Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Taur pe 6 iunie si va veti bucura de tot ceea ae va provoaca mental. In dragoste, familisti sau singuri, nativii Pesti doresc si conexiunea mentala cu partenerii/partenerele lor. Prin urmare doriti sa aveti cu cine comunica deschis. Veti gasi modalitatea corecta de a va exprima pentru a fi pe deplin intelesi; la randul dvs. ii veti intelege mai profund pe ceilalti, indiferent de ceea ce spun acestia.

Mercur in Gemeni din 7 iunie, vine in sprijinul predestinarilor facute de Venus. Va exprimati mai usor si gasiti metode simple si eficace pentru a va exterioriza sentimentele. Inima si mintea lucreaza bine impreuna.

Marte intra in Rac pe 4 iunie, conferindu-va o energie creativa de exceptie. Va puteti ocupa de hobby-uri si asta va bucura; veti dori sa va distrati mai mult si asta e bine; nu veti fi prea gravi si severi acum si asta va face placuti tuturor.

Soarele si Mercur se alatura lui Marte in Rac pe 21 iunie, aducand – pe langa energia creatoare a lui Marte – puterea si stralucirea Soarelui si inventivitatea si inteligenta lui Mercur. Plantele astea va fac sa va bucurati de viata!

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator pe 9 iunie

Daca ati incheiat contractele sau proiectele care v-au revenit, veti fi recompensati. Daca insa ati avut intarzieri sau ati gresit undeva, va trebui sa faceti ajustari sau sa schimbati ceva; despre recompense – nici vorba. Asta e Luna Plina.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac pe 24 iunie

Aceasta faza a Lunii va face mai veseli, mai jucausi sa zicem, mai aventurosi. Va simtiti bine si va faceti timp pentru relaxare si distractie. De altfel, planurile acestei zile se refera toate la mare, la vacantaaa…

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter-retrograd reintra in mers direct in Balanta pe 9 iunie. Tot ceea ce v-a sicanat in privinta finantelor in ultimele luni – dispare. Acum veti obtine mai usor si mai repede creditul dorit, bugetul dvs. incepe sa capate forme mai… rotunjoare si, bineinteles, necazurile financiare se spulbera. Va puteti gandi la concediu sau vacanta. Tot una…

Neptun in Pesti intra in mers retrograde pe 16 iunie. Trebuie sa spunem ca fiind guvernatorul zodiei dvs. este si al dvs. Pe deasupra el se afla acasa, in domiciliul sau zodia Pesti si aici este foarte puternic, ca orice stapan. Ei bine, fiind retrograd nu este prea binevoitor si asta se poate vedea in relatiile dvs. de parteneriat. Domneste confuzia, nelinistea, chiar unele neplaceri in tot felul de relatii si in cele amoroase. Asa ca: inarmati-va cu mai multa rabdare, urmati-va instinctele si…  asteptati vremuri mai bune.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®