Cum va influenteaza planetele personale

Venus incepe luna retrograda in semnul dvs., dar se muta dupa nici trei zile in Pesti si pot incepe sa apara probleme din trecut sau relatii recurente; ori poate veti deveni constienti de lucruri care v-au fost ascunse intr-o relatie. Va simtiti epuizati si ati dori sa fiti singuri sau, dimpotriva, va simtiti singuri si izolati si veti simti nevoia de a va odihni mai mult. Dupa 15 aprilie, cand Venus reintra in mers direct, veti scapa de toate aceste tracasari, iar dupa 28 aprilie, cand Venus reintra in Berbec, va veti bucura de atentie si va va fi apreciata atractivitatea; veti fi mai afectuosi si mai expresivi in dragoste, mai fermecatori si mult mai placuti celor de sex opus, fie ca sunteti femeie sau barbat.
Mercur, de asemenea, devine retrograd pe 10 aprilie, in Taur si pot incepe sa apara probleme in legatura cu finantele, instabilitate financiara, blocaje de tot felul. Cand, pe 20 aprilie Mercur intra in Berbec, veti putea observa unele lucruri care merg prost, care cer mai mult timp pentru rezolvarea lor sau care trebuie refacute. Veti fi confruntati si cu unele probleme de comunicare si, cum Mercur va fi retrograd pana pe 3 mai, este posibil ca acestea sa va tracaseze in continuare.
Soarele este acela care va poate oferi solutii legate de problemele create de Mercur, caci Soarele intra pe 19 aprilie in Taur si va veti simti mult mai confortabil, concentrandu-va pe oferirea de noi oportunitati unor mai vechi proiecte financiare, deoarece, pentru moment, nu este indicat sa urmariti initierea unora noi.
Marte, guvernatorul zodiei dvs., intra in Gemeni pe 21 aprilie, cand veti avea o energie mentala puternica, idei noi si dorinta de a va concentra pe planuri si proiecte cu termen scurt. Veti fi dispusi sa schimbati informatii, stiri, sa invatati lucruri noi, sa conectati mintea dvs. cu lumea. Cand, pe 20 aprilie intra si Mercur-retrograd in Berbec, aceasta energie mentala devine majora si ati putea avea nevoie de un debuseu, caci energia mentala neepuizata poate deveni frustranta, poate aduce lipsa de concentrare, argumente nesemnificative in comunicare, minte si ganduri imprastiate.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

Luna Plina are loc in semn opus, Balanta, si poate aduce unele probleme in diverse relatii, dar poate finaliza compromisuri si angajamente sau poate ajuta la mentinerea pacii si armoniei. Ati putea simti un oarecare echilibru in viata dvs., care va poate face sa va simtiti mai bine din punct de vedere emotional si capabili a lua decizii.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Luna Noua are loc in Taur si este momentul sa va concentrati pe proiecte financiare si oportunitati banesti, pentru a aduce mai multa stabilitate si siguranta in viata dvs. si pentru a va creste increderea in sine.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®