„Nu putem direcționa vântul, dar putem ajusta pânzele.”

Berbec
Îți vine destul de greu să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și familie ceea ce te va conduce inevitabil către probleme în familie. Pe de o parte vrei să te ocupi de mai multe activități prin gospodărie, pe de altă parte ești mereu în contratimp, în privința obligațiilor care țin de afaceri, parteneriate, activități din care poți câștiga mai mulți bani. Cu cât vei da dovadă de mai mult calm și organizare cu atât îți va fi mai ușor să găsești resursele necesare pentru a putea să finalizezi ceea ce ți-ai propus. Putem să vorbim despre o stare de tensiune mentală, agitație, neliniște iar dacă ai de susținut examene va trebui să te concentrezi mai mult pe detalii. Nu uita că: „Graba strică treaba!” La sfârșitul perioadei analizate pot avea loc transformări importante și care țin de casă, familie, ai mai mult spor, atunci când vine vorba despre reparații, renovări.

Taur
Te simți foarte bine, cât timp nu vei ține cont de bârfele și vorbele răutăcioase venite din partea invidioșilor. Stai foarte bine la capitolul comunicare, creativitate, spontaneitate, originalitate astfel că ai toate șansele de a realiza ceea ce ți-ai propus în plan profesional, îndeosebi în partea secundă a acestei săptămâni. Este recomandat să-ți asculți intuiția și să demarezi o afacere personală, un proiect important care îți poate aduce beneficii financiare consistente. Primești acum susținere din partea familiei, a rudelor apropiate în demersurile tale care țin de propria carieră dar și de imaginea publică. Ai ocazia să îmbini, într-un mod cât se poate de armonios, inspirația cu creativitatea reușind astfel să concretizezi unele idei demne de luat în seamă de către publicul larg. La sfârșitul acestei perioade stai foarte bine la capitolul negocieri, schimb de informații, călătorii, implicarea în activități comerciale. Atenție la cheltuielile pe care intenționezi să le faci acum!

Gemeni
Ești destul de nemulțumit, la capitolul prieteni, mai ales la debutul perioadei. Este posibil să nu obții sprijinul financiar de care ai mare nevoie acum. Ai totuși ocazia să primești susținere de la cine te așteptai mai puțin. Dai dovadă de prudență, îndeosebi dacă vorbim despre o întâlnire romantică sau o relație sentimentală pe care preferi să o păstrezi secretă. Ai ocazia să te bucuri de realizări profesionale, în a doua parte a acestei săptămâni. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația de mariaj, să fii atent la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Te gândești foarte serios să te înscrii la un curs, să dai startul unor acțiuni care implică acumularea de informații. Nu vei duce lipsă de curiozitate, spontaneitate astfel că poți lua unele decizii de care chiar și tu vei fi surprins.

Rac
Putem să vorbim despre o perioadă de dinamism, inițiative dar și de chibzuință, atenție în ceea ce privește relațiile din cadrul colectivului de lucru. Te afli acum în situația în care, deși nu duci lipsă de idei, de o dorință profundă de a schimba direcția în plan profesional, ești totuși conștient că va trebui să dai dovadă de multă prudență în deciziile pe care urmează să le iei. Va trebui să te preocupi mai mult de propria sănătate. Ești predispus la accidente, lovituri, operații chirurgicale. Este recomandat să eviți conflictele, de orice fel, în relația cu colegii sau cu superiorii, îndeosebi în parte a doua a acestei săptămâni.

Leu
Este foarte posibil să te confrunți cu o stare de nemulțumire, în ceea ce privește relația cu persoane aflate la distanță. Vatrebui să fii mult mai prudent, atunci când vrei să împărtășești cu ceilalți din ideile pe care le ai. Este posibil ca informațiile astfel obținute să fie folosite împotriva ta, să fii trădat, dezamăgit de prieteni. Nu te baza pe promisiuni! Ceea ce inițiezi tu, ce muncești cu propriile tale capacități și abilități îți va aduce reale câștiguri. Planul profesional este foarte bine aspectat primind acum susținere pentru atingerea scopurilor personale. Acordă o atenție deosebită la relația de dragoste întrucât ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor lămuri dacă mai merită sau nu să mai investești sentimente într-o relație.

Fecioară
Începi această săptămână nemulțumit că ai de plătit niște restanțe, taxe și impozite sau putem vorbi chiar și despre o amendă. Este o perioadă favorabilă pentru călătorii, studii superioare, culegerea roadelor de pe urma unei munci susținute, încă de la începutul acestui an. Se poate vorbi și despre șansa de a te implica într-o relație sentimentală cu o persoană aflată în străinătate. În partea a doua a acestei săptămâni ești mult mai preocupat de propria carieră, de imaginea ta în societate. Va trebui să fii mult mai atent la contractele pe care le semnezi în această perioadă. Cert este vă ești mult mai motivat să acționezi acum. Există riscul de a rupe definitiv anumite relații profesioanle.

Balanță
Începutul acestei perioade se preconizează a fi unul destul de agitat, la capitolul relații, afaceri sau în relația de mariaj. Ești foarte dinamic, conștient de propria valoare așa că nu vrei să accepți compromisuri. Va trebui să stai la masa tratativelor, să îți exprimi sincer, deschis punctul de vedere. Sunt favorizate acum câștigurile din alte surse decât cele personale, din muncă proprie. Poate fi vorba de susținere financiară venită din partea partenerului de viață. Va trebui să dai dovadă de prudență, îndeosebi dacă ai de susținut examene. Este posibil să te confrunți cu unele nemulțumiri într-o călătorie, la drum lung. La sfârșitul acestei săptămâni ești ferm decis să demarezi acțiuni curajoase, în plan profesional.

Scorpion
Începi această săptămână destul de agitat la locul de muncă. Poate fi vorba de termene limită, activități, proiecte pe care trebuie să le finalizezi cât mai urgent. Ai ocazia să ajungi acum la un consens în relația de mariaj. Este posibil să se detensioneze atmosfera și să ajungi la sentimente mai bune în relația de cuplu. În partea secundă a perioadei analizate va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește cheltuielile. Te poți aștepta la unele neplăceri, interdicții financiare, blocaje, amenzi, sancțiuni. Vei da dovadă de originalitate și spontaneitate reușind să repari ce se mai poate, măcar pe „ultima sută de metri”. La sfârșitul săptămânii ți-ar prinde bine o călătorie departe de casă, alături de copii sau de persoana iubită.

Săgetător
Ești nemulțumit, în privința relației sentimentale. Ai tutuși ocazia să rezolvi problemele din relația de amor, cât timp vei pune mai mult accent pe comunicare, discuții sincere, deschise cu persoana iubită. Este o săptămână favorabilă pentru relația cu colegii de muncă sau colaboratorii apropiați. Reușești să detensionezi atmosfera din cadrul colectivului de lucru, te prezinți cu idei noi, interesante, dai dovadă de simț al umorului dezvoltat. Va trebui să te preocupi mai mult de relațiile de parteneriat sau de mariaj reușind astfel să treci peste o perioadă destul de tensionată. La sfârșitul perioadei analizate aici dai dovadă de energie, putere de muncă dar și de senzualitate, nevoia de a-ți exprima afecțiunea și de a fi apreciat, dorit, iubit de persoana care îți este dragă.

Capricorn
Lucrurile nu stau prea grozav, la capitolul relație de familie, mariaj, cuplu. Este nevoie de o mobilizare intensivă din partea ta pentru a reuși să găsești resursele necesare pentru rezolvarea unor eventuale conflicte din relația de cuplu sau de afaceri. Te poți bucura însă de realizări deosebite venite din partea propriilor copii. Sunt șanse sporite acum de a obține starea de mulțumire, de împlinire prin implicarea într-o (nouă) relație sentimentală. Acordă o atenție deosebită la posibilele probleme de sănătate. Există acum riscul de a te confrunta cu dureri articulare, luxații, fracturi, probleme ale ficatului sau ale căilor respiratorii. La sfârșitul acestei săptămâni pot avea loc discuții intense, în cadrul relației de cuplu.

Vărsător
Începi această săptămână nemulțumit fiind de drumurile pe care ești nevoit să le faci sau de informațiile primite, negocieri care se dovedesc a fi nu tocmai favorabile. Este totuși o perioadă favorabilă, în privința relației cu propria familie, achizițiisau vânzăriimobiliare,eventual renovarea unei case. Primești susținerea de care ai atât de multă nevoie din partea părinților. În partea secundă a perioadei analizate aici pot avea loc discuții intense în cadrul relației de cuplu. Ceva te nemulțumește în mod profund, în plan sentimental. Ești ferm hotărât să faci schimbări importante în această zonă. La sfârșitul acestei săptămâni este momentul să te preocupi mai mult de propria sănătate.

Pești
Începi această săptămână nemulțumit, în privința planului financiar. Este o perioadă favorabilă în ceea ce privește studiile, examenele, excursiile dar și relația cu rudele apropiate. Atenție însă la eventualele probleme care pot să apară, în legătură cu casa, gospodăria sau chiar în relația cu părinții. Este posibil să se strice un aparat electrocasnic sau putem să vorbim și despre un accident în gospodărie. Reușești să rezolvi eventualele probleme care țin de relația de mariaj sau comunicarea cu propriul copil. Ești destul de agitat, atunci când vine vorba despre obligațiile care țin de copii.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com