Horoscop Berbec, decembrie 2016
Ziua de Crăciun se poate dovedi cu totul specială pentru tine, mai ales dacă te-ai hotărât să inviți și un grup de prieteni acasă. Nimic nu e prea greu, cât timp ai ocazia să fii tu însuți, cântând colinde alături de familie și prietenie. De Crăciun, starea de voie bună este absolut esențială pentru tine, dinamismul și starea de optimism vor fi de-a dreptul molipsitoare. De Revelion, sunt mari șanse să fii cel care dă startul distracției, antrenând lumea la joc și voie bună. Ești plin de energie și inițiative, reușind să scoți lumea din amorțeală. Ai ocazia să te simți foarte bine alături de nativii din zodiile Berbec, Leu și Săgetător. Nu sunt de ocolit nici nativii din zodiile Gemeni și Vărsător. Cine știe, poate chiar reușești să înfiripi o idilă cu un nativ/ă din zodia Vărsător, îndeosebi în ultima zi din an, de Revelion.

Horoscop Taur, decembrie 2016
Chiar dacă ești mai calm, așezat din fire, neplăcându-ți prea mult să pleci de acasă, mai ales când e vorba de sărbători. Acum, se pare că lucrurile vor sta cu totul altfel. Ești plin de energie, dornic să socializezi și nu este exclus să pui la cale o vizită alături de partener/ă și să plecați împreună cu colindul pe la rude. Sărbătoarea de Crăciun se poate dovedi armonioasă, atenție însă la ce și cât mânănci întrucât există riscul să cam depășești măsura, mai ales dacă e vorba de mâncarea preparată de mama.
În ultima zi din an, de Revelion, faci un bilanț foarte serios legat de carieră și nu numai, preferând totuși să ciocnești un pahar de șampanie alături de prieteni și persoana dragă. Nu este exclus să pleci la drum lung, pentru a sărbători Revelionul alături de prieteni, cu care nu te-ai mai văzut de foarte mult timp. Ai ocazia să te simți foarte bine alături de nativi din zodiile: Taur, Fecioară, Capricorn, Pești dar nu sunt deloc de neglijat nici nativii Rac și Pești.

Horoscop Gemeni, decembrie 2016
În această perioadă de sărbători, se pare că ești mai mofturos, chiar dacă în general ești considerată o persoană sociabilă, dornică să stea la masă de sărbători și să povestească „câte-n lună și în stele”. Ba te gândești, ba de răzgândești, atunci când vine vorba despre o întâlnire cu prietenii sau colegii la un restaurant, de sărbători. De Crăciun este posibil să nu te simți prea bine, preferând să fii mai tăcut, nu de alta dar există riscul să spui vorbe celor dragi, cuvinte pe care ulterior le vei regreta. De Revelion ai ocazia să fii vizitat de musafiri veniți de departe. Așa că, îți place sau nu, va trebui să te dezmorțești și să redevii omul vesel, bine dispus, însuflețind atmosfera prin umor și voie bună. Ai ocazia să te simți foarte bine alături de nativi din zodiile: Gemeni, Balanță sau Vărsător; nu sunt de ocolit nici nativii Leu și /sau Berbec.

Horoscop Rac, decembrie 2016
Abia aștepți sărbătorile de iarnă, să stai la gura sobei, alături de familie, depănând amintiri. Te bucură foarte mult ideea de a face cadouri celor dragi așa că ai grijă să le oferi o cât de mică atenție de Crăciun. Relația cu partener/a s-ar putea să nu fie tocmai grozavă de sărbători așa că este nevoie de mai multă mobilizare din partea ta, ocupându-te mai mult singur/ă de organizarea petrecerii de Crăciun. De Revelion ai ocazia să petreci alături de copii sau chiar să plecați împreună la munte. E o perioadă în care te lași colpeșit de nostalgii, de trecut. Ai ocazia să te simți foarte bine alături de nativi din zodiile: Rac, Scorpion, Pești, dar și cu cei din zodiile Taur sau /și Fecioară.

Horoscop Leu, decembrie 2016
Nu este deloc un secret că reușești cu atâta naturalețe să ieși în evidență, prin sarmul tău, prin atitudine, felul în care îți exprimi punctul de vedere. Nici de Crăciun nu vei duce lipsă de admirație și iubire, din partea sexului opus. Dacă ești deja căsătorit, ai grijă cu cine flirtezi pentru că nu va fi prea ușor să găsești o explicație. De Crăciun se pare că te vei simți foarte bine la bucătărie, gătind, dând dovadă de inspirație și creativitate. Cel mai probabil să iei totul ca pe o joacă dar, la sfârșit, vei primi laude bine meritate fiind un bucătar de-a dreptul iscusit. De Revelion e momentul să fii pe frecvență cu partener/a de viață, să petreceți mai mult timp împreună. Nu vor lipsi însă nici părinții, socrii și nici mâncarea și băutura de calitate. Ai ocazia să te simți foarte bine alături de nativi din zodiile: Leu, Săgetător, Berbec, dar și alături de Gemeni sau/și Balanță.

Horoscop Fecioară, decembrie 2016
În general ești conservator, pragmatic și nu te asociezi cu oricine, atunci când vine vorba de petreceri. În acest an, de Crăciun, este probabil să te întâlnești cu o persoană dragă, pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Nu este exclus să reiei niște discuții cu propriul copil, căutând să rezolvi unele animozități din familie. Dai dovadă de mai multă sensibilitate, venindu-ți destul de greu să-ți exprimi propriile dorințe, sentimente. Ar fi de preferat să te preocupi de bucătărie în liniște, fără să aduci observații, critici la adresa partenerului/ei sau copilului, dacă mai intervin și ei cu câte o sugestie vis-a-vis de meniul de Crăciun. Revelionul preferi să-l petreci în liniște, acasă, alături de familie. Este momentul de bilanț, de introspecție dar și de speranță în suflet că anul 2017 va fi mult mai bun decât 2016. Ai ocazia ca, de sărbători, să te simți bine alături de nativi din zodiile: Taur, Fecioară, Capricorn dar și alături de Rac sau/și Scorpion.

Horoscop Balanță, decembrie 2016
Ești preocupat să faci ca totul să fie bine de sărbători, mai ales atunci când vine vorba despre familie și prieteni. Ști exact ce cadouri să alegi pentru cei dragi pentru ca aceștia să fie mulțumiți, reușind să transformi Crăciunul într-un adevărat regal. Decoraţiunile de Crăciun vor fi fantastice, așezându-le prin casă într-o manieră practică, organizată şi elegantă. Asculți colinde, mergi în vizita la prieteni, le pregătesti surprize apropiaților. De Revelion preferi să te distrezi așa cum poate că nu ai mai făcut-o de foarte mult timp, alături de prieteni, de copii, persoane cu care să simți că rezonezi. Starea ta de optimism și bucurie va fi de-a dreptul molipsitoare pentru grupul cu care te distrezi, la cumpăna dintre ani. Ai ocazia ca, de sărbători, să te simți bine alături de nativi din zodiile: Gemeni, Balanță, Vărsător dar și alături de Leu sau/și Săgetător.

Horoscop Scorpion, decembrie 2016
Pentru tine este foarte important să ai o listă cu cadourile pe care vrei să le faci anumitor persoane, îndeosebi familiei și rudelor apropiate. Fie că e vorba despre ceva simbolic fie că nu, te simți împlinit atunci când vezi mulțumirea de pe fețele celor dragi. De Crăciun te simți fericit alături de copii dar și de partener/a de viață, cât timp îți acordă atenția de care ai atâta nevoie. Dacă nu ai deja pereche, ei bine, ai ocazia să te îndrăgostești chiar de sărbători. De Revelion se pare că nu prea ai chef de prieteni preferând să petreci împreună cu familia. Te simți reconfortant alături de cei dragi reușind să te detașezi de probleme, rememorând, cu o oarecare melancolie, anul 2016. A fost un an destul de încercat pentru tine, de decizii și renunțări, de progres dar și de conștientizări. Așa că, de Revelion, preferi să ai în suflet trăirile și să dăruiești celor dragi zâmbete și glume reușind să creezi o atmosferă destinsă. De sărbători, se pare că te vei simți bine, cât timp petreci alături de nativi din zodiile: Rac, Scorpion, Pești, Fecioară și/sau Capricorn. Ți-ar prinde bine totuși și un nativ Vărsător care să te suprindă oarecum, prin spontaneitate, originalitate și nonconformism.

Horoscop Săgetător, decembrie 2016
Fire veselă, jovială, dornic să socializezi, să petreci alături de oameni noi, interesanți. De Crăciun îți dorești să colinzi pe la rude, prieteni, să cânți și să dansezi, să râzi și să povestești, să te reîntâlnești cu prieteni din copilărie. Poate chiar vei merge și la schi. Cert este că ai chef de joacă, de distracții. Nu va lipsi nici masa bogată cu mâncăruri alese și băuturi cât mai diverse. La cumpăna dintre ani, de Revelion este probabil să fii găsit mai mult printre prieteni, în mulțimea de petrecăreți. Dacă se dă o petrecere în centrul orașului, este posibil să te aflii și tu acolo. Este momentul să sărbătorești, să intri într-un nou an fericit, plin de optimism și încredere că va fi un an al marilor realizări. De sărbători ai ocazia să te simți foarte bine alături de nativi din zodia: Leu, Săgetător, Berbec, Scorpion și/sau Vărsător.

Horoscop Capricorn, decembrie 2016
Te remarci printr-o bună organizare, consecvență, conștiinciozitate, vrei ca totul să se deruleze după un program bine stabilit așa că și de Crăciun vrei să deții controlul asupra activităților de pregătire a meniului. Încerci să pui totul în ordine, să nu lipsească niciunui musafir nimic. Cadourile sunt deja pregătite, chiar dacă nu ești prea încântat că trebuie să dăruiești, măcar un cadou simbolic chiar și celor care te-au cam dezamăgit pe parcursul acestui an. Se anunță numeroase ocazii de distracție, îndeosebi în noaptea de Revelion, numai că ai cam multe de reproșat celorlalți fiind nemulțumit oarecum de fiecare fleac. Ar fi cazul să îți mai temperezi din starea de nemulțumire și să vezi partea frumoasă a lucrurilor. Nu sărbătorești în fiecare zi Revelionul. Ai ocazia să petreci momente frumoase, alături de nativi din zodiile: Taur, Fecioară, Scorpion și/sau Pești.

Horoscop Vărsător, decembrie 2016
Dai dovadă de altruism, originalitate, independență, dorința de a relaționa cu oameni noi, să porți discuții interesante și care să-ți satisfacă curiozitatea. Cert este că, de Crăciun, ai chef să trăiești cu intensitate, să le fii de ajutor celor mai puțin norocoși, să-ți vezi familia mulțumită. Ai grijă să le asiguri, celor dragi, confortul de care au nevoie, să le oferi cadourile mult dorite. Se poate vorbi despre o atmosferă calmă, relaxantă încercând să stai departe de problemele cotidiene și să gândești pozitiv. Vei avea grijă ca toată lumea să fie bine dispusă, povestindu-le tot felul de lucruri trăsnite. De Revelion ești în plină formă, ba chiar ai putea fi luat oarecum prin suprindere de o vizită oarecum neașteptată dar care te va bucura foarte mult. Cert e că, la cumpăna dintre ani, îți vei fixa în minte obiective clare pentru noul an dând o direcție mult mai optimistă vieții personale. Cine știe, poate chiar se arată o schimbare de zile mari, în viața ta. De sărbătorile de iarnă, ai ocazia să petreci momente frumoase, alături de nativi din zodiile: Vărsător, Berbec, Gemeni, Balanță și/sau Săgetător.

Horoscop Pesti, decembrie 2016
Sensibil la nevoile celorlalti, capabil de adevărate sacrificii pentru cei care îți cer ajutorul. Îți dedici viața binelui altuia dând dovadă de compasiune așa că, de Crăciun, nu este exclus să faci donații copiilor săraci, să împarți din mâncarea gătită pentru sărbătoarea de Crăciun, cu familiile sărace. Putem vorbi despre o zi specială pentru tine, dai dovadă de mai multă sensibilitate, dorința de a fi mai bun, mai darnic. Ai grijă să faci cadouri la fiecare rudă apropiată, oricât de mic ar fi gestul din partea ta. De Revelion se pare că numai tu știi ce este în sufletul tău, preferând să ți departe de ochii lumii anumite taine, secrete legate de dorințele, gândurile tale. Nu prea ai cum să te simți înțeles de prieteni, preferând să păstrezi o oarecare distanță, de anumite persoane. Ești vesel de Revelion, alegându-ți cu mare grijă mediul în care să te distrezi cu adevărat. De sărbătorile de iarnă ai ocazia să petreci momente frumoase, alături de nativi din zodiile: Pești, Taur, Rac, Scorpion și/sau Capricorn.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com