Cum va influenteaza planetele personale

Venus, guvernatorul zodiei dvs. intra in Taur pe 6 iunie si aduce o perioada buna, in care va bucurati de atentie, de lumina, de indulgenta; sunteti mai ingaduitori si mai senzuali. Veti avea o mai mare putere de concentrare si ii lasati pe cei dragi sa va ofere atentia si afectiunea lor, fiind acum mai romantici cu acestia.

Mercur intra in Gemeni pe 7 iunie si vine vremea sa luati hotarari si sa treceti la actiune. Doriti sa fiti siguri de planurile dvs., de detalii, de toate, inainte de a incepe ceva. Odata deciziile luate va apucati serios de treaba. Atentie, uneori puteti fi destul de incapatanati; mai lasati si de la dvs…

Marte intra in Rac pe 4 iunie, conferindu-va multa energie mentala. Veti avea multe idei noi, veti fi mai volubili si mai angajati in munca dvs. legata de planurile pe termen scurt. Veti fi bucurosi sa va tineti mintea ocupata, sa va folositi de ea in mod benefic.

Soarele si Mercur vor intra alaturi de Marte in Rac pe 21 iunie, aducand posibilitatea de a va conecta mental cu altii, combinand ideile dvs. cu ale acestora, pentru a va optimiza planurile si proiectele si chiar viata dvs. Lasati ideile sa circule. Atentie, nu va lasati coplesiti de amanunte, cautati si rezolvati  lucrurile cele mai importante.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator pe 9 iunie

O astfel de Luna Plina in semn de Foc sugereaza ca trebuie sa va concentrati pe problemele serioase. O stare de spirit destul de apasatoare va indeamna sa abordati o problema mai dificila, lasata pana acum deoparte. Va fi greu sa va controlati emotional sau, dimpotriva, va veti controlati prea mult. Incercati sa gasiti o cale de mijloc: faza Lunii e trecatoare.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac pe 24 iunie

Este momentul concentrarii pe noile inceputuri; idei noi, planuri noi si este favorabil scrierii, vorbirii publice, predarii sau invatarii. Asta inseamna ca scriitorii (de firme sau de romane), oratorii (de meserie sau de comunicare cu publicul) sau invatatorii de toate felurile vor fi favorizati.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter-retrograd revine la mers direct in Balanta pe 9 iunie. Daca in timpul retrogradarii sale ati avut probleme in a gasi oportunitati in profesie, in viata de zi cu zi sau in privinta sanatatii dvs. acest lucru va inceta. Veti simti cum se imbunatatesc lucrurile la munca si in viata zilnica, dar si in privinta sanatatii.

Neptun intra in mers aparent retrograd in Pesti pe 16 iunie. Este posibil ca in lunile urmatoare sa apara unele probleme cu prietenii, cu grupurile din care faceti parte, sau in legatura cu viitorul dvs. si visele dvs. N-aveti ce face decat sa incercati sa deveniti mai realisti in aceasta perioada. E necesar.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®