Cum va influenteaza planetele personale

Venus-retrograda intra in zodia Pesti pe 3 aprilie si nu este “draguta” cu dvs. Veti simti o oarecare lene mentala, lipsa de concentrare, lipsa de idei noi si nu gasiti motivatii pentru a face ceva nou. De asemenea, comunicarea poate fi dificila si neclara. Dar retrogradarea ei se termina pe 15 aprilie si lucrurile se imbunatatesc, iar mentalul va fi din nou concentrat. Dupa 28 aprilie, cand Venus trece in Berbec, va reconectati cu familia, veti fi sustinuti si veti oferi sprijin, va veti simti din nou confortabil.
Mercur-retrograd intra pe 10 aprilie in Taur, iar dvs. veti avea probleme de focalizare, va lipseste cheful de munca, nu va puteti concentra pe detalii si nici pe problemele de zi cu zi. Va ia mai mult timp ca sa va ocupati de lucruri care altadata se rezolvau usor. Nu va lasati coplesiti; luati-o mai usor, faceti lucruri strict necesare, revizuiti-le pe unele mai vechi. Dar lui Mercur-retrograd I se pare ca nu-i destul! Cand intra in Berbec, pe 20 aprilie, dvs. deveniti sensibili din punct de vedere emotional sau suparati de ceva; aveti o senzatie clara de disconfort si nici in mediul familial nu va reveniti. Straduiti-va sa restabiliti legatura cu familia, ocupati-va de imbunatatirea casei, faceti mici reparatii sau reamenajari. Sus fruntea! Situatia asta nu va tine o vesnicie! Mercur reintra in mers direct pe 3 mai si ce mai e pana atunci?..
Soarele intra in zodia Taur pe 19 aprilie si iata unde era aliatul dvs.!.. El face sa va simtiti cel mai bine cand faceti lucrurile care va plac si timpul petrecut cu persoanele pe care le iubiti. Veti fi mai placuti si mai afectuosi, mai creativi si mai dornici de distractie. Concentrandu-va pe lucrurile pozitive din viata dvs., va
veti simti mult mai bine si puteti fi in central atentiei celor din jur.
Marte intra in Gemeni pe 21 aprilie, de unde radiaza multa energie, pe care trebuie sa o folositi in profesiune, sa fiti productivi si eficienti, sa va gestionati corect timpul si energia. Veti face multe lucrari, proiecte si veti indeplini multe sarcini, astfel ca puteti bifa totul de pe lista de sarcini. Totusi, cu cat faceti mai multe, cu atat vreti sa faceti mai mult, asa ca nu va puneti in carca decat ce puteti duce… Este un moment bun sa va indreptati atentia si asupra sanatatii, sa va imbunatatiti stilul de viata, pentru o sanatate buna pe termen lung.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie
In aprilie, Luna Plina are loc in zodia Balanta, iar ea poate fi o Luna plina de recompense, daca ati muncit bine. Daca nu, sunt posibile penalizari. In cazul esecului, incercati sa vedeti unde ati gresit, dar nu lasati acest lucru sa va demoralizeze. Daca ati muncit corect, bucurati-va de rezultate si… mergeti mai departe.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Aceasta Luna Noua are loc in Taur si va poate readuce buna dispozitie. Acum este momentul bun pentru a incepe ceva, un proiect creativ sau sa descoperiti beneficiile practicarii unui nou hobby. Puteti face planuri de vacanta sau sa planuiti mici excursii la sfarsit de saptamana. Veti fi mai romantici, mai afectuosi, mai placuti. Fiti mereu focusati pe lucrurile pozitive.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®