Vietile noastre sunt pline de bucurie si de tristete, de povocare si de schimbare. Crestem, apoi imbatranim. Acestea sunt etapele. Dar, cand trecem prin toate acestea, intrebarea pe care ne-o adresam toti este: “Se termina totul aici?”. Este acesta sfarsitul inevitabil al calatoriei vietii, sau exista ceva dincolo de ea? Un taram spiritual? In acel loc, pe care Biblia il numeste rai, com continua sa traim pentru totdeauna? Intrebarile acestea sunt la fel de vechi precum omenirea si la fel de noi precum ultimele cercetari stiintifice. Ce putem spune despre acest loc numit rai? Sa fie oare un loc unde durerea si suferinta nu mai exista? Un loc unde vom trai impreuna cu Dumnezeu, pentru eternitate? Bineinteles, dovezile in favoarea raiului trebuie sa inceapa cu existenta vietii dupa moarte. Desi unii oameni se indoiesc de acest lucru, pentru altii, nu mai exista nici o urma de indoiala.
In 1975, dupa un accident de automobil, Spiritul mi-a parasit trupul, pe cand ma afla intr-o sala de urgente. Am experimentat caldura, prezenta si pacea lui Dumnezeu, in timp ce imi vedeam corpul suferind pe masa de operatie. Da, cred in viata dupa moarte. Stiu ca exista pentru ca am experimentat-o.
De unde venim? De ce suntem aici? Incotro ne indreptam? Ca si crestini, credem ca raspunsul la aceste intrebari se gaseste in Biblie si acceptam aceste raspunsuri prin credinta. Dar cum ramane cu cei care nu sunt gata sa-si inceapa calatoria prin credinta? Cum ramane cu cei care cauta dovezi pe care ei le considera mai substantiale? Daca luam in considerare aceste lucruri, nu trebuie sa ne surprinda nivelul pe care l-a atins stinta moderna in cautarea dovezilor in favoarea existentei raiului. Se poate ca aceasta sa fie o reactie la nevoia insatiabila de a sti ce este viata si ce urmeaza dupa aceea? Studiile prezente arata ca, pretutindeni in lume, majoritatea oamenilor cred in viata dupa moarte si intr-un loc numit rai.

Continuare in videoclipul de mai jos: