Berbec
Putem vorbi despre o perioadă intensă, din punct de vedere relațional. Este recomandatsă-ți controlezi starea de agitație, de impulsivitate pentru că riști să ajungi la certuri, contradicții în relația cu partenerul de viață sau în colaborările de afaceri. Există o stare destul de tensionată în viața personală fiind foarte important să pui în practică acum idei noi, proiecte care îți pot aduce rezultate deosebite, în plan profesional și financiar. Spre sfârșitul acestei săptămâni te vei mai relaxa din punct de vedere mental reușind să te mobilizezi către o direcție clară. Te poți aștepta la revenirea unei iubiri din trecut.

Taur
Ești plin de dinamism și încredere că tot ceea ce ai construit până acum îți va aduce realizări deosebite, succesul în plan personal și profesional. Este recomandat să acorzi atenție la mesajele care pot veni pe cale onirică. Ai parte de susținere venită din partea femeilor pentru a putea demara un proiect ambițios, îndeosebi la începutul dar și la finalul perioadei analizate. Ziua de 28 martie, atunci când are loc Luna Nouă în semnul Berbec, este posibil să-ți aducă un nou start, legat de latura spirituală a vieții. Studiezi mai mult, te implici în proiecte ambițioase în domenii care țin de ocult, ezoterism. Te poți aștepta la revenirea unei persoane dragi din trecut sau poți relua o relație secretă de amor. La sfârșitul acestei săptămâni te mobilizezi pentru a demara proiecte care țin de casă, proprietăți, noi posibilități de a câștiga bani.

Gemeni
Se anunță o perioadă destul de tumultoasă, la capitolul prieteni și idealuri de viață. În zona carierei lucrurile vor intra acum pe un făgaș normal, totul este să respecți programul și colaboratorii. Atenție la modul în care îți spui punctul de vedere, mai ales la debutul perioadei pentru că ești predispus la certuri, despărțiri. Din data de 28 martie se anunță o perioadă mult mai intensă, din punct de vedere al relațiilor interumane. Ai ocazia să cunoști oameni din diverse domenii, să te implici într-un nou grup. Pot reveni acum în viața ta prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp și alături de care poți pune la cale proiecte ambițioase care vizează activitățile de caritate. Spre sfârșitul perioadei analizate preferi să stai departe de ochii lumii. Te preocupi mai mult de casă, gospodărie, bucătărie sau grădina cu flori.

Rac
Începi această săptămână având parte de sentimente ciudate, de deja vu, vise premonitorii, parcă ești cu un pas înaintea celorlalți prin accesarea de informații din alte dimensiuni. Este o perioadă în care intuiția te poate salva din situații critice. Putem vorbi despre o adevărată forfotă în zona carierei având sentimentul că ceva se repetă dar nu poți opri evenimentele neplăcute. Este important să dai dovadă de calm și să te detașezi de ceea ce spune lumea și de pretențiile superiorilor. Ai ocazia ca, până în data de 28 martie, să te eliberezi din unele relații profesionale, colaborări care ți-ai blocat evoluția. După data de 28 martie îți stabilești traseul profesional cu claritate. Vei primi susținerea de care ai nevoie din partea unor prieteni, la momentul oportun.

Leu
Ai ocazia să intri acum în posesia unor informații interesante, în ceea ce privește banii. Încet dar sigur se detensionează problemele din această zonă care acum îți dă ceva bătăi de cap. Te poți aștepta însă la discuții în contradictoriu, ruperea unor relații de prietenie cu persoane aflate le distanță, eventual în străinătate. Nu este exclus să te împaci cu o persoană de sex opus aflată în străinătate și cu care ai avut o relație de dragoste. Luna Nouă din semnul Berbec, din data de 28 martie, anunță un moment important, o perioadă în care poți să-ți redefinești relația cu divinitatea sau poți da startul unor idei legate de studii, cercetare, te poți înscrie la cursuri universitare sau poți să călătorești în străinătate. Este timpul să ieși mai mult din casă. La sfârșitul perioadei analizate ești pus pe treabă lucrând la un proiect ambițios și care vizează cariera proprie.

Fecioară
Încet dar sigur reușești să te mobilizezi, să te ocupi mai mult de casă, de familie, relaționezi mai mult cu rudele aflate în străinătate. Poți pune la cale o călătorie, o nouă vacanță. Luna Nouă din data de 28 martie anunță schimbări importante legate de o moștenire, avere, procese, credite. Ceva se poate relua, discuții, certuri, cheltuieli neașteptate, pirederi de bani și de relații. Este multă agitație în viața ta reușind cu mare greutate să te mai ocupi și de propria persoană. Cert este că te apropii mai mult de domeniul spiritual conștientizând că există lucruri mult mai frumoase decât planul material. Acordă o atenție specială la posibilele accidente, operații. La sfârșitul perioadei este binevenită o excursie, alături de o persoană dragă.

Balanță
Ai sentimentul că divinitatea îți întinde „o mână salvatoare”, vis-a-vis de un loc de muncă sau o problemă de sănătate. Cert este că te simți norocos, inspirat dar conștientizând că ai cam neglijat propria sănătate. Putem vorbi despre o perioadă destul de tensionată, la capitolul relații, parteneriate de afaceri. Pot avea loc discuții aprinse în relația de cuplu reușind cu greu să-ți găsești starea de echilibru mental și sufletesc. Este o perioadă de testare a egoului fiind timpul să devii mai înțelegător, să vezi unde anume greșești, ce ar trebui să schimbi în propria atitudine pentru a echilibra situațiile. Este o perioadă de verificare a ceea ce simți și gândești, vis-a-vis de o relație de cuplu sau un parteneriat de afaceri. La sfârșitul perioadei analizate te poți bucura de cadouri sau te poți implica într-o relație cu o persoană din trecut.

Scorpion
Ești mult mai preocupat de relația cu propiii copii, la debutul acestei săptămâni. Ceva însă nu funcționează cum trebuie, la capitolul relații cu colegii, colaboratorii sau te poți confrunta cu probleme serioase de sănătate și pe care le-ai tot amânat. Putem vorbi și despre reluarea unor analize, găsirea un tratament mult mai eficient. Cert este că trebuie să te mobilizezi și să nu mai amâni problemele care țin de colectivul de lucru. Poate fi vorba acum despre un eșec, vis-a-vis de un proiect comun, ți se pot aduce acuzații nefondate. Atenție la posibilele atacuri venite ca urmare a unor bârfe din partea dușmanilor ascunși. La sfârșitul acestei săptămâni ai multă energie acționând cu încredere, mai ales atunci când este vorba despre dragoste. Poți relua acum o relație cu un fost partener.

Săgetător
La începutul perioadei putem vorbi despre o puternică intuiție, ai parte de trăiri intense, profunde, ți se face brusc dor de locul natal, țara de origine, familie. Atenție la predispoziția către certuri cu persoana iubită.Ești mult mai preocupat de situația celor dragi. Luna Nouă în zodia Berbec, din data de 28 martie, anunță posibilitatea unui nou început, în plan sentimental. Tot acum te poți decide să dai startul unui hobby. Poți afla o veste bună legată de nașterea unui copil sau poți să iei decizia de a înfia unul. Sunt favorizate activitățile care țin de creativitate. Poți relua legaătura cu o persoană dragă din trecut. La sfârșitul perioadei te gândești la schimbări importante care vizează locul de muncă.

Capricorn
Intuiția te poate ajuta să treci cu bine un examen, să închei o afacere, o negociere sau un contract foarte avantajos pentru tine. Este recomandat să nu te lași indus în eroare de persoane care afișează rolul de prieten binevoitor. Te poți aștepta la o perioadă conflictuală în relația cu propria familie. Este posibil să te confrunți cu probleme legate de casă, patrimoniu, poți avea parte și de un proces. Este momentul potrivit pentru a revizui unele aspecte care țin de relația de dragoste și/sau relația cu propriul copil. Luna Noua în semnul Berbec, din data de 28 martie, poate da startul unor acțiuni care vizează casa, familia axându-te mai mult pe relația cu părinții. Pot apărea schimbări care țin de domiciliu, locul natal. La sfârșitul acestei săptămâni poți face investiții inspirate care țin de agricultură sau de domeniul imobiliar.

Vărsător
Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la ce și cât comunici, fie că vorbim despre relația cu rudele sau vecinii, fie că este vorba despre un examen sau un concurs. Cert este că ești mult mai agitat acum, mai impulsiv, neliniștit, ai sentimentul că nu ești ascultat sau înțeles. Trebuie să ai în vedere că nu toată lumea gândește și ia deciziirapide ca și tine. Toată această energie mentală de care dispui, dacă reușești să o folosești în activități care necesită creativitate și originalitate vei reuși să construiești ceva cu adevărat valoros și de viitor. Mobilizează-te și vezi care este cea mai bună direcție pe care vrei să o urmezi. La sfârșitul perioadei te preocupi mai mult de casă, poate ai în vedere o renovare sau achiziția unui teren, a unei case.

Pești
Ești de-a dreptul inspirat, dacă ai de susținut un examen acum. Relația cu prietenii poate fi de bun augur, îndeosebi la începutul acestei săptămâni. Acordă atenție la eventualele probleme care pot să apară în zona banilor putând să vorbim acum despre cheltuieli neașteptate, certuri cu partenerul de viață având ca sursă principală banii, modul în care sunt aceștia folosiți. Este bine să dai dovadă de calm și diplomație. Luna Nouă în semnul Berbec, din data de 28 martie, aduce posibiliatea de a face mai mulți bani, de a-ți valorifica propriile abilități și talentele de care dispui. Acordă o atenție deosebită la cei cu care dorești să te asociezi pentru că ești predispus la a fi furat, păcălit, înșelat. La sfârșitul săptămânii analizate poți să discuți mai mult cu vecinii, rudele apropiate.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com