„A fi în rând cu lumea înseamnă să fii trist, sărac şi bolnav!”

Berbec
Începi această săptămână cu tot felul de nemulțumiri legate de casă, familie, relația cu părinții. Va trebui să dai dovadă de calm și echilibru în relația de mariaj evitând să iei unele decizii pe care, ulterior, le vei regreta. Zilele de 27 și 28 iunie sunt favorabile, în plan sentimental dar și în relația cu propriul copil. Este recomandat să eviți pierderea timpului implicându-te în prea multe activități, în același timp pentru că nu vei face decât să îți dai programul peste cap. Este nevioe de multă răbdare precum și de prudență și orientare a energiei către un țel clar, precis, către concretizarea unor idei care îți vor aduce reușita, pe termen lung. Spre sfârșitul perioadei este posibil să ajungi la unele discuții controversate, la o amplificare a tensiunii, în relația de mariaj.

Taur
Dacă ai de susținut un examen sau de făcut un drum, un schimb important, începutul acestei săptămâni se poate dovedi destul de agitat, la aceste capitole. Ai șanse maxime să-ți atingi scopurile pe care ți le-ai propus, cât timp îți asculți intuiția și nu te lași influențat de părerile celorlalți. În zilele de 27 și 28 iunie famila va juca un rol important, atunci când vorbim despre decizii legate de patrimoniu, o moștenire sau un eventual împrumut. Pot să apară tot felul de discuții neplăcute în relația cu partenerul de viață fiind recomandat să iei toată această situație creeată ca pe un avertisment. Ceva trebuie schimbat, este nevoie de mai multă prudență în relația cu colegii de lucru pentru a vedea de unde vin, de fapt, problemele. La sfârșitul perioadei analizate ești destul de nemulțumit de reproșurile venite din partea unor colegi. Tot acum este posibil să renunți la un proiect, să-ți retragi susținerea față de anumite persoane care te-au nemulțumit.

Gemeni
Chiar dacă ai primit susținerea necesară pentru obținerea unui loc de muncă mult mai avantajos, ai reușit să obții un contract mulțumitor ei bine, începi această săptămână oarecum nemulțumit că există colaboratori care câștigă mai mult decât merită, parcă nu ești recompensat la adevărata valoare. Este recomandat să te concentrezi pe valorificarea propriilor abilități evitând să-ți risipești energia în activități (auto)distructive. În partea secundă a perioadei în discuție este posibil să faci o investiție în casă, poți cumpăra un obiect de valoare fapt care ar putea să provoace nemulțumirea partenerului de viață. La sfârșitul săptămânii se pot amplifica unele tensiuni în relația cu propriul copil. Nu este exclusă nici primirea acum a unor informații neplăcute, vis-a-vis de relația ta sentimentală.

Rac
Putem să vorbim despre destul de multă agitație în viața personală și relațională. Îți vine destul de greu să te mobilizezi pentru a putea să duci până la capăt ceea ce ți-ai propus. Conștientizezi că ai de dus o luptă în care reușita depinde numai de tine, de capacitățile proprii. Pot să apară tot felul de probleme legate de relația de mariaj, casă, familie, parcă nu-ți mai ajunge timpul și nici spațiul pentru a face ceea ce ți-ai propus. Vrei să schimbi ceva, pe tine, pe ei, mediul în care activezi. Este recomandat să iei o pauză și să cercetezi cu sinceritate propria ființă, motivațiile personale fără să te victimizezi. La sfârșitul perioadei analizate ar trebui să te mobilizezi și să rezolvi cât mai urgent eventualele probleme legate de casă, familie.

Leu
În perioada supusă atenției aici se pare că, oricât ai vrea să-ți vezi doar de propriul tău drum, reușești să atragi atenția multor dușmani, ascunși sau nu, a competitorilor direcți. Este momentul să dai dovadă de echilibru și să privești și la partea bună a lucrurilor. Este timpul să afli cu certitudine cine îți este prieten, cu adevărat și cine nu. Ai risipit, poate de prea mult timp, bani și alte resurse pe oameni care nu meritau atenția ta. În partea a doua a acestei săptămâni ai șansa de a te relansa în afaceri, poți demara un (nou) proiect cu succes, cât timp vei evita să împărtășești cu „prietenii” tăi ideile inovatoare pe care le ai. La sfârșitul acestei perioade va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în comunicare dar și în călătorii, comerț sau în relația cu rudele apropiate.

Fecioară
Dacă te-ai bazat, până acum, pe prieteni pentru a putea să rezolvi unele probleme legate de acte, contracte, schimburi sau comerț ei bine, acum putem să vorbim despre finalizarea unei relații destul de importante de prietenie. Nu este cazul să te „dai în vânt” după promisiunile făcute de către unii dintre „amici”. Acordă o atenție deosebită la capitolul finanțe, bani pentru că orice compromis acceptat în această perioadă va fi aspru sancționat, poate chiar prin intermediul justiției. Este posibil să îți ceri acum niște drepturi restante care ți se cuveneau și pe care nu le-ai primit. La sfârșitul perioadei analizate poți să constați că ai cam ieșit în pierdere de pe urma unor investiții neinspirate.

Balanță
Chiar dacă putem să vorbim despre mult dinamism, conștiinciozitate în plan profesional asta nu înseamnă că vei fi scutit de apariția unor probleme, mai mult sau mai puțin însemnate. Cu cât vei reuși să te detașezi de situațiile neplăcute, cu atât mai ușor vei reuși să observi ce anume determină astfel de conflicte cu colegii sau superiorii și vei putea să ameliorezi situațiile astfel creeate. Te vei bucura de susținere financiară venită din partea partenerului de viață precum și de o bună relaționare la nivel intim, senzual. La sfârșitul acestei perioade este recomandată starea de solitudine, de introspecție pentru a încerca să găsești răspunsuri necesare și importante, legate de relația de cuplu și nu numai.

Scorpion
Atunci când tocmai credeai că te-ai mai liniștit constați că era vorba numai despre o situație aparentă pentru că, de fapt, în sufletul tău mocnește o stare de neliniște, o agitație profundă. Este posibil să apară acum probleme în relația cu unele persoane aflate la mare distanță, pe alte meleaguri. Este recomandat să eviți semnarea oricărui fel de contract de muncă în străinătate. Nu este exclus nici să iei decizia destul de bruscă de a reveni acasă, la locurile natale. Spre sfârșitul acestei săptămâni pot avea loc discuții interesante, revelatoare, vis-a-vis de propriii copii sau de o relație sentimentală. Se pare că își vor „arăta colții” unii dintre dușmanii ascunși. Acordă o atenție specială la eventualele probleme de sănătate.

Săgetător
Ești, la începutul perioadei analizată aici, foarte preocupat de achitarea unor datorii, de rezolvarea unor probleme legate de o moștenire, un partaj. Nu te poți aștepta la vești prea bune, dacă ai intenția de a obține un împrumut mai avantajos. Evită să faci acum orice fel de speculații financiare, nu te implica în vreo (nouă) afacere pentru că se vor dovedi păguboase. În zilele de 27 și 28 iunie sunt favorizate călătoriile peste hotare, relațiile internaționale, studiul, relația cu persoane care dețin informații care sunt importante pentru tine. La sfârșitul perioadei în discuție aici pot să apară unele nemulțumiri legate de un grup, o asociație din care faci parte. Îți vor fi revelate acum multe dintre lucrurile care te-au epuizat energetic, încă din primăvara acestui an.

Capricorn
Putem să vorbim despre o stare de tensiune în relația de cuplu. Încerci să găsești o modalitate de rezolvare a eventualelor conflicte cu care te confrunți dar se pare că se tot reeditează anumite tensiuni, reproșuri, acuzații, mai mult sau mai puțin fondate. Pentru a putea înțelege ce anume trebuie schimbat în cadrul relației ai de parcurs un drum destul de anevoios dar la capătul căruia te vei regăsi mult mai matur, mai înțelegător în relația personală dar și cu ceilalți oameni. În zilele de 27 și 28 iunie te poți bucura de susținere financiară, cadouri, mici atenții. Spre sfârșitul acestei săptămâni încerci să te reculegi, să îți revizuiești atitudinea față de anumite persoane din anturaj. Ești mult mai preocupat de spiritualitate încercând să te apropii de Dumnezeu. Tot acum pot fi aduse la lumină unele informații neplăcute, vis-a-vis de partenerul de viață.

Vărsător
Avem de-a face cu o perioadă destul de contradictorie la locul de muncă, în relația cu colegii dar și cu superiorii de aici. Putem să vorbim despre o presiune constantă pusă pe tine, ești pus în situația de a răspunde pentru greșelile făcute de alții. Ai totuși șansa de a-ți regăsi energia și dinamismul necesar, cât timp te vei preocupa mai mult de propria sănătate dar și de gospodăria personală, casa, familia ta. Se pot pune acum mai multe semne de întrebare legate de o relație la distanță având șansa de a găsi unele răspunsuri, spre sfârșitul acestei săptămâni. Este recomandat să eviți călătoriile, plecarea la drum lung, în măsura în care acest lucru este posibil.

Pești
Începi această săptămână confruntându-te cu o stare de nemulțumire, în ceea ce privește relația cu propriul copil. Oricât de mult ai dărui parcă nu este niciodată sufucient. Este momentul potrivit acum pentru a-ți exprima deschis, sincer nemulțumirile care te frământă de ceva timp. Asta nu înseamnă că vei reuși să-ți potolești grijile legate de propriul copil. Spre sfârșitul perioadei analizate aici te vei preocupa cu precădere de propria sănătate dar nu vei uita nici de obligațiile de serviciu. Tot în această perioadă este recomandat să eviți primirea dar și împrumuturile de bani pentru că ești predispus la pierderi financiare, amenzi, plata unor taxe și impozite.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com