Berbec
Nu ai de ce să te plângi, în privința dinamismului și a hotărârii de care dai dovadă, atunci când vine vorba despre relații, capacitatea de a te mobiliza în situații critice. Se cere mai multă prudență în relația de mariaj. Din data de 20 martie Soarele intră în zodia ta astfel că te vei simți în centrul atenției preocupându-te mai mult de felul în care arăți reușind să te pui în valoare cu mai multă ușurință. Ziua de 21 martie se poate dovedi favorabilă câștigului financiar, dacă ești atent la oportunitățile care vin acum către tine. Spre sfârșitul perioadei este recomandat să interacționezi mai mult cu prietenii. Atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere în cadrul relației de mariaj dar și în afaceri sau cu colaboratorii apropiați.

Taur
Debordezi de energie și abia dacă mai ai timp „să-ți tragi sufletul” de câte schimbări, transformări ai de făcut în grupul, mediul din care faci parte. Îți pot ajunge acum la urechi bârfe menite să te pună în gardă, vis-a-vis de o relație secretă. Este timpul pentru o decizie în privința continuării unei relații care nu prea îți aduce beneficii. Zilele de 23 și 24 martie se pot dovedi a fi inspirate în carieră așa că ascultă-ți intuiția. Este recomandat să nu împărtășești cu oricine ideile, proiectele tale pentru că există riscul de a fi trădat, dezamăgit de cineva pe care nu-l credeai capabil de asta. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să constați că „tot răul e spre bine”, în privința unei relații de prietenie pe care preferi să o lași în trecut.

Gemeni
Te simți bine alături de partenerul de viață, cât timp împărtășiți aceleași vise, idealuri. La începutul acestei perioade „puneți țara la cale”. Sunt multe probleme legate de carieră care se cer rezolvate rapid. Putem vorbi și despre unele probleme legate de un proces, sancțiuni, un eventual control care te poate lua pe nepregătite. Cert este că trebuie să fii „în gardă”. Este multă aglomerație în zona prietenilor. Poate să revină acum o iubire din trecut sau îți poți exprima nemulțumirea, vis-a-vis de o relație anterioară. La sfârșitul perioadei în discuție aici este posibil să pleci într-o călătorie sau să te revezi cu cineva drag, venit de departe.

Rac
Încă de la începutul acestei săptămâni s-au aglomerat destul de multe probleme legate de locul de muncă. Ești într-o agitație permanentă reușind cu mare greutate să te adaptezi la ritmul de lucru. Relația de mariaj se poate dovedi și ea destul de tensionată, mai ales pe la jumătatea perioadei în analiză. Este recomandat să accepți că și celălalt poate avea dreptate. Problemele legate de casă, proprietate dar și cele din carieră se pot răsfrânge și asupra partenerului de viață reușind cu greu să detensionezi situația din cadrul relației de cuplu. Spre sfârșitul săptămânii este bine să te concentrezi mai mult pe latura spirituală, să privești situațiile cu care te confrunți, dincolo de aparențe.

Leu
Ești mult mai preocupat acum de relația cu propriii copii sau de o investiție. Ești nemulțumit de nedreptățile cu care te poți confrunta la locul de muncă, un eventual examen pe care trebuie să-l susții sau un curs pe care intenționezi să-l finalizezi. Cert este că sunt destul de multe aspecte neplăcute care vizează studiile, relația cu colegii și nu în ultimul rând, banii care nu vin în cantitatea dorită de tine. Atenție la relația cu persoanele aflate în străinătate. Este posibil să reiei acum relația cu o iubire din trecut, o persoană aflată eventual peste hotare. La sfârșitul acestei săptămâni preferi să te bucuri de viață, alături de partenerul de viață.

Fecioară
La începutul acestei perioade ești mult mai preocupat de casă, familie, de curățenie și de nevoia de a face ordine prin gospodărie. Sunt destul de multe semne de întrebare, vis-a-vis de familie și la care se pare că nu prea ai cum să primești răspunsuri acum sau nu primești răspunsul dorit de tine. Se poate amplifica starea de tensiune din relația cu propriul copil, totul pornind de la restricțiile financiare. Este necesar să stai de vorbă calm și sincer cu persoanele dragi. Nu te ajută dacă vei încerca să fugi de realitate. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să te preocupi mai mult de propria sănătate.

Balanță
Sunt multe probleme care vizează relațiile de orice fel fiind nevoie de mobilizare din partea ta. Prin tact și diplomație vei reuși să aplanezi din timp un eventualconflict din cadrul relației de mariaj. Te poți gândi acum să reiei o negociere, o înțelegere cu un fost partener, fie că vorbim despre o relație de cuplu sau o afacere. Prin comunicare sinceră, exprimând așteptările pe care le ai, de fapt, de la celălalt ai ocazia să intri în posesia unor informații lămuritoare, vis-a-vis de unele acțiuni injuste, venite din partea unor persoane cu care ai colaborat în trecut. Atenție la eventualele probleme care vizează familia. La sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să petreci momente prețioase alături de persoana iubită.

Scorpion
Ești foarte interesat de câștigurile financiare, încă de la începutul acestei săptămâni. Este posibil să fii mult mai restrictiv, la capitolul cheltuieli. Acordă o atenție deosebită la relația cu rudele apropiate sau eventualel călătorii pe care intenționezi să le faci, pe la mijlocul perioadei analizate aici. Te poți aștepta și la unele atacuri venite din partea dușmanilor ascunși și care vizează locul de muncă, o colaborare într-un proiect legat de serviciu. La sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de casă, gospodărie, relația cu părinții.

Săgetător
Ești preocupat acum de un proiect important care vizează un grup, o asociație. Este nevoie de intuiție, creativitate și multă mobilizare din partea ta pentru a reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Nu vor lipsi nici întrebările de genul: „Mă simt oare împlinit?” Până la sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să descoperi dacă toată această zbatere, dedicare pentru un scop comun, a meritat efortul. Pe la jumătatea perioadei în discuție aici este recomandat să fii mai chibzuit cu banii. La sfârșitul acestei săptămâni relaționezi mai mult, au loc conversații, negocieri, călătorii. Cert este că nu ai liniștea după care tânjești așa de mult.

Capricorn
Ai ocazia să intri în posesia unor informații care vizează casa, familia dar și cariera, imaginea ta publică. Este recomandat să acționezi acum pentru că orice amânare va atrage după sine probleme greu de rezolvat. Este posibil să se discute mai mult despre un eventual proces, un partaj sau poți fi nevoit să plătești niște datorii, taxe și impozite. Pe la jumătatea perioadei în analiză aici te simți destul de tensionat reușind cu mare greutate să faci ordine, să devii mai eficient în viața de familie și în carieră. Spre sfârșitul acestei săptămâni este posibil să dai dovadă de inspirație și să negociezi un contract care îți este foarte favorabil.

Vărsător
Te simți presat de timp, atunci când vine vorba despre carieră, profesie. Este posibil să pui acum la cale o schimbare importantă care vizează locul de muncă. Sunt destul de multe nemulțumiri gata să izbucnească, în acestă săptămână. Dacă ai de susținut un examen putem vorbi despre șanse mari de reușită, mai ales în partea a doua a săptămânii în discuție. Acordă o atenție specială relației pe care o ai cu părinții, îndeosebi spre sfârșitul perioadei analizate. La sfârșitul perioadei te preocupi mai mult de propria persoană.

Pești
Presiunea la care ești supus în zona carierei este destul de mare dar reușești să te mobilizezi și să mergi mai departe. Te poți aștepta la surprize neplăcute venite din partea prietenilor sau chiar din partea persoanei iubite. Este posibil să fii nevoit să faci niște cheltuieli neprevăzute, poți chiar să primești sancțiuni legate de o acțiune din trecut. Este o perioadă destul de dificilă, în privința unor procese, taxe și impozite fiind nevoie de o mobilizare serioasă din partea ta. La sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine starea de solitudine, ceva timp petrecut în meditație sau un pelerinaj pe la mânăstiri.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com