Berbec
Este recomandat să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu propria familie, părinții. Există acum riscul de a lua decizii sub impulsul de moment, fără să mai ții cont și de părerile celorlalți. Ești foarte ambițios și, chiar dacă ai dreptate, ar trebui să apelezi la calm și diplomație pentrua reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus. Ești concentrat pe îndeplinirea unui scop personal care implică și bani dar te poți aștepta la răsturnări de situație. Este posibil să faci niște cheltuieli în legătură cu propriul copil sau cu partenerul de viață. Ești atras de călătorii departe de casă, eventual peste hotare. La sfârșitul acestei săptămâni este foarte probabil să fii luat prin surprindere de o (nouă) iubire fiind posibil să-ți „cadă cu tronc” cineva.

Taur
La începutul acestei săptămâni ești mult mai circumspect, atunci când vine vorba despre relația cu rudele apropiate sau dacă ești nevoit să faci o călătorie. Acum este momentul în care ești preocupat de modul în care poți să mai câștigi niște bani, să-ți folosești mai eficient abilitățile de care dispui. Se discută mult, în casă, familie despre eventualele schimbări, renovări care vizează casa, proprietatea. Este posibil să primești unele vești bune care țin de o promovare la locul de muncă, o mărire de salariu. Acordă o atenție specială, dacă este vorba despre schimbarea actualului loc de muncă. Cu toate acestea, vei da dovadă de fler și inspirație de moment. Este o săptămână în care nu prea te poți baza pe promisiunile făcute de prieteni. La sfârșitul acestei perioade ai chef de o scurtă plimbare, alături de familie, în mijlocul naturii.

Gemeni
Debutul acestei perioade te găsește oarecum dezgustat de atitudinea unor prieteni. Dacă le poți oferi bani este bine, te poți baza pe ajutorul lor… moral, dacă nu, asta e! Va trebui să te bazezi mai mult pe propria experiență de viață. Ai tu ceva în minte și nu dorești să împărtășești asta cu oricine. Pe la mijlocul acestei săptămâni este posibil să îți ajungă la urechi niște bârfe legate de rudele apropiate. Este o perioadă favorabilă inițierii unei (noi) relații sentimentale. Te vei implica acum în cadrul relației cu mai mult avânt iar aceasta poate fi una de durată. La sfârșitul perioadei analizate aici îți faci strategii serioase, legate de studii sau poți reveni în cadrul unui grup, o asociație de unde știi că ai ceva de învățat.

Rac
Ești foarte nemulțumit de evoluția unor probleme de la locul de muncă. Dacă nu ai făcut ceva schimbări de curând, în plan profesional, ai acum șansa de ademara acțiuni importante și care îți vor influența cariera pe termen lung. În partea secundă a perioadei în discuție aici sunt favorizate semnarea sau acceptarea unor noi colaborări. Este posibil să lansezi acum un proiect important care vizează cariera. Este o perioadă favorabilă pentru achiziția unei case, a unei proprietăți primind susținere de unde te aștepți mai puțin. La sfârșitul acestei săptămâni te simți în plină formă, în ciuda stresului și a epuizării psihice și emoționale din ultima perioadă.

Leu
Sunt favorizate acumstudiile superioare, creativitatea, călătoriile în străinătate, demararea unor proiecte, idei care implică bani dar și efort fizic și intelectual. Reușești să te descurci, până la urmă, achitându-te de anumite obligații care vizează unele examene sau un proiect legat de munca în străinătate. Sunt acum șanse sporite să pleci la drum lung luându-ți avânt către o nouă direcție. Poți pune la cale schimbări importante, în plan personal și/sau sentimental, totul va depinde de hotărârea ta de a desprinde de trecut. La sfârșitul acestei săptămâni este momentul să-ți construiești noi strategii de acțiune ascultându-ți sufletul cu mai multă atenție pentru a vedea ce anume ai de schimbat, la ce ar trebui să renunți și încotro vrei să te îndrepți.

Fecioară
În perioada supusă analizei aici putem să vorbim despre destul de multă aglomerație, la capitolul loc de muncă, relații dar și casă, familie. Tot acum reușești să îmbini destul de bine utilul cu plăcutul valorificând la maximum resursele materiale și mentale de care dispui iar aceasta îți va aduce și mai multe câștiguri financiare. Te afli într-o agitație permanentă, abia dacă ai timp să îți acorzi și ceva timp liber pentru relaxarea necesară. Va trebui să acorzi o atenție specială la eventualele probleme de sănătate, spre sfârșitul acestei perioade. Planul sentimental este foarte tensionat iar multe dintre nemulțumiri pornesc de la capitolul bani, mai precis lipsa acestora.

Balanță
Putem să spunem, fără teama că greșim, că ești destul de norocos la capitolul socializare, împlinirea unui scop clar, la care lucrezi de ceva timp. Comunici destul de mult, călătorești, te informezi și oricât de multe nemulțumiri ai avea în plan profesional, reușești să te mobilizezi și să te ridici desupra acestor probleme. În această perioadă gândul îți este la plimbări, ba chiar ar putea să-ți tresalte inima la apariția unei (noi) iubiri la „orizont”. Chiar dacă poate fi vorba doar despre o relație la distanță sau cu o persoană de altă naționalitate reușești să vezi numai partea plină a paharului. La sfârșitul acestei săptămâni ceva legat de profesie, imagine publică, îți va da bătăi de cap destul de serioase.

Scorpion
Prima parte a săptămânii supuse analizei aici este destul de agitată la locul de muncă. Parcă vrei să le faci pe toate, repede și bine numai că, poate, ceilalți colegi chiar nu reușesc să țină pasul cu tine și ar trebui să dai dovadă de mai multă prudență la modul în care acționezi, ce replici le dai partenerilor de muncă. Nu vei duce lipsă de idei, creativitate și capacitatea de a găsi soluții cu rapiditate. Deja spre sfârșitul perioadei analizate ești în plină acțiune având ocazia să te lansezi într-un proiect ambițios care vizează cariera proprie. Sunt favorizate acum câștigurile venite dintr-o afacere sau chiar o moștenire. Acordă atenția cuvenită la eventualele probleme legate de o relație sentimentală sau unele probleme venite din partea propriului copil.

Săgetător
La începutul acestei săptămâni va trebui săîți concentrezi atenția către propriul copil. Nici la capitolul relație de dragoste lucrurile nu stau prea grozav dar, orice ar fi, reușești să găsești soluții rapide, salvatoare. Nu este exclusă nici apariția unor discuții neplăcute în relația de mariaj, datorită intervenției părinților în această arie. În schimb, te poți bucura de prezența prietenilor având ocazia să îți lărgești cercul de amici aducând persoane noi, interesante și de la care ai ceva nou de învățat. Te gândești foarte serios să pleci într-o călătorie îndepărtată, alături de partenerul de viață. Spre sfârșitul perioadei în discuție aici se recomandă mai multă prudență la cheltuielile pe care intenționezi să le faci.

Capricorn
Se recomandă mai multă detașare de la problemele altora din partea ta și mai multă preocuparepentru propria viață, să te pui pe primul loc. Ai tot felul de idei și inițiative legate de casă, proprietate iar acestea ar putea să pună presiune pe partenerul de viață care, poate, are alte priorități acum. Este momentul să încerci să te destinzi mai mult, poate chiar să îți acorzi o scurtă vacanță, departe de obligațiile care țin de casă sau de locul de muncă. Spre sfârșitul acestei săptămâni va trebui să fii mult mai prudent în privința unui împrumut, al unui credit ori putem să vorbim chiar și despre primirea unei amenzi. Este o perioadă favorabilă, la capitolul finanțe, promovare și relația cu colegii, colaboratorii apropiați.

Vărsător
Ești pus pe treabă, încă din prima zi a acestei săptămâni iar acest fapt ar putea să dea peste cap planurile unora care au chef de ceartă, de cu totul alteva, numai la treabă nu le este gândul. Cu pași repezi cauți să pui capăt unei situații tensionate de la locul de muncă. Pot să apară tot felul de nemulțumiri legate de bani și/sau relația sentimentală. Este posibil să te simți folosit, să descoperi a altă față a relației de dragoste în care ești implicat. Spre sfârșitul acestei săptămâni te implici mult mai puternic în cadrul unui parteneriat. Este recomandat să dai dovadă de discreție, atunci când vine vorba despre lansarea unui (nou) parteneriat sau de luarea unei decizii importante, în plan profesional sau relațional. La sfârșitul perioadei analizate este bine să te preocupi mai mult de propria sănătate.

Pești
Chiar dacă muncești din greu pentru a obține mai mulți bani ești nevoit să cheltui la fel de mult pentru propriul copil. Este posibil să pleci într-o călătorie, alături de cei dragi. În familie se pot întâmpla acum lucruri, evenimente frumoase, cu toate acestea ai tendința de a exagera în atitudinea față de o persoană dragă. Starea de oboseală, de stres te poate determina să spui cuvinte care rănesc. Spre sfârșitul perioadei în discuție aici ai de lămurit o problemă legată de planul sentimental. La locul de muncă lucrurile se desfășoară în favoarea ta.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com