Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Leu pe 26 august. Acum va puteti bucura de mai mult timp pentru a va folosi imaginatia si pentru a intra in contact cu sinele dvs. si cu spiritualitatea. In dragoste, puteti avea o conexiune sufleteasca daca sunteti singuri, iar daca sunteti intr-un cuplu veti primi si veti oferi partenerului/partenerei mai multa daruire si spirit de sacrificiu.

Mercur devine retrograd pe 12 august in Fecioara, iar acum, tot ce poate merge prost, va merge prost. Este posibil sa intervina tot felul de mici probleme, ori sa trebuiasca sa faceti ceva din nou. Puteti fi stresati si este posibil sa aveti dificultati in gestionarea a ceea ce faceti; va puteti simti coplesiti. Ar putea fi un moment bun pentru o a doua sansa, dar cum Mercur guvernatorul dvs. este  retrograd,  va puteti simti oarecum stanjeniti in aceasta perioada.

Soarele intra pe 23 august in Fecioara, alaturi de Mercur-retrograd intarind energia retrograda a acestuia. In acelasi timp,  ne confera lumina necesara pentru a descoperi care este mijlocul prin care putem sa gestionam in modul cel mai eficient aceasta energie puternica.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; nu se misca de fapt invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur va fi retrograd pana la 31 august si in acest timp se va intoarce in Leu. Dvs. puteti intampina probleme din trecut, probleme subconstiente sau puteti asista la un secret iesit la iveala, care devine cunoscut. Mercur reintra in mers direct la inceputul lui septembrie si atunci lucrurile reintra pe fagas normal.

Uranus devine retrograd in Berbec pe 2 august 2017 pana la 2 ianurie 2018. Urmeaza cateva luni de efort pentru transformarile care pot avea loc si pentru noile experiente care va afecteaza profund si la care trebuie sa va adaptati. Va trebui sa luptati cu starile emotionale dificile.

Saturn isi incheie retrogradarea in Sagetator pe 25 august si tot ce v-a limitat emotional, acasa, cu familia in ultimele luni, acum, cand Saturn isi reia mersul direct, se termina. Veti avea mai mult spatiu de desfasurare, la figurat vorbind, si puteti lasa emotiile sa curga in relatia cu familia.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august are loc in zodia Varsator. Este momentul terminarii unor proiecte importante si puteti obtine atentie pentru munca facuta in mod corect. Daca nu va pasa de munca pe care o faceti, mergeti mai departe si gasiti altceva. Acum puteti sa lasati obiceiurile proste sau dependentele, puteti sa va imbunatatiti stilul de viata si sa deveniti mai responsabili fata de sanatatea dvs. Eclipsa de Luna poate fi un moment de stres si este necesar sa-l gestionati cat mai bine.

Eclipsa de Soare are loc in zodia Leu pe 21 august. Veti simti nevoia de singuratate pentru a va indeplini planurile fara ca nimeni altcineva sa intervina si veti evita lumina reflectoarelor. Doriti sa fiti pregatiti pentru momentul cand apar oportunitatile de actiune si va veti concentra si pe unele probleme spirituale. Este momentul sa renuntati la lucrurile inutile din viata dvs.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®