Cum va influenteaza planetele personale

Venus-retrograda este la inceputul intervalului in Berbec, iar pe 3 aprilie se muta in Pesti si… incepe “distractia”; apar probleme legate de intimitatea in relatii, aveti sentimentul ca sunteti prea distantati emotional fata de ceilalti, sau ca unii sunt prea insistenti sa va fie aproape si asta va sufoca. In sfarsit, nu e prea placut ce se intampla. Dar retrogradarea lui Venus ia sfarsit pe 15 aprilie si va veti imbunatati legatura cu ceilalti, iar cand Venus se reintoarce in Berbec, lucrurile se calmeaza si va puteti bucura pe deplin de relatiile dvs.
Mercur-retrograd intra pe 10 aprilie in Taur, de unde radiaza influente destul de neplacute: pot interveni intarzieri si obstacole in profesiune, vi se obiecteaza ca nu faceti sau ca nu vreti sa faceti progrese desi munciti din greu; de aceea va simtiti frustrati. Mercur, in drumul sau aparent retrograd reintra in Berbec, insa atmosfera apasatoare se mentine; nici de propriile convingeri nu mai sunteti siguri. Retrogradarea lui Mercur se termina pe 3 mai, dar pana atunci, descurcati-va cum puteti, caci aprilie poate fi o problema.
Soarele, guvernatorul zodiei, stapanul si conducatorul dvs., care intra in Taur pe 19 aprilie, nu va lasa la greu. Datoria lui, va simtiti confortabil lucrand la proiecte mari, pe termen lung, urmarind succesul obiectivelor dvs. si obtinerea de sfaturi de la oameni de valoare, pe care ii admirati si ii respectati. Este un timp excelent pentru profesiunea dvs.; asimilati repede ideile bune si le puneti in practica tot atat de repede. Profitati.
Marte in Gemeni din 21 aprilie, va poate favoriza extinderea cercului social; veti intalni oameni noi si interesanti, va pasionati pentru o cauza nobila, deveniti mai caritabili si poate si mai generosi. Continuati sa faceti planuri de viitor si… progrese. Energia martiana va prinde bine.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

Luna Plina are loc in zodia Balanta si de acolo poate favoriza incheierea unor mici proiecte si finalizarea cu succes a unor lucrari de rutina. Sunteti mai deschisi, dar mai conectati cu mintea si inima dvs., cu mentalul si emotionalul dvs. Spuneti ce aveti de spus si, in acelasi timp, intelegeti ce ascund oamenii indaratul cuvintelor.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Aceasta Luna Noua are loc in zodia Taur. Acum va puteti concentra pe un anumit tel; puteti sa va luati mai multe responsabilitati, capatati o perspectiva mai practica asupra vietii. Totul va fi in ordine si pozitiv, benefic, cu conditia sa nu exagerati cu efortul, spre a evita stresul si/sau epuizarea. Banii nu vor fi o problema.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®