Berbec
Ceva se termină acum, în plan sentimental, pentru a lăsa loc la altceva mai bun, mai promițător. Se poate vorbi despre surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, menite să-ți răscolescă sufletul. Stai destul de bine la capitolul creativitate, decizii care vizează studiile. Tot ceea ce ai de făcut este să te folosești de experiență, de ceea ce ai acumulat în trecut pentru că te poți bucura acum de reale resurse pentru a găsi adevăratul drum, cel care ți se potrivește. Spre sfârșitul acestei săptămâni pui mai mult accent pe relația de cuplu sau de parteneriat. Este posibil să pleci într-o călătorie, să te bucuride realizări în cadrul unui parteneriat.

Taur
Pot avea loc modificări semnificative și care vizează casa, familia. Poate fi vorba despre schimbarea domiciliului sau achiziția unui teren, o casă. Cert este că ești susținut de către cei dragi în demersurile pe care le faci acum. Este șansa ta de a te folosi de propriile abilități pentru a reuși să progresezi mai mult, în plan profesional și financiar. În partea a doua a acestei săptămâni comunici mai mult cu persoane de sex opus, te implici în acțiuni comune, alături de cineva cu care te simți pe „aceeași frecvență”, din punct de vedere sentimental și intelectual. La sfârșitul perioadei analizate te preocupi mai mult de propria sănătate sau de punerea în practică a unor idei, strategii legate de locul de muncă. Putem vorbi despre o perioadă benefică, în privința relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați.

Gemeni
Este momentul să dai startul unor (noi) acțiunice vizează studiile, comerțul sau călătoriile. Este posibil să ai parte și de unele certuri, acuzații venite din partea unor prieteni. Totul va depinde de capacitatea ta de a te mobiliza și de a-ți susține punctul de vedere. Sunt favorizate acum activitățile care implică scrisul sau vorbitul în public, în activități care îți fac, cu adevărat, plăcere. În partea secundă a săptămânii în discuție aici te implici mai mult în ceea ce ține de casă, gospodărie fiind vorba despre dialoguri intense legate de posibile reparații, renovări. La sfârșitul perioadei ești decis să porți discuții sincere, directe cu persoana dragă. Nu vor lipsi nici emoțiile, pasiunea, trăirile duse la extrem, în plan sentimental.

Rac
Chiar dacă lucrurile nu stau prea grozav, la capitolul carieră, relația cu superiorii având parte de unele răsturnări de situații, renunțări la anumite activități care nu mai corespund interesului personal, ai totuși ocazia să găsești noi resurse de venituri. Nu vei duce lipsă de idei și inițiative, de inspirație și capacitatea de a lega noi prietenii care să te propulseze, în plan profesional. Spre sfârșitul acestei săptămâni se mai lămuresc anumite aspecte care țin de casă, familie. Va trebui să te preocupi mai mult de propriul suflet, să vezi ce anume te bulversează, ce ai de rezolvat în propria ființă pentru areuși să te detașezi de trecut. Este recomandată o perioadă de solitudine și meditație.

Leu
Putem să vorbim despre un nou început în plan personal, relațional, activități pe care le demarezi acum și care vizează relația cu străinătatea. Stai foarte bine la capitolul studii, comunicare, călătorii în străinătate sau demararea unor acțiuni care vizează domeniul spiritual sau studiile superioare. Cert este că poți pune acum bazele unor activități, relații care se vor derula pentru mult timp, de acum înainte. Este recomandat să adopți o atitudine pozitivă, plină de încredere în tine debarasându-te de oamenii care nu îți vor binele. În partea secundă a perioadei analizate ai ocazia să porți discuții interesante cu prietenii apropiați despre cum ai putea aduce mai mulți bani în contul personal. La sfârșitul acestei săptămâni putem vorbi despre o călătorie pentru a revedea unele rude apropiate.

Fecioară
Chiar dacă este timpul să vorbim despre sacrificii, renunțări, despre acel moment în care ai luat decizia de a punepunct unei relații, unei situații nu trebuie să te îngrijorezi că nu vei avea puterea de a te ridica din nou. Prima parte a acestei săptămâni este una în care te poți confrunta cu o stare de frică în privința lucrurilor care nu se derulează așa cum ți-ai fi dorit, oricât de organizat și de atent la detalii ai fi. Numai că, de cele mai multe ori, rezultatul acțiunilor nu depinde doar de tine ci și de cei cu care colaborezi, interacționezi. Spre sfârșitul acestei perioade vei reuși să dai dovadă de mai mult optimism, ești mai încrezător în viitor, mai ales dacă vorbim și despre primirea unor bani, beneficii materiale.

Balanță
La debutul acestei perioade ești oarecum neîncrezător în privința unei asocieri cu cineva, dacă merită sau nu să dai curs unei colaborări, unui parteneriat. Cert este că te gândești destul de serios să te implici mai mult în cadrul unui grup, a unei asociații, vrei să faci unele schimbări importante care vizează relația cu prietenii apropiați. Este acum un moment potrivit pentru a da startul unei (noi) relații de prietenie care te va stimula, din punct de vedere intelectual. Spre sfârșitul acestei perioade ți-ar prinde bine să lecturezi ceva, să revii asupra unor preocupări pe care le-ai cam abandonat, din cauza unor obligații care păreau mult mai urgent de rezolvat. Este momentul să te regăsești, să te reechilibrezi la nivel emoțional. Te simți foarte bine în mediul tău.

Scorpion
Se anunță o serie de schimbări în carieră, în privința locului de muncă și a relațiilor cu șefii direcți. Ai țeluri destul de curajoase de îndeplinit și chiar nu ai de ce să te temi. Chiar dacă treci acum printr-o perioadă ceva mai agitată va trebui să te mobilizezi și să iei în calcul și partea frumoasă a vieții. Încearcă să privești dincolo de aparențe. Ai toate șansele să ieși cu bine dintr-o competiție și să te bucuri de succes. Ai tendința de a acționa în taină și bine faci pentru că ceea ce construiești acum, concentrându-te pe îndeplinirea strictă a unui țel clar, îți va aduce și reușite financiare pe termen lung. La sfârșitul acestei perioade îți prinde bine starea de solitudine, de meditație, poate chiar o călătorie pe la mânăstiri.

Săgetător
Este o perioadă favorabilă pentru călătoriile în străinătate, pentru valorificarea relațiilor cu persoane aflate pe alte meleaguri. Se poate vorbi despre implicarea în munca de cercetare, studiu, interacțiunea cu oameni din diferite categorii sociale dar și nevoia de a-ți redefini conceptele despre lume și viață. Cert este că putem să vorbim despre un moment propice pentru a aprofunda latura spirituală a vieții, fie prin discuții, participarea la diverse simpozioane, fie prin studiu individual. La sfârșitul perioadei analizate te poți bucura de o mai bună colaborare cu prietenii apropiați, ba chiar poți veni cu inițiative interesante, legate de un grup, o asociație. Relația de mariaj este oarecum tensionată fiind nevoie de mai multă atenție și dedicare din partea ta.

Capricorn
Putem să vorbim despre un moment important de amplificare, de preocupare față de domeniul spiritual, esoterism, cercetări care te vor ajutasă ajungi la momente de înaltă conștientizare a propriei existențe. Este posibil să te implici într-o relație în care să se pună mai mult accent pe latura erotică, pe senzualitate. Tot în această perioadă putem să vorbim despre taxe, impozite, credite dar și posibile moșteniri, despre ce și cine, cât și în ce condiții are de primit bani, averi. Spre sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de imaginea ta publică, de avantajele pe care le poți obține în carieră.

Vărsător
Ceva, acolo, în ființa ta, parcă se pregătește pentru o transformare esențială și care vizează planul relațional. Fie vei ajunge să oficializezi o relație ajungând, după ceva timp, în postura de a fi căsătorit, fie te gândești să o lași mai ușor cu aventurile și să te concentrezi pe o relație care merită atenția, implicarea ta emoțională, afectivă. Cert este că vor urma schimbări în perspectivă, în plan relațional. Spre sfârșitul acestei perioade te gândești serios să pleci la drum lung sau vrei să ajungi la o destinație unde să te întâlnești cu cineva drag. Este timpul să te preocupi mai mult de propria persoană.

Pești
Ți-a cam ajuns de atât de multă muncă și osteneală legate de obligațiile care țin de serviciu. Este timpul să privești latura frumoasă a lucrurilor. Ai acum ocazia să faci o schimbare importantă și favorabilă, în plan profesional. Te simți destul de motivat în munca pe care o prestezi fiind recompensat pe măsura muncii depuse. În partea secundă a acestei săptămâni poți să ajungi la rezultate, concluzii interesante legate de relația de mariaj. La sfârșitul perioadei aflate în discuție aicite poți aștepta la câștiguri venite de pe urma unei afaceri personale sau poți primi susținere financiară prin intermediul partenerului de viață.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com