Cum va influenteaza planetele personale

Venus-retrograda incepe luna aprilie in Berbec si trece in Pesti pe 3 aprilie. Influenta sa se manifesta la dvs. sub forma de incapatanare neclintita si, de asemenea, sub forma unui prea mare rasfat. Revizuiti aceste atitudini si acordati o atentie mai mare problemelor legate de finantele dvs., pentru ca acestea sa nu ia o turnura proasta. Incercati sa va pastrati in limitele bugetului personal. Cand Venus reintra in mers direct pe 15 aprilie, dar si cand ea reintra in Berbec pe 28 aprilie, lucrurile se calmeaza: va puteti concentra pe ideile si proiectele dvs., veti fi mai deschisi mental, mai realisti si veti gasi modul clar si corect de comunicare cu cei din jurul dvs.
Mercur-retrograd intra pe 10 aprilie in Taur. Va fi o perioada de mici tracasari la domiciliu: o teava sparta, o priza defecta si altele de acest fel. Si nu numai asta, dar puteti avea probleme de comunicare chiar in familie. Asta este posibil deoarece acum dvs. sunteti mai sensibili emotional, ori, acesta este domeniul in care trebuie sa lucrati: paziti-va de manifestari emotionale exagerate si urmariti reconectarea cu familia. Chiar cand, pe 20 aprilie, Mercur-retrograd intra in Berbec lucrurile continua sa nu fie in regula: puterea de concentrare a disparut, este greu sa-i intelegeti pe ceilalti si nici ei nu va inteleg, asa ca trebuie sa luati in considerare o abordare diferita a comunicarii; fiindca ideile noi lipsesc, este bine sa va ocupati de unele mai vechi: reluati, revizuiti, reformulati. Veti avea timp, caci Mercur-retrograd si nu prea binevoitor, revine in mers direct abia pe 3 mai.
Soarele intra in Taur pe 19 aprilie si acum va fi timpul in care dvs. va simtiti cel mai bine in sanul familiei, contracarand influenta negativa a lui Mercur-retrograd. Veti vedea ca familia este sprijinul dvs. cel mai pretios si, la randul dvs., ii veti sustine la nevoie. Va veti simti confortabil in ambientul familial, in locurile care va sunt placute, cu oamenii pe care ii indragiti. Va veti concentra mai mult asupra emotiilor pozitive.
Marte intra in Gemeni pe 21 aprilie si energia dvs. va creste. Si nu orice fel de energie, ci energia creatoare. Veti lucra la proiecte si planuri, iar creativitatea va fi prezenta in tot ce faceti. Daca va plictisiti, va fi tocmai pentru ca va ocupati de altceva decat de valorificarea energiei creative pe care o aveti acum. Veti fi mai jucausi si mai romantici si daca aveti copii, dedicati-le lor o buna parte din acestea si din timpul dvs. Veti fi optimisti, veti gandi pozitiv si asta va imbunatateste viata.

Cum va influenteaza Luna Plina din 11 aprilie

Aceasta Luna Plina are loc in zodia Balanta si favorizeaza terminarea unui curs, incheierea cu succes a unui proiect, finalizarile – in general. Veti fi castigatori in apararea convingerilor dvs. si va veti stapani bine trairile emotionale.

Cum va influenteaza Luna Noua din 26 aprilie

Luna Noua din aprilie va fi in zodia Taur. Acum, in general, sunt favorizate noile inceputuri. Dvs. puteti incepe noi proiecte de imbunatatiri in casa, planificarea unei adunari de familie sau a unei iesiri “la iarba verde”; puteti incepe de la zero o lucrare la serviciu, pentru a o finaliza cu succes, sau un nou proiect. Emotiile pozitive primeaza.

Si inca ceva…

Desi planetele personale – Mercur, Venus, Marte – ca si Soarele si Luna, sunt intreaga luna intr-un “du-te-vino” aproape naucitor si mai sunt si neobisnuit de multe planete retrograde, trebuie sa spunem ca nu este nimic foarte grav in asta. Trebuie doar sa fim atenti si sa cautam sa evitam situatiile, evenimentele, faptele semnalate a fi nefavorabile. In aprilie 2017, prima decada a perioadei este cea mai “zbuciumata”, apoi vom incepe sa respiram mai usurati. In luna mai – vom mai vedea…

*Pentru a completa imaginea astrologica a lui aprilie, cititi si “Lectia karmica a lunii Aprilie 2017 (pentru toate zodiile)” (click aici).

Cei din redactia revistei “ELY STAR®” doresc tuturor un “PASTE FERICIT”!

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®