Berbec
Este timpul să te faci remarcat, apreciat în cadrul unui grup de prieteni, organizație sau, pur și simplu, poți să dai startul unor activități care te vor propulsa pe o nouă treaptă, în plan social. Nu duci lipsă de ambiție și curaj dar, cu cât stai mai mult să te gândești dacă merită să profiți de ocazie, cu atât există riscul mai mare de a rata oportunitățile de progres care apar acum.Nu poate exista câștig fără riscuri! Acordă o atenție specială la zilele de 22 și 23 februarie, atunci când este posibil să fii pus în fața unei alegeri, în plan profesional. Spre sfârșitul acestei săptămâni îți prinde bine o întâlnire cu prietenii existând un foarte bun schimb de informații menite să te ajute pentru a găsi soluții salvatoare la anumite probleme personale.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Taur
Poți primi susținere venită din partea partenerului de viață pentru a reuși să concretizezi un proiect important. Acordă o atenție specială la zilele de 22 și 23 ale lunii în analiză, atunci când este posibil să te confrunți cu anumite probleme venite din partea unor dușmani ascunși care vizează relația cu străinătatea și locul de muncă. Este recomandat să nu te implici în acțiuni de anvergură, în cadrul colectivului de lucru. Nu îți neglija sănătatea! Spre sfârșitul acestei săptămâni ar trebui să te concentrezi pe finalizarea unor strategii de acțiune care vizează cariera, imaginea ta publică. Nu vei duce lipsă de resurse, totul este să îți canalizezi resursele pe o direcție clară.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Gemeni
Ai ocazia să ajungi la o situație de compromis, în cadrul relației de mariaj sau parteneriat. Este timpul să te concentrezi pe concret, palpabil, fără să te mai lași atras de tot felul de promisiuni deșarte. Sunt favorizate acum discuțiile, colaborările la distanță, eventual cu persoane aflate în străinătate. Este recomandat să acorzi o atenție specială la relațiile de prietenie, îndeosebi pe la mijlocul acestei perioade. De aici pot veni unele probleme, nemulțumiri, dezamăgiri. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să pleci într-o călătorie sau te poți revedea cu persoane venite de la drum lung. Ești plin de energie, dornic să acumulezi informații noi, interesante, eventual poți să urmezi un (nou) curs de perfecționare pentru a învăța o (nouă) limbă străină.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Rac
Este o perioadă intensă în zona carierei dar acest lucru nu trebuie să fie o piedică, în ceea ce privește investițiile care țin de casă, familie. Săptămâna debutează cu o notă de optimism, tocmai pentru că reușești să finalizezi la timp unele obligații care țin de locul de muncă. Acordă o atenție specială la jumătatea săptămânii, atunci când este posibil ca, datorită epuizării psihice, să-ți pierzi răbdarea în relația cu partenerul de viață. Este recomandat să lămurești anumite aspecte care țin de relația de mariaj. Cu cât amâni mai mult, cu atât va fi mai greu. La sfârșitul perioadei analizate aici este posibil să te lași inspirat, în privința unor acțiuni care vizează banii sau poți purta discuții intense, vis-a-vis de un proces, o moștenire sau despre obținerea unui credit avantajos.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Leu
Începi această săptămână recăpătându-ți starea de încredere și optimism, mai ales atunci când te vezi înconjurat de persoane binevoitoare. Nu îți lipsește creativitatea și inspirația asftel încât este recomandat să profiți de această perioadă pentru a pune bazele unui proiect care îți poate aduce roade bogate, pe termen lung. Acordă o atenție deosebită la eventualele probleme de sănătate și nu exagera prea mult cu efortul fizic. Spre sfârșitul acestei perioade se pare că inspirația și ideile originale sunt de bun augur pentru că îți vor aduce niște bani în cont. Revizuește-ți atitudinea față de anumite persoane care te-au susținut, de-a lungul timpului.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Fecioară
Chiar dacă te-ai simțit nedreptățit, în ultima vreme, ei bine, ai ocazia să constați că tot ceea ce părea rău, greu de depășit, a avut un rol foarte constructiv asupra propriei evoluții, îndeosebi în plan spiritual. Acordă o atenție deosebită pe la jumătatea acestei săptămâni, atunci când este posibil să ajungi la unele probleme în relația cu persoana iubită sau copiii. Evită să tragi concluzii pripite altfel riștisă-ți faci singur rău. La locul de muncă lucrurile se derulează în favoarea ta, cât timp dai dovadă de punctualitate, conștiinciozitate. Ai ocazia să obții o mărire de salariu sau să-ți fie returnați niște bani, în urma unui proiect, o colaborare.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Balanță
Prin intermediul comunicării sincere, directe vei reuși să rezolvi multe disensiuni, neînțelegeri în relația cu persoana iubită. Nimic nu este prea greu, cât timp îți urmezi propriul vis. Pe la jumătatea acestei perioade este recomandat să acorzi mai multă atenție la problemele care țin de casă, familie sau în relația cu părinții. Tot în această săptămână te gândești foarte serios să dai startul unei (noi) relații de cuplu. Se poartă discuții care țin de casă, o eventuală schimbare de domiciliu. Trebuie să calculezi cu foarte mare atenție pașii pe care vrei să-i faci acum, în cadrul unei relații de dragoste. Sfârșitul acestei săptămâni este dedicat iubirii sau relației cu propriii copii. Tot acum ai ocazia să descoperi un nou hobby.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Scorpion
Este timpul să îți exprimi deschis propriile idei, să faci schimbările pe care le-ai tot proiectat, de ceva timp, în privința casei, a familiei. Fii pregătit să accepți și sfaturile venite dinspre părinți sau persoane care au trecut prin mai multe experiențe de viață. Acordă atenție la relația cu rudele sau la eventualele călătorii pe care intenționezi să le faci, în preajma zilelor de 22 și 23 februarie. La sfârșitul acestei perioade pot avea loc discuții de bun augur și care vizează atât un proiect care ține de locul de muncă, sănătate dar și găsirea unei soluții salvatoare, legată de familie, partenerul de viață. Nimic nu este prea greu, cât timp reușești să te rupi de trecut, de o povară, amintiri neplăcute.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Săgetător
Ai un țel important de împlinit și nu te lași până când nu ajungi acolo unde ți-ai propus. Conștientizezi acum că fiecare pierdere nu a fost decât prilejul pentru a te readuce, de fapt, pe drumul pe care trebuie să-l străbați, cu multă ambiție și motivație. Ai prieteni de valoare, care te susțin în demersurile tale. Atenție la aventualele probleme care ar putea să te ia prin surprindere, vis-a-vis de niște bani. Este recomandat să dai dovadă de chibzuință, atunci când vine vorba despre cumpărături. La sfârșitul acestei săptămâni se pare că lucrurile se derulează în conformitate cu planul pe care l-ai stabilit. Poate fi vorba despre promovarea unui examen, un interviu luat cu brio sau o călătorie de succes.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Capricorn
Dacă ai acorda mai multă atenție la ceea ce se șoptește pe lângă tine ai avea ocazia să prinzi „din zbor” informații relevante, legate de casă, proprietate. Este recomandat să te preocupi mai mult de propria persoană și să nu te bazezi prea mult pe prieteni, atunci când vine vorba despre rezolvarea unor obligații care țin de carieră sau de propria casă, familie. Cu mai multă răbdare și organizare reușești să finalizezi anumite activități care păreau destul de epuizante. Este șansa ta de a-ți valorifica resursele de natură intelectuală, o diplomă care stă prin sertare, un curs de perfecționare terminat de ceva timp. Nu mai sta pe gânduri și dă startul acum unor proiecte menite să-ți aducă câștiguri frumoase.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Vărsător
Orgoliul nu face decât să te îndepărteze de oamenii care ți-au fost devotați, în momentele de cumpănă. Poți avea parte de informații, cunoștințe valoroase, originale dar și umor și spontaneitate, calități favorabile pentru a te implica cu mai mult curaj într-o nouă activitate, să obții un job mult mai bine plătit. Ai ocazia să găsești asociați și soluții la problemele cu care te confrunți. Trebuie doar să dai dovadă de mai multă atenție la detalii și să nu ignori sfaturile celor din jur. Este o perioadă în care te poți întâlni cu persoane care au preocupări comune cu ale tale. La sfârșitul acestei săptămâni te simți foarte bine desfășurând o activitate menită să te detensioneze și care te va ajuta să te detașezi de problemele cotidiene.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Pești
Te poți bucura de vești bune legate de carieră și bani. Totuși nu trebuie să „te culci pe-o ureche”, ba din contră, este recomandat să te mobilizezi și să-ți aduni energia pentru a putea profita de această perioadă favorabilă. Acordă o atenție specială la relațiile de prietenie, mai ales pe la mijlocul perioadei în discuție. Este posibil să vorbim și despre ceva pierderi financiare sau poți afla că un prieten nu îți mai poate returna un împrumut. La sfârșitul acestei săptămâni preferi starea de solitudine, citind sau preocupându-te mai mult de latura spirituală a vieții. Nu vor lipsi nici conversațiile secrete cu o persoană dragă.
*Analiza parapsihologică a zilei dvs. de naştere – aici.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com