Berbec
Se întrevăd noi posibilități de a încheia colaborări mult mai avantajoase fapt care poate să-ți aducă mai mulți bani în cont. Este posibil să te confrunți cu unele animozități în relația de cuplu, la începutul acestei săptămâni dar peste care vei reuși să treci cu mai multă ușurință, cât timp vei da dovadă de diplomație. Se preconizează primirea unui împrumut avantajos sau poți fi ajutat cu bani de către partenerul de viață pentru a-ți concretiza un proiect care vizează o afacere sau o renovare, eventual cumpărarea unei case. Tot acum putem să vorbim despre posibilitatea de a finaliza un curs, poți lua decizia de a călători peste hotare.

Taur
Treci acum printr-o perioadă de acumulare de informații dar și examinări, participare la un concurs care ar putea să-ți aducă schimbări în plan profesional, pe termen îndelungat. Se anunță o oarecare redresare, o restabilire a echilibrului în relația cu colegii de muncă și colaboratorii. Te poți confrunta însă cu unele nemulțumiri, în privința relației cu partenerul de viață, în partea secundă a săptămânii analizate. Apar discuții neplăcute având ca subiect principal banii, mai exact, lipsa lor. Te gândești foarte serios la găsirea unor (noi) surse de venit, la ce și cum să faci pentru a atrage mai mulți bani la bugetul familiei. La sfârșitul acestei perioade este posibil să pleci într-o călătorie dar care se va dovedi destul de epuizantă sau nu vei găsi ceea ce îți doreai, la destinație.

Gemeni
Putem să vorbim despre debutul revenirii la o atitudine mai deschisă în ceea ce privește o relație sentimentală. Apar acum schimbări importante în relația cu propriii copii, ba chiar este posibil să te bucuri de o realizare importantă a acestora. Acordă o atenție specială la relația de mariaj sau de parteneriat pentru că ești predispus la minciuni, trădări, dezamăgiri. Evită să te angrenezi în polemici, discuții inutile întrucât există riscul ca informațiile pe care le transmiți să fie transformate în bârfe care vor fi folosite împotriva ta. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să petreci adevărate momente de senzualitate, de pasiune, alături de persoana iubită.

Rac
Se pot produce schimbări importante, în ceea ce privește relația cu familia, părinții, este posibil să faci acum o tranzacție, o schimbare de domiciliu. Nu este exclusă nici necesitatea de a apela la un (nou) împrumut sau poți fi nevoit să plătești niște taxe și impozite restante. Treci printr-o perioadă contradictorie, în privința relației cu persoana iubită. Este posibil să apară unele discuții neplăcute cu aceasta datorită unor neajunsuri, neînțelegeri provocate de câțiva dintre prietenii comuni. Tot acum este recomandat să acorzi atenție la relația cu propriul copil. Este posibil ca acesta să aibă nevoie de susținere financiară din partea ta. La sfârșitul acestei perioade ești predispus la certuri cu partenerul de viață. Este recomandat să petreceți mai mult timp împreună, detașându-vă de problemele cotidiene.

Leu
În perioada supusă analizei aici vei primi susținere din partea prietenilor pentru a reuși să finalizezi un proiect de cercetare sau pentru a finaliza un curs. Sunt favorizate călătoriile îndepărtate, relația cu persoanele aflate în altă țară sau de altă naționalitate. Acordă o atenție deosebită la relația sentimentală pentru că ești predispus la trădări, minciuni, dezamăgiri venite din partea persoanei iubite. Nici relația cu propriul copil nu este prea grozavă. În schimb, ai ocazia să dai startul unor (noi) proiecte profesionale în cadrul cărora este implicată o firmă cu capital străin sau chiar este posibil să primești o invitație fermă de a profesa pe alte meleaguri.

Fecioară
Începi această săptămână cu gândul la bani, de unde să faci rost de finanțare pentru a putea face o achiziție importantă, fie că vorbim despre o casă ori despre un obiect de valoare. Ești într-o stare de agitație constantă, dornic să rezolvi, într-un timp cât mai scurt posibil, eventualele probleme care țin de carieră și/sau casă. În a doua parte a perioadei analizate te vei preocupa mai mult de părinți, ba chiar este posibil să faci o călătorie în locurile natale. La sfârșitul acestei săptămâni pot avea loc discuții intense și interesante cu propriul copil. Încet dar sigur încep să apară și lucrurile bune în viața ta, totul depinde numai de modul în care abordezi tu evenimentele.

Balanță
Perioada supusă atenției aici debutează cu tine fiind preocupat mai mult de propria persoană, de schimbările care au loc acum în viața personală. Reușești să te mobilizezi și să fructifici în avantaj personal relația cu ceilalți. Putem să vorbim despre o perioadă destul de intensă, în ceea ce privește cariera, schimburile de experiență în plan profesional. Acordă o arenție specială la negocierile sau la călătoriile în interes de serviciu, în partea secundă a perioadei. La sfârșitul acestei săptămâni ești predispus la neplăceri pricinuite de părinți. Ai totuși ocazia să te bucuri de momente de pasiune și romantism, alături de o persoană care te atrage și cu care simți că ai afinități.

Scorpion
Încet dar sigur începi să mai rezolvi din obligațiile profesionale. Superiorii joacă acum un rol important în a te ajuta să depășești anumite animozități din cadrul colectivului de lucru. Atenție însă la eventualele probleme financiare, cheltuielile neașteptate sau chiar posibilele furturi. Pot avea loc acum evenimente oarecum neașteptate, în privința relației de mariaj. Este posibil să revină în viața ta un fost partener. Este timpul să lămurești unele aspecte din relația de mariaj pe care le-ai tot amânat sau ai fost forțat de împrejurări să renunți la rezolvarea lor. Spre sfârșitul acestei săptămâni ești predispus la discuții în contradictoriu cu rudele apropiate sau cu un vecin mai recalcitrant.

Săgetător
Începi acestă perioadă fiind preocupat de relația cu prietenii sau în ceea ce privește treburile care țin de administrarea unui grup, o organizație din care faci parte. Reușești să-ți îndeplinești atribuțiile cu brio fapt care va atrage admirația colaboratorilor. În partea a doua a acestei săptămâni vei acorda o mai mare atenție la relațiile de parteneriat dar și celor sentimentale. Este recomandat să profiți din plin de această perioadă de (re)lansare a unui proiect în care creativitatea și inspirația joacă un rol esențial pentru a te putea promova. Sfârșitul de săptămână este dedicat valorificării abilităților de care dispui. Este posibil să apară și unele cheltuieli neașteptate, poți să dai acum bani cu împrumut la prieteni.

Capricorn
Ești oarecum nemulțumit, la începutul acestei săptămâni, în privința carierei, a imaginii tale publice. Muncești mult și din greu dând dovadă de ambiție și dinamism în atingerea țelului propus. Relația cu prietenii se intensifică, în prima parte a perioadei analizate. Prin intermediul persoanelor dragi ție vor veni și soluțiile pentru problemele cu care te confrunți, vis-a-vis de un proiect. Te găsești acum în fața unui nou drum sau, mai exact, la o răscruce de drumuri și numai de tine și de doza te de încredere în propriile capacități organizatorice depinde reușita demersurilor menite să răzbată prin hățișul actelor, a documentelor, contractelor pe care trebuie să le rezolvi cât mai rapid. Vrei să construiești ceva măreț, ceva la care visezi de mult timp.

Vărsător
Putem să vorbim despre o săptămână în care ar trebui să te lași condus de intuiție și de fler, îndeosebi în prima parte a perioadei supusă analizei aici. Ai acum șansa de a rezolva cu brio un proces în care ești implicat de ceva timp sau poți să îți programezi o eventuală călătorie peste hotare. Este vorba și despre multă agitație în plan sentimental și relațional. Acesta este domeniul căruia trebuie să-i acorzi o atenție deosebită pentru că există un risc destul de însemnat de a fi mințit sau de a face compromisuri în amor. Ai șanse sporite de a te implica într-o relație de dragoste cu o persoană de sex opus aflată la mare distanță. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete.

Pești
Încă de la începutul acestei săptămâni ai ocazia să rezolvi anumite aspecte care țin de un împrumut sau în domeniul taxelor și impozitelor. În prima parte a perioadei în discuție se poate remarca o nevoie imperioasă de a rezolva unele probleme în privința studiilor sau a relației pe care o ai cu persoane aflate la mare distanță, poate chiar peste hotarele țării. Ești destul de preocupat de propriul copil, de schimbările care intervin în viața acestuia. Este posibil să apară tot felul de nemulțumiri în relația cu acesta, îndeosebi spre sfârșitul acestei săptămâni. Tot pe final de săptămână este posibil să-ți fie date peste cap planurile, vis-a-vis de o petrecere sau o călătorie alături de prieteni.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com