Climatul astral
Iata un decembrie 2017, al carui climat astral este variat si plin de tot felul de evenimente, bune si rele, ca toate lucrurile de pe pamant. In aer incepe sa se simta miros de mare sarbatoare, iar astrele prefigureaza sarbatori frumoase. Daca Mercur poate fi mai nazuros (citeste: retrograd), Soarele vine sa indulceasca impresiile lasate de el. Daca Marte ne poate face mai bataiosi, Saturn-inteleptul vine sa ne potoleasca. Cine sa ne inveseleasca si sa ne dea sperante de mai bine (ca de bogatie nu poate fi vorba) decat Micul-Benefic care este Venus. Si daca tot a venit vorba despre bogatie, cine altul decat Jupiter- Marele Benefic aflat in Scorpion, ne poate oferi oportunitati financiare, de care avem atata nevoie acum, in prag de sarbatori. In sfarsit, in astral se pregatesc multe pentru pamanteni, iar unele dintre acestea le veti gasi mai jos, pentru fiecare zodie.
Pentru ca a trecut ceva timp de cand nu am mai spus asta: retineti ca o planeta retrograda NU merge inapoi; ea doar pare asa cand o privim noi, de aici, de pe Pamant. Dar energiile ei sunt mai intense, deoarece este mai aproape de Pamant.

*Pentru a completa tabloul astrologic al lunii acesteia, cititi si “Lectia karmica a lunii” pentru fiecare zodie (aici), dar si Traditiile, obiceiurile si superstitiile aferente lunii in curs (aici).

Si inca ceva…
… Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

MEMENTO:
6 Decembrie – Sfantul Nicolae – 6 decembrie
6 Decembrie – De unde vine Moş Nicolae?
18 Decembrie – Sfantul Cuvios Daniil Sihastrul
20 Decembrie – Superstiţii de Ignat
20 Decembrie – Sfantul Mucenic Ignatie Teoforul
25 Decembrie – Crăciunul şi Anul Nou – Originile Superstiţiilor
27 Decembrie – Sfantul Apostol, intaiul Mucenic si Arhidiacon Stefan
Redacția ElyStar®