Cum va influenteaza planetele personale

Venus intra in zodia Taur pe 6 iunie. Este vremea sa va bucurati de un oarecare confort, material si spiritual. Pentru primul, creati-va un loc placut, numai pentru relaxare acasa. Pentru confortul dvs. spiritual, inconjurati-va de oameni dragi, care va sprijina. In dragoste, cei singuri au parte de o persoana intelegatoare, iar familistii isi imbunatatesc legatura emotionala cu partenerii/partenerele.

Mercur intra pe 7 iunie in Gemeni. Va fi vremea pentru creativitate. Va fi greu sa nu adaugati un strop de creativitate in munca pe care o faceti, indiferent care ar fi ea. Va veti concentra mai mult pe lucrurile care va bucura si va straduiti sa aduceti aceasta bucurie in viata dvs.

Marte intra pe 4 iunie in Rac, iar dvs. condus de energia emana de aceasta planeta veti fi mai eficienti si mai productivi. Va imbunatatiti rutina zilnica acasa sau/si la serviciu. Structurati cat mai bine activitatile, urmarind crearea unei vieti profesionale cat mai eficienta si armonioasa, va concentrati pe munca pe care o iubiti sau… gasiti alt loc de munca. Este un moment bun pentru imbunatatirea stilului de viata si sanatatea dvs.

Soarele si Mercur vor fi alaturi de Marte in Rac din 21 iunie. Trei planete benefice aduc influente benefice intreite; ele va fac iubitori de munca, pe care o faceti cu drag, mai ales ca simtul observatiei este mai acut si observati toate detaliile acesteia, avand capacitatea de a indrepta lucrurile acolo unde ceva nu merge bine. Veti fi mai practici si mai bucurosi stiind ca puteti face atatea lucruri bune.

Cum va influenteaza Luna Plina in Sagetator din 9 iunie

Aceasta faza a Lunii poate aduce rezolvarea unor probleme care tin de prietenii si de anturaj social, dar este legata si de visele-dorintele dvs.: acum este posibila definitivarea unui astfel de vis implinit. Veti fi mai implicati in construirea viitorului dvs. pe masura ce vedeti implinite aspiratiile dvs. Ceea ce se poate intampla pe Luna Plina.

Cum va influenteaza Luna Noua in Rac din 23 iunie

Este momentul sa incepeti o lucrare de larga respiratie, un proiect pe termen lung; Luna Noua este favorabila. In profesiune creati o noua rutina, mai putin impovaratoare; schimbati-va stilul de viata, incercati noi modalitati de a va mentine sanatatea prin alimentatie rationala si sport. Acum e momentul sa incepeti asta, ca sa aveti rezultate favorabile.

Cum va influenteaza unele miscari (aparent) retrograde

Jupiter-retrograd de cateva luni isi reia mersul direct in Balanta pe 9 iunie. Este momentul sa va ganditi la mai mult; urmariti oportunitatile in oricare domeniu al vietii dvs. se vor manifesta, iar daca ele nu exista – creati-le dvs. Cercetati, observati si actionati. Pe de alta parte, viata nu poate fi doar munca: incercati sa aduceti si un pic de distractie in viata dvs. si nu neglijati odihna.

Neptun in Pesti intra in mers retrograd pe 16 iunie; energiile sale sunt mai puternice acum, dar nu dintre cele mai favorabile. El va poate face sa visati cu ochii deschisi, sa pierdeti din ochi realitatea. Va doriti stabilitate si siguranta in vietile dvs., iar Neptun arunca acolo un strop de haos, pe care il identificati acum mai greu. Exista posibilitatea unui blocaj, dar si cea a unor rezolvari favorabile: ascultati-va ghidul interior – intuitia – care va va spune ce trebuie facut.

Despre alte planete retrograde si avertizarile lor karmice cititi in “Lectia karmica a lunii iunie 2017” – aici.

Revista ELY STAR doreste nativilor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintilor Petru si Pavel: sa aveti o zi frumoasa, o viata luminoasa, sfintii sa va ocroteasca. La Multi Ani !

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®