Cum va influenteaza planetele personale

Venus-retrograda incepe luna in Berbec, de unde, pe 3 aprilie, trece in zodia dvs., Pesti, si nu va aduce nimic bun. Veti putea fi incapatanati, lenesi, imobili; nu doriti sa luati parte la nici o actiune, va simtiti blocati si plictisiti de viata.Vedeti ca unele lucruri o iau pe cai gresite, dar va lipseste energia sau motivatia pentru a le indrepta. Nici cei din jurul dvs. nu va par a fi in regula, tot “va ploua si va ninge”. Datoria dvs. este sa luati masuri! Incercati sa nu mai fiti atat de iritabili si mobilizati-va! Veti gasi motivatiile in visele si idealurile dvs. Si tineti minte ca rabdarea poate fi foarte importanta. Dupa 15 aprilie, cand Venus intra in mers direct si dupa 28 aprilie, cand Venus paraseste zodia dvs., reintrand in Rac, rasuflati usurati: veti avea iar chef de munca, va veti concentra pe finantele dvs., veti fi mai vioi, va puteti rasfata si veti fi mult mai senzuali/e.
Mercur-retrograd intra in Taur pe 10 aprilie si sub influenta sa poate fi dificil sa va concentrati, sa veniti cu idei noi, sa comunicati cu claritate. Nu-i intelegeti pe altii si nici ei nu va inteleg, ceea ce poate duce la neplaceri. Si daca noul este defavorizat, ocupati-va cu lucruri mai vechi: un plan uitat, o amintire pierduta, un proiect parasit demult, o veche deprindere etc. Asta e treaba cand planetele sunt retrograde. Pe 20 aprilie Mercur intra in Taur si pot incepe sa apara unele probleme financiare, o cheltuiala neasteptata sau pierderi neplanificate. Ce-i de facut? Nu va incapatanati, cautati sa luati decizii in timp util, fiti mai mobili, actionati, atentie la modul de comunicare si, daca e cazul, strangeti cureaua! Nu peste mult timp, adica pe 3 mai, cand Mercur intra in mers direct, veti reintra si dvs. in normal.
Soarele intra in Taur pe 19 aprilie si va ajuta sa aveti idei noi, sa faceti planuri, sa aveti o minte mai activa. Veti putea fi interesati intr-o varietate de domenii si doritori sa impartasiti cu altii gandurile, ideile si opiniile dvs. Pastrati-va mereu in activitate, pentru a utiliza energia mentala conferita de Soare.
Marte intra in Gemeni pe 21 aprilie si acum veti primi mult mai multa energie de la aceasta planeta. Va puteti ocupa de imbunatatirea vietii dvs., de unele probleme la domiciliu si veti petrece mai mult timp cu familia, cu cei pe care ii considerati a fi ca o familie sau cu cei care va sprijina si va ocrotesc. La randu-va, veti acorda altora sustinerea dvs. Puteti fi condusi de emotii, dar – supravegheati-le. Veti putea sa incepeti o lucrare pornind de la zero, care poate fi terminata in aproximativ un an. Nu lasati neconsumata energia martiana.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

Aceasta Luna Plina se produce in semnul Balanta si este capabila sa va faca sa coborati in lumea dvs. interioara, acolo unde se gasesc poate, adanc ascunse unele secrete nerezolvate sau, Doamne fereste, traume emotionale. Ele trebuie aduse la suprafata, analizate si, in final, abandonate, caci va impiedica sa progresati. Luna Plina exacerbeaza emotionalitatea si trebuie sa gasiti un debuseu pentru sentimentele dvs., pentru a nu cadea in extreme. Remediul ideal si universal: dragostea.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Luna Noua din aprilie va fi in Taur. Ea va propune sa incepeti, alegand dintr-o multime de proiecte, care, incepute acum, au parte de finaluri fericite. De pilda, puteti incepe acum o relatie de dragoste sau un proiect nou la locul de munca; poate un nou serviciu? Ori mutarea intr-o noua casa? Noi cunostinte, persoane interesante si placute? Pe Luna Noua sunteti mai sociabili, mai angajati si mai comunicativi. Succesul va este asigurat.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®