Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Taur pe 6 iunie si veti avea o perioada mai linistita. Poate o perioada de meditatie va fi un lucru bun pentru dvs. Veti putea sa explorati imaginatia dvs. si, de asemenea, veti fi mult mai intuitivi.

Mercur, guvernatorul zodiei intra pe 7 iunie in domiciliul sau, zodia dvs. – Gemeni. Totul va este favorabil, in mai toate domeniile; gandirea este clara si limpede, aplicarea ideilor in practica este mai usoara, iar imaginatia va este de mare ajutor. Apar si noi oportunitati.

Marte va intra in Rac pe 4 iunie, iar acum energia se manifesta mai lent. Si nu e nimic rau in asta, deoarece va veti apleca asupra problemelor financiare, care cer decizii bine gandite, fara graba. Va concentrati pe oportunitatile si proiectele financiare capabile sa imbunatateasca finantarea bugetului personal.

Soarele si Mercur se alatura lui Marte in Rac pe 21 iunie, aducandu-va atmosfera necesara luarii unor bune decizii pentru stabilitate si siguranta in viata dvs., permitand energiei mentale sa fie mai lenta. Si, daca tot nu va grabiti, relaxati-va. Va puteti bucura de acest moment fara nici un fel de presiune pentru a face sa se intample ceva.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator pe 9 iunie

Aceasta Luna Plina are loc intr-un semn in opozitie cu semnul dvs. – Gemeni si problemele se pot manifesta diferit. In ceea ce priveste relatiile: va puteti apropia mai mult de cineva sau va indepartati de cineva; puteti face un compromis sau o negociere, ori veti renunta la aceasta afacere. Pentru a avea un bun control emotional este necesar sa fiti echilibrati si asta trebuie sa faceti. Mentineti-va echilibrati.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac pe 24 iunie

Este posibil sa incepeti un nou proiect financiar, sa luati un al doilea job sau puteti tranforma un hobby intr-o afacere profitabila. Puteti sa efectuati o tranzactie financiara sau sa va concentrati pe o problema de stabilitate si siguranta intr-o zona a vietii dvs. care o cere. Si fizic va simtiti mai confortabil.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter isi incheie retrogradarea in Balanta pe 9 iunie. Daca pana acum ati fost un pic slabiti, lipsiti de timpul petrecut cu cei dragi si de lucrurile pe care le iubiti, crezandu-va plictisitori, cand Jupiter isi reia mersul direct, toate aceastea vor disparea; veti lasa dragostea sa se reverse si veti face lucrurile care va sunt placute. Veti descoperi partea dvs. creatoare si veti vedea ca nu sunteti nicidecum plictisitori. Dimpotriva.

Neptun intra in mers aparent retrograd in Pesti pe 16 iunie si in lunile urmatoare veti avea de luptat cu luarea deciziilor corecte si gasirea cailor potrivite, pentru a incepe si a rezolva unele proiecte pe termen lung. Vor fi momente necesare pentru gandirea inteleapta si realista.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®