Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Leu pe 26 august; va veti bucura de relaxare si liniste. Singurele “lupte” vor fi ale simturilor, deoarece veti fi mai senzuali in dragoste, dorind mai mult legatura fizica. Cei singuri vor avea parte de aventuri, simtind, ca de altfel si ceilalti nativi ai zodiei, ca doresc sa se simta bine si partenerul sau partenera lor. Si le reuseste.

Mercur devine retrograd in Fecioara pe 12 august; ca urmare puteti sa va confruntati cu probleme de comunicare, gasind dificila intelegerea altora, iar acestia avand dificultati in a va intelege. Este posibil sa nu va puteti concentra, sa deveniti neinteresati, sa va schimbati ideile in mod constant si sa luati mai greu o decizie. Ar fi mai bine ca acum sa va concentrati pe idei si planuri vechi.

Soarele intra si el in Fecioara pe 23 august intarind energia retrograda a lui Mercur. Totodata, insa, el aduce puterea de a elucida cauza problemelor si capacitatea de a gasi solutii pentru acestea, pentru a face lucrurile mai bune.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; nu se misca de fapt invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur-retrograd pana la 31 august va poate face mai incapatanati, poate aduce probleme financiare sau va poate face sa va simtiti nesiguri. Cand Mercur reintra in mers direct, la inceputul lui septembrie, aceste necazuri iau sfarsit.

Uranus devine retrograd in Berbec, pe 2 august 2017 pana la 2 ianuarie 2018. In perioada urmatoare, el va poate aduce o oarecare neliniste, fiind vorba despre schimbari care trebuie facute in privinta obiectivelor dvs. si directia in care trebuie sa actionati.

Saturn paraseste retrogradarea si reintra in mers direct pe 25 august in Sagetator. Daca in ultimele luni v-ati simtit limitati si ingraditi in munca, in viata de zi cu zi si cu privire la sanatate, acum veti obtine mai mult control asupra muncii dvs., viata de zi cu zi va fi mai bine organizata si veti da mai multa atentie sanatatii dvs., fiind mai responsabili cu aceasta. Spre binele dvs.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august are loc in zodia Varsator. Este posibil sa fiti fortati sa va ocupati de o problema ingropata adanc in interiorul dvs., despre care nu doreati sa va mai amintit, dar acum, va trebui totusi sa o rezolvati intr-un fel si apoi sa o lasati… sa plece. Va veti concentra pe chestiuni serioase, neavand rabdare pentru chestiunile prostesti si inutile, dar va trebui sa va supravegheati starile emotionale intense.

Eclipsa de Soare din 21 august are loc in zodia Leu si poate aduce stabilitatea si siguranta in viata dvs. De asemenea, imbunatatirea situatiei financiare. Puteti beneficia de valorificarea maxima a resurselor si puteti aduce mai multe oportunitati financiare pentru imbunatatirea vietii dvs. Este un moment bun, deci, bucurati-va de el.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®