ușurință soluții practice fiind foarte atent la detalii. Este o perioadă de properitate, câștiguri financiare și nu numai, reușite. Deviza lunii în discuție este: „Pentru orice realizare primul pas este curajul.” J. W. Ghoete

Se anunță o perioadă de stabilitate și încredere reciprocă în relația de cuplu. Se va pune mai mult accent pe latura materială fiind astfel timpul pentru a da startul unor (noi) proiecte comune care vă vor aduce chiar și mai multe câștiguri materiale. Atracția dintre voi se bazează pe gusturi și interese comune. Dacă ești singur atunci putem vorbi despre o perioadă agitată în plan social dar și de șansa de a întâlni pe cineva de care vei fi interesat, din punct de vedere material.

Această carte de Tarot indică șanse de progres în carieră. Putem să vorbim despre câștiguri, realizări neașteptate. Ai ocazia să te implici acum într-un parteneriat, o afacere profitabilă. Este semnul că a venit timpul să primești o avansare la locul de muncă și, odată cu aceasta, vin și banii, câștigurile. Ești bine văzut, apreciat de către colegi știind cum să fii de un real folos celorlalți.

 

Săgetător – Zece de monede

Putem să vorbim despre o perioadă de împlinire, de realizare în plan material. Primești o sumă de bani neașteptată sau ai ocazia să faci o vânzare la un preț avantajos. Poți obține succesul material și o stabilitate care să îți permită detașarea de problemele cotidiene. Este o perioadă de noroc și șansa de a te ridica deasupra problemelor. Este recomandat să înveți cum să dăruiești și celorlalți din câștigurile tale. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Viața nu se explică ci se trăiește.” Luigi Pirandello

Putem să vorbim despre o perioadă de satisfacții și împliniri în plan relațional, cât timp ai siguranța materială. Este posibil să iei acum decizia de a avea un (nou) copil sau poți primi vestea că vei avea unul. Viața de cuplu este mult mai relaxată. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum ocazia să te implici într-o relație de lungă durată.

Urmează o perioadă de muncă dar și de realizări. Ești inspirat, în ceea ce privește lansarea de noi idei, proiecte importante. Atragi atenția celorlalți prin abilitatea de a te descurca în situații critice. Este o perioadă foarte favorabilă pentru planul profesional. Te poți bucura de o avansare, ai posibilitatea de a investi într-o afacere mult mai promițătoare. Trebuie însă să conștientizezi că nu totul se rezumă la câștigurile materiale. Va trebui să te preocupi și de latura spirituală a vieții.

 

Capricorn – Regina de cupe

Este o lună de trăiri intense, de sensibilitate, intuiție, receptivitate, introspecție, atracție către științele oculte. Trebuie să dai dovadă de echilibru aborbând situațiile ținând cont și de ceea ce îți impune sufletul, intuiția. Te poți dovedi de un real folos pentru ceilalți dând dovadă de compasiune și empatie. Este și o perioadă de inspirație, de implicare în acțiuni și relații dând dovadă de mult tact. Deviza perioadei analizate, pentru tine, este: „Dacă nu știi ce vrei de la viață, viața nu știe ce să îți dea.” Ileana Vulpescu

Cartea de Tarot simbolizează o perioadă de tandrețe, nevoia de exprimare a sentimetelor, a dorințelor din planul amoros. Ai nevoie de susținere din partea partenerului de viață sau chiar tu te vei dovedi un foarte bun sfătuitor, în momentele critice. Este posibil să apelezi la cineva, eventual un astrolog, o persoană care se ocupă cu ocultismul și care te poate ajuta să găsești unele răspunsuri, vis-a-vis de relația în care ești implicat. Dacă ești singur atunci este posibil să apară în viața ta o persoană de sex opus care te va ajuta să depășești mult mai ușor traumele suferite în plan sentimental.

Putem să vorbim despre o perioadă în care ai idei salvatoare, în cadrul unui proiect de lucru sau poți primi sfaturi din partea unui expert pentru a reuși să rezolvi anumite probleme profesionale. Este o perioadă de inspirație și creativitate iar asta te va ajuta să descoperi noi idei care te vor propulsa pe o nouă treaptă, superioară, în carieră. Este posibil să fii atras de un nou domeniu, mult mai incitant: jurnalism, esoterism, științe oculte sau te poți implica într-un nou hobby care se va transforma, cu timpul, în profesia de bază. Primești acum sfaturi bune, în ceea ce privește planul financiar.

 

Vărsător – Judecata

Urmează o perioadă în care se poate vorbi despre trecerea de la idei la practică, de la starea de intenție la concretizarea dorințelor. Ai ocazia acum să te confrunți cu rezultatele unor acțiuni din trecut. Este momentul să reevaluezi anumite acțiuni, relații și să tragi concluziile dând dovadă de pragmatism. Este o perioadă de schimbări dar și de eliberare, de lăsare în urmă a unor pierderi, traume dar și un timp al reînnoirii. Este necesar să asculți și adevărul din propria ființă. Deviza ta, pentru această lună, este: „Judecăm acțiunile oamenilor după plăcerea sau măhnirea pe care ne-o provoacă.” Anatole France

Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă este posibil să fii supus unor discuții prin care va trebui să dai explicații partenerului de viață. Este momentul de judecare a unor fapte din trecut astfel că, fie accepți greșeala asumându-ți faptele, fie nu recunoști că ai greșit, cu toate că riști astfel să fii descoperit oricum, să ți se aducă dovezi că ai mințit. Dacă ești singur atunci este posibil să cedezi și să faci unele compromisuri pentru a ajunge într-o relație cu cineva iar aceasta va atrage tot felul de probleme. Ar trebui să fii sincer cu tine dar și cu persoana vizată reușind astfel să eviți consecințe cu efecte neplăcute.

Putem să vorbim despre schimbări importante în carieră, fie te poți confrunta cu un eșec, o pierdere în plan profesional, fie putem să vorbim despre găsirea unui loc de muncă mult mai avantajos. Este o perioadă în care iei decizii importante și care te vor marca pe termen îndelungat. Te găsești acum la o răscruce de drumuri fiind absolut necesar să faci o alegere importantă. Ești supus acum la unele teste venite din partea superiorilor. Este posibil să ai parte de critici, să ți se aducă reproșuri pentru niște greșeli făcute în trecut.

 

Pești – Soarele

Această carte de Tarot anunță o perioadă de împlinire, de câștig și încredere, de înflorire. Se poate vorbi despre o perioadă armonioasă, în care nedreptățile din trecut sunt date uitării. Ai posibilitatea de a concretiza mult mai ușor dorințele. Ești mult mai încrezător în propriile forțe având ocazia să te bucuri din plin de viață. Deviza lunii analizate este: „Învață cum să fii fericit cu ceea ce faci în timp ce urmărești ceea ce îți dorești.” Jim Rohn

Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se poate vorbi despre sentimentul de împlinire, bucuria de a fi alături de partenerul de viață. Poate fi vorba despre acel sentiment de siguranță și împlinire, de încredere și fericirea de a fi în doi. Cartea extrasă semnifică înțelegerea și afecțiunea reciprocă. Dacă ești singur există posibilitatea să te îndrăgostești acum, să te implici într-o relație de dragoste care pare destul de promițătoare. Putem vorbi și despre o perioadă de vindecare a unor răni, suferințe din plan sentimental.

La capitolul carieră și bani putem să vorbim despre dinamism, capacitatea de a concretiza mult mai ușor proiectele, te poți bucura acum de aprecierea colegilor și a superiorilor. Poate fi vorba și despre o reușită, trecerea cu bine a unui examen, luarea unui concurs cu brio. Este o perioadă de relansare a carierei. Ești conștient acum de propria valoare reușind să-ți folosești cu succes propriile abilități și talentele native. Dacă ți-ai propus să dai startul acum la o nouă afacere momentul este foarte potrivit. Planul financiar este foarte bine aspectat, există posibilitatea de a primi o mărire de salariu, poți beneficia acum de avantaje materiale neașteptate.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com