Berbec – probabil că modul tău de a-ți exprima gâdurile în mod direct, fără să ții cont de trăirile celuilalt, ar putea să te aducă în situația de conflict, îndeosebi în relația de mariaj, la început de săptămână. Sunt multe lucuri care se derulează în umbră, preferând să le ții pentru tine, măcar până ești sigur că se merită să împărtășești și cu colegii de muncă. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete ce au ca subiect principal dragostea și creativitatea. La sfârșit de săptămână e posibil să iei decizia bruscă de a pleca la drum. Atenție însă că e posbil să te confrunți cu atitudinea rigidă din partea unei persoane mai în vârstă.

Taur – te poți aștepta la o atitudine încordată la locul de muncă îndeosebi la început de săptămână. E momentul să pui la cale, împreună cu partener/a de viață, strategii importante necesare lansării unui proiect cu impact pe termen îndleungat. Au loc discuții intense ce vizează un împrumut, eventual bani primiți prin intermediul altora. La sfârșit de săptămână e posibil să apară anumite piedici, limitări ce țin de o călătorie îndepărtată sau de studii superioare. Trebuie să dai dovadă de prudență fiind mult mai atent la ideile, gândurile pe care le împărtășești cu persoane ce dețin funcții de răspundere.

Gemeni – se poate vorbi de o revedere neașteptată cu o persoană cu care nu te-ai mai întâlnir de ceva timp. La locul de muncă primești susținerea de care ai nevoie, ba chiar reușești să pui la punct anumite sarcini de lucru pe care le-ai tot amânat. Spre sfârșitul săptămânii acționezi cu mai multă hotărâre, curaj în cadrul unei asociari, relație de mariaj. Primești susținerea din partea unui grup de prieteni pentru a-ți împlini o dorință legată de un priect profesional. La sfârșit de săptămână ai face bine să fii mult mai prudetn la drum, la eventuale probleme ce pot apărea în trafic. Ești predispus la amenzi, indidente neplăcute.

Rac – la început de săptămână e posibil să se defecteze un aparat electrocasnic sau să iei decizia bruscă de a face o schimbare prin casă, să achiziționezi un obicet de valoare. Dacă ai în minte să faci o schimbare legată de planul sentimental, în a doua paret a săptămânii ai ocazia să porți discuții intense cu persoana iubită, să te lămurești asupra unor aspecte ce vizează relația. Nu te lăsa influențat de impresiile de moment ale prietenilor, mai ales când vine vorba de bani și carieră. La sfârșit de săptămână ar trebui să fii mult mai prudent în relația cu partener/a de viață, întrucât e posibil să apară conflicte destul de serioase.

Leu – încă de la începutul săptămânii ești preocupat de acte, documente importante, încercând să găsești o soluție cât mai rapidă pentru a soluționa un contract, o înțelegere făcută cu ceva timp în urmă. Ai ocazia să stai de vorbă cu oameni bine pregătiți ce te pot ajuta să găsești cele mai bune soluții ce țin de casă, o proprietate. Spre sfârșitul săptămânii ar trebui să fii mult mai prudent în relația cu prorpiul copil. Trebuie să fii mult mai prudent în ceea ce privește sănătatea, eventuale probleme ce țin de oase, coloana vertebrală, încheieturi, dantură.

Fecioară – începutul de săptămână se poate dovedi destul de stresant la capitolul cheltuieli pe care trebuie să le faci. În zilele de miercuri și joi sunt favorizate interviurile, examene, acumularea de informații și călătorii avantajoase din punct de vedere relațional. Spre sfârșitul săptămânii ia ocazia să constați că, oricât de bine intenționat ai fi, cu anumite persoane din familie, parcă tot îți sunt răstălmăcite cuvintele, fiind acuzat pe nedrept. Nu ai decât să accepți că și tu mai faci greșeli câteodată și să cauți să adopți o atitudine mult mai flexibilă, fiind atent la nevoile celor dragi. O discuție sinceră, afectuoasă ar putea să aplaneze o situație încordată în relația cu propriul copil.

Balanță – chiar dacă mai apar și discuții în contradictoriul în colectivul de muncă sau în relația cu un colaborator, reușești totuși să găsești alternative în favoarea ta pentru a rezolva o priblemă ce nu necesită amânare. Totul este să dai dovadă de stăpânire de sine și să nu te peierrzi în fața remarcilor acuzatoare și a agresivității verbale. Spre sfârșitul săptămânii trebuie să fii mult mai prudent în ceea ce privește solunționarea unor probleme ce țind e părinți sau de propria gospodărie.

Scorpion – chiar dacă nu ai un start prea bun în această săptămână fiind nevoit să faci față unor acțiuni neplăcute venite din partea adversarilor, tu reușești totuși să te mobilizezi să găsești alternativa cea mai bună, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Ai ocazia să te bucuri de câștiguri din muncă proprie îndeosebi îna doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână ai face bine să fii mult mai prudent dacă pleci într-o călătorie. Te poți aștepta la neplăceri din partea unei rude apropiate.

Săgetător – începi săptămâna preocupându-te mai mult de obligațiile ce țin de un grup sau de relația cu prietenii. Posibil să găsești noi resurse pentru a duce la bun sfârșit un proiect profesional. Nu te poți baza însă pe promisiunile venite din partea unor colegi. La sfârșit de săptămână ești nevoit să faci anumite cheltuieli pentru a rezolva o problemă ce ține de persoaan iubită sau chiar de propriul copil.

Capricorn – discuția cu un superior, încă de la începutul săptămânii, ar putea să te dezechilibreze oarecum din punct de vedere emoțional. Ar trebui să fii mult mai atent la ce se vrea de la tine, dacă nu cumva ai neglijat anumite responsabilități. Ești susținut de prieteni în ceea ce privește o activitate leagată de comerț sau studii. La sfârșit de săptămână ar fi cazul să stai la distanță de problemele legate de carieră și să te preocupi mai mult de propria familie.

Vărsător – încă de la începutul săptămânii ești preocupat de studii și călătorii, fiind nevoit să faci deplasări ce se vor dovedi, până la urmă, de bun augur. Te simți foarte bine atâta timp cât ți s-a îndeplinit un vis legat de planul profesional. Ești foarte încordat în ceea ce privește o relație sentimentală, reușind cu greu să te faci înțeles de persoana dragă. Posibil ca, din anumite motive ce țin de domeniul profesional, să amâni o întâlnire importantă din punct de vedere sentimental. La sfârșit de săptămână ai face bine să te odihnești mai mult, îngrijindu-te de propria sănătate.

Pești – de la începutul săptămânii e posibil să apară discuții legate de bani sau de o datorie, un act de succesiune. La jumătatea săptămânii se activează domeniul spiritual și al călătoriilor sau a relației cu persoane alfate în străinătate. Nu este exclus să primești oferte de muncă în străinătate destuld e tentante. Caută însă să vezi care sunt avantajele sau dezavantajele unei posibile plecări în străinătate. La sfârșit de săptămână porți discuții foarte aprinse cu un prieten mai în vârstă, persoane care au pretenții exagerate de la tine.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com