Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Taur, semn de Pamant, si acum veti fi mai ambitiosi, va concentrati mai mult asupra obiectivelor si proiectelor dvs. dorind sa faceti progrese. Cei singuri isi doresc sa cunoasca o persoana cu un anumit statut social, demn de respect; si este posibil. Cei casatoriti sau concubinii  isi vor asuma mai multe responsabilitati, dorind sa abordeze relatia in mod traditional.

Mercur intra in Gemeni pe 7 iunie, favorizand concentrarea pe idei originale si pe proiectele de schimbare. Veti discuta aceste lucruri cu prietenii sau in grupul de prieteni, gandindu-va mai mult la viitorul dvs., dar mai ales, la dorintele pe care le aveti referitoare la ceea ce sperati ca va fi.

Marte va intra in Rac pe 4 iunie si veti avea mai multa energie pentru  a face ca lucrurile sa mearga dupa dorinta dvs., fara interventia altora. Cand acesti “altii” se implica in problemle dvs. va simtiti secatuiti aproape fizic. Cu toate acestea veti lucra linistit si neabatut la planurile dvs.; va ajuta si subconstientul cu indemnurile sale.

Soarele si Mercur se alatura lui Marte in Rac pe 21 iunie si simtiti nevoia sa fiti cu totul pe cont propriu. Faceti lucrurile mai mult singuri si faceti multe; veti gasi singuri  oportunitatile asteptate si modul in care poate sa apara succesul garantat. Veti fi atent la secrete, la trecutul dvs. sau la persoane ascunse ori neprietenoase fatis. Veti avea o imaginatie puternica, o buna intuitie, dar si compasiune. Daca va simtiti nesiguri, lasati-va ghidati de forul dvs. interior. Mai pe romaneste: bazati-va numai pe dvs.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator pe 9 iunie

Va apropiati mai mult de o persoana draga si/sau va indepartati de alta. Investiti mai mult timp in hobby-ul dvs. sau capatati unul nou. Va puteti simti mai creativi si mai focusati pe lucrurile bune.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac pe 24 iunie

In aceasta zi veti dori sa scapati de ceva din trecut, sa rezolvati o problema mai  veche sau sa puneti in aplicare o idee creativa. Simtiti nevoia sa faceti asta singuri, fara ajutor din afara. Cum s-ar zice: va asumati responsabilitatile.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter isi termina retrogradarea intrand in mers direct in Balanta pe 9 iunie. In ultimele luni ati avut dificultai in a va pune in aplicare planurile si ideile. Acum, odata cu reintrarea lui Jupiter in mers direct lucrurile se schimba. In bine. Veti avea oportunitati pentru a pune lucrurile in miscare, veti avea o buna concentrare si veti profita la maximum de ideile dvs. Veti avea capacitatea de a reconstrui puzzle-ul: veti pune cap la cap amanuntele, lucrurile mici, pentru a avea o buna  imagine de ansamblu.

Neptun in Pesti, intra in mers retrograd pe 16 iunie. In lunile urmatoare este posibil sa nu vedeti cu claritate proiectele si activitatile reciproc avantajoase si sa aveti probleme financiare cu unele persoane. Nu va este clar cum sa procedati la o transformare sau o schimbare; sunt probleme profunde care va ocupa mult timp. Incercati sa obtineti tot ce e mai bun din atmosfera asta vaga.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®