Berbec
Începi această săptămână reluând unele discuții legate de o relație de dragoste din trecut. Este posibil să te revezi cu o persoană dragă, să vă reamintiți de momentele frumoase petrecute împreună. Putem să vorbim și despre posibilitatea de a vă împăca (din nou). Este o perioadă favorabilă pentru implicarea într-o relație de lungă durată, mai ales în partea secundă a perioadei analizate. Nu este exclus nici să demarezi activități care presupun multă creativitate, inspirație, spontaneitate și ambiție. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să-ți valorifici abilitățile de care dispui pentru a atrage câștiguri financiare în contul personal.

Taur
Perioada analizată debutează cu tine fiind tot mai preocupat de casă, copil încercând să aduci la zi eventualele restanțe care țin de această zonă. Prima parte a săptămânii este destul de agitată reușind cu greu să te organizezi, să te așezi pe o direcție clară. În partea secundă a perioadei deja știi ce ai de făcut și încerci să faci ordine în viața personală, relațională. Ești preocupat și de carieră, Luna Plină în semnul Pești din data de 6 septembrie anunțând că a sosit momentul să culegi roadele unui proiect demarat la începutul acestui an. Ai posibilitatea să te implici cu mai multă încredere într-o activitate de grup, o asociație, să vezi ce anume ai de învățat aici. La sfârșitul acestei săptămâni ești în plină formă reușind să te preocupi mai mult de propria persoană.

Gemeni
Începi acestă perioadă având unele discuții legate de serviciu, modul în care relaționezi cu colegii de aici. Ești nevoit să faci unele corecții printre acte, documente, este nevoie să organizezi mai bine propriul computer dar și dulapurile și, mai ales, se cere ordine în relația cu rudele apropiate. Te poți aștepta și la unele replici destul de usturătoare venite din partea celor dragi. Totuși, putem vorbi despre discuții destul de constructive. În partea secundă a săptămânii în discuție lucrurile sunt mult mai clare, în zona profesională. Fie te poți bucura de un succes, o promovare, fie te decizi să renunți la jobul pe care îl ai de ceva timp, în funcție și de tema natală a fiecăruia.

Rac
În acestă săptămână poți să te bucuri de niște bani pe care îi așteptai de ceva timp. Putem să vorbim și despre primirea unui bonus, o restanță în bani pe care trebuie să o primești în urma unor sesizări, cereri făcute de tine cu mai mult timp în urmă. În partea a doua a acestei perioade ai toate șansele de a semna un (nou) contract de muncă, mult mai favorabil, din punct de vedere financiar. Este recomandat să profiți de oportunitățile care vin acum spre tine, în plan profesional. Putem să vorbim și despre reușite la un examen, concurs, interviu. La sfârșitul acestei săptămâni te poți lămuri cu privire la o călătorie în străinătate.

Leu
Este momentul în care poți să revii asupra unor proiecte personale și să faci corecțiile necesare, înainte de a porni pe un nou drum, cu și mai mult entuziasm. Este posibil să te gândești la o asociere sau să observi acum primele rezultate ale unei asocieri, colaborări. Te concentrezi foarte mult pe valorificarea propriilor abilități și resurse de care dispui. În partea secundă a perioadei analizate aici ai o mai mare capacitate de a învăța, acționa, concretiza idei ambițioase. La sfârșitul acestei săptămâni ai șansa de a te bucura de roadele unei munci susținute constând în beneficii materiale, financiare. Acțiunile demarate în plan profesional te pot propulsa pe o nouă treaptă, superioară, ajungând chiar în poziția de lider.

Fecioară
Poți să revizuiești acum un contract de muncă sau poți schimba termenii unor înțelegeri precedente. Vor ajunge la urechile tale câteva secrete, bârfe care, totuși, te vor ajuta să rezolvi anumite aspecte care vizează viața personală, relațională și chiar profesională. Debordezi de energie astfel că nu te vei plânge de efortul pe care ești nevoit să îl depui la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de prudență în relațiile de afaceri, parteneriate. La sfârșitul acestei perioade te poți bucura de realizări venite prin intermediul unor persoane aflate în străinătate. Este posibil să primești „undă verde” pentru a putea pleca într-o deplasare în interes de serviciu. Cert este că poți să descoperi acum răspunsuri importante, clarificatoare și pe care le aștepți de ceva timp.

Balanță
Se poate vorbi despre reconsiderarea unor discuții pe care le-ai demarat în cadrul unui grup, o asociație, în urmă cu cica 10 zile. Este necesar să îți concentrezi atenția pe detalii și să nu iei nici-o decizie sub impulsul momentului. Ai ocazia să te reîntâlnești cu prieteni vechi sau cu o persoană de sex opus față de care nutrești sentimente de iubire. Te poți considera oarecum norocos, în această perioadă având ocazia să treci cu brio un examen, îndeosebi dacă îl vei susține la sfârșitul acestei săptămâni. Tot acum pot să apară schimbări destul de importante la locul de muncă. Poate fi vorba despre o promovare sau despre șansa de a găsi un (nou) loc de muncă, unul mai bine plătit.

Scorpion
Începi această săptămână revenind asupra unor idei, strategii care vizează cariera proprie. Poți să primești răspunsuri favorabile, totul este să ai pregătirea sufletească necesară pentru a face schimbările necesare. Treci acum prin transformări intense și care vizează activitatea depusă în planul social dar și în cel sentimental. Putem să vorbim despre o poveste de dragoste care se termină acum pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare. Te poți bucura de realizări personale sau un succes venit din partea propriului copil. La sfârșitul acestei săptămâni vei pune pe primul plan relația de mariaj și tot ceea ce are legătură cu afacerile personale.

Săgetător
În perioada supusă analizei aici pot să apară informații noi care vizează studiile superioare sau în privința relației tale cu o persoană aflată în străinătate. Esvită discuțiile în contradictoriu în relația cu părinții, îndeosebi în prima parte a acestei săptămâni. Deciziile și demersurile acestei perioade sunt legate de casă, proprietate, eventual schimbarea domiciliului. Este posibil să aibă loc discuții intense cu partenerul de viață în privința nașterii unui copil, proiecte de viitor care vizează copilul, educația acestuia, implicarea în activități care au ca obiectiv principal propriul copil. La sfârșitul perioadei analizate aici ai ocazia să te preocupi mai serios de propriul organism. Este momentul să demarezi acțiuni importante în cadrul unui grup din care faci parte.

Capricorn
Poți relua acumunele discuții legate de o moștenire, un credit sau chiar despre banii care au legătură cu partenerul de viață. Este posibil să primești niște bani din urmă, să ți se acorde niște despăgubiri. Este o perioadă destul de importantă, una în care ai ocazia să reconfigurezi sistemul de valori spirituale, poți avea mai multe discuții cu prieteni apropiați sufletului tău.Te poți decide să urmezi anumite cursuri, te reprofilezi încercând să te documentezi dintr-un nou domeniu. Te poți aștepta și la răsturnări de situație care te vor determina să explorezi noi orizonturi, să abordezi cu mai multă deschidere noi culturi. Ai șansa să te redescoperi, în raport cu Divinitatea. Putem să vorbim și despre posibilitatea de a face o călătorie în locuri exotice sau despre o întâlnire de natură karmică.

Vărsător
Începi această perioadă oarecum derutat, mai ales dacă vorbim despre revenirea în viața ta a unui fost partener. Poți relua unele discuții destul de intense fiind gata să cedezi în fața insistențelor. Putem să vorbim despre un moment de reglare a conturilor, în privința unei succesiuni, a unui partaj, banii în comun cu partenerul de viață. Te poți aștepta la unele schimbări bruște de dispoziție, decizii luate fără să stai prea mult pe gânduri. Ești forțat de împrejurări să procedezi la schimbarea direcției. Este recomandat să vezi ce anume îți dorești, ce ai nevoie, de fapt. La sfârșitul perioadei analizate te preocupi mai mult de casă, familie.

Pești
În această săptămână va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, să fii mult mai răbdător și mai moderat în cadrul relației de mariaj. Pot să apară acum unele discuții destul de intense și care vizează locul de muncă, relația cu colegii de aici. Te poți aștepta la o deplasare făcută în interes de serviciu. La capitolul finanțe stai destul de bine reușind să atragi atenția clienților dar și a colaboratorilor iar aceasta îți va aduce și reușite financiare. În partea secundă a perioadei în discuție aici acorzi o mai mare atenție la relația cu rudele apropiate, propriii copii. Te poți aștepta la primirea unor vești legate de un partaj, o moștenire sau în privința primirii unui credit avantajos.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com