Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Taur pe 6 iunie si va puteti bucura de extinderea vietii dvs. in noi moduri, prin explorarea lumii si societatii, prin noi experiente. In dragoste, ati putea dori mai mult spatiu, mai multa libertate de miscare, ceea ce se poate realiza usor daca sunteti singuri; daca sunteti intr-o relatie va trebui sa ajungeti la o intelegere cu partenerul/partenera, pentru a va acorda mai multa libertate de miscare. Ceea ce poate deveni interesant…

Mercur, guvernatorul dvs. intra pe 7 iunie in Gemeni, iar in perioada urmatoare va puteti concentra pe planurile dvs. pe termen lung, pe obiectivele acestora si pe directia pe care se indreapta viata dvs. Va puteti concentra pe dorintele dvs. si, in acelasi timp, veti fi sfatuitorii unei persoane care va starnete admiratia.

Marte intra in Rac pe 4 iunie si acum gandurile se indreapta asupra viitorului, ambitiilor si dorintelor dvs. Veti avea mai multa energie pentru a va indeplini visurile, fiind dispusi sa incercati ceva nou sau sa faceti o schimbare mai importanta. Va veti extinde legaturile sociale si va fi un moment bun si pentru a  sustine o cauza in care credeti.

Soarele si Mercur se alatura lui Marte in Rac pe 21 iunie. Este un moment in care va simtiti bine daca faceti schimbari, planuri si vise, evadand din obisnuitul cotidian. Noile cunostinte, noile experiente, noile conexiuni umane va pot aduce un profit maxim. Va apropiati lent, dar sigur, de realizarea planurilor dvs. si asta va face sa va simtiti bine.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator din 9 iunie

E timpul finalizarilor: puneti la punct unele din problemele casei sau familiei, finalizati o tranzactie imobiliara, finalizati planul de remobilare sau reamenajare a locuintei. Rezolvati o problema emotionala; nu ezitati sa cereti sprijin la nevoie.

Cum va influenteaza Luna Noua din 23 iunie

Puteti avea ocazia sa observati progresul planurilor dvs. sau sa incepeti lucrul la realizarea unei dorinte. Veti cunoaste oameni noi, de la care veti invata lucruri noi, care pot genera idei noi. Poate si prieteni noi sau grupuri sociale noi.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter isi inceteaza retrogradarea pe 9 iunie in Balanta. Odata cu reintrarea sa in mers direct, inceteaza si dificultatile material-financiare pe care le-ati incercat pana acum. Veti putea sa va ocupati in voie de noile oportunitati de imbunatatire a situatiei financiare a bugetului personal.

Neptun devine pe 16 iunie retrograd (pare ca merge inapoi) in Pesti, semn in opozitie cu cel al dvs. – Fecioara. Poate o sa vi se para ca vi s-a pus o ceata pe ochi si nu prea mai gasiti calea potrivita pentru a rezolva problemele relationale din viata dvs. Nici timp nu prea aveti sa va ocupati de cei dragi. Incercati sa fiti mai intelegatori, mai compasionali si mai realisti in evaluarea situatiilor.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®