Cum va influenteaza planetele personale

Venus-retrograda in Berbec, intra pe 3 aprilie in Pesti si de aici se ocupa cu tulburarea “apelor” dvs. profesionale; va fi o perioada dificila. Va veti concentra cu greutate asupra lucrurilor de facut; va pare a nu fi importanta munca prestata, va innebuneste rutina, in sfarsit, totul merge prost. Probabil veti lasa la o parte lucrurile complicate si cele care va sacaie zilnic, sau veti gasi pe altcineva sa le faca in locul dvs. Cel mai bine ar fi sa nu planificati pentru luna aprilie lucruri prea complicate. Acum este timpul reluarilor: un hobby uitat, un vechi proiect creativ abandonat sau reluarea unei vechi relatii de dragoste. Retrogradarea lui Venus se termina pe 15 aprilie, iar pe 28 aprilie, ea paraseste zodia Pesti, intrand in Berbec din nou. Ei bine, va puteti concentra din nou pe munca dvs., veti fi din nou productivi si eficienti, va bucurati de munca bine facuta si, de asemenea, veti primi bune aprecieri pentru aceasta.
Mercur-retrograd intra pe 10 aprilie in zodia Taur, opusa zodiei Scorpion, ceea ce poate avea un impact negativ asupra relatiilor dvs. Puteti avea neplaceri cu partenerul/a ori cu asociati sau parteneri de afaceri sau cu alte persoane din viata dvs. In mod special, problemele legate de relatii vechi va pot trage inapoi. Vi se pare ca este dificil sa mentineti intelegerea si armonia, sa gasiti o cale de mijloc; va simtiti dezechilibrati, confuzi, si, de asemenea, mai indecisi. Cand, pe 20 aprilie, Mercur-retrograd intra in Berbec, veti simti lipsa de concentrare la locul de munca, iar disciplina va pare prea drastica; rutina va displace profund si va veti stresa foarte repede. Este cazul sa luati masuri: nu cereti prea mult de la dvs., nu fortati lucrurile. Situatia aceasta poate sa dureze pana la 3 mai, cand Mercur reintra in mers direct. Deci, trebuie sa va menajati, in limita posibilitatilor.
Marte intra pe 21 aprilie in Gemeni. Veti beneficia de un partener de afaceri si va veti ocupa de proiecte reciproc avantajoase. Vor fi chestiuni seriose, de cercetare si investigare pentru a intelege mai mult si a ajunge la miezul chestiunii. Poate fi un moment bun pentru transformari sau schimbari in bine pentru o parte din viata dvs. sau chiar pentru dvs., ceea ce ia destul timp si cere o abordare foarte serioasa.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

Aceasta are loc in Balanta si presupune sa va aplecati serios asupra trecutului, sa-l analizati, sa eliminati ce este inutil in viata dvs. sau va trage inapoi, ca sa puteti merge mai departe. Asta poate fi o experienta emotionala, dar sigur este una necesara. Intuitia dvs. poate fi mai puternica acum, deci e bine sa o ascultati.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Luna Noua din aprilie are loc in zodia Taur. Puteti incepe acum o noua relatie de dragoste, un nou parteneriat de afaceri, puteti incheia un contract reciproc avantajos sau, pur si simplu, puteti sa restabiliti un echilibru. Oricare dintre aceste actiuni va poate fi favorabila acum, pentru ca sunteti fermecatori, convingatori si foarte echilibrati.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®