Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Taur pe 6 iunie, incurajand prietenia si socializarea. Va veti putea bucura de petrecerea timpului cu prietenii, in grupuri diverse din care faceti parte si puteti sa va ocupati de cauze carora le sunteti dedicati. Cei singuri vor lega o prietenie, care cu timpul poate deveni un amor; cei angajati deja intr-o relatie de orice fel, vor dori sa intareasca si legatura de prietenie dintre soti sau asociati , nu numai pe cele din dragoste sau afaceri. Va veti bucura de noi cunostinte.

Mercur intra in Gemeni pe 7 iunie si veti putea sa va ocupati de opiniile si ideile dvs. originale in deplina liniste, fara interventii exterioare. Imaginatia dvs. va fi foarte activa si, lasand la o parte lumea exterioara, in solitudine, ea poate deveni si foarte creativa.

Marte intra in zodia dvs. – Rac – pe 4 iunie. Vor creste energia si capacitatea dvs. de a face lucrurile in stil propriu. Veti fi mai motivati sa continuati sa faceti ceea ce doriti, puteti incepe o noua calatorie in viata, sa cautati noi oportunitati, sa va concentrati asupra unor noi inceputuri. Va fi inceputul unui ciclu de doi ani, iar ceea ce incepeti acum isi va pune amprenta pe acesti doi ani. Marte este in zodia dvs. la fiecare doi ani, asa ca va trebui sa profitati de el  la maximum, acum cand este aici.

Soarele si Mercur se alatura lui Marte in Rac pe 21 iunie, formand cu acesta un trio extrem de benefic pentru dvs. Este timpul unui nou inceput, ca o viata noua. Va simtiti mult mai bine, impartasiti mai liber noile idei; va fi un start nou, un start mai proaspat, deci ganditi-va de unde sa incepeti, daca n-ati facut-o deja.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator pe 9 iunie

In ziua Lunii Pline, puteti sa rezolvati unele probleme in profesiune sau sa schimbati locul de munca, ori este posibil sa faceti schimbari in rutina zinica. Doriti sa faceti mai mult pentru a va distrage de la ingrijorari, dar prea mult inseamna stres, asa ca incercati sa evitati acest lucru.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac pe 24 iunie.

Atentie: acest moment poate cel mai bun de pana acum pentru dvs. Continuati noul drum inceput, profitand la maximum de oportunitatile pe care le aveti. Daca vi se pare ca ele nu se ivesc, creati-le dvs. insiva. Energia nu va lipseste si puteti face imbunatatiri in sensul dorit de dvs. in orice domeniu al vietii personale.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter isi incheie retrogradarea in Balanta pe 9 iunie. Daca in ultimele luni ati avut unele dificultati in ceea ce priveste imbunatatirea situatiei acasa sau cu familia, acest lucru se termina odata cu reintrarea lui Jupiter in mers direct. Va veti simti sustinuti din punct de vedere emotional, va veti putea concentra pe imbunatatirea vietii dvs. si pe munca asupra acelor lucruri pe care le indragiti; va veti bucura de sustinatori.

Neptun devine retrograd in Pesti pe 16 iunie. In lunile urmatoare este posibil sa aveti unele probleme de acomodare. Veti cauta un mod potrivit de a va extinde viata, de a explora noua lume si de a avea experiente noi. S-ar putea sa aveti un sentiment de instabilitate, care sa va impiedice sa va formulati optiunile sau sa actionati in vreun fel. Luati-o incet, dar hotarat si faceti lucrurile in stil personal, cat mai bine posibil.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®