Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in zodia dvs., Leu, pe 26 august. Veti fi mai deschisi, mai afectuosi, mai fermecatori/fermecatoare si veti dori mai multa atentie, pe care o veti si primi. Daca aveti deja o relatie, veti dori ca partenerul/a sa se concentreze mai mult asupra dvs., iar daca sunteti singuri, va veti bucura de atentia celor de sex opus, gasind placere in asta. Cu dragostea stati bine.

Mercur devine retrograd incepand din 12 august, in Fecioara. Este posibil sa va confruntati cu unele probleme financiare, asa ca e bine sa va asigurati inainte de inceperea retrogradarii: revedeti bugetul dvs. si respectati-l. S-ar putea sa deveniti incapatanati sau sa aveti probleme cu oameni incapatanati, ceea ce va poate bloca intr-un anumit stadiu. Va puteti simti nesiguri si usor de ranit de vorbele altora. Ce aveti de facut este sa va incurajati si sa fiti mai increzatori in sine.

Soarele intra in Fecioara pe 23 august, acolo unde se afla Mercur-retrograd, ori noi stim ca energia planetelor retrograde este mult mai puternica decat la cele in mers direct. Ei bine, Soarele vine sa intareasca aceasta energie. Prin compensatie, insa, Soarele ne da puterea de a sesiza ce lipseste ca sa ne fie bine si de a gasi ce este de facut pentru a ne face viata mai buna.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; nu se misca de fapt invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur va fi retrograd in Fecioara pana la 31 august si in acest timp se intoarce in semnul dvs. Leu. Puteti simti ca lucrurile mici merg prost, sunteti stresati si nerabdatori si puteti avea unele probleme de comunicare. Aceste neajunsuri iau sfarsit odata cu reintrarea lui Mercur in mers direct la inceputul lui septembrie.

Uranus devine retrograd in Berbec de la 2 august 2017 pana la 2 ianuarie 2018. In lunile urmatoare veti avea de lucru cu schimbarile necesare extinderii, explorarii sau pentru noi experiente. Va puteti simti nelinistiti si va doriti mult libertate. Evitati impulsivitatea daca vreti sa aveti libertate.

Saturn isi incheie retrogradarea, intrand in mers direct in Sagetator pe 25 august. Daca in ultimele luni ati avut sentimentul ca sunteti limitati, restrictionati in manifestarile fata de cei dragi, in dragoste si creativitate, lucrurile se schimba radical, acum. Cand retrogradarea lui Saturn ia sfarsit, adica pe 25 august, incepeti sa  simtiti mai mai multa libertate de miscare, de afirmare a sentimentelor, de creativitate: va simtiti mai putin restrictionati.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august are loc in zodia Varsator, opusa zodiei dvs. Acum este un moment bun pentru a va ocupa de relatiile dvs. si de oamenii din viata dvs. Puneti totul sub microscop pentru a vedea daca relatia este pozitiva si sanatoasa, daca are probleme si poate fi salvata sau nu mai e nimic de facut si trebuie parasita. S-ar putea sa fiti mai putin indecisi si sa faceti compromisuri pentru a pastra pacea si linistea, de care aveti nevoie pentru a va simti mai siguri din punct de vedere emotional.

Eclipsa de Soare din 21 august care are loc in Leu, poate fi un moment minunat pentru dvs. ca nativi Leu. Este vremea inceputurilor noi, noilor oportunitati pe care le doriti si de care veti profita. Veti fi entuziasti, pozitivi si energizati, mai ales cand se termina retrogradarea lui Mercur. Profitati de acest moment minunat.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®