Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in semn de Foc, in Leu, pe 26 august si dvs. va puteti bucura de extinderea vietii in noi moduri, puteti trai experiente noi; veti fi mai indrazneti si veti dori sa explorati lumea. In dragoste, veti dori mai mult spatiu si libertate, deci daca sunteti singuri veti evita relatiile in favoarea aventurii. Cei care au deja un cuplu vor dori sa traiasca o aventura impreuna cu partenerul/partenera.

Mercur devine retrograd in Fecioara la 12 august. El poate provoca  unele dificultati: intarzieri, obstacole, neimpliniri. El va poate face sa va intrebati daca obiectivele dvs. sunt bune sau nu si daca n-ar fi bine sa renuntati la ele. Ei bine, nu! Nu este momentul sa luati decizii de acest gen, chiar daca va simtiti coplesiti de responsabilitati si ati dori sa le evitati. Incercati sa fiti mai realisti cu ce anume puteti realiza si nu va descurajati.

Soarele intra in Fecioara pe 23 august, alaturi de Mercur-retrograd, ale carui energii le intareste. Pe de alta parte, Soarle este acela care ne ajuta sa iesim cu bine din indoielile noastre, sa gasim solutii, sa folosim mai bine energia-retrograda, sa iesim “basma-curata” din situatia creata de Mercur-retrograd.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; nu se misca de fapt invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur va fi retrograd pana la sfarsitul lui august, iar in acest timp va reintra in Leu si, cum spuneam, va face sa va puneti intrebari, sa va indoiti de toate. Tot  el este acela care aduce lipsa oportunitatilor de a calatori sau a invata, sau de a avea libertatea dorita. Cand Mercur va intra in mers direct aceste aspecte neplacute pot inceta; iar asta va fi la inceputul lui septembrie.

Uranus devine  retrograd in Berbec, incepand din 2 august 2017 pana la 2 ianuarie 2018 si, in urmatoarele luni, este posibil sa va ocupati de niste schimbari in dragoste, sau in domenii care va procura placere in viata. Poate vreti sa faceti niste schimbari, dar nu puteti, ori, poate veti trai niste experiente care nu va plac. Oricare ar fi situatia, pastrati-va calmi, rabdatori si adaptabili.

Saturn reintra in mers direct in zodia dvs. Sagetator, pe 25 august. Tot ce v-a facut sa va simtiti limitati, restrictionati, in perioada lui Saturn-retrograd, acum ia sfarsit. Nu va mai sperie responsabilitatile, nu va mai limiteaza nimic si veti avea din nou spatiu si libertate de actiune.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august are loc in zodia Varsator. Puteti lucra cu succes la modul dvs. de comunicare, la ceea ce doriti sa exprimati, la ascultarea si intelegerea interlocutorilor. Veti fi mai activi mental si veti gasi modul potrivit de a spune ceea ce simtiti.

Eclipsa de Soare din 21 august in Leu, poate favoriza planurile de extindere, oportunitatile de a explora si experientele noi in viata dvs. Veti avea o perspectiva mai larga si veti fi mai optimisti, vazand partea luminoasa a lucrurilor sau situatiilor.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®