Cum va influenteaza planetele personale

Venus, guvernatorul zodiei si al dvs., intra in Leu pe 26 august si va puteti bucura de mai mult timp petrecut acasa, cu  familia, cu cei dragi, sau in locuri pe care le cunoasteti si indragiti, cu oameni care va sprijina. In dragoste va veti concentra pe  legatura emotionala cu cei care va intereseaza si cu care doriti o intelegere emotionala optima.

Mercur va fi retrograd incepand din 12 august, in zodia Fecioara. S-ar putea sa va confruntati cu unele probleme cu  cei dragi; va veti simti mai doritori de atentie si afectiune sau veti atrage atentia pentru un motiv gresit. Este posibil sa fiti mai dramatici si mai imaturi, iar pentru asta trebuie sa lucrati mai mult asupra dvs. pentru a gasi un debuseu creativ pentru emotiile care va incearca.

Soarele intra in Fecioara pe 23 august, alaturi de Mercur-retrograd, intarind energia retrograda, dar, de asemenea, Soarele aduce si stralucirea luminii care ne ajuta sa vedem ce trebuie sa facem pentru imbunatatirea situatiei.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; nu se misca de fapt invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur-retrograd in Fecioara pana la 31 august, se intoarce in Leu. Va pot coplesi starile emotionale, puteti avea unele problem cu casa sau familia, ori simtiti ca bateti pasul pe loc in tot ce faceti. La inceputul lui septembrie cand Mercur reintra in mers direct, lucrurile iau o turnura mai calma.

Uranus devine retrograd in Berbec pe 2 august 2017 pana pe 2 ianuarie 2018. Este vremea sa faceti niste schimbari si sa lasati deoparte problemele din trecut sau cele din subconstient. Va simtiti nelinistiti, dar intr-un mod subconstient. Nu lasati aceea agitatie interna sa va domine, lasati ghidul constient sa va calauzeasca.

Saturn isi incheie mersul retrograd in Sagetator pe 25 august. Gata cu problemele si transformarile care v-au sacait pana acum. Odata cu sfarsitul retrogradarii lui Saturn, va veti simti mai putin limitati, mai usurati. Lucrati cu seriozitate pentu a profita de aceasta situatie.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august in Varsator cere un fel de examinare a ceea ce ati realizat in privinta obiectivelor si ambitiilor dvs. Lucrul bine facut aduce recompense si oportunitati; ce e facut fara pasiune si poate fi indreptat – bine, dar daca nu, mai bine abandonati-l. Va trebui sa va concentrati pe calea si pe directia care sa va conduca acolo unde dvs. doriti sa ajungeti. S-ar putea sa simtiti ca ati progresat.

Eclipsa de Soare din 21 august, care are loc in zodia Leu, aduce imbunatatirea situatiei acasa, cu familia si cei pe care ii considerati ca facand parte din familie. Veti primi oportunitati ca sa-i sprijiniti, lucrand in acelasi timp atat pe acordarea, cat si pe primirea sprijinului. Veti beneficia de o stare confortabila, care va va permite sa porniti de la baza ceva important: o afacere noua, un nou proiect, o noua directie in viata.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®