Repere zodiacale

Berbec
Este important să dai dovadă de prudență și înțelegere în relația cu colegii sau colaboratorii. Nici în relația de mariaj lucrurile nu stau prea grozav, îndeosebi la mijlocul acestei săptămâni. Spune ceea ce ai de spus dar controlează-ți tonul și nu te avânta să tragi concluzii pripite. Debordezi de energie și vrei să ți se dea dreptate, cu orice preț. Gândește-te că trebuie să asculți și părerile celorlalți altfel riști să strici alianțe importante. Este posibil să primești idei salvatoare, vis-a-vis de o afacere, parteneriat venite din partea unor prieteni. Acordă o atenție deosebită la zilele de 17 și 18, atunci când ești predispus la sancțiuni, amenzi.

Taur
Sunt multe aspecte care te pot bulversa, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. Este recomandat să te concentrezi mai mult pe zona carierei, a proiectelor, poți da startul unor idei ingenioase. Cert este că nu te poți baza prea mult acum pe colegi, colaboratori sau pe partenerul de viață. Ceva ți se ascunde venindu-ți destul de greu să ajungi la adevăr. În partea a doua a acestei perioade nu este exclus să ajungi la conflicte cu unii dintre colegi. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să-ți canalizezi energia în zona profesională, să te informezi mai mult, să găsești noi resurse de progres. Este bine să reevaluezi anumite relații, contracte, parteneriate.

Gemeni
Te mobilizezi și încerci să fii cât mai organizat, eficient în cadrul colectivului de lucru. Este posibil ca unii să nu îți înțeleagă atitudinea și să fii destul de bulversat de „limba ascuțită” și critica venită din partea unor colegi invidioși. Poate că nu toți au chef de muncă așa cum ai tu fiind momentul să ții cont de părerea celorlalți. Ai de lămurit unele aspecte care țin de casă, familie. Relația cu persoana iubită este predispusă la tensiuni, reacții contradictorii, aproape că nu mai știi ce să crezi. Nici în relația cu propriul copil lucrurile nu stau prea grozav. La sfârșitul acestei săptămâni parcă tot mai ai ceva de lucru la locul de muncă sau cine știe ce idei îți mai vin, legate de un proiect care vizează afacerea. Este recomandat să te preocupi mai mult de propria sănătate.

Rac
Începi această săptămână cu gândul la studiu. Ai de susținut examene sau, pur și simplu, ai de făcut unele deplasări în interes de serviciu. Este recomandat să fii mult mai atent la ce anume se află în spatele unor informații, dacă nu cumva îți sunt trimise mesaje distorsionate, din dorința de a ți se face un rău. Nu poți pune prea mare bază pe promisiunile care ți se pot face acum și care vizează cariera. În partea a doua a perioadei în analiză îți reorientezi atenția mai mult către casă, familie, relația cu părinții. Nu este exclus să te implici într-un proces sau poți fi nevoit să faci niște revizuiri, modificări ce vizează niște documente. La sfârșitul acestei săptămâni este momentul să te așezi la „masa tratativelor” cu persoana iubită sau cu propriul copil. Este o perioadă în care te poți bucura de susținere financiară, venită prin intermediul partenerului de viață.

Leu
Se cere mai multă chibzuință, atunci când vine vorba despre cheltuieli. Te poți bucura de susținere venită din partea partenerului de viață pentru a mai redresa oarecum bugetul familiei. Se recomandă mai multă atenție la posibilele examene pe care le ai de susținut acum dar și atunci când vine vorba despre călătorii și/sau relația cu rudele apropiate. Nu te agita prea mult, atunci când vine vorba despre amenajări, cumpărături legate de casă. Te poți aștepta la unele surprize neplăcute, spre sfârșitul acestei săptămâni, în relația cu părinții. Este recomandat să dai dovadă de mai mult calm și de cumpătare.

Fecioară
Începi această săptămână nemulțumit, în ceea ce privește relația de mariaj. Sunt multe aspecte care se cer rezolvate, exprimate, analizate cu mai multă deschidere și sinceritate din partea ta. Acordă atenție la modul în care gestionezi acum cheltuielile. Este posibil să te implici într-un proces sau poți face o investiție legată de un job, o afacere. Cert este că trebuie să faci acum schimbările, acționând pas cu pas, privind situațiile, colaboratorii cu mai multă obiectivitate. La sfârșitul acestei perioade se poate vorbi despre o întrevedere cu rude apropiate. Se pare că primești soluții salvatoare, vis-a-vis de o investiție, o informație legată de job, de unde te așteptai mai puțin.

Balanță
Este o săptămână oarecum contradictorie fiind pus în situația de a face o alegere importantă. Perioada debutează cu o oarecare stare de retragere, de oboseală având sentimentul că nimic nu „se leagă”, că mergi „împotriva curentului” sau te simți neînțeles. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a da startul unei (noi) afaceri, unui parteneriat, totul este să ai mai multă încredere în tine. Relația de mariaj este tensionată dar ai ocazia să dezamorsezi situația, prin comunicare și umor. Atunci când iubești găsești soluții salvatoare, indiferent de situație. Este o perioadă de conversații intense cu persoana iubită. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să-ți valorifici anumite abilități, să dai startul unui proiect ambițios.

Scorpion
Începi această săptămână dezorientat de atitudinea unui prieten. Cert este că încerci să eviți o situație de criză, tocmai pentru că ai lucruri mult mai importante de făcut, vis-a-vis de job, colaboratori, ba chiar de propria sănătate. Nu vrei să-ți pierzi timpul cu bîrfe, prostii, nimicuri, discuții inutile. La locul de muncă dai dovadă de conștiinciozitate și creativitate. Ai grijă totuși la acțiunile din umbră venite din partea unor oameni puternici, cu funcții de răspundere. La sfârșitul perioadei analizate aici te poți simti’ foarte bine, cât timp ești în mediul tău și faci ceea ce ți-ai propus.

Săgetător
Este o perioadă în care acumulezi foarte multe informații, din cât mai multe domenii. Socializezi, studiezi, te implici în tot felul de activități, creezi, te distrezi, iubești, ba mai și muncești. Nu îți lipsește dinamismul, capacitatea de a-i mobiliza și pe alții reușind astfel să-ți împlinești marile ambiții, în plan personal și social. Acordă atenție la posibilitatea ca această stare de entuziasm să fie prost înțeleasă de către unii dintre prieteni. Cert este că urmează o perioadă de avânt, de progres dar și o săptămână favorabilă, din punct de vedere sentimental. Te îndrăgostești, fapt care este favorabil evoluției tale, tocmai pentru că ai ocazia să întâlnești persoane care să-ți corespundă, din punct de vedere emoțional și intelectual. La sfârșitul acestei perioade preferi să te retragi, să te preocupi mai mult de propriul suflet. În această stare de solitudine ai posibilitatea să îți reîncarci „bateriile”.

Capricorn
Este o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar. Începi această săptămână oarecum bulversat de o veste primită de departe sau poți avea discuții cu o rudă nemulțumită de anumite aspecte legate de familie. Este recomandat să dai dovadă de mai mult calm și să joci acum rolul de ghid, sfătuitor. Acordă atenție la posibilele probleme care vizează cariera dar și casa, proprietatea. Este foarte posibil să revină acum niște probleme legate de profesie, poți relua un proces sau chiar tu poți fi implicat într-unul. Cert este că nu duci lipsă de susținere, în ciuda dușmanilor ascunși. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să te revezi cu prieteni vechi iar o călătorie, alături de aceștia, este binevenită acum.

Vărsător
Ești foarte serios pus pe treabă, dornic să studiezi, să acumulezi mai multe informații. Ai de susținut examene pe care le vei trece cu brio. Dacă participi acum la un interviu pentru angajare ai ocazia să te bucuri de succes. Totul este să dai dovadă de mai multă hotărâre și încredere. Se pare că astrele sunt de partea ta! Știi exact ce ai de făcut și îți urmezi idealul, pas cu pas, dând dovadă de originalitate și spontaneitate. La sfârșitul acestei perioade este recomandat să te concentrezi pe noi strategii care vizează cariera, relansarea în plan public, să-ți faci mai multă publicitate.

Pești
Sunt câteva „conturi” de reglat, în relația de parteneriat sau în cea de mariaj. Îți pot ajunge la urechi informații prețioase, legate de o afacere menită să-ți aducă mai mulți bani în cont. Nu te agita, mai bine dă dovadă de prudență, atunci când vine vorba de obținerea unui împrumut bancar. Se pare că implicarea într-un proces îți poate aduce și lucruri bune dar și unele mai puțin bune. Cert este că, pe de o parte, ai șansa de a câștiga niște bani dar, pe de altă parte, vei atrage multe bârfe, dușmani gata, în orice moment, să-ți provoace bagube. La sfârșitul acestei săptămâni te gândești să faci un drum lung sau măcar să meditezi mai mult la ceea ce ai de făcut. Ești mult mai preocupat de latura spirituală a vieții.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com