Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in Leu pe 26 august.  Acum va puteti bucura de mai mult timp petrecut cu cei dragi si veti avea mai multa grija de relatia cu acestia si cu cei de care va pasa. In dragoste veti fi intelegatori; cei singuri vor dori o persoana dispusa la stabilitate si durabilitate; cei care sunt angajati intr-un cuplu vor oferi mai mult sprijin partenerelui/partenerei.

Mercur devine retrograd pe 12 august in zodia Fecioara si puteti avea probleme tinute adanc in interiorul dvs., care acum trebuie rezolvate. Puteti deveni prea pesimisti, cu o stare de spirit proasta si tematori de viata. Va trebui sa faceti pasul inapoi, pentru a capata o perspectiva mai larga, altfel veti fi obositi, speriati si agitati. Va fi un moment bun pentru a lucra la o transformare personala in bine.

Soarele intra pe 23 august in Fecioara alaturi de Mercur-retrograd, intarindu-i acestuia energia si asa puternica. Parca pentru a compensa aceasta, Soarele ne lumineaza calea de urmat in aceasta perioada, aratandu-ne ca trebuie sa ne concentram, sa folosim aceasta energie retrograda cat mai eficient, ceea ce poate aduce succesul.

Cum va influenteaza planetele retrograde in august 2017

O planeta se numeste retrograda atunci cand pare ca se misca inapoi; de fapt, nu se misca invers, ci doar asa arata din punctul nostru de vedere, de aici de pe Pamant.

Mercur este retrograd in Fecioara pana la sfarsitul lunii si, dupa cum am spus mai sus, va poate face sa va simtiti dezechilibrati, nehotarati, eterici. Puteti avea parte de mistificari si de probleme cu ceilalti. Intoarcerea la normal se produce odata cu intrarea lui Mercur in mers direct, la inceputul lui septembrie.

Uranus, guvernatorul zodiei si indrumatorul dvs. este in Berbec si devine retrograd de la 2 august  2017 pana la 2 ianuarie 2018. In lunile urmatoare veti dori sa faceti schimbari in ideile, planurile si visele dvs. Aceasta schimbare de obiective va poate face nelinistiti. Si, fiindca Uranus este guvernatorul dvs., in mod subtil va puteti simti un pic “pe dinafara” in aceasta perioada de retrogradare.

Saturn in semn de Foc, Sagetator, isi incheie retrogradarea pe 25 august. Odata cu reintrarea sa in mers direct, dispare si sentimentul de limitare in relatia cu prietenii, cu grupurile de care sunteti interesati sau in sperantele dvs. de viitor. Acum veti avea mai multa libertate de miscare si puteti sa actionati asa cum doriti.

Cum va influenteaza eclipsele din august 2017

Eclipsa de Luna din 7 august, care are loc in Varsator, zodia dvs., este momentul final, al culesului a ceea ce ati semanat. Munca grea si inteligenta depusa de-a lungul anilor va aduce recompense, progres si oportunitati. Munca facuta fara responsabilitate va confrunta cu obstacole majore si trebuie sa va schimbati modul de a face lucrurile. Emotiile dvs. vor fi mai puternice, iar dvs. veti mai deschisi cu impartasirea acestora.

Eclipsa de Soare din 21 august are loc in zodia Leu. Ea va poate aduce noi cunostinte sau prieteni, puteti intra in noi relatii sau parteneriate si puteti fi mai intelegatori si mai dispusi sa faceti concesii pentru a pastra pacea si linistea. Veti lucra pentru gasirea unui echilibru mai bun in vietile dvs. si veti da mai multa atentie si altora.

Pentru aceasta, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (click aici).

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®