Cum va influenteaza planetele personale

Venus-retrograda in Berbec, apoi in Pesti, va poate impiedica sa urmariti oportunitatile de extindere, de explorare, sa evitati noile experiente, sa fiti mai egoisti in relatiile dvs. Va doriti mai mult spatiu si libertatea de a actiona dupa bunul-plac personal. Acum va fi un moment bun sa reluati unele lucruri: sa revedeti locuri in care ati mai fost, sa recititi ceva, sa reinvatati ceva uitat sau, pur si simplu, sa reluati o mai veche experienta. Cand Venus isi termina retrogradarea, adica dupa 15 aprilie, lucrurile se indreapta, puteti lucra la planurile de extindere sau explorare, veti uita de egoism si va veti deschide spre lume. Venus reintra in Berbec pe 28 aprilie si veti putea depune eforturi pentru reusita cu mai mult succes, va veti concentra atentia pe scopurile si ambitiile dvs. si veti face o buna impresie celorlalti.
Mercur intra in retrogradare pe 10 aprilie, in Taur fiind. Este un timp in care incepeti sa va indoiti de visele si dorintele pentru viitorul dvs., va certati cu un prieten/a, n-aveti nici o placere sa petreceti cu prietenii sau rudele; intr-un cuvant, va simtiti rebeli. Cand Mercur-retrograd trece in Berbec, pe 20 aprilie, va confruntati cu esecuri si intarzieri, actionati iresponsabil, va simtiti coplesiti si limitati. Nu disperati: intoarceti-va spre un obiectiv mai vechi, mai familiar si, asteptati in liniste sa vina 3 mai, cand Mercur iese din retrogradare…
Soarele intra in Taur pe 19 aprilie si dvs. puteti deveni mai idealisti si independenti, mai lucrativi si inventivi si mult mai deschisi spre oameni originali, oameni adevarati, care sunt pretiosi prin ei insisi.
Marte intra in Gemeni pe 21 aprilie, cand veti observa ca aveti nevoie de mai mult timp sa faceti unele lucruri obisnuite si simtiti nevoia de mai mult timp pentru odihna, relaxare si recuperare. Gasiti ca unii oameni sunt mai obositori decat de obicei. Acum poate fi o perioada buna pentru a va debarasa de tot ceea ce credeti ca va retine in drumul dvs. si are un impact negativ asupra obiectivelor dvs. Adica, tot ce este superficial.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

Luna Plina are loc in zodia Balanta. Este momentul rezolvarii unor probleme de casa si familie: indepartarea de o ruda, o mai mare apropiere de alta, acordarea sau solicitarea unui sprijin moral, mai ales in probleme emotionale. Pe de alta parte, sunt incurajate acum tranzactiile imobiliare.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Aceasta Luna Noua are loc in Taur. Veti intalni oameni noi, locuri noi, cunostinte noi; poate veti imbratisa o cauza noua si nobila. Veti simti puternic independenta si libertatea de a fi in acord deplin cu adevaratul dvs. sine.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®