Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Leu pe 26 august si va indeamna sa va concentrati pe lucrurile mici, pe proiecte pe termen scurt. Veti fi mai productivi, mai eficienti si mai bine organizati. In dragoste, veti acorda mai multa atentie lucrurilor marunte care fac viata partenerului/partenerei, iar daca sunteti singuri veti fi mai buni in alegerea persoanei mult dorite.

Mercur intra in mers retrograd in Fecioara, pe 12 august. S-ar putea sa aveti neintelegeri si controverse cu diversi si poate dvs. nu ascultati spusele lor, cum si cat ar trebui. Va simtiti dezechilibrati, nesiguri si lipsiti de pace si liniste. Simtiti ca trebuie sa va despartiti de cineva, numai ca acum nu este momentul sa luati astfel de decizii. Poate ca ar fi mai bines a reluati legatura cu oameni din trecutul dvs. Ar fi un moment bun.

Soarele intra in Fecioara alaturi de Mercur-retrogra pe 23 august. Cu toate ca el intareste energia retrograda a lui Mercur, pe noi ne sfatuieste cum sa procedam ca sa putem gestiona aceasta energie puternica in conditiuni cat mai bune.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; de fapt, nu se misca invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur va fi retrograd pana la sfarsitul lui august. Va veti simti dezorganizati, fara atentie pentru detalii si veti intampina dificultati in procesul muncii. Acum ar fi mai bine sa reluati proiecte mai vechi. Cand Mercur reintra in mers direct, la inceputul lui septembrie, lucrurile intra pe fagas normal.

Uranus devine retrograd in Berbec de la 2 august 2017 pana la 2 ianuarie 2018. In lunile care urmeaza veti avea de dus o lupta acerba cu problemele financiare. Schimbarile financiare va afecteaza, va simtiti fara stabilitate si siguranta. Va trebui sa fiti mai putin incapatanati, mai deschisi si mai flexibili in legatura cu ceea ce se intampla.

Saturn in Sagetator, isi incheie retrogradarea pe 25 august. Daca in ultimele luni ati avut parte de o atmosfera apasatoare, limitativa, odata cu reintrarea lui Saturn in mers direct, va veti putea urmari obiectivele si directia de urmat, ca si modul de a actiona pentru indeplinirea lor, in cele mai bune conditiuni, fara obstacole, fara intarzieri sau opozitii, in mai multa libertate.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august are loc in zodia Varsator. Veti trece printr-o perioada in care va concentrati intens pe aruncarea balastului din vietile dvs., pentru a putea merge inainte. Va trebui sa faceti o evaluare exacta a vietii pentru a vedea ce anume va retine, in ce consta balastul care va trage inapoi. Poate fi o experienta emotionala, dar ea este necesara. Acum poate fi un moment bun pentru a lua legatura cu sinele dvs. spiritual, a va intari intuitia si a ramane mai mult singuri. Aveti nevoie de odihna si timp pentru reflectie.

Eclipsa de Soare din 21 august are loc in zodia Leu, de unde favorizeaza mai multe oportunitati pentru dvs., va face mai entuziasmati de ceea ce faceti si veti face tot ce puteti pentru a va organiza mai bine si a respecta rutinele. Va trebui sa va imbunatatiti sanatatea si stilul de viata; sa incercati sa aduceti mai multa ordine in viata dvs.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®