Berbec
Începi această săptămână fiind mult mai preocupat de carieră și/sau imaginea ta publică. Ești ferm hotărât să te pui pe treabă pentru a atrage cât mai multe resurse financiare. Ai ocazia să câștigi banii de care ai nevoie pentru a investi în propria casă, într-o proprietate sau un bun de valoare pentru familia ta. La mijlocul perioadei analizate sunt favorizate relațiile de prietenie, semnarea de contracte, lansarea unor proiecte care implică și prietenii sau o asociație, o organizație din care faci parte. La sfârșitul săptămânii în discuție aici va trebui să dai dovadă de prudență, dacă ești nevoit să faci un drum lung pentru că ești predispus la accidente, probleme care țin de transport, neplăceri.

Taur
Perioada în analiză debutează cu tine fiind cu gândul la plecare în vacanță. Pui la cale tot felul de strategii, care de care mai ingenioase dar și foarte inspirate. Sunt favorizate acum relațiile la distanță având ocazia să te implici într-o colaborare profesională destul de avantajoasă și din punct de vedere financiar. Nu vei duce lipsă de idei iar comunicarea va juca un rol esențial, în ceea ce privește o eventuală mărire de salariu sau o creștere a venitului personal. Ești plin de șarm astrele favorizându-te pentru a putea să-ți împlinești un țel important. Lasă-te ghidat de intuiție, de suflet și astfel vei avea ocazia să atingi unele dintre cele mai înalte culmi ale succesului.

Gemeni
Putem vorbi despre o perioadă destul de intensă și interesantă, la capitolul relații, bani și dragoste. Nu vei duce lipsă de umor și nici de dorința de a împărtăși cu cei din jur gândurile și trăirile tale, având totuși pretenția ca ceilalți să te ia în serios. Pe la mijlocul săptămânii ești mult mai inspirat, atunci când vine vorba despre profesie sau relația cu superiorii așa că, indiferent ce probleme se ivesc, ești „pe fază”. La sfârșitul perioadei analizate se pare că vor apărea unele vești neplăcute, legate de carieră, un parteneriat sau o colaborare fapt care îți poate strica planurile de weekend.

Rac
Poate că lucrurile nu sunt chiar atât de grave, în ceea ce privește relația de mariaj numai că există acum tendința de a exagera oarecum cu reacțiile personale. De tine depinde să readuci starea de echilibru în casă, familie. Ai ocazia să te bucuri de susținere financiară venită din partea partenerului de viață. Nu duci lipsă de energie și dinamism dorind să rezolvi cât mai rapid anumite sarcini legate de profesie sau de gospodărie. Cu cât ești mai calm și mai înțelegător în relația cu ceilalți, cu atât mai repede vei reuși să depășești eventualele obstacole. La sfârșitul acestei săptămâni va trebui să dai dovadă de prudență, dacă ai de făcut un drum lung sau în relația cu persoanele aflate la distanță.

Leu
Este foarte posibil să nu reușești să te faci înțeles de către colegi sau colaboratori, la începutul acestei săptămâni. Este recomandat să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește sănătatea. Te poți bucura de o realizare venită prin intermediul partenerului de viață sau de un succes în cadrul unui parteneriat. Acordă însă o atenție deosebită la relația sentimentală în care ești implicat sau în privința relațiilor cu prietenii pentru că există riscul de a pierde bani sau poți fi nevoit să plătești o amendă pentru o pagubă făcută de unii „prieteni” de-ai tăi. La sfârșitul acestei perioade este bine să te ocupi mai mult de proiectele personale care țin de studii sau de planul profesional.

Fecioară
Începi această săptămână nemulțumit de cheltuielile pe care trebuie să le faci fie pentru propriul copil, fie pentru o persoană care jocă un rol important în viața ta. Te mobilizezi destul de rapid, atunci când vine vorba despre obligații și sarcini de serviciu, îndeosebi atunci când te simți și motivat, din punct de vedere financiar. Atenție însă la eventualele probleme care pot să apară în relația cu părinții. Este posibil ca, spre sfârșitul perioadei, să nu reușești cu unele planuri legate de casă, treburile gospodărești fiind chemat de urgență în altă parte, pentru a da o mână de ajutor unor rude apropiate. Nu este cazul să te alarmezi, ci trebuie să dai dovadă de calm și prudență.

Balanță
Ambiția și hotărârea pe care le canalizezi în plan profesional îți vor aduce destul de multe beneficii și o recunoaștere a meritelor. Va trebui totuși să acorzi o mai mare atenție la relația cu propria familie pentru că există acum riscul de a-ți neglija obligațiile care țin de casă. Planul sentimental este foarte bine aspectat pe la mijlocul perioadei analizate aici astfel că numai de tine va depinde dacă lași sau nu să intre în viața ta iubirea. Va trebui să dai dovadă de mai multă atenție, în ceea ce privește studiile și comunicarea cu ceilalți. Acordă atenție și la eventualele călătorii pe care ești nevoit să le faci, la sfârșitul acestei săptămâni.

Scorpion
În perioada supusă analizei aici ai ocazia să intri în posesia unor informații, bârfe, discuții care îți vor creea o stare de disconfort, în plan psihic și emoțional. Va trebui totuși să privești dincolo de aparențe, atunci când vine vorba despre relația sentimentală altfel există riscul de a fi dezamăgit, în mod profund. La sfârșitul acestei săptămâni ești predispus la unele pierderi financiare sau poți face o investiție destul de păguboasă. Este posibil să ajungi la un oarecare echilibru în cadrul relației de mariaj.

Săgetător
Să nu te miredacă norocul tău, în plan financiar, va atrage invidia „prietenilor”. Este recomandat să nu dai bani cu împrumut întrucât există acum riscul de a nu-i mai recupera. Sunt favorizate studiile și relațiile care se bazează pe țeluri comune. Acordă o atenție deosebită la relația de mariaj. Este posibil ca, din exces de zel din partea ta, în cadrul unui grup, a unei organizații din care faci parte să neglijezi relația de mariaj. Spre sfârșitul acestei săptămâni ești predispus la neplăceri, certuri în relația de familie, cu părinții.

Capricorn
Ești foarte hotărât să faci față oricăror obstacole s-ar ivi, în zona carierei. Ai acum ocazia să faci unele schimbări importante în favoarea ta și care țin de investiții, achiziții de terenuri, vânzări/cumpărări imobiliare. Acordă atenție la eventualele probleme care pot să vină din partea partenerului de viață, îndeosebi în a doua jumătate a perioadei analizate. Este posibil să intri în posesia unor informații care te vor bulversa. La sfârșitul acestei săptămâni va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Evită izolarea, este important să ieși în natură, să te bucuri de lucrurile simple, frumoase ale vieții.

Vărsător
Dacă ți-ai asculta cu atenție propriul suflet ai avea ocazia să constați cât de ușor este să rezolvi unele aspecte care, în mod normal, ar fi imposibil de dus la un final fericit. Putem să vorbim despre o perioadă plină de inspirație, avânt și creativitate dar și de confruntări, în plan sentimental. Va trebui să te decizi cu cine vei rămâne și la cine vei renunța. Chiar nu are rost să „joci pe două sau chiar trei fronturi”. Lasă-te ghidat de intuiție dar și de credință și vei observa că viața este mult mai frumoasă atunci când nu mai încerci să deții controlul fiecărui pas pe care îl faci. La sfârșitul perioadei ești predispus la cheltuieli fapt care te va deranja foarte tare, mai ales dacă ești nevoit să te și împrumuți.

Pești
Această perioadă începe având în minte refrenul: „Prietenii știu de ce!”. Lucrurile par destul de frumoase, la prima vedere, atunci când vine vorba despre promisiuni, vorbe frumoase, bine alese numai că, de la vorbă și până la fapte… Este recomandat să nu te bazezi pe prieteni. Pe la jumătatea acestei săptămâni îți prinde bine starea de detașare, de introspecție care te va ajuta să găsești soluții foarte bune legate de o investiție, rezolvarea unor probleme care țin de casă, renovare. La sfârșitul perioadei analizate este posibil să te enervezi și astfel să spui mai mult decât ar trebui riscând să superi familia.Cercetează cu atenție, vezi cine este, de fapt, de vină. Nu uita că: „Vorba dulce, mult aduce!”.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com