Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in zodia Leu pe 26 august si acum, va veti concentra pe problemele serioase din viata dvs. Veti face cercetare, veti ajunge la cunoasterea oamenilor si situatiilor si veti obtine mai multa intelegere pentru acestea si de la oameni. In dragoste va veti concentra pe conexiunile intime. Daca sunteti singuri, veti dori o persoana serioasa pentru o relatie stabile si durabila. Daca sunteti intr-un cuplu veti dori o conexiune emotionala mai puternica.

Mercur retrograd din 12 august in Fecioara, va poate face sa va indoiti de credintele dvs. Este posibil sa simtiti ca nu aveti libertatea dorita si vor lipsi, de asemenea, oportunitati de extindere, explorare si de noi experiente, ceea ce va revolta. Va fi un moment bun pentru a invata ceva din nou sau a calatori in locuri care va sunt familiare.

Soarele, care intra in Fecioara pe 23 august, alaturi de Mercur-retrograd ne aduce rezolvarea problemelor generate de energia mercuriana retrograda, lumina sa “deschizandu-ne ochii”, pentru a vedea cum sa folosim mai eficient si cu succes,  aceasta energie.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; de fapt, nu se misca invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur va fi retrograd pana la sfarsitul lui august si va poate aduce probleme profunde, grave si pesimiste sau lipsa perspectivelor, cum am spus mai sus. Problemele acestea se pot rezolva, odata cu reintrarea lui Mercur in mers direct, la inceputul lui septembrie.

Uranus in zodia Berbec, devine retrograd la 2 august 2017 pana la 2 ianuarie 2018. In lunile urmatoare aveti de “tras” cu schimbarile legate de casa si familie, aceasta din urma fiind cea care va influenteaza emotional. Va puteti simti nelinistiti si instabili. Ce aveti de facut: echilibrati-va instabilitatea emotionala prin auto-educare, fiti mai maleabili in relatiile cu familia si cultivati increderea in sine.

Saturn, guvernatorul zodiei Capricorn si indrumatorul dvs. isi incheie retrogradarea pe 25 august in Sagetator.  Daca, in mod subtil, v-ati simtit pana acum oarecum stanjeniti sau limitati in actiunile dvs., odata cu reintrarea lui Saturn in mers direct nu va mai tulbura problemele trecutului sau cele ale subconstientului; aveti mai multa libertate de miscare si va simtiti mult mai bine “in pielea dvs.”.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august are loc in zodia Varsator. Acum, puteti rezolva problemele financiare. Va simtiti mai in siguranta, mai increzatori si doriti o mai mare stabilitate, pentru a va concentra pe zonele haotice din viata dvs.; sa le calmati si sa le rezolvati. Ati putea fi usor de ranit de vorbele altora, deci incercati sa nu le puneti la inima.

Eclipsa de Soare din 21 august in zodia Leu, favorizeaza lucrul la proiecte si actiuni mutuale benefice; puteti incheia un parteneriat financiar sau de afaceri si puteti lucra la probleme care cer seriozitate maxima. Veti incepe sa lucrati asupra propriei persoane si a vietii dvs. pentru o transformare majora, lucru care dureaza ceva timp, dar in cele din urma aduce mari beneficii.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®