Berbec – Șase de monede

Putem vorbi despre o perioda de muncă, implicare într-un proiect important dar și de culegere a roadelor de pe urma unei munci susținute. Tot ceea ce investești acum are șanse sporite de a se întoarce înzecit în favoarea ta, cât timp vei da dovadă de dărnicie și generozitate. Este o carte care anunță realizări în plan material dar și momente favorabile pentru concretizarea ideilor. Deviza ta, în această lună, este: „Pune-te la treabă din toată inima și vei reuși.” Elbert Hubbard

Se va observa o mai mare preocupare pentru latura materială, financiară, în cadrul relației de cuplu. Este timpul să culegeți roadele unei munci comune, a unui efort depus în mod constant, fie că vorbim despre o afacere de familie sau o investiție, o achiziție avantajoasă. Ești mult mai tolerant cu partenerul de viață bucurându-te astfel de încrederea și înțelegerea acestuia. Dacă ești singur atunci ai acum șansa de a întâlni o persoană de sex opus care te va susține și te va încuraja, va fi alături de tine în momentele grele.

În plan profesional putem vorbi despre o perioadă favorabilă pentru progres. Reușești să găsești oameni de nădejde care te vor susține în demersurile tale profesionale. Se pare că te vei bucura de reușite, eventual vei găsi unui (nou) job care îți va aduce avantaje materiale consistente. Ai acum șansa de a demara un proiect de succes și care îți va aduce beneficii majore. Este o lună în care planul financiar este foarte bine aspectat.

 

Taur – Faetonul

În luna analizată aici trebuie să fii pregătit de acțiune, de clarificare a unor obiective, idei pentru a reuși să-ți îndeplinești scopul propus. Este o perioadă favorabilă pentru schimbări, pentru călătorii și împlinirea unor dorințe. Această carte de Tarot indică ambiție, încredere de sine, curaj și dorința de a explora tărâmuri, domenii necunoscute până acum. Dacă ești sincer cu propria persoană ai toate șansele de a reuși atingerea obiectivelor propuse. Este o carte asociată, în astrologie, cu planeta Marte (acțiune) iar în numerologie cu cifra șapte (protecție, victorie, spiritualitate) astfel că ai de partea ta norocul, șansa, protectorii necesari pentru a duce acțiunile până la capăt. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger

Putem vorbi despre o perioadă favorabilă pentru schimbări în relația de cuplu. Este posibil să pleci într-o călătorie, alături de partenerul de viață, să petreci mai mult timp liber alături de persoana dragă. Are loc acum o revigorare a relației de mariaj. Orice obstacol ar apărea în calea ta îl vei depăși cu destul de multă ușurință. Te desprinzi de rutină abordând relația dintr-un punct de vedere total diferit. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai șansa, în perioada analizată, să te implici într-o relație de dragoste. Cel mai probabil este să te îndrăgostești cu ocazia unei călătorii pe meleaguri îndepărtate.

În plan profesional este momentul să te mobilizezi, să-ți iei avânt preocupându-te mult mai puternic de aspectele care țin de carieră. Este posibil să dai startul acum unei (noi) afaceri sau poți pune bazele unui parteneriat care îți va aduce beneficii materiale. Se poate vorbi și despre obținerea unui post de conducere cu mai multe responsabilități dar și posibilități mai mari de avansare. Tot în această lună se poate vorbi despre șansa de a călători mai mult în interes de serviciu.

 

Gemeni – Doi de cupe

Putem vorbi despre o lună favorabilă pentru a socializa mai mult, a petrece mai mult timp alături de un grup de prieteni. Este o perioadă în care preferi să-ți acorzi mai mult timp, să te bucuri din plin de viață, de admirația venită din partea celorlalți, de afecțiune. Această carte de Tarot semnifică relațiile echilibrate, manifestarea sentimentelor, bunăvoința și înțelegerea în relația cu ceilalți oameni. Deviza ta, în această lună, este: „Nu este nevoie de vreun motiv pentru a iubi.” Paulo Coelho

În luna supusă analizei aici se poate vorbi despre dorința de a da dar și de a primi afecțiune, atenție, de a-ți exprima sincer, deschis sentimentele de dragoste față de partenerul de viață. Se poate observa o revigorare în relația de mariaj, după o perioadă de relativă confuzie, neliniște. Dacă ești singur putem vorbi despre încercarea de a te implica într-o (nouă) relație. Nu este exclus să fie vorba despre dragoste la prima vedere.

În plan profesional te simți apreciat, motivat la locul de muncă reușind să te implici cu mai multă deschidere în proiectele de aici. Se poate observa o oarecare stare de relaxare, de înțelegere în relația cu colegii de serviciu. Sunt acum șanse sporite de a fi susținut în vederea lansării unui (nou) proiect legat de carieră. Ai ocazia să te implici într-o colaborare care îți poate aduce realizări frumoase în plan material.

 

Rac – Șase de spade

Această carte de Tarot indică nevoia de schimbare, de renunțare la o situație care ți-a provocat tot felul de neajunsuri. Este timpul să întorci spatele și să pornești către o nouă direcție, fără să mai privești cu păreri de rău spre trecut. Vei avea ocazia să observi, cu timpul, că tot răul a fost spre binele de mai târziu. Ai o oarecare teamă de necunoscut gândindu-te să nu-ți fie mai rău decât acum. Totul va depinde de hotărârea ta și de încrederea pe care o ai în propria persoană. Putem vorbi și despre o schimbare de domiciliu. Este timpul să lași în trecut o perioadă dificilă și să privești cu mai multă încredere spre viitor. Deviza lunii analizate este: „Destinul nu depinde de întâmplare. Este o alegere. Nu trebuie așteptat ci atins.” W. J. Bryan

Cartea extrasă semnifică o schimbare necesară care este posibil să se producă în cadrul relației de cuplu. Pe de o parte ești constrâns, forțat de situație să renunți la tot ceea ce ai clădit dorindu-ți o schimbare clară de direcție iar, pe de altă parte, îți este teamă să nu ajungi într-o situație mult mai neplăcută. Simți nevoia să evadezi, să te detașezi de problemele din cadrul relației actuale iar o vacanță în doi este mai mult decât binevenită pentru a depăși problele din cuplu. Dacă ești singur atunci putem să vorbim despre o perioadă de alegeri preferând să întorci spatele definitiv unei relații care te-a marcat profund.

În plan profesional este o perioadă în care este posibil să iei decizia de a renunța la un loc de muncă care nu te mai ajută să progresezi. Este posibil să preiei o funcție care presupune asumarea mai multor responsabilități sau, pur și simplu, pleci către un nou domeniu profesional. Ești destul de îngrijorat de ceea ce ar putea să se întâmple, odată ce ai făcut această schimbare. Este posibil să schimbi și strategia de lucru din cadrul unei afaceri, să abordezi din alt punct de vedere o colaborare, un parteneriat.

 

Leu – Lumea

Este timpul să îți lărgești orizontul, să te bucuri de ceea ce ai la îndemână pentru a-ți împlini obiectivele propuse. Este o perioadă de schimbări neașteptate, de independență și finalizarea unor proiecte dar și de originalitate, revoltă, noi relații de prietenie sau experiențe de viață care te vor ajuta să progresezi. Există acum și o oarecare tendință de delăsare, de renunțare, atunci când dai de obstacole, greutăți. Cert este că ai șanse sporite de a duce la îndeplinire proiectele pe care ți le-ai propus, cât timp ai încredere în propria persoană. Deviza lunii, pentru tine, este: „Am încredere că tot ceea ce se întâmplă în viața mea îmi este necesar pentru a evolua.” Anonim

În plan relațional este o perioadă în care poți să iei decizii importante, în cadrul relației de cuplu. Este posibil să fi ajuns la o maturitate a relației. Ai ocazia să descoperi lucruri bune, pozitive, profunde în relația de mariaj. Este foarte probabil să pleci într-o călătorie, alături de partenerul de viață și să te bucuri de realizări de pe urma acestei deplasări. Este timpul să vezi lucrurile frumoase, înălțătoare din relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum ocazia să-ți descoperi jumătatea. Putem vorbi despre un nou start, un nou început, în plan sentimental.

În această lună ai șansa de a-ți găsi locul de muncă pe care îl dorești, dacă nu ești mulțumit de actualul job. Putem să vorbim despre reușite, succese în plan profesional. Este posibil să obții un contract avantajos în străinătate sau în cadrul unei firme cu capital străin. Ești pe calea cea bună, trebuie doar să acționezi, să-ți urmezi ideile pas-cu-pas, să-ți respecți principiile deviață, fără să faci compromisuri. Este o carte de Tarot care anunță succes, realizări în plan profesional.

 

Fecioară – Magicianul

În luna iunie vei da dovadă de inspirație, flexibilitate, inițiativă, ai capacitatea de a te mobiliza pentru a-ți îndeplini dorințele, scopurile propuse. Ba chiar ai tendința de a apela la tertipuri, lucrezi „pe două fronturi” ajungând în postura de a alege între două situații diferite. Cartea de Tarot Magicianul simbolizează inteligența, capacitatea de a acumula și procesa informații noi, cunoștințe, de a duce la bun sfârșit inițiativele totul depinzând de voința proprie. Deviza ta pentru luna analizată este: „Gândește pozitiv! După cum îți sunt gândurile așa îți va fi și viața.” Anonim

Această carte de Tarot te îndeamnă să apelezi la rațiune, în cadrul relației de cuplu. Este momentul să iei o decizie importantă cântărind alternativele pe care le ai în față. Este recomandat să analizezi situațiile „la rece” și să „jonglezi” cu oportunitatea de a negocia în favoarea ta anumite aspecte care țin de relație. Este timpul să te ocupi de propriile probleme de sănătate, să-ți concentrezi atenția pe proiectele de interes comun. Cartea extrasă mai semnifică și capacitatea de seducție fapt care îi favorizează pe cei încă neimplicați în relații de mariaj, atunci când vine vorba despre dorința de a iniția o (nouă) relație de dragoste.

Este timpul potrivit pentru a da startul unor noi acțiuni sau poți depăși cu bine anumite obstacole care țin de locul de muncă sau de relația cu colaboratorii apropiați. Te poți aștepta și la acțiuni ascunse venite din partea unor colegi, cineva care tot încearcă să te șantajeze, să te manipuleze pentru a-și atinge scopurile egoiste. Acordă o atenție deosebită la predispoziția de a fi furat, de a suferi pierderi materiale, cât timp nu dai dovadă de prudență. Ai însă șansa de a trece cu brio peste obstacole, poți promova un examen sau poți obține nu (nou) loc de muncă, poți finaliza acum un proiect. Ai capacitatea de a-ți îndeplini anumite ambiții din plan profesional.

 

Balanță – Îndrăgostiții

Această carte de Tarot nu are legătură directă cu dragostea sau iubirea. Ea semnifică, mai degrabă, o situație contradictorie în care te poți afla, o răscruce de drumuri. Deciziile pe care ești nevoit să le iei acum sunt destul de grele și nu știi cum este cel mai bine. Este o perioadă de alegeri, tentații, secrete. Cartea Îndrăgostiții îți arată că a venit momentul pentru a lua o decizie fermă, nu mai există cale de mijloc. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Acolo unde este dragoste, este viață.” Mahatma Gandhi

În plan relațional putem vorbi despre o mare dragoste, o relație la care nu te poți opune. Te lași condus acum de dorințe, de trăiri, poți reveni la un fost partener sau poți să încerci refacerea relației de mariaj. Te afli într-o situație destul de incertă, fără îndoială că nu ai suficientă încredere în partenerul de viață dar te lași condus de pasiune. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci putem să vorbim acum despre posibilitatea de a te îndrăgosti fiind luat oarecum prin surprindere.

În plan profesional putem să vorbim despre necesitatea luării unei decizii care vizează întreaga carieră. Este posibil chiar să schimbi direcția, în zona carierei sau te poți decide să promovezi o nouă abordare, în privința relației cu colegii de muncă și/sau clienții din portofoliu. Dacă ai avut, până acum, ceva rețineri în privința schimbărilor necesare, ei bine, a sosit momentul în care poți face o alegere clară, definitivă.

 

Scorpion – Patru de cupe

Este o lună în care vei simți nevoia de a te retrage din zgomotul cotidian. Preferi să stai departe de lume și să meditezi la problemele cu care te confrunți. Este momentul în care e nevoie de sinceritate cu propria persoană și să recunoști că, în mare parte, problemele și obstacolele cu care te confrunți se datorează încăpățânării tale în a-ți schimba atitudinea. Ai ajuns acum în situația de a nu mai știi prea bine ce anume vrei de la tine și de la ceilalți fapt care te face și mai nemulțumit. Deviza lunii în discuție este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac

Cartea de Tarot extrasă semnifică o relație de cuplu echilibrată dar care stagnează, parcă nimic important nu se mai întâmplă riscând să se instaleze rutina. Ai sentimentul că nu ești ascultat suficient, luat în seamă de partener. Trebuie să dai dovadă de mai multă flexibilitate, să accepți și punctul de vedere al celuilalt. Prin discuții sincere, deschise, petrecând mai mult timp alături de partenerul de viață ai ocazia să readuci starea de armonie în relația de cuplu. Dacă ești singur atunci ai acum tendința de a „bate pasul pe loc” insistând în a încerca să atragi atenția unei persoane de sex opus care te ignoră.

În plan profesional putem vorbi despre șanse la care nu te așteptai, în încercarea de a obține o avansare pentru care trebuie totuși să muncești mult și să dai dovadă de conștiinciozitate. Ai tendința de a fi pesimist, neîncrezător în capacitățile și talentele tale organizatorice. Cert este că sunt momente în care te simți neînțeles de către colegi, colaboratori sau superiori. Nu te simți motivat suficient pentru a finaliza un proiect aflat în lucru. Vrei altceva, un job mai incitant încercând să alungi rutina de la actualul loc de muncă.

 

Săgetător –Împărăteasa

Această carte de Tarot semnifică progresul, capacitatea de a concretiza anumite idei, de a da startul unei noi activități, indiferent de domeniu. Cartea mai reprezintă creativitatea, fertilitatea, iubirea, sarcina, culegerea roadelor unei munci susținute. Este momentul să îți fie răsplătite eforturile, cât timp ești deschis la nou. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Secretul succesului în viață este să fii pregătit, atunci când a venit timpul.” Benjamin Disraeli

Se poate vorbi despre o perioadă favorabilă în relația de cuplu. Este posibil să iei decizia conceperii unui (nou) copil sau îți dedici mai mult timp pentru casă, familie. Ajungi acum la sentimente mai bune în relația de mariaj. Este momentul să te detașezi de problemele cotidiene, de îndatoririle de la locul de muncă punând mai mult suflet în cadrul relației de cuplu. Cartea extrasă semnifică și iubirea sinceră, dragostea de mamă și de soție. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci putem vorbi despre o (nouă) relație sentimentală care îți va solicita toată atenția de care ești capabil.

La locul de muncă putem să vorbim despre o schimbare majoră, poate chiar angajarea pe alt post sau în alt domeniu de activitate, eventual lansarea unei (noi) afaceri. Ești plin de energie, nu duci lipsă de idei originale și spontaneitate fiind deschis către schimbări, explorarea unor noi posibilități de a obține succesul și progresul în plan profesional. Ești deschis la acceptarea unei noi colaborări care îți va aduce multe beneficii materiale.

 

Capricorn – Spânzuratul

Este o lună în care poți avea sentimentul de neputință în a face sau schimba ceva esențial în viața ta. Te simți, practic, imobilizat, apar tot felul de blocaje, nemulțumiri, stagnare, pierderi, situații care îți pot da peste cap anumite proiecte. Este recomandat să stai puțin și să privești cu atenție situațiile apărute, să schimbi perspectiva și numai după o examinare atentă să iei o decizie fermă. Este posibil să ai parte de acuzații nefondate. Deviza perioadei analizate, pentru tine, este: „Păstrează credința și siceritatea ca principii primordiale.” Confucius

Ai sentimentul că nu ești luat în serios suficient de mult de către partenerul de viață sau poți fi nedreptățit, îți sunt aduce acuzații nefondate. Ești implicat într-o relație de cuplu care îți provoacă tot felul de neajunsuri, ai un sentiment de neîmplinire. Este necesar să-ți schimbi modul de a gândi fiind important să ai mai multă încredere în tine, să-ți asumi punctele de vedere propriicu fermitate, deschis în cadrul relației de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă vei prefera să rămâi singur simțindu-te neînțeles de sexul opus.

Este o perioadă destul de incertă, neplăcută, la capitolul carieră. Putem vorbi despre mult efort depus aici aflându-te într-un impas, incapabil să schimbi direcția în plan profesional. Nu te simți suficient de apreciat în cadrul colectivului de lucru, de șefi, colegi sau colaboratori. Este posibil să traversezi o perioadă de șomaj sau incapacitate temporară de muncă datorită unor probleme de sănătate. Este important să adopți noi strategii, idei care vizează planul financiar.

 

Vărsător – Împăratul

Urmează o perioadă de activitate intensă, de dinamism și hotărâre, ai puterea necesară de a-ți asuma riscuri, de a da startul unor acțiuni îndrăznețe fiind dominat de dorința de afirmare. Te remarci prin curaj, încredere, încăpățânare și pragmatism necesare pentru atingerea scopurilor propuse. Este momentul să te ocupi de eventualele probleme de natură legală sau de negocierile care trebuiesc duse până la capăt. Emani putere și siguranță fiind recunoscut astfel de către ceilalți ca și lider necontestat. Deviza ta, pentru această lună, este: „Secretul succesului constăîn tenacitatea cu care îți urmărești scopul.” Benjamin Disraeli

Putem să vorbim despre o perioadă de maturizare, de consolidare a relației de cuplu. Ai tendința de a deveni autoritar în relația de mariaj sau poți avea chiar tu sentimentul că ești condus cu strictețe de către partenerul de viață. Este nevoie de mai multă flexibilitate și ceva mai multă relaxare în cadrul relației de cuplu. Dacă ești încă singur îți dorești acum să te implici într-o relație serioasă, de lungă durată. Nu ai chef de flirt, jocuri, aventuri. Este posibil să te implici într-o poveste de dragoste cu o persoană de sex opus mai în vârstă decât tine.

În plan profesional urmează o lună în care vei da dovadă de seriozitate și conștiinciozitate la locul de muncă. Ești ferm decis să duci până la capăt un proiect, o dorință care vizează cariera proprie.  Știi cum să-ți impui punctul de vedere în colectivul de lucru fiind perceput ca un adevărat lider. Deții experiența necesară pentru a progresa, a urca pe următoarea treaptă, în plan profesional. Este o perioadă de încredere în propria persoană precum și de autoafirmare.

 

Pești – Șase de cupe

Această carte de Tarot semnifică amintirile, nostalgia, tendința de a călători în trecut. Ești înclinat acum să adopți o atitudine care te poate împiedica să observi oportunitățile care îți ies în cale. Poate că ai idealizat o persoană sau o situație din trecut iar acest lucru te îndepărtează de prezent, de concret. Este necesar să treci peste pierderile suferite și să accepți trecutul pentru a reuși să te integrezi în prezent și să-ți creezi o viață mai bună în viitor. Deviza lunii analizate este: „Amintirea este trandafir din aceeași tulpină cu realitatea, dar fără spini.” Franz Grillparzer

Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj ai acum tendința de a-i reproșa partenerului de viață momentul prezent, care parcă nu mai are aceeași pasiune, dragostea care a existat cândva, în trecut. Nu este exclusă revenirea cuiva drag din trecut și astfel poți dezechilibra relația actuală. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai tendința de a te întoarce la o persoană despre care nu mai știai nimic. De data aceasta circumstanțele reîntâlnirii sunt diferite! Cert este că poate să apară acum șansa reluării acestei legături dar acest lucru nu înseamnă neapărat că îți va fi bine, alături de această persoană.

Va trebui să dai dovadă de mai mult realism, în plan profesional. Este posibil să fi schimbat de curând locul de muncă iar acum regreți alegerea făcută. Îți dorești să te reîntorci la vechii colegi. Nu este o atitudine constructivă, ba din contră, această nostalgie de îndepărtează de la împlinirea țelurilor pe care ți le-ai propus. Ai totuși ocazia să îți revizuiești atitudinea față de noul colectiv de lucru și să nu mai repeți greșelile trecutului. Este posibil să apară unele probleme financiare ca urmare a unor acțiuni demarate în trecut. La fel de posibil este să primești acum niște bani la care aveai dreptul de mai multă vreme.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com