Cum va influenteaza planetele personale

Venus-retrograda este la inceputul lunii in Berbec, iar pe 3 aprilie intra in Pesti. Influenta sa nu este prea buna cand e retrograda si, prin urmare, puteti avea unele dificultati in legatura cu casa si familia, sau/si probleme emotionale. Poate doriti mai mult confort si mai multa atentie din partea familieii, sau poate va simtiti neacceptati. In aceste momente puteti fi prea indulgenti sau lasatori, sau puteti avea dificultati in a obtine ceva pentru familie. Vor fi mici tracasari, care va streseaza. Abia pe 15 aprilie cand Venus intra in mers direct si, mai bine, dupa 28 aprilie cand Venus reintra in Berbec, veti fi mai relaxati, va veti reconecta cu familia, cu persoanele dragi din viata dvs. si cu lucrurile care va sunt placute. Veti fi mai creativi si va veti axa pe cele pozitive din viata dvs.
Mercur aflat in Taur, intra in mers aparent retrograd pe 10 martie si se implica in viata dvs. profesionala, in mod nu tocmai placut. Veti avea unele probleme ca: dificultati de concentare, lipsa simtului de observatie pentru detalii, depasirea termenelor, diverse obstacole si intarzieri. Este posibil sa aveti prea multe de facut si sa fiti stresati, asa ca eliberati-va un pic. Cum nici dupa 20 aprilie, cand Mercur-retrograd intra in Berbec, tracasarile nu inceteaza, este posibil sa luptati cu toate cele de mai sus in continuare, dar veti deveni mai dezinteresati, mai delasatori cu munca dvs. si mult mai dornici sa fiti liberi, sa va distrati. Asta poate sa dureze pana la intrarea lui Mercur in mers direct, pe 3 mai. E cam mult… si o atitudine nepasatoare poate aduce mari prejudicii, asa ca mai ganditi-va cum sa evitati asta. Reluarea unei vechi legaturi amoroase ar putea fi o solutie, (cu conditia sa nu fiti angajati/e deja intr-un mariaj).
Soarele intra pe 19 aprilie in Taur si, ghici cine va ajuta? Soarele va ajuta sa fiti mai productivi si mai eficienti, mai concentrati si cu ochiul pe detalii. Veti fi din nou pe drumul cel bun in profesiune si in viata de zi cu zi. Veti face modificari benefice in stilul dvs. de viata, ceea ce va permite sa fiti mai sanatosi. Veti fi mai practici, mai minutiosi, mai constiinciosi. Da, Soarele poate face minuni…
Marte intra in Gemeni pe 21 aprilie si acum va veti concentra mai mult pe relatii, pe oamenii din viata dvs. Veti avea mai multa energie si mai multa incredere cand aveti pe cineva alaturi. Va simtiti bine si veti dori sa petreceti mai mult timp cu cei care va intereseaza. Veti lucra asupra propriei persoane pentru a fi mai echilibrati; aveti talent la mediere si doriti sa pastrati pacea si armonia. Cu cat mai pasnici si mai echilibrati va simtiti, cu atat veti fi mai hotarati in deciziile dvs.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

Aceasta are loc in zodia Balanta, iar dvs. puteti fi mai detasati emotional in aceasta perioada. Veti pune punct sau veti pune la punct o prietenie, apartenenta la un grup social sau de sport ori distractie. Veti face progrese in realizarea unui vis, dar este posibil si sa puneti capat unei relatii de dragoste sau de afaceri.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Luna Noua din aprilie are loc in Taur. Puteti incepe acum proiecte noi, cu sanse mari de reusita. Veti face mici lucrari si veti indeplini sarcini marunte, dar veti fi eficienti si productivi. Este posibil sa modificati rutina care va agaseaza, puteti incepe o dieta noua sau un regim si veti fi capabili sa sesizati toate detaliile. Tot ce incepeti acum, va avea succes.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®