Berbec
Ai tendința de a intra în panică atunci când lucrurile nu se desfășoară după cum ți-ai propus. Este recomandat să fii mult mai atent la relația cu colegii sau colaboratorii apropiați pentru că există riscul de a ajunge la conflicte cu aceștia. Din data de 9 aprilie se pare că te confrunți cu probleme care țin de bani, locul de muncă. Nici relația cu persoanele aflate peste hotare nu este prea grozavă. Ai grijă la deplasări, la modul cum călătorești fiindcă ești predispus la tot felul de piedici, obstacole menite să-ți dea programul peste cap. Relația de cuplu poate fi pusă sub semnul întrebării având ocazia să descoperi niște lucruri neplăcute despre partener. Spre sfârșitul perioadei analizate ai o mai mare chemare către cunoaștere, explorarea, lărgirea propriilor orizonturi. Putem vorbi și despre decizia de a pleca într-o excursie, la drum lung.

Taur
Ești oarecum nemulțumit de anumite aspecte care vizează propriile valori sau faptul că nu ești apreciat la adevărata valoare. Pot reveni acum unele discuții legate de bani, relația cu persoana iubită sau, pur și simplu, te decizi să revii la niște preocupări care vizează creativitatea, un hobby. Acordă atenție la relația cu colegii de muncă. Poate că este timpul să se facă „lumină” într-un proiect care vizează un job sau colaboratorii fiind important să acționezi cu mai multă prudență. Ești pus în fața unor situații neașteptate și nu te poți baza prea mult pe promisiunile făcute de prieteni. Te poți confrunta cu tot felul de piedici, atunci când vine vorba să primești banii care ți se cuvin. Evită să dai bani cu împrumut. Spre sfârșitul acestei perioade ești mult mai senzitiv intuind adevărul, privind cu ușurință dincolo de aparențe.

Gemeni
Începi această săptămână cu un sentiment de nemulțumire, vis-a-vis de casă, familie sau relația cu părinții. Ziua de marți se poate dovedi destul de tensionată, în plan sentimental, în relația cu partenerul de viață. Nici relația cu propriii copii nu este prea grozavă fiind pus în fața unor situații neplăcute, creeate de aceștia. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la modul cum comunici în cadrul colectivului de lucru. Este posibil să te trădeze colegii care nu prea te „au la inimă”. Nu vor lipsi nici bârfele, acuzațiile nefondate fapt care va accentua starea de nemulțumire legată de carieră. La sfârșitul perioadei analizate poți ajunge la o situație de compromis încercând să mai lași de la tine, în cadrul relației de mariaj. Acest lucru nu înseamnă că se vor rezolva problemele care tind să „explodeze” în orice moment.

Rac
Este momentul să reiei unele discuții, întâlniri cu prieteni cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Ai ales să te preocupi mai mult de propria persoană și de familie neglijând astfel aspecte importante care vizează viața socială și relațională. Din data de 11 aprilie este timpul să observi schimbările importante care vizează casa și cariera, locul de muncă. Putem vorbi despre multă tensiune, o stare de nemulțumire, vis-a-vis de familie sau o proprietate, poțiavea parte chiar și de un proces sau simți nevoia de a revizui anumite aspecte care țin de acte, documente importante. În partea a doua a acestei perioade ai șansa de a obține susținere din partea unui prieten într-o problemă importantă, cineva care va juca un rol decisiv în viața ta. La sfârșitul acestei săptămâni este bine să te preocupi mai mult de propria sănătate. Nu este exclus să revii asupra unor aspecte care vizează un proiect important, legat de job.

Leu
Pot să apară unele nemulțumiri care vizează studiile și/sau călătoriile. Nici în relația cu rudele apropiate lucrurile nu stau prea grozav putând să ajungi în situația de a da unele explicații care vizează anumite aspecte legate de trecut. Ești mult prea preocupat de carieră și bani, ba chiar ai ocazia să primești niște drepturi bănești pe care le aștepți de ceva timp. Acordă o atenție specială la relația cu partenerii de afaceri, colaboratorii aflați peste hotare. Muncești mult dând dovadă de conștiinciozitate iar acum ai șansa de a te bucura de roadele muncii tale susținute. Spre sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de propriul copil. Te poți aștepta la unele probleme în relația cu persoana iubită. Este posibil să intri în posesia unor informații neplăcute.

Fecioară
Începi această săptămână axându-te mai mult pe propriile nevoi, exprimându-ți cu fermitate punctul de vedere personal în relația cu familia proprie sau cu copiii. Te poți confrunta cu felurite discuții care au ca subiect principal banii, veniturile insuficiente. Pot să apară tot felul de cheltuieli neprevăzute, este posibil chiar să fii implicat într-un proces. Ai sentimentul că problemele cu care te confrunți nu se mai termină. Este recomandat să fii mult mai sincer cu propria persoană și să nu te mai victimizezi. Pot fi reluate acum unele discuții neplăcute în relația cu partenerul de viață fapt care te va tulbura, în mod deosebit. Spre sfârșitul acestei perioade preferi să te odihnești mai mult, să te preocupi de casă, proprietate. Este posibil să fie nevoie de ceva reparații în cadrul gospodăriei proprii.

Balanță
Se pare că treci acum printr-o perioadă de transformări intense, în ceea ce privește viața relațională. Ești tot mai preocupat de modul în care te prezinți în societate, ce anume ar trebui să schimbi în propria înfățișare și atitudine. Parcă totuși prea multe se schimbă și asta într-un timp foarte scurt. Treci acum printr-o perioadă intensă, de reevaluare a propriei existențe fiind mult mai atent la informațiile pe care trebuie să le acumulezi. Este posibil să te confrunți cu unele nemulțumiri, vis-a-vis de un examen, un concurs sau te poți revolta, în privința unor aspecte care țin de locul de muncă. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la informațiile secrete, bârfele care circulă, să vezi ce anume se vrea, de fapt, de la tine.

Scorpion
Este o perioadă tensionată, la capitolul loc de muncă și relația cu superiorii, ba chiar există riscul de a fi implicat într-un proces. Acordă o atenție deosebită la relația cu propriul copil pentru că este posibil să apară unele probleme iar discuțiile pot porni, în primul rând, de la bani, resursele financiare insuficiente. Poate că vorbim și despre o dorință a acestuia pe care nu ești încă dispus să i-o îndeplinești fapt care ar putea avea repercursiuni neplăcute asupra ta. Este recomandat să te concentrezi mai mult pe relația cu partenerul de viață. Este timpul să reluați unele discuții care vizează relația de cuplu. Fie că ai greșit tu sau partenerul este necesară o discuție sinceră altfel nu veți reuși să armonizați relația. La sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de bani, de felul în care ai putea aduce mai multe câștiguri în propriul cont.

Săgetător
În această perioadă ai șansa de a reuși să vezi cine merită și cine nu merită să mai rămână alături de tine, ca și amici, prieteni. Se pare că tot efortul și dedicarea de care ai dat dovadă față de un grup, o asociație nu a reușit să îți aducă starea de împlinire și mulțumire sufletească la care te așteptai și sperai. Pentru că nu era suficient, pe lângă toate acestea, este posibil să apară unele nemulțumiri, probleme în relația cu propria familie. În partea a doua a acestei săptămâni se pare că vei avea posibilitatea să intri în posesia unor informații care îți pot creea o stare de revoltă. La sfârșitul perioadei analizate este recomandat să te axezi mai mult pe relația cu partenerul de viață. Este timpul să rezolvi unele probleme restante și care vizează gospodăria proprie, familia sau relația cu copiii.

Capricorn
Ai sentimentul că necazurile care vizează cariera, casa și proprietatea nu se mai termină. Pot fi reluate acum unele aspecte importante care vizează relația cu rudele apropiate sau vecinii. Este posibil să revină acum în centrul atenției anumite discuții legate de derularea unui proces. Cert este că te simți copleșit de atâtea obligații care țin de profesia sau afacerea pe care o coordonezi. Acordă o atenție deosebită la posibilele probleme de sănătate care riscă să se acutizeze. Te poți simți oarecum copleșit de situație, ba chiar putem vorbi și despre un diagnostic greșit. La sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine o perioadă, chiar dacă destul de scurtă, de solitudine, să te detașezi de problemele cotidiene.

Vărsător
Ești tot mai nemulțumit de anumite aspecte care vizează relația cu persoane aflate în străinătate. Există posibilitateadea relua unele studii sau poți pleca la drum lung fapt care va da multe planuri peste cap. Adevărul este că nu te poți baza prea mult pe prieteni dar nici tu nu dai dovadă de prea multă corectitudine. Vrei să rezolvi cât mai multe obiective într-un timp cât mai scurt fapt care te va pune în situația de a neglija aspecte importante care țin de familie și prieteni. Ești predispus, în perioada analizată, la pierderi financiare, furt; poți fi nevoit să suporți plata unor reparații, renovări ale locuinței. La sfârșitul acestei săptămâni există riscul de a te certa cu un prieten.

Pești
Ceva te nemulțumește în relația de cuplu și ai sentimentul că, oricât de mult ai încerca să-ți exprimi durerea, tot nu ești auzit așa cum trebuie. Te simți neînțeles sau chiar tu poți lua decizia de a nu spune ceea ce gândești, de fapt, vis-a-vis de partenerul de viață. Ai grijă, tot amânând exprimarea acestor nemulțumiri vei putea ajunge în situația în care, pur și simplu, vei „exploda” în a-ți exprima furia față de partener, într-un moment în care vei fi chiar și tu surprins. Se pot lămuri acum destul de multe aspecte care țin de bani, afaceri dar pot să apară și unele nemulțumiri care te vor bulversa. Acordă atenție la problemele care țin de carieră, locul de muncă, salariu. Ești predispus la cheltuieli neașteptate. Relația cu prietenii nu este prea grozavă, îndeosebi spre sfârșitul perioadei analizate.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com