BERBEC
Ai un stil de viață dinamic, fiind în permanentă alertă, dorință de acțiune, nesuportând starea de rutină, mai ales când e vorba de relația de dragoste. Ai ocazia să-i faci persoanei iubite o surpriză sau chiar tu să fii luat prin surprindere și să plecați într-o excursie la munte sau pur și simplu să organizezi o petrecere de neuitat într-un club sau restaurant. Dacă ești singur, spontaneitatea și curajul sunt arme sigure pentru a atrage persoana cu care să te distrezi de minune de Valentine`s Day.

TAUR
Pentru tine este foarte important să oferi și să primești dragoste, afecțiune, să împărtășești cu persoana iubită momente de romantism. Așa că ai toate șansele să petreci, în această zi, alături de persoana iubită, momente de neuitat. Preferi să fiți singuri, să vă bucurați de mâncăruri și băuturi fine, într-un cadru romantic, ascultând muzică de calitate, menită să îți relaxeze toate simțurile. Ai ocazia să petreci o zi deosebită, chiar dacă nu ai partener, nu te lași cu una cu două și tot îți găsești pe cineva, chiar și o/un amic/ă cu care se mergi într-un local elegant, depănând amintiri la lumina lumânărilor parfumate.

GEMENI
Ești o persoană dornică să converseze, pe orice temă, evitând însă să îți exprimi sentimentele în mod direct. Abordezi o atitudine relaxantă, ascunzându-te în spatele relatării unor povestiri amuzante. Însă nu îți lipsește sensibilitatea, sentimentele delicate, nevoia de a fi măgulit, apreciat/ă, complimentat/ă. Este o zi în care vrei cu orice chip să rupi monotonia din relația de cuplu, așa că ai chef de joacă, de glume, alături de partener/ă. Nu este exclus să inviți niște prieteni la voi și să încingeți o petrecere de zile mari, cu povestiri care mai de care ma hazlii. Dacă tocmai te simțeai singur, lipsit/ă de dragoste, ei bine acum ai șansa să înfiripi o idilă cu cineva din grupul de prieteni.

RAC
Sub atitudinea ta diplomată, blândă și discretă, romantică se ascunde voința, ambiția și pasiunea. Ai ocazia să petreci, în această zi specială, momente de neuitat alături de persoana iubită. O cină romantică la lumina lumânărilor, completată de un binemeritat desert de ciocolată și șampanie aromată, vin să completeze adevărate momente de răsfăț pentru tine. Dacă nu ești încă într-o relație de dragoste, nu te lași sedus/ă cu una cu două. Ai ocazia însă să faci cunoștință cu o persoană de sex opus dacă te desprinzi de părinți, de atmosfera liniștită de acasă și dai o tură prin cluburi sau orice petrecere cu muzică și dans.

LEU
Sentimentele tale sunt puternice, fierbinți, atunci când iubești o faci cu toată ființa, neexistând jumătăți de măsură. Simțul teatral și ludic este esențial pentru tine A te juca, asemeni copiilor îți dă senzația că relația ta este plăcută și romantică. Ești adeptul petrecerilor și al pasiunii, plăcându-ți să fii în centrul atenției. Ei bine, în această zi de Valentine’s Day adori să ți se facă surprize dar și să îți răsfeți persoana iubită cu cadouri de bun gust, petrecând momente de neuitat într-un local de lux. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, ai grijă ca în această zi să cucerești inima unei persoane, pentru a-ți demonstra că oricând ești pregătit să te îndrăgostești și că nimeni nu poate rezista farmecelor tale.

FECIOARĂ
Deși ești perceput de multe ori ca fiind o persoană rece, retrasă, preferând să nu îți manifești direct, deschis sentimentele, ei bine, odată ce ai fost cucerit de o persoană de sex opus, reușești să dai dovadă de multă afecțiune, de sentimente calde și profunde. În această zi ai ocazia să își demonstrezi dragostea prin adevărate gesturi de tandrețe față de persoana iubită. Este timpul să îți învingi inhibițiile și să te lași prins în jocul iubirii. Te poți răsfăța alături de partener/ă cu o invitație la concert, la teatru sau pur și simplu vizionând un film romantic. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, mai ai șansa ca în această zi să dai curs unei invitații din partea unei persoane de sex opus, eventual un/o colegă care nu ți s-a părut prea interesantă până acum.

BALANȚĂ
Nu duci lipsă de farmec, grație, eleganță și mare putere de seducție. Dacă partener/a nu a avut timp să ia o decizie cum să petreceți timpul de Valentine’s Day, ai tu ocazia să îți pui în practică imaginația și să vii cu propuneri incitante. Nu va lipsi din cadrul întâlnirii șampania de calitate și toaleta elegantă, dar nici declarațiile de amor de care ai atâta nevoie. Pentru tine este foarte important să te găsești într-un loc în care să domnească armonia culorii și a formelor, pentru a te relaxa cu adevărat. Ar fi bine să eviți localurile zgomotoase și lipsite de bun gust. Dacă nu ai partener/ă se poate dovedi a fi o zi a iubirii în care ai ocazia să te îndrăgostești, în mod neașteptat.

SCORPION
Pentru tine relația cu sexul opus se desfășoară după dictonul: ”totul sau nimic”. Îți place să iei prin surprindere partener/a oferindu-i fie un cadou mult așteptat de aceasta, fie planifici o excursie inedită, plină de surprize în care să petreceți timpul doar voi doi. Dacă această zi a iubirii te-a găsit fără pereche, ei bine, farmecul tău, magnetismul de care dai dovadă, te va ajuta din plină să faci o nouă cucerire. Fascinezi prin simpla prezență, așa că ai toate șansele să găsești ceea ce îți dorești.

SĂGETĂTOR
Entuziasmul, umorul, pofta de viață și convingerea că totul e posibil învăluie perechea ca o tornadă. Simțul aventurii este foarte dezvoltat la tine așa că ai ocazia ca în acestă zi să pleci, alături de parteneră, într-o călătorie pe care doreai de mult timp să o faci. Vizitezi locuri interesante care să îți satisfacă setea de aventură, spiritualitate, să întâlniți oameni cu simțul umorului dezvoltat. O zi în care reușești să îmbini, distracția cu romantismul la un pahar de vin cald la baza pârtiei de schi. Dacă nu ești deja într-o relație, cauți acum varietatea și noi stimuli, dornic de senzații tari și amator de experiențe sentimentale demne de ținut minte. Așa că e timpul să ieși la noi cuceriri.

CAPRICORN
Sentimentele tale sunt profunde ajungând să iubești cu pasiune arzătoare, nereușind însă să exteriorizezi ceea ce simți. Fiind practic, realist, preferi să organizezi din timp această zi de Valentine’s Day, cerând și părerea partener/ei despre cum și unde ar fi mai bine să celebrați dragostea. Este o zi potrivită în care te-ar bucura nespus să călătorești în zone montane sau să oferi cadou o carte, un obiect cumpărat de la anticariat. Nu te dai în vânt după cluburi de noapte sau locații zgomotoase, așa că o cină în doi ar fi binevenită.

VĂRSĂTOR
Apreciezi mai mult o relație în care să fie bazată pe afinitate mentală, amiciție și complicitate, punând preț pe comunciare și valorile intelectuale. Așa că preferi ca această zi să o petreci alături de persoana iubită fie într-un mediu în care să fii sigur că ești auzit și că își poți exprima cât mai liber propriile idei, argumente, fie într-un cadru intim în care să iei tu inițiativa ascultând muzica aleasă de tine sau vizionând un film istoric. Seducător și detașat, în același timp, exerciți o mare atracție asupra sexului opus. Și dacă nu ești într-o relație de cuplu, vei face tot posibilul ca în această zi de Valentine’s Day să nu fii singur, preferând să petreci momente de neuitat alături de o nouă cucerire.

PEȘTI
Îți place să celebrezi dragostea în toată forța, splendoarea și nuanțele ei. Odată îndrăgostit, te contopești cu ființa iubită, ajungând până la a trăi prin celălalt. Cameleonic și extrem de instinctiv sexual, te acordezi destul de ușor la nevoile perechii. O zi a iubirii în care vrei să-i faci pe plac persoanei iubite răsfățând-o cu măncarea preferată sau cadoul mult dorit. Ai ocazia să împărtășești cu cel drag cele mai minunate momente, nelăsând pe nimeni să pătrundă în universul vostru. Preferi în loc intim, în care să depănați povești amuzante și amintiri dragi.

*Citeste si:
– “Superstiţii de Sf. Valentin” – aici
– “Dragobete sau Sf. Valentin?” – aici
– “Poate fi Ziua Îndrăgostiţilor un test?” – aici

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com