Berbec
Începi această săptămână plin de elan și dinamism numai că atitudinea ta dezinvoltă ar putea să deranjeze unele persoane. Ești predispus la certuri, contraziceri în relația de cuplu. Te poți aștepta la ruperea unei relații. Oricât de mult te-ai strădui cu argumente în favoarea ta se pare că ai ajuns, totuși, la un capăt de drum. Ziua de marți este favorabilă inițierii unor activități care implică negocieri, comerț, relații la nivel internațional. Planul financiar este bine aspectat dar va trebui să dai dovadă de prudență, dacăai în plan să semnezi un contract de muncă sau dorești achiziționarea unui obiect de valoare. La sfârșitul acestei perioade se recomandă atenție la plecarea în călătorii pentru că ești predispus la accidente.

Taur
Te străduiești să faci față solicitărilor legate de locul de muncă și relația cu colegii de aici. Se pare că bârfele, atacurile venite din partea dușmanilor ascunși te pot afecta în plan profesional, mai mult sau mai puțin direct. Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate fiind predispus acum la probleme care țin de zona rinichilor, ficat, eventuale probleme oculare, migrene. În partea secundă a perioadei analizate te mobilizezi concentrându-ți atenția pe rezolvarea unor probleme care țin de viața personală, relația de mariaj. Ești susținut de prieteni sau de grupul din care faci parte pentru a-ți îndeplini unele ambiții care țin de planul profesioanal și/sau financiar. Acordă o atenție deosebită la sfârșitul săptămânii în discuție aici întrucât ești predispus la pierderi financiare.

Gemeni
Ești plin de energie, dornic să faci schimbări, îndeosebi în relația de cuplu. Ai ocazia acum să concretizezi un ideal, să pui la cale strategii legate de un grup, o asociație. În același timp este posibil să iei decizia bruscă de a renunța la anumite relații de prietenie care îți provoacă tot felul de nemulțumiri. Va trebui să te concentrezi mai mult pe relația sentimentală și pe cea cu propriul copil evitând să iei decizii care te-ar putea afecta pe termen îndelungat. Totul va depinde de atitudinea ta, de capacitatea de a te mobiliza și ancora în concret privind cu mai multă încredere și înțelegere lumea din jurul tău. La sfârșitul acestei perioade se recomandă prudență în relația de cuplu sau în cadrul unui parteneriat, o colaborare importantă.

Rac
Ai sentimentul că nu te poți manifesta la adevăratul potențial, în plan profesional. Pot să apară tot felul de restricții la care ești nevoit să te suspui. Se simte o stare de tensiune în colectivul de lucru și, dacă nu ai făcut schimbările necesare, există acum toate șansele ca împrejurările să te forțeze la schimbarea direcției profesionale. Ești, pur și simplu, epuizat din cauza bârfelor, a problemelor provocate de dușmanii ascunși singura alternativă viabilă fiind „schimbarea macazului”. În partea a doua a acestei săptămâni este posibil să porți discuții intense cu prieteni, oameni dornici să te susțină dar, de la promisiuni și până la concretizare e cale lungă. La sfârșitul perioadei analizate este posibil să se declanșeze unele probleme de sănătate, să te confrunți cu situații neplăcute, discuții în contradictoriu, certuri care te vor răscoli psihic, emoțional.

Leu
Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe promisiunile care ți se fac, legate de munca în străinătate. Acordă atenție și la eventualele examene, studiile superioare, îndeosebi în prima parte a perioadei în discuție. Sunt avantajate călătoriile în interes de serviciu și urmarea unor cursuri de perfecționare. Tot ceea ce acumulezi în această săptămână te va ajuta în cazul în care dorești să dai startul unei activități care poate genera câștiguri financiare pe termen îndelungat. Acordă atenție la relația cu prietenii întrucât de aici pot să apară trădări, defăimări, atacuri, certuri de proporții. Poate fi vorba despre discuții neplăcute ce au ca subiect principal banii.

Fecioară
Începi această săptămână oarecum derutat, confuz atunci când vine vorba despre bani sau un proces în legătură cu un partaj, o moștenire. Te poți confrunta cu răsturnări de situație, legate de starea financiară beneficiind totuși de resursele, instrumentele necesare pentru a-ți regăsi starea de echilibru. Totul depinde de forța de convingere și capacitatea personală de a acorda atenție la detalii și de a te implica în relații care te pot ajuta să depășești eventualele pierderi materiale. Nu este o perioadă bună pentru demararea unor acțiuni în plan profesional. Este necesar totuși să adopți noi strategii de acțiune în zona carierei, a afacerii personalepentru a pune în practică informațiile acumulate.

Balanță
Oricât de mult te-ai strădui să păstrezi starea de armonie în relația de cuplu se pare că nu reușești. Ești mult mai agitat, neliniștit de parcă nimic din ce îți dorești nu reușești să faci. Ai parte de tot felul de provocări, fie că vorbim despre planul financiar, fie că ne referim la carieră, se pare că nimeni nu dorește sau nu poate să înțeleagă ce se petrece în sufletul tău. Ziua de miercuri pare a fi mai liniștită deși tot ai sentimentul că este „liniștea dinaintea furtunii”. La sfârșitul perioadei analizate aici este recomandat să te mobilizezi și să nu pleci într-o călătorie care ar putea să-ți răstoarne planurile provocându-ți tot felul de pagube fiind predispus la accidente. Te gândești foarte serios la o plecare în străinătate, o colaborare care ți se pare destul de promițătoare.

Scorpion
Ești destul de bulversat, la capitolul relații de colaborare sau locul de muncă actual. Ai sentimentul că cei din jurul tău îți vor răul, că nu te poți baza cu adevărat pe nimeni dintre cunoscuți. Este recomandat să nu ții cont de bârfe sau de atitudinea negativă venită din partea celorlalți. Ceea ce spun ei nu are nimic de-a face cu ideile tale, cu capacitățile și abilitățile de care dispui. Nu este cazul să iei în seamă criticile detractorilor. Relația cu pertenerul de viață pare să fie una mai deschisă acum reușind să ajungeți la o decizie, vis-a-vis de relația de cuplu. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să acorzi o atenție deosebită la taxele și impozitele legate de un partaj. Ești predispus la pierderi financiare.

Săgetător
Începi această perioadă oarecum dezamăgit de atitudinea unor prieteni. Parcă nu mai există aceeași deschidere, dorință de a relaționa. Ai sentimentul că ești folosit, manipulat pentru ca ceilalți să-și îndeplinească scopurile egoiste. Nici în relația sentimentală lucurile nu stau prea grozav. Parcă toată lumea a luat-o razna astfel încât este indicat să te preocupi mai mult de activități plăcute sufletului tău. Spre sfârșitul săptămânii analizate este recomandat să fii mult mai deschis, tolerant cu cei din jur, chiar dacă vei avea parte și de unele nemulțumiri. Munca în echipă te poate avantaja. Este timpul potrivit să plantezi „semințele” unui proiect, să dai startul unor noi colaborări. Nu este exclus să pui capăt unei relații de mariaj, un parteneriat pentru aface loc unor relații mult mai promițătoare.

Capricorn
Simți acum nevoia să faci unele schimbări esențiale în viața personală. Nu prea știi cu exactitate ce și cum și nici în care domenii, cert este că, în ciuda unor probleme cu care te confrunți de câțiva ani buni, parcă acum ești mai hotărât ca niciodată să schimbi ceva. Fie că vorbim despre planul relațional, fie de cel profesional, fie de decizi brusc să dai startul unor acțiuni care vizează o afacere, un parteneriat. Începi această săptămână destul de agitat, neliniștit, îndeosebi atunci când este vorba despre casă, profesie sau carieră. La capitolul sănătate se ridică serioase semne de întrebare. Ești predispus la infecții, probleme legate de lovituri, entorse, fracturi, în special spre sfârșitul perioadei în discuție.

Vărsător
Va trebui să dai dovadă de prudență, îndeosebi atunci când vine vorba despre studii, călătorii, comerț sau susținerea unui seminar, examen. Te poți aștepta la tot felul de surprize neplăcute în relația cu rudele apropiate. Ai sentimentul că nu reușești să ajungi suficient de repede acolo unde ți-ai propus. Nu vei duce lipsă de idei și de spontaneitate fiind susținut în demersurile tale privind studiile superioare sau un eventual proces. Spre sfârșitul săptămânii analizate ești predispus la schimbări importante legate de planul sentimental. Ceva se poate termina acum pentru a face loc unui nou început, în plan amoros.

Pești
Chiar dacă lucrurile nu se derulează exact așa cu ți-ai fi dorit, în plan financiar, va trebui să îți orientezi atenția mai mult către viața de familie și relația cu părinții. Poți să primești acum vești bune din partea rudelor apropiate fapt care îți va mai ridica puțin moralul. Ai șansa de a te bucura de realizări care vizează cariera dar nu te poți bucura prea mult pentru că ești predispus la pierderi, sancțiuni, probleme legate de zona profesională. Este posibil să te gândești la o schimbare de domiciliu sau dorești să te întorci în locurile natale, în țara de origine. Pui la cale acum o călătorie importantă.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com