„Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi aceasta limita.”
Elbert Hubbart

Berbec
Începutul acestei săptămâni îți poate aduce soluțiile de care ai nevoie, legate de o investiție, ai șansa de a semna un contract avantajos, din punct de vedere financiar. Este o săptămână dedicată familiei dar și comunicării, schimbului de informații, călătoriilor iar toate acestea te vor ține într-o stare de agitație continuă. Spre sfârșitul acestei perioade sunt favorizate călătoriile sau relația cu persoane aflate în străinătate. Tot acum se poate vorbi despre șansa de a face demersuri pentru înscrierea la cursuri universitare sau post universitare. Acordă o atenție specială la eventualele probleme care pot să apară în relația de mariaj.

Taur
Este o săptămână importantă pentru tine, în ceea ce privește studiile și călătoriile. Este posibil să te deranjeze acum atitudinea unor rude apropiate. Te poți confrunta cu tot felul de nemulțumiri, probleme venite din partea acestora. Primești susținere necondiționată din partea partenerului de viață în privința unor demersuri pe care le faci pentru a reuși să concretizezi un proiect mai vechi, un ideal. Te poți bucura de câștiguri venite din muncă proprie, cât timp îți valorifici abilitățile native dar și experiența de care dispui. În ciuda divergențelor pe care le poți avea cu superiorii vei primi susținere din partea unor colegi de lucru care îți recunosc valoarea profesională. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să te bucuri de cadouri și de susținere financiară venite din partea partenerului de viață.

Gemeni
Chiar dacă nu duci lipsă de idei și inițiative la locul de muncă acest lucru nu înseamnă că nu te vei mai simți epuizat, chiar nemulțumit, plin de resentimente la adresa colegilor și a șefilor direcți. Este nevoie de mai multă mobilizare din partea ta pentru a face față la solicitări. Este o perioadă cu risc destul de ridicat de a pierde bani, de a face cheltuieli neașteptate, fie că este vorba despre obligații care țin de sănătate, fie de unele probleme din gospodăria proprie care trebuiesc rezolvate urgent. Spre sfârșitul acestei săptămâni va trebui să-ți concentrezi atenția cu precădere înspre relația de mariaj. Este posibil să te confrunți cu unele evenimente neașteptate. Relația cu propriul copil se cere a fi gestionată cu multă înțelepciune.

Rac
Putem să vorbim despre o săptămână în care te simți plin de dinamism și încredere că poți trece peste orice obstacol. Atenție la atitudinea pe care o adopți în această perioadă pentru că este posibil să-i deranjezi pe cei din jur. Unii dintre colegii de lucru ar putea să „tragă pe dreapta” din cauza neputinței de a se adapta la ritmul alert impus de tine. Simți nevoia de a comunica, de a împărtăși cu ceilalți proiectele tale, doar că de aici ar putea să vină și o serie de nemulțumiri. Te poți bucura de o realizare majoră a propriului copil. Acordă o atenție deosebită la eventualele probleme de sănătate care pot să apară spre sfârșitul perioadei analizate.

Leu
În perioada supusă atenției aici te simți de-a dreptul epuizat, lipsit de energie, fără prea mare chef de muncă. Este posibil să se acutizeze acum unele probleme de sănătate. Cert este că ai nevoie de mai multă odihnă, de relaxare. Putem să vorbim și despre șansa de a primi un (nou) loc de muncă, mult mai avantajos, prin intermediul prietenilor apropiați. Spre sfârșitul acestei săptămâni este posibil să reiei sau să te implici într-o (nouă) relație de dragoste cu o persoană aflată în străinătate sau de altă naționalitate. Putem spune cu certitudine că ești mult mai comunicativ și mai dornic să socializezi, să îți pui în valoare resursele și talentele native.

Fecioară
Urmează o perioadă de testare, reverificare sau chiar de sortare a relațiilor de prietenie. Este posibil să ajungi la discuții în contradictoriu cu un grup de prieteni sau o organizație, un grup din care faci parte.Nu este exclus să apară tot felul de pretenții, nemulțumiri venite din partea propriului copil. Va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește deciziile pe care ești nevoit să le iei acum. Spre sfârșitul acestei săptămâni preferi să te ocupi mai mult de casa proprie, de familie. Te poți aștepta la susținere din partea colaboratorilor apropiați, înțelegeri, negocieri, secrete pe care le afli acum și care te vor avantaja în carieră.

Balanță
În perioada analizată aici continuă starea de nemulțumire din zona carierei. Pe de o parte dorești să schimbi direcția complet iar pe de altă parte te poți confrunta cu tot felul de blocaje, pierderi care te pot obliga să „bați pasul pe loc”, în plan profesional. Vei primi totuși susținere din partea prietenilor, în partea secundă a acestei săptămâni, pentru a reuși să rezolvi anumite aspecte care țin de relația cu străinătatea sau pentru organizarea unei călătoriipeste hotare. Ești în plină formă fizică și psihică, în ciuda unor probleme cu care te poți confrunta. Stai foarte bine la capitolul relații, călătorii, integrarea într-un grup, o asociație, totul este să profiți de aceste oportunități.

Scorpion
Va trebui să dai dovadă de prudență, dacă ești nevoit să pleci la drum lung sau în privința unor eventuale examene ori continuarea unor studii.Te poți aștepta la tot felul de blocaje, răsturnări de situație venite din partea dușmanilor ascunși. Vei avea parte de susținere din partea unor persoane cu autoritate iar aceasta te va ajuta să depășești unele probleme financiare. Este momentul potrivit pentru a demara o colaborare care îți va aduce câștiguri frumoase, pe termen lung. La sfârșitul săptămânii ai șansa de a pune la cale strategii importante de valorificare a resurselor și abilităților de care dispui din plin. Te bucuri de susținerea venită din partea persoanei iubite dar și a prietenilor, în privința unui partaj sau lămurirea unor aspecte legate de un proces.

Săgetător
Starea de solitudine, de introspecție este destul de benefică acum pentru a reuși să lămurești unele aspecte care țin de finanțe, investiții, credite. Atenție la predispoziția către accidente, amenzi sau probleme cu autoritățile. Este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență, dacă ești nevoit să pleci la drum dar și în privința relației pe care o ai cu prietenii apropiați sau în cadrul asociației din care faci parte. Ai șansa de a te bucura de o promovare la locul de muncă, de recunoaștere a meritelor personale. În partea a doua a acestei perioade se amplifică nevoia de comunicare, discuțiile cu persoane aflate în străinătate, poate chiar vei lua decizia de a pleca într-o călătorie. La sfârșitul acestei săptămâni te simți în plină formă, fizică și morală.

Capricorn
Putem să vorbim acum despre multă tensiune, o stare de nemulțumire, conflicte în cadrul relației de mariaj și/sau în zona afacerilor personale, a parteneriatelor. Este nevoie de o mare doză de răbdare și înțelepciune pentru a reuși să rezolvi eventualele probleme cu care te confrunți. Vei primi totuși susținerea morală din partea prietenilor apropiați dar acest lucru nu înseamnă că vei și rezolva problemele cu care te tot lupți de ceva timp. În partea secundă a perioadei în discuție aici te poți bucura de o realizare la locul de muncă. Putem să vorbim și despre șansa de a găsi un nou job, mult mai avantajos sau putem vorbi despre o promovare la actualul loc de muncă. La sfârșitul acestei săptămâni vei prefera starea de solitudine având nevoie să îți „încarci bateriile”.

Vărsător
Este vorba despre o săptămână în care va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește locul de muncă și relația cu colegii de aici. Este posibil să declanșezi acum o serie de conflicte care îți vor creea probleme pe termen lug. Este recomandat să acorzi o atenție specială la propriul organism. Ești predispus la accidente, răniri, probleme care țin de sistemul digestiv. Spre sfârșitul acestei săptămâni sunt avantajate relațiile sentimentale fiind posibil să te gândești la modul cel mai serios să te implici într-o relație pe termen lung. La finalul perioadei pot avea loc discuții interesante și clarificatoare cu un prieten, un ghid.

Pești
În perioada supusă analizei aici pot să apară unele conflicte în relația cu propriul copil. Nu este exclus nici să iei decizia destul de bruscă de a finaliza o relație de dragoste. Tot ai sentimentul că sunt anumite lucruri care se repetă iar orice amânare în rezolvarea acestor nemulțumiri, care planează de ceva timp, nu va face decât să agraveze lucrurile și mai mult. Ai acum șansa de a te bucura de o realizare venită de la sau prin intermediul propriului copil. Spre sfârșitul acestei perioade de poți bucura de primirea unor vești foarte bune, care țin de carieră și de banii veniți prin muncă proprie.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com