Cum va influenteaza planetele personale

Venus, guvernatorul zodiei Balanta, deci si conducatorul dvs., este retrograda, intai in Berbec, apoi din 3 aprilie in Pesti. De aici, ea incepe sa va influenteze munca profesionala, viata de zi cu zi si sanatatea. Este posibil sa deveniti mai lasatori cu munca si treburile obisnuite, dar si cu sanatatea dvs., alegandu-va cu mult stres. Este momentul sa va ingrijiti sanatatea, sa incepeti un regim mai sanatos; nu fiti prea increzatori in puterile dvs. Dar totul are si un sfarsit, iar pe 15 aprilie Venus reintra in mers direct si va veti simti mult mai bine. Cand Venus reintra in Berbec, pe 28 aprilie, veti lucra la imbunatatirea relatiilor dvs., va veti intelege mult mai bine cu ceilalti; veti fi echilibrati si fermecatori.
Mercur-retrograd intra pe 10 aprilie in Taur. Influentele sale asupra dvs. aduc la suprafata multe lucruri pe care le-ati tinut ingropate in adancul dvs. si asta poate provoca emotii extreme, mai ales furie. Gasiti un mod mai bun de a scapa de aceasta furie, nu o revarsati pe cei din jur; mai bine analizati problemele din adanc, rezolvati-le si mergeti mai departe. Pe de alta parte, pot exista si unele probleme referitoare la proiecte, impozite, datorii, credite, mosteniri sau finante comune. Cand Mercur-retrograd merge inapoi in Berbec pe 20 aprilie, intervin probleme in relatii si parteneriate, veti fi dezechilibrati si indecisi, fiindu-va greu sa mentineti pacea si armonia. Si, vai, Mercur reintra in mers normal, direct, abia pe 3 mai…
Soarele, care intra in Taur pe 19 aprilie, va vine insa in ajutor! Efluviile sale benefice va ajuta sa va concentrati pe chestiuni serioase si sa lucrati la transformari in bine. Acest lucru poate fi util pentru combaterea influentelor lui Mercur-retrograd, si va veti concentra pe incercarea de a repara lucrurile pe care acesta vi le-a aruncat in fata, pe imbunatatirea proiectelor, asocierilor, parteneriatelor pe care era cat pe-aci sa le strice Mercur-retrograd. Veti munci intens, serios si cu daruire.
Marte intra in Gemeni pe 21 aprilie, iar dvs. va deschideti catre lume. Veti fi dornici sa explorati, sa experimentati, sa calatoriti. Foarte bine, dar asteptati pana va trece perioada asta cu atat de multe planete-retrograde, pentru a evita orice probleme. Dar aveti acum un timp numai bun pentru scris, pentru vorbit si pentru a va impartasi cunostintele cu altii. Va veti concentra pe partea luminoasa a vietii si veti fi mai optimisti cu privire la oportunitatile si sansele dvs.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

Aceasta are loc in zodia dvs., Balanta, si emotiile va vor fi mult sporite. In mod traditional, Luna Plina este un timp bun pentru a culege ce ati semanat: puteti fi recompensati pentru munca bine facuta, cu pasiune si constiincios, sau puteti avea esecuri, intarzieri care va pot aduce penalizari pentru incompetenta sau dezinteres. De dvs. depinde. In plan personal, va veti concentra mai mult pe relatiile dvs.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Aceasta Luna Noua are loc in Taur si va da posibilitatea sa lucrati la noi proiecte reciproc avantajoase, la asocieri, parteneriate si altele de acest fel, care vor fi finalizate cu succes. Veti avea placerea sa faceti cercetari, investigatii pentru a afla lucruri noi, folositoare; puteti face o schimbare, o transformare si va veti ocupa timpul cu lucruri serioase, dar placute.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®