Berbec
Putem vorbi despre un început promițător, în plan financiar. Totul depinde de modul în care negociezi, cum îți exprimi dorințele, așteptările și chiar ideile, proiectele. Primești banii de care ai nevoie, atenție însă la posibilele probleme care pot fi cauzate de adversari, dușmani ascunși. Va trebui să dai dovadă de diplomație în relația cu colegii de muncă. Nu te lăsa indus în eroare de informații, mesaje care nu fac decât să te îndepărteze de la obiectivele propuse. Spre sfârșitul acestei săptămâni sunt favorizate călătoriile, alături de o persoană dragă. Este posibil să reiei o relație de amor cu o persoană care revine acum în viața ta.

Taur
Este ceva care mocnește, în cadrul unui grup, a unei asociații din care faci parte. Nu te poți baza acum pe ceea ce ți se promite. Este recomandat să acorzi atenție la anumite informații care ți se pot revela acum. Ține-te departe de orice bârfe, conversații care nu fac decât să te epuizeze, din punct de vedere mental și emoțional. Prima parte a perioadei analizate se poate dovedi destul de agitată fiind nevoit să te debarasezi de anumiți prieteni. Este posibil să fii luat prin surprindere de atitudinea nu tocmai corectă venită din partea unor adversari. La sfârșitul acestei săptămâni este timpul să te gândești la noi strategii pentru demararea unui proiect profesional sau a unui (nou) perteneriat.

Gemeni
Preferi să stai retras, să nu mai împărtășești chiar cu oricine ceea ce gândești. Este posibil să revii asupra unor înțelegeri sau poate reveni în atenția ta o relație de parteneriat. În carieră se pare că pot să apară tot felul de probleme, limitări. Putem vorbi și despre o situație neclară care vizează un contract, acte ce trebuiesc revizuite în cel mai scurt timp cu putință. Te poți aștepta la unele certuri în cadrul relației de mariaj. Relația cu prietenii este bine susținută, totul depinde de tine, de cât ești de dispus să socializezi, să conversezi cu aceștia. La sfârșitul acestei săptămâni este o perioadă de introspecție, de sondare și regăsire a propriei ființe.

Rac
Este un moment de derută, ai acel sentiment că ceva îți lipsește, în plan emoțional, sentimental. Este nevoie de mai mult curaj din partea ta pentru a face un pas decis într-o relație care deja durează de ceva timp. Totul este să-ți asculți intuiția și sufletul și să nu te lași influențat de părerile invidioșilor care se consideră a-ți fi prieteni. În plan profesional pot avea loc evenimente importante. Este posibil să iei decizia bruscă de a schimba direcția, poți reveni asupra unor proiecte profesionale care au rămas în suspans. Atenție la cei cu care împărtășești gândurile și dorințele tale. În perioada analizată ar trebui să mergi pe pricipiul: Taci și faci! La sfârșitul acestei săptămâni putem vorbi despre un nou start legat de o asociație, o organizație. Poate avea loc o adevărată relansare, în plan profesional dar și social.

Leu
Ești bulversat peste măsură, la capitolul bani pe care trebuie să-i primești, fie dintr-o succesiune sau dintr-o afacere, bani care ți se cuvin. Se reeditează discuții importante, legate de relația cu persoane aflate peste hotare putând să vorbim acum despre oferte tentante de lucru, reluarea unui contract de muncă. Cert este că vei fi luat prin surprindere de veștile care vin de departe. În partea a doua a perioadei analizate ești mult mai preocupat de carieră, de noi oportunități de progres în plan profesional. Ai ocazia să te implici într-un parteneriat care, la prima vedere, pare destul de promițător. Este recomandat să eviți semnarea oricăror contracte, până în data de 3 mai. La sfârșitul săptămânii putem vorbi despre un nou început care se preconizează în zona carierei.

Fecioară
Ești destul de nemulțumit de relația de cuplu fapt care poate provoca unele probleme care țin de bugetul familiei. Este recomandat să mai lași de la tine pentru că ai tendința de a fi prea impulsiv, agitat aducând acuzații nefondate. Pot fi reluate acum unele discuții legate de o moștenire, un partaj și se pare că lucrurile sunt în favoarea ta. Au loc transformări importante, la capitolul familie, relația cu copiii. Depinde foarte mult de modul în care vei gestiona toată această situație fiind important să nu „despici firul în patru”. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să pui la cale o călătorie importantă peste hotare sau te poți decide brusc să urmezi niște cursuri universitare sau postuniversitare. Ești mult mai atras de latura spirituală a vieții.

Balanță
Va trebui să te concentrezi mai mult pe obligațiile de serviciu. Putem vorbi acum despre posibile probleme de sănătate, există predispoziția la probleme renale sau posibile entorse, fracturi. Este recomandat să stai departe de polemici, certuri în colectivul de lucru pentru că nu vei face decât să-ți accentuezi problemele de sănătate. În partea a doua a acestei săptămâni te gândești foarte serios să dai startul unor colaborări. Este posibil să fii luat prin surprindere de niște propuneri de afaceri. Se reeditează, pot reveni în discuție aspecte importante care țin de o călătorie în străinătate. La sfârșitul perioadei analizate este bine să te gândești la implicarea într-o afacere. Nu este exclus să fii mult mai atras de astrologie, ocultism, mistere.

Scorpion
Este posibil să nu reușești să-i mulțumești pe copii, atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli. Pot să apară tot felul de discuții, nemulțumiri în relația sentimentală și/sau în relația cu propriul copil. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm față de acesta. Este posibil să finalizezi acum o relație de cuplu pentru a face loc alteia. Totul depinde de modul în care gestionezi situațiile cu care te confrunți. La sfârșitul săptămânii analizate este recomandat să gândești pozitiv, să-ți propui țeluri cu „bătaie lungă”, în plan relațional. Este timpul să te gândești la noi colaborări, asocieri care ți-ar putea aduce bani, pe termen îndelungat.

Săgetător
Este recomandat să fii mult mai atent la tot ceea ce ține de casă, familie. Este posibil să fi neglijat această zonă, în ultima perioadă fapt care ar putea să declanșeze conflicte serioase, în relația cu cei dragi. Te poți confrunta cu tot felul de defecțiuni la aparatura electrocasnicăsau, pur și simplu, nu reușești să finalizezi un proiect care vizează casa, gospodăria. În a doua parte a săptămânii în discuție ești mult mai atent la relația cu colegii și colaboratorii apropiați. Ai ocazia să te bucuri de realizări, în domeniul profesional. La sfârșitul perioadei este benefic să te gândești la noi strategii, un nou mod, mult mai ingenios, de a rezolva o problemă de sănătate sau de a relansa un proiect profesional.

Capricorn
Este posibil să ajungi la discuții contradictorii în relația cu persoana iubită. Cel mai probabil este ca propunerile tale legate de o proprietate, o casă, gospodărie să nu fie luate în seamă, ba mai mult, există riscul de a fi acuzat pe nedrept. Te poți aștepta la reacții dure venite din partea unor dușmani ascunși. Pot fi reluate acum unele discuții, poți fi implicat într-un proces legat de carieră dar și de proprietăți. Se recomandă o mai mare atenție la deciziile pe care le iei acum. Este bine să amâni semnarea oricăror contracte, înțelegeri până după data de 3 mai. La sfârșitul acestei săptămâni putem vorbi despre idei noi, pe care să le concretizezi prin intermediul unui hobby. Este posibil să te gândești să dai naștere unui copil sau te poți bucura de succese, realizări venite din partea propriilor copii.

Vărsător
Ești nemulțumit, atunci când vine vorba despre bani, valorificarea propriilor resurse, abilități. Este posibil ca, în trecut, să fii făcut anumite investiții neinspirate iar acum ești nevoit să recuperezi acei bani, în limita posibilului. Nu este exclus să ajungi la probleme în relația cu un prieten sau poți lua decizia de a te retrage dintr-o organizație, o asociație. În partea a doua a perioadei analizate te preocupi mai mult de comerț, negocieri, călătorești în interes de serviciu. La sfârșitul acestei săptămâni este momentul oportun pentru a da startul unor acțiuni care vizează casa, te gândești la o investiție legată de terenuri, proprietăți imobiliare.

Pești
Nu duci lipsă de inspirație, intuiție, imaginație și creativitate. Debordezi de sentimente frumoasepe care simți nevoia să le împărtășești cu oamenii dragi sufletului tău.Te poți aștepta la surprize plăcute, în plan financiar. Totul va depinde de seriozitatea și conștiinciozitatea de care dai dovadă acum, pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimic nu este prea greu, cât timp ai colaboratori și clienți de nădejde. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să dai startul unui nou început, în relația cu rudele apropiate sau te poți decide să te înscrii la niște cursuri de perfecționare care te vor ajuta în progresul profesional.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com