Cum va influenteaza planetele personale

Venus. Din 26 august, cand intra in zodia Leu, ea va favorizeaza dragostea. Va veti bucura de mai mult timp petrecut cu oameni dragi si de lucrurile care va plac. Veti fi jucausi si veseli, iar in dragoste veti fi mai afectuosi si mai generosi. Cei singuri se bucura de atractivitate, iar cei care sunt deja intr-un cuplu vor reaprinde scanteia dragostei.

Mercur va fi destul de dificil in august deoarece va fi retrograd in Fecioara  incepand din 12 august  pana la sfarsitul lunii. Este posibil sa intampinati dificultati in viata de zi cu zi sau in ceea ce priveste sanatatea. S-ar putea sa depasiti termene limita, sa aveti probleme cu colegii, sa faceti impresii negative sefilor sau sa nu acordati destula atentie detaliilor. Este posibila, de asemenea, revenirea unor vechi probleme de sanatate. Trebuie sa gestionati mai bine stresul, pentru a nu-l intensifica.

Soarele intra in Fecioara, alaturi de Mercur-retrograd, la data de  26 august. Acest lucru pune mai mult accentul pe energia retrograda a acestuia si incearca sa ne ajute sa vedem ce lipseste din preocuparile noastre si ce trebuie sa facem in continuare.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; nu se misca de fapt invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur este retrograd pana la 31 august, intorcandu-se in Leu si exista doua posibilitati: munciti si nu mai aveti timp pentru altceva sau evitati complet munca si va asterneti pe distractie. Este imperios necesar sa echilibrati cele doua activitati, incat sa aveti timp pentru amandoua, sa nu fiti trasi prea mult intr-o parte sau cealalta. Mercur reintra in mers direct la inceputul lui septembrie si lucrurile se mai linistesc.

Uranus devine retrograd in zodia dvs., Berbec, incepand cu 2 august pana la 2 ianuarie 2018. In lunile care urmeaza, nu asteptati, nu va simtiti nelinistiti, nu va adaptati la schimbarile pe care nu le doriti; incercati mai bine sa puneti in aplicare modificarile pe care le doriti dvs.; fiti inteligenti si asteptati momentul potrivit. Si mai ales, fiti flexibili, nu incrancenati.

Saturn isi incheie retrogradarea pe 25 august si daca pana acum ati avut unele probleme legate de credintele dvs., calatoriile sau comunicarea, aceste probleme pot sa dispara acum cand Saturn este in mers direct. Veti fi mai deschisi in comunicare si mai increzatori in sine.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august are loc in zodia Varsator si poate aduce rezolvarea unor probleme in legatura cu prietenii sau grupurile pe care le frecventati. Puteti face progrese in realizarea unui vis, ori, puteti renunta la unul dintre acestea. Va puteti concentra mai mult pe ceea ce sperati ca va fi si, poate, veti fi mai realisti cu privire la ce puteti realiza si ce nu. Daca ati facut lucrurile bine – veti face progrese; daca nu puneti pasiune, mai bine renuntati sau puteti face unele schimbari.

Eclipsa de Soare din 21 august are loc in Leu si poate favoriza pasi mari in viata dvs. Veti profita de oportunitati pentru a continua proiecte creative sau de afaceri si veti face o prioritate din dragoste. Va veti concentra asupra lucrurilor pozitive din viata dvs., asupra generozitatii si dragostei.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®