Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Taur pe 6 iunie, dand tonul pentru simfonia ordinii si disciplinei. Va puteti bucura de lucrurile bine facute, de faptul ca sunteti productivi si eficienti si aveti capacitatea de a va organiza. Veti aduce structurare si ordine in viata dvs., bucurandu-va de cele facute rational. In dragoste veti cultiva micile bucurii.

Mercur intra pe 7 iunie in Gemeni, semn opus zodiei dvs. Veti avea o preocupare de baza: sa pastrati o viata calma. Puneti-va ordine in casa, in profesiune, in viata; dezechilibrul, haosul si indecizia aduc dificultati in capacitatea de concentrare. Inconjurati-va de pace si armonie.

Marte intra in Rac pe 4 iunie, favorizand lucrul cu partenerii. Veti urmari proiecte reciproc avantajoase cu mai multa atentie datorita puterii si energiei aduse de Marte. Veti continua sa lucrati si veti ajunge acolo unde doriti. De fapt, lucrati la o transformare in bine si trebuie sa va grabiti sa faceti o schimbare durabila.

Soarele si Mercur se alatura lui Marte in Rac pe 21 iunie. Acest trio de planete va indeamna sa priviti lucrurile in profunzime, sa aveti in vedere prioritar pe cele mai importante si sa gasiti calea de a le rezolva favorabil. Aduceti acesta dispozitie serioasa in avantajul dvs. Dar, atentie: nu trebuie sa deveniti obsedati.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator din 9 iunie

Luna Plina in zodia dvs. este in mod traditional momentul in care culegeti ce ati semanat. Veti fi rasplatiti pentru munca si responsabilitate, pentru efortul si inteligenta depuse in indeplinirea sarcinilor dvs. Dimpotriva, pentru imprudenta, iresponsabilitate si lipsa de pasiune in munca puteti fi sanctionati. Alegeti…

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac din 24 iunie

Cu un bagaj emotional constructiv veti incepe in plan personal, in profesiune sau in viata in general, ceva nou. O dragoste noua, un nou loc de munca sau o noua perspectiva. De asemenea, este posibil sa reinnoiti ceva mai vechi sau sa imbunatatiti in mod inovator un proiect, un plan sau o situatie. Schimbarile vor fi benefice.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter-retrograd intra in mers direct in Balanta pe 9 iunie. De aici incolo tot ceea ce v-a impiedicat extinderea, tot ce v-a adus in cale diverse obstacole, neplaceri, neajunsuri sau intarzieri, toate vor fi date uitarii, caci Jupiter si-a intors fata catre dvs. Tot ce v-a lipsit: oportunitati, relatii sociale, posibilitatea schimbarilor benefice, toate va vor fi acordate acum, din plin.

Neptun insa nu e chiar asa binevoitor caci intra in retrogradare pe 16 iunie, in Pesti, de unde tulbura apele vietii de familie. E drept ca si emotionalitatea dvs. joaca un rol nefast in acest capitol al vietii dvs. Realmente, traiti emotii negative care  influenteaza modul in care va intelegeti cu familia. Ascultati-va Eu-l interior si moderati-va expresivitatea emotionala.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®