Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra pe 6 iunie in semnul opus, Taur. Este vremea sa va petreceti mai mult timp cu cei dragi, sa va bucurati reciproc de prezenta impreuna. Familistii vor da mai multa atentie chestiunilor de dragoste, iar cei singuri isi doresc o persoana deschisa spre stabilitate si durabilitate in dragoste, lucru care li se poate intampla in aceasta perioada.

Mercur intra in Rac pe 7 iunie, punand accent pe lucrurile serioase, pe atentia profunda care trebuie acordata subiectelor, proiectelor, cercetarilor pe care le intreprindeti. Nu veti avea rabdare pentru discutiile cu subiecte superficiale, indreptandu-va atentia doar spre cele mai importante. Puteti domina in discutiile purtate, ceilalti ascultandu-va cu interes.

Marte intra in Rac pe 4 iunie si acum va veti simti mai puternici, mai plini de energie. De asemenea, veti fi mai pozitivi, mai optimisti, mai deschisi, concentrati fiind pe partea stralucitoare a vietii, ceea ce va poate ajuta sa gasiti noi oportunitati pentru implinirea viselor. De altfel, veti fi si mai indrazneti.

Soarele si Mercur se alatura lui Marte in Rac pe 21 iunie. Trio-ul asta de planete va este benefic: veti face planuri de calatorie, veti beneficia de o minte deschisa noului si de idei indraznete. Sunt de asteptat si unele planuri de studii; va simtiti bine in tot ce faceti.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator din 9 iunie

In acest moment puteti fi capabili sa rezolvati unele probleme financiare, punand  ordine in aproape haosul care domneste acolo. Este necesar sa faceti asta pentru binele bugetului dvs., mai ales ca acum puteti beneficia de un oarecare calm si nu simtiti nevoia “sa faceti valuri”.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac din 23 iunie

A scrie, a calatori, a invata, a trai noi expriente, a fi deschisi lumii, a aduce lumina in vietile dvs., sunt tot atatea moduri in care va puteti manifesta acum. Va ajuta din plin optimismul dvs., care, pe deasupra este si molipsitor.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter isi incheie retrogradarea in Balanta pe 9 iunie. Acum, cand intra in mers direct, Jupiter va ajuta sa faceti lucrurile pe cont propriu, fara interventii nedorite si fara dificultati in gasirea rezolvarilor pentru probleme din trecut sau cu vechi  adversari nedoriti. Si asa, veti avansa.

Neptun, pe de alta parte, intra in mers retrograd in Pesti pe 16 iunie si poate aduce unele neintelegeri sau neplaceri in relatiile cu cei dragi si gasiti mai greu calea de a rezolva aceaste probleme. Dati-le mai mult spatiu de desfasurare si mai mult timp. De altfel, chiar dvs. aveti dificultati in gasirea timpului pentru odihna si destindere, sau pentru a fi mai creativi. Faceti-va timp: e necesar.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®