Cum va influenteaza planetele personale

Venus-retrograda este extrem de activa in aprilie. La inceputul lunii este in Berbec, pe 3 aprilie trece in Pesti unde, pe 15 aprilie reintra in mers direct, iar pe 28 aprilie reintra in Berbec. Cate “plimbari”, tot atatea influente diferite! In prima jumatate a lunii, ea poate face sa aveti probleme in relatiile dvs. cu partenerul/a sau cu alte persoane; poate aduce probleme din partea unui/unei oponent/a, adversar ori concurent. Este posibil sa va pierdeti rabdarea cu ei, intervenind cu o usoara manipulare. Va simtiti dezechilibrati si incapabili de concesii; de compromisuri nici nu poate fi vorba. Totusi, poate fi un moment bun pentru a restabili unele relatii cu oameni din trecut. Dupa 15 aprilie, puteti lucra la imbunatatirea relatiilor si la corectitudinea dvs. fata de ceilalti. Dupa 28 aprilie cand Venus reintra in Berbec, veti reface legaturile emotionale cu persoanele care va intereseaza si veti restabili buna intimitate care va apropie.
Mercur, stapanul zodiei Fecioara, intra in mers aparent retrograd in Taur pe 10 aprilie. Veti incepe sa simtiti lipsa unor oportunitati pentru a va extinde viata si a explora lumea, asa cum doriti. Va trebuie spatiu vital in care sa fiti singurul stapan. Veti fi defensivi in discutiile despre crezurile dvs. Si inainte si dupa 20 aprilie, cand Mercur intra in Berbec, veti avea de luptat cu emotii extreme; veti fi usor de enervat si furios, usor de suparat si trist, usor frustrat. Va trebui sa cautati, sa aflati problema de baza care cauzeaza sensibilitatea dvs., si sa gasiti un debuseu pentru sentimentele dvs. De-a lungul retrogradarii lui Mercur, care dureaza pana la 3 mai, nu veti fi in apele dvs. Ca sa va fie mai usor, cautati sa fiti mai rabdatori cu dvs. si cu ceilalti.
Soarele intra in Taur pe 19 aprilie, trimitand efluvii benefice; va veti simti mai bine, mai usori, mai independenti si liberi. Veti fi mai optimisti si va veti concentra pe partea pozitiva a lucrurilor, iar asta va ajuta sa va pastrati un psihic echilibrat. Veti vrea sa va largiti orizonturile, sa invatati mai mult si mai multe.
Marte intra in Gemeni pe 21 aprilie si deveniti mai ambitiosi, mai atenti, mai concentrati pe obiectivele dvs. Veti lucra la proiecte grele, pe termen lung si veti face progrese, apropiindu-va simtitor de succes. Va asumati acum mai multe responsabilitati, iar comportarea dvs. responsabila poate fi recompensata. Veti primi recunoasterea efortului si muncii grele depusa cu inteligenta.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

In aprilie, Luna Plina are loc in zodia Balanta. Este momentul sa rezolvati unele probleme financiare, sa finalizati contracte sau acorduri financiare si sa faceti aranjamentele necesare pentru stabilitatea si siguranta vietii dvs. si a celor dragi. Unii vor incerca sa va raneasca, spunand una si alta despre dvs. Nu-i luati in seama! Consolidati-va increderea in sine si mergeti mai departe.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Aceasta Luna Noua are loc in zodia Taur. Ar fi un moment bun pentru calatorii, dar si pentru a incepe cursuri diverse, a scrie sau a gasi noi modalitati de imbunatatire a vietii personale si de familie. Veti fi mai optimisti si va veti concentra pe lucruri pozitive.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®