Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra pe 26 august in Leu si acum va veti bucura de provocarea psihica: de folosirea mintii la maximum, de ideile noi si de capacitatea de focalizare pe diverse interese. In dragoste, prioritatea dvs, poate fi o conexiune mentala; veti deschide liniile de comunicare cat puteti de mult si, cu bune rezultate.

Mercur devine retrograd din 12 august in zodia Fecioara si va trebui sa faceti unele ajustari si puteti intampina unele dificultati in legatura cu familia. Este posibil sa va simtiti nelinistiti din punct de vedere emotional sau tulburati fata de

un lucru care nu merge bine si care trebuie restructurat sau pornit din nou.

Soarele intra in Fecioara pe 23 august, alaturi de Mercur-retrograd, intarind energia retrograda a acestuia. Dar el – Soarele – ne ajuta sa ne concentram energia si atentia asupra a ceea ce ne lipseste si asupra a ceea ce trebuie facut pentru a suplini lipsurile.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; nu se misca de fapt invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur-retrograd, in Fecioara pana pe 31 august, se intoarce in Leu. Dar Mercur nu este numai guvernatorul zodiei Gemeni, este si conducatorul dvs, iar pe timpul retrogradarii sale, va puteti simti in mod subtil cam “pe dinafara”: luptati cu comunicarea deschisa, cu neintelegrile, cu lipsa ideilor sau cu incapacitatea de focalizare. Va veti intoarce la normal la inceputul lui septembrie, cand Mercur reintra in mers direct.

Uranus devine retrograd in Berbec din 2 august 2017 pana in 2 ianuarie 2018. Va fi o perioada de implementare a unor schimbari care influenteaza visele si viitorul dvs. sau a unor schimbari care au fost facute deja si care par sa va nelinisteasca. Evitati in aceasta perioada sa fiti impulsivi.

Saturn isi incheie retrogradarea in Sagetator pe 25 august; se incheie si “luptele” cu relatiile, cu infrangerile si restrictiile la care ati fost supusi. Odata cu intrarea lui Saturn in mers direct, veti putea lucra pentru imbunatatirea relatiilor si pentru a obtine mai mult spatiu in care sa respirati mult mai usurati, la figurat vorbind.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august va face sa va simtiti mai conectati cu propriile convingeri si mai detasati fata de cele pe care nu le agreeati. Va veti concentra pe extinderea mintii si a vietii, dobandind o perspectiva diferita, mai buna, asupra vietii dvs.

Eclipsa de Soare din 21 august, care are loc in zodia Leu, aduce bune oportunitati pentru a incepe o multime de noi proiecte si planuri diferite. Veti avea idei noi si interesante, veti fi mai deschisi cu gandul si cu fapta. Invatarea, predarea, vorbirea sau scrisul sunt, de asemenea, favorizate.
Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®