Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra pe 26 august in zodia Leu. Acum, sunteti bucurosi sa va concentrati pe anumite obiective, sa lucrati din greu pentru ceea ce doriti si sa progresati in planurile pe termen lung. In dragoste, veti fi mai traditionali; daca sunteti singuri veti acorda mai putin timp relatiilor si mai mult pentru munca; iar daca sunteti intr-un cuplu, tendinta va fi sa va aratati mai responsabili fata de partener/partenera.

Mercur devine retrograd in Fecioara pe 12 august. In acest timp, puteti avea sentimentul ca va cam indoiti de visele, dorintele si obiectivele dvs. si ca ar trebui sa renuntati la ele. Ar fi gresit sa faceti asta, deoarece sentimentul acesta este temporar; nu luati nici o decizie in acest moment, mai asteptati un pic sa reintre Mercur in mers direct. Este un moment bun pentru a va reconecta cu vechii prieteni sau sa reluati legatura cu vechi grupuri. Puteti, de asemenea, sa simtiti o oarecare neliniste, o dorinta de schimbare si o nevoie acuta de independenta.

Soarele intra pe 23 august in Fecioara, alaturi de Mercur-retrograd, intarind aceasta energie retrograda. Prin compensatie, Soarele ne ajuta sa ne concentram si sa folosim cu chibzuinta aceasta energie puternica.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; nu se misca de fapt invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur va fi retrograd pana la sfarsitul lui august si in acest timp se reintoarce in Leu. El genereaza aceea neliniste si faptul ca puneti la indoiala obiectivele dvs. pe care trebuie sa le gestionti cu intelepciune. Cand Mercur reintra in mers direct, adica in primele zile ale lui septembrie lucrurile revin la normal.

Uranus intra in retrogradare in Berbec pe 2 august 2017 pana la 2 ianuarie 2018. In lunile urmatoare este posibil sa fiti confruntati cu schimbari la locul de munca, schimbari pe care nu le doriti sau la care credeti ca nu va puteti adapta. Nu va fi usor, dar trebuie sa fiti intelegatori si foarte flexibili. Nu neglijati viata de zi cu zi si fiti mai responsabili fata de sanatatea dvs.

Saturn isi incheie retrogradarea in Sagetator pe 25 august, ceea ce este o veste buna. Tot ce v-a limitat in plan financiar pe timpul retrogradarii lui Saturn, acum cand reintra in mers direct, dispare. Veti dobandi mai mult control asupra finantelor dvs., veti fi mai siguri si mai increzatori in sine si va puteti dobandi libertatea financiara.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august are loc in zodia Varsator, iar dvs. puteti rezolva problemele casei si familiei. Veti lucra asupra problemelor emotionale care v-au tulburat, intarindu-va increderea in sine. Puteti face progrese la ceea ce lucrati sau puteti incheia proiecte sau planuri.

Eclipsa de Soare in Leu, din 21 august, poate fi un moment excelent pentru stabilirea de noi obiective, pentru urmarirea oportunitatilor si realizarea progreselor in planurile pe termen lung. Veti face o buna impresie asupra sefilor si colegilor, primind laude si recunoasterea meritelor.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®