Berbec
Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă în care ai ocazia să pui bazele unei relații stabile, de „cursă lungă”. Începi această săptămână plin de hotărâre și ambiția de a concretiza aspectele care țin de bani, job, un interviu pe care ai șansa de a-l trece cu succes. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu superiorii, mai ales în ziua de miercuri. Este posibil să fii distras de anumite activități care țin de educația copilului existând riscul de a ajunge la nemulțumiri legate de relația cu colegii sau colaboratorii apropiați. La sfârșitul perioadei analizate poți petrece momente pline de romantism și pasiune alături de persoana iubită.

Taur
Te simți în elementul tău cât timp deții resursele materiale și financiare de care ai nevoie pentru a porni o acțiune importantă care vizează casa, familia. Va trebui să dai dovadă de prudență, la capitolul relație cu propriul copil pentru că este posibil să nu reușești să te faci înțeles. Îți concentrezi atenția, efortul și energia în zona relației cu persoana iubită. De acolo pot veni multe necunoscute dar și răspunsuri importante. Este un moment destul de bun pentru schimbarea direcției, în plan sentimental, amoros. Este posibil să porți unele discuții care te vor lămuri asupra a ceea ce vrei, de fapt, de la celălalt. La sfârșitul acestei săptămâni putem vorbi despre o realizare care ține de casă, proprietate, o achiziție sau o vânzare avantajoasă.

Gemeni
Această săptămână aduce în prim plan relația cu familia în încercarea de a remedia anumite aspecte care țin de acte, documente, o moștenire. Începutul perioadei în discuție îți poate aduce neplăceri datorate unor bârfe, secrete care ajung la urechile tale. Apar și situații favorabile în plan sentimental, în partea secundă a perioadei. Ai ocazia să te reîntâlnești cu o persoană dragă sau te poți implica într-o relație de dragoste care te ajută să îți schimbi viziunea, în sens pozitiv, despre sexul opus. Pui la cale o călătorie peste hotare, alături de persoana iubită. Este o perioadă de succes, de realizări majore pentru propriul copil. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să rezolvi unele neînțelegeri în relația cu rudele apropriate sau cu vecinii.

Rac
În acestă săptămână te poți aștepta la unele neplăceri venite din partea unor prieteni, mai ales atunci când vorbim despre bani împrumutați și pe care nu-i primești înapoi la timp. Este o perioadă de succes și realizări destul de frumoase, dacă ai de susținut examene sau intenționezi să închei parteneriate, contracte de muncă. La capitolul comunicare și relaționare stai foarte bine. Știi cum să îmbini, în mod armonios, munca și distracția, unde mai pui că putem să vorbim și despre niște bani care pot veni acum în contul tău. Este o perioadă favorabilă pentru a demara acțiuni importante care țin de casă, renovarea locuinței sau vânzarea – cumpărarea unei proprietăți.

Leu
Este o perioadă în care îți dedici timpul și eforturile carierei, schimbărilor importante care au loc acum în viața profesională. Ai șansa de a-ți lua un nou avânt în viață, te poți reprofila sau te poți dedica unui nou domeniu menit să îți aducă câștiguri financiare importante. Se amplifică și relația cu străinătatea, poți face mai multe călătorii în interes de serviciu. Cert este că poți intra în posesia unor informații importante sau te înscrii acum la niște cursuri, eventual o (nouă) facultate care te vor propulsa pe o nouă treaptă, superioară, în plan profesional. La sfârșitul acestei perioade te vei simți de-a dreptul împlinit, mulțumit de propria persoană și de ceea ce reușești să clădești acum.

Fecioară
Putem să vorbim despre o perioadă în care te mobilizezi și dai dovadă de mult mai multă ambiție și fler, de spontaneitate și încredere de sine pentru a reuși să duci la bun sfârșit anumite acțiuni pe care le-ai demarat undeva, la începutul acestui an. Ai acum ocazia să te lămurești ce anume îți dorești în plan profesional, dacă este indicat să te implici într-o nouă activitate sau chiar să schimbi actualul loc de muncă. Mai sunt încă de rezolvat multe probleme care țin de casă, proprietate, domiciliu. Cert este că ai șansa de partea ta, cât timp te vei baza pe spiritul nativ de observație de care dispui precum și pe atenția la detalii. La sfârșitul acestei săptămâni preferi starea de solitudine sau te decizi să pornești într-o călătorie pe la mânăstiri.

Balanță
Se poate vorbi acum despre o perioadă destul de norocoasă, la capitolul prieteni, protectori, relația cu persoanele care te pot ajuta să obții ceea ce îți dorești, în plan financiar și profesional. Ai oportunitatea de a purta discuții de taină, poți intra acum în posesia unor informații secrete care te vor ajuta să vezi care este drumul de urmat, atunci când vorbim despre o afacere personală. Ai ocazia să te implici în relații de prietenie cu persoane aflate la distanță de tine, poate chiar de altă naționalitate. Sfârșitul acestei săptămâni este foarte potrivit pentru a petrece mai mult timp alături de prieteni, eventual poți da startul unei relații de cuplu sau, pur și simplu, reușești să te detașezi de problemele cotidiene.

Scorpion
Urmează o perioadă în care îți concentrezi atenția pe îndeplinirea unui proiect important, un ideal. Tot ai sentimentul că ești tras înapoi sau că alții sunt dispuși să ia decizii în locul tău ori că nu dispui de banii necesari planurilor tale. Cert este că nu prea reușești să ajungi acolo unde ți-ai propus. Putem vorbi și despre norocul care vizează cariera proprie. Este o perioadă de relansare, de oportunități care vizează obținerea unui post mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Ai acum ocazia să te implici într-o relație afectivă cu o persoană de sex opus care deține o funcție de răspundere sau un statut social demn de invidiat. Acordă o atenție specială la cheltuielile pe care le faci cu prietenii. Evită să dai bani cu împrumut!

Săgetător
Începi această perioadă cu „dreptul” la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență atunci când vine vorba despre relația cu superiorii sau colaboratorii apropiați. Nici în relația de mariaj lucrurile nu stau tocmai bine, mai ales pe la jumătatea perioadei în discuție aici, atunci când stresul din zona carierei se poate face simțit și acasă, în relația de cuplu. În partea secundă a acestei săptămâni lucrurile se mai așează, la capitolul relație cu prietenii, grupul sau asociația din care faci parte. Poți deveni un adevărat lider reușind să-i mobilizezi pe cei din jurul tău pentru a realiza un scop personal important.

Capricorn
Începutul acestei perioade îl dedici, în mod deosebit, relației cu propriul copil. Ești preocupat de nevoile acestuia, cum poți ajuta mai bine, dacă acesta traversează acum o perioadă în care constrângerile primează. Pe de altă parte ești preocupat să te perfecționezi, poți da startul unor acțiuni care implică studiu, călătorii în alte țări sau poți demara contracte de colaborare importante, cu persoane de pe alte meleaguri. Va trebui să dai dovadă de prudență, în privința acțiunilor intreprinse de dușmanii ascunși. Te poți bucura de avantaje materiale venite prin intermediul partenerului de viață sau al unui asociat. Nu este exclus nici să primești vestea primirii unei moșteniri sau poți afla de câștigarea unui proces.

Vărsător
Ești mult mai preocupat de casă și curățenie, chiar dacă este începutul săptămânii. Stai destul de bine la capitolul relații, parteneriate care pot fi demarate acum, unele pe termen îndelungat. Ai ocazia să dai un nou start acum, în zona studiilor superioare, perfecționarea profesională dar și în privința implicării într-o relația cu cine aflat la distanță de tine. Lucrurile se așează în avantajul tău, în plan finanaciar iar aceasta te va ajuta să rezolvi multe dintre aspectele care țin de casă și sănătatea proprie. Va trebui să dai dovadă de prudență în călătorii pentru că ești predispus la sancțiuni, amenzi. La sfârșitul perioadei analizate ai șansa de a te bucura, alături de partenerul de viață, de realizările din planul profesional.

Pești
Începi această săptămână cu gândul și sufletul la rudele apropiate. Aștepți vești de aici. La locul de muncă lucrurile sunt bune, poate chiar ai ocazia să te îndrăgostești de un coleg de lucru. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj atunci lucrurile au tendința de a fi suficient de tensioante pentru a te îndemna să te retragi în lumea ta. Preferi să vezi mai mult partea bună, frumoasă a vieții iar asta nu e tocmai rău. În a doua parte a acestei săptămâni te concentrezi pe relația cu propriul copil. Ai tendința de a exagera! Va trebui să te detașezi și să ai mai multă încredere în celălalt. La sfârșitul perioadei analizate ai chef de muncă iar aceasta îți poate aduce rezultate frumoase, câștiguri neașteptate.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com