Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Taur pe 6 iunie, aducandu-va bune abilitati creative. Astfel, sunt favorizate acest gen de proiecte, planuri, realizari, dar si un timp bun pentru hobby-ul dvs. In dragoste veti fi mai romantici si va bucurati de relatia dvs. mai sincer ca un copil.

Mercur intra in Gemeni pe 7 iunie si astfel incepe o activitate febrila; incepeti sa va organizati, sa faceti liste, sa rezolvati proiecte, sarcini si treburi mai marunte. Puteti avea un ochi bun pentru detalii, fara sa pierdeti din vedere nici perspectiva practica a intregului.

Marte intra in Rac – semn opus – pe 4 iunie. Veti petrece mai mult timp incercand sa imbunatatiti relatiile cu oamenii din viata dvs. sau facand noi conexiuni cu persoane importante pentru dvs. Acum nu va place sa fiti singuri, preferand societatea. Veti lucra mai mult la echilibrul si armonia dintre dvs. si cei din jur.

Soarele si Mercur care se alatura lui Marte pe 21 iunie, intaresc predestinarile acestuia. Va veti simti bine avand alaturi pe cineva cu care sa schimbati idei, opinii, pareri si veti simti pacea si armonia in viata dvs. Nici un dezechilibru.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator pe 9 iunie

Acum pot fi rezolvate probleme legate de trecut, va puteti lepada de ceva care va trage inapoi, puteti deveni constieti de un secret, un lucru ascuns pana acum. Veti avea o intuitie puternica pe aceasta Luna Plina; ascultati-va intuitia si acordati-va timp suplimentar pentru odihna. Veti visa mult, desi este posibil sa aveti si insomnii, din cauza stresului.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac pe 23 iunie

Aceasta Luna Noua poate avea legatura cu relatiile dvs. Veti intalni si cunoaste oameni noi, veti incepe o noua negociere, veti putea gasi un nou motiv de echilibru. Veti putea fi sprijin pentru cineva apropiat si va veti face timp pentru cineva iubit.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter-retrograd isi reia mersul direct in Balanta pe 9 iunie. Daca in ultimele luni v-a fost greu sa va atingeti telurile, iar progresul nu se vedea pe nicaieri, din iunie incolo asta se schimba. Vor fi oportunitati, veti vedea progrese in atingerea obiectivelor, munca va da roade. Va veti putea focusa mai usor pe urmarirea celui mai potrivit drum pentru a obtine succesul dorit.

Neptun devine retrograd in Pesti, pe 16 iunie si – parca – pune o ceata mentala pe dvs. Devine mai greu sa va concentrati mental, mai dificil de luat decizii, mai greu de gasit idei noi. Este nevoie de mai multa rabdare, odihniti-va un pic mintea si lasati-va imaginatia sa zburde nitel. Dar, nu prea mult…

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®