Cum va influenteaza planetele personale

Venus, care este guvernatorul acestei zodii, va fi in primele doua zile in Berbec, iar pe 3 aprilie intra in Taur si este in miscare aparent retrograda. Acum veti experimenta unele neintelegeri cu prietenii, cu grupuri de prieteni sau de alta natura, pe care ati vrea sa le parasiti. Sunteti tentati sa deveniti lenesi si sa va abandonati visele si dorintele. Retrogradarea lui Venus se termina insa pe 15 aprilie si iata un moment bun sa restabiliti legatura cu prietenii, cu grupurile si sa reluati planuirea viselor dvs. cu mai multa claritate. Cand Venus trece in Berbec pe 28 aprilie, lucrurile devin si mai clare, va veti ocupa mult mai usor de problemele si dorintele din trecut sau cele subconstiente si veti fi mai generosi cu persoanele dragi.
Mercur-retrograd intra pe 10 aprilie in zodia dvs. si va “lucreaza” intr-un mare fel, caci are prostul obicei de a face ca o multime de lucruri mici sa nu mai mearga cum trebuie; va face sa munciti din greu pentru a va adapta la schimbarile care intervin, poate aduce o multime de stres si frustrari greu de acceptat. Cu toate acestea, este totusi si un moment bun: acela pentru o a doua sansa. Daca doriti neaparat ceva nereusit din prima, faceti o incercare, luati in considerare aceasta a doua sansa. Mercur-retrograd reintra in Berbec pe 20 aprilie si mici necazuri din trecut ies la iveala, ceva ascuns este dezvaluit si va simtiti obositi. Este momentul sa va debarasati de acest trecut si sa mergeti mai departe; dar, “pe varfuri”, caci retrogradarea lui Mercur tine pana pe 3 mai…
Soarele intra pe 19 aprilie in semnul dvs. si incepeti sa va simtiti mai bine, mai confortabil, veti fi in central atentiei si va puteti concentra pe propriile nevoi si dorinte. Creati-va oportunitati, care sigur vor aparea, dar nu vor fi lucruri noi, ci o a doua sansa despre care vorbeam. Buna si asta. De asemenea, va puteti simti mai creativi si mai dornici sa fiti in mijlocul actiunii.
Marte intra pe 21 aprilie in Gemeni. Veti fi mai constanti, energia va fi stabila si va permite sa va concentrati pe ceea ce faceti. Veti avea o abordare mai lenta a inceputului, trebuindu-va mai mult timp pentru a incepe ceva, din cauza lui Mercur-retrograd, asa ca, incepeti mai devreme. De asemenea, uneori va incearca incapatanarea; ar cam trebui sa meditati la asta…

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

Luna Plina are loc in Balanta; acum se pot finaliza proiecte de lucru, se pot solutiona probleme la locul de munca, se poate termina o lucrare sau se finalizeaza o rutina. Si tot acum se poate elimina un obicei prost sau o dependenta. Este bine de gasit o solutie pentru “stresul de luna plina”: odihna sau relaxare prin distractie.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Luna Noua din aprilie va fi in Taur, semnul dvs., iar asta inseamna un moment bun pentru a incepe ceva nou, cu finalizare in anul urmator, lucru ce poate avea mari sanse de reusita. Dar cu Mercur-retrograd, fiti atenti si deliberati indelung inainte de a face alegerea dvs. Faceti-va temele, cum se zice, si asigurati-va ca sunteti pe drumul cel bun.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®