Cum va influenteaza planetele personale

Venus, guvernatorul Balantei, deci si al dvs., intra in Taur pe 6 iunie, favorizand proiectele reciproc avantajoase si transformarile spre mai bine in viata dvs. In dragoste va concentrati mai mult pe conexiunile emotionale. Singuri fiind puteti cunoaste pe cineva cu care sa aveti o legatura intensa; daca sunteti deja angajati intr-o relatie, veti lucra la imbunatatirea relatiei emotionale.

Mercur intra in Gemeni pe 7 iunie, favorizandu-va in plan mental, dandu-va idei ingenioase de expansiune si progres. Veti avea o viziune mai optimista asupra vietii, o incredere mai mare in propriile abilitati si puterea de a va dovedi capacitatile.

Marte intra in Rac pe 4 iunie, iar dvs. va veti simti mai motivati si mai energici in actiunile intreprinse in scopul atingerii obiectivelor de viata. Profesional veti fi mai ambitiosi si mai disciplinati, facand tot ce trebuie pentru a progresa, lucrand din greu si in mod inteligent pentru ceea ce va doriti. Va veti simti bine observand progresul, dar nu tot atat de bine daca veti fi delasatori si veti obtine doar esecul.

Soarele si Mercur se alatura lui Marte in Rac pe 21 iunie. Simtiti ca viata dvs. este pe drumul cel bun si progresati. Veti cauta sa faceti lucrurile in mod traditional si veti avea o mai buna imagine de ansamblu a perspectivelor. Veti atrage atentia asupra muncii depuse si veti fi apreciati.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator din 9 iunie

Acum ar fi potrivit sa terminati planurile pe termen scurt, sa faceti ordine printre ideile dvs., sa gasiti modalitatea de a spune ceva ce trebuie spus. Acum va poate fi mai usor sa va exprimati si sa-i intelegeti pe altii. Va pozitivati tinandu-va ocupati.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac din 24 iunie

Astazi stabiliti-va un nou scop, urmariti o noua oportunitate, incepeti un plan cu totul nou, de larga respiratie pe termen lung; inceput astazi, poate fi un succes mai tarziu. Astazi veti obtine atentie si recunoastere pentru ceva ce ati facut bine. Porniti pe o noua cale.

Cum va influenteaza miscarile (aparent) retrograde

Jupiter retrograd in ultimele luni in zodia dvs., Balanta, isi reia mersul direct pe 9 iunie si situatia se schimba radical in bine in viata dvs. Renumit ca fiind Marele Benefic, cand a fost retrograd n-a fost deloc prea binevoitor cu dvs. Iar acest moment – 9 iunie – este momentul in care Jupiter va incurajeaza si va favorizeaza. Revin diverse oportunitati, nu mai sunteti prea indulgent, incepeti sa va miscati in mod benefic. In sfarsit, Marele Benefic si-a amintit de dvs.

Neptun, pe de alta parte, incepe un mers (aparent) retrograd in Pesti pe 16 iunie. In viata dvs. de zi cu zi se poate instala o oarecare confuzie, care poate continua in profesiune sau in privinta sanatatii si puteti gasi mai greu caile de a imbunatati lucrurile. Dar exista si solutii: pe cat este posibil faceti lucrurile in mod practic si mai ales cautati sa va situati mereu in realitatea imediata.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®