Cum va influenteaza planetele personale

Venus, guvernatorul zodiei si conducatorul dvs., intra in Leu pe 26 august. In vremea asta, va face placere sa stati mai mult cu prietenii. Veti urmari oportunitati pentru a va implini visele, caci va ganditi mult la viitor. In dragoste, sunteti interesati mai mult de prieteniile amoroase; de altfel, va ganditi la un alt mod de abordare in dragoste.

Mercur devine retrograd in Fecioara, pe 12 august. Odata cu asta, pot reveni unele probleme din trecut, sau dvs. puteti sa reluati unele obiceiuri rele sau dependente. S-ar putea sa aveti de rezolvat o problema de constiinta sau de luptat cu un inamic ascuns. Poate va trebui sa renuntati la ceva si asta va rascoleste emotiile, dar este necesar.

Soarele intra si el in Fecioara pe 23 august, alaturi de Mercur-retrograd. Cum energia retrograda este puternica, avem nevoie de influenta binefacatoare a Soarelui, care ne ajuta sa gasim cele mai bune metode de a folosi aceasta energie retrograda.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; nu se misca de fapt invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur va fi retrograd pana la sfarsitul lui august si in acest timp se intoarce in zodia Leu, de unde trimite influente diverse. Este posibil sa aveti probleme in prietenie sau intr-un grup pe care il frecventati si deoarece evitati sa iesiti din zona dvs. de confort, va simtiti nelinistiti si doriti o schimbare. Toate aceste neplaceri vor inceta in primele zile ale lui septembrie, cand Mercur reintra in mers direct.

Uranus devine retrograd in Berbec din 2 august 2017 pana la 2 ianuarie 2018. Urmeaza cateva luni in care pot interveni schimbari facute de altii, la care trebuie sa va adaptati. Veti simti neliniste si dorinta de schimbari dupa ideile proprii, dar pe care nu le puteti avea acum. Flexibilitatea va ajuta sa treceti cu bine peste asta.

Saturn isi incheie retrogradarea in Sagetator, pe 25 august, reintrand in mers direct. Ce bine! Odata cu asta, uitati de restrictiile si limitarile din trecut; veti fi mult mai deschisi in comunicare, ceea ce nu v-a reusit cand Saturn era retrograd. Comunicarea libera va va aduce mari  avantaje.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august are loc in zodia Varsator, iar acum puteti rezolva unele dintre problemele de dragoste, va puteti apropia mai mult de cei pe care-I iubiti si sa uitati de cei care nu va sunt dragi. Veti simti mai mult legatura spirituala care va leaga de cei dragi. De asemenea, creste capacitatea de creatie si va puteti ocupa de lucruri care va fac placere.

Eclipsa de Soare din data de 21 august are loc in zodia Leu si aduce cu ea atentia asupra Noului. Puteti adera la noi grupuri de cunostinte sau de specialitate sau va puteti concentra pe noi vise si teluri, pe noi oportunitati care pot sa va faca sa progresati. Veti beneficia de o mai mare independenta, iar aceasta libertate va permite sa faceti lucrurile in mod diferit, evident, mai bine.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®