Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra pe 6 iunie in Taur si urmeaza o perioada placuta in dragoste; veti mai senzuali, mai relaxati si mai ingaduitori. Va concentrati mai mult pe relatia amoroasa, cautand imbunatatirile. Pe de alta parte si finantele dvs. cunosc o revigorare, mai ales daca veti sti sa controlati cheltuielile.

Mercur intra in Gemeni pe 6 iunie si va poate aduce putere de concentrare, idei noi si rezolvarea planurilor pe termen scurt. Veti fi mai angajati si mai dornici de proiecte care va provoaca mental, caci mintea dvs. “se misca” mai repede.

Marte intra pe 4 iunie in Rac si este posibil sa fiti condusi de emotiile dvs. Va veti concentra mai mult pe viata de familie, cu care sunteti favorizati a avea bune  conexiuni  si sprijin reciproc. Emotiile va pozitiveaza viata interioara.

Soarele, impreuna cu Mercur, se alatura lui Marte in Rac pe 21 iunie. Conexiunea cu sinele dvs. emotional are efecte pozitive asupra relatiilor cu ceilalti; va exprimati mai bine, sunteti intelesi mai usor si gasiti puncte de vedere comune. Mintea si inima dvs. conlucreaza perfect. Va fi un moment bun pentru a incepe ceva, ce se poate finaliza cu succes pana intr-un an.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator pe 9 iunie

Dupa cum stim, Luna Plina inseamna “finalitate”. Veti finaliza un proiect; ar trebui sa o faceti ca sa fie un succes. Acum este posibila rezolvarea unor probleme legale, revenirea din strainatate, absolvirea cursurilor diverse. Va veti simti mai puternici si veti avea o emotionalitate pozitiva.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac pe 24 iunie

Acum este momentul sa faceti primul pas intr-o noua lucrare, proiect, plan. Fie ca e vorba despre reamenajari ale casei, zugraveli etc., sau sa faceti o tranzactie imobiliara, sa va mutati, sa planificati o intrunire de familie sau sa incepeti o noua relatie. Emotiile pozitive continua.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter isi incheie retrogradarea pe 9 iunie in semn opus – Balanta. Daca pana acum ati avut unele dificultati, n-ati gasit oportunitatile dorite sau relatiile cautate, avand un oarecare dezechilibru in viata de zi cu zi, oadata cu reluarea mersului direct al lui Jupiter toate acestea inceteaza, veti avea mai multa energie si relatii mult imbunatatite, un echilibru stabil si noi oportunitati.

Neptun, care intra in mers aparent retrograd in Pesti pe 16 iunie, incearca sa va clatine increderea in puterile proprii. Va puteti lupta cu dorinte si motivatii subconstiente, care va macina. Trecutul, secretele sau dusmanii va pot creea probleme. Sprijiniti-va pe bunele predestinari ale celorlalte planete si incercati sa treceti peste toate acestea cu bine.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®