Berbec
Este multă forfotă, în plan sentimental. Nu ai stare, vrei să schimbi ceva, să trăiești cu pasiune, să te bucuri de viață, să te îndrăgostești, să cucerești atenția sexului opus. Relația cu prietenii este la cele mai înalte cote, mai ales la debutul acestei perioade. Așadar, unde se anunță petreceri și multă voie bună, acolo vei fii și tu prezent. Totuși, va trebui să o lași mai moale cu bârfa, critica, secretele îndeosebi în jurul datei de 9 august, atunci când există riscul de a ajunge la conflicte cu colegii de serviciu sau colaboratorii apropiați. La sfârșitul acestei săptămâni te simți în elementul tău preferând să te implici în activități care îți fac, cu adevărat, plăcere.

Taur
Cauți noi alternative de progres, în plan profesional. Te poți bucura acum de noi oportunități de evoluție, de lansare a unui proiect important, în zona carierei. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu prietenii apropiați, apelând la tact și diplomație. Reușești să vezi oamenii și situațiile, dincolo de aparențe și poți astfel să depistezi eventualele probleme care pot să apară în cadrul unui grup, o asociație având ocazia să te retragi la timpul potrivit. La sfârșitul acestei săptămâni preferi starea de solitudine, de introspecție în acest fel reușind să găsești soluții salvatoare, în privința unei probleme care ține de familie sau casă.

Gemeni
Începi această săptămână oarecum bulversat de cheltuielile pe care ești nevoit să le faci. Prea multe facturi de plătit, ba mai ai de rezolvat și niște datorii mai vechi așa că nu prea te simți în elementul tău. Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre casă, aparate electrocasnice pentru că există acum un risc destul de mare ca acestea să se defecteze iar aceasta îți poate da planurile financiare peste cap. Te poți aștepta însă și la primirea unor cadouri, mici atenții venite prin intermediul jobului, a clienților fideli. La sfârșitul acestei săptămâni putem să vorbim despre o perioadă destul de prielnică pentru a petrece timpul alături de prieteni bucurându-te de o atmosferă plină de bună dispoziție.

Rac
Este o săptămână intensă, la capitolul bani, loc de muncă, drumuri scurte și căutarea de noi alternative de progres, în plan profesional. Este acum timpul să culegi roadele unor acțiuni susținute și care țin de o moștenire, un partaj sau un proces. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu rudele apropiate, să acorzi atenție la modul în care îți susții propriile argumente care vizează un contract. La sfârșitul acestei perioade lucrezi la strategii menite să-ți îmbunătățească imaginea publică, cariera, relațiile din planul profesional. Putem să vorbim despre o perioadă de expansiune, în zona carierei dar și plata unui tribut, pierderi care te vor obliga să te debarasezi de un anumit mediu, oameni sau o atitudine care nu este tocmai favorabilă pentru propria evoluție.

Leu
Pot să apară acum schimbări importante, în privința locului de muncă, a relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați sau în zona afacerilor personale. Pot avea loc acum unele evenimente cu impact pe termen îndelungat. Este momentul potrivit pentru a schimba complet direcția, în plan relațional. Putem să vorbim și despre o întâlnire de destin sau de renunțarea la o relație pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre bani, procese, credite contractate deja sau pe care intenționezi să le perfectezi acum. La sfârșitul acestei perioade preferi să pleci la drum lung, într-o excursie având nevoie de odihnă și detașare de problemele cotidiene.

Fecioară
Pot avea loc schimbări importante care vizează locul de muncă, relația cu colegii și/sau colaboratorii apropiați. Poate fi vorba despre o răsturnare de situație legată de job fiind astfel obligat de iei o decizie fermă și pe care ai tot amânat-o. O discuție sinceră, directă cu partenerul de viață te poate ajuta să clarifici anumite aspecte care vizează un ideal, un țel comun. La sfârșitul perioadei în discuție aici te poți bucura de susținere financiară dar este posibil să ai și „surprize” și să cheltui astfel mai mult chiar decât câștigi sau nu reușești să ajungi la banii de care ai atât de multă nevoie și pe care sperai să-i primești.

Balanță
În această săptămână o poveste de dragoste poate să înceapă ori se poate sfârși una, depinde de ceea ce vei decide tu. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă și ceva nu îți convine este posibil ca acum să ajungi deja la punctul critic și să dorești să termini definitiv această relație. Dacă ești singur atunci ai șansa de a întâlni acum o persoană de sex opus care o să-ți atragă atenția. Ai șansa de a începe o relație de dragoste cu cineva aflat peste hotare sau de altă naționalitate. Va trebui să dai dovadă de prudență la locul de muncă, în relația cu colegii de aici. La sfârșitul acestei săptămâni îți prinde bine o plimbare, alături de partenerul de viață sau o călătorie prin locuri interesante, alături de prieteni buni.

Scorpion
Putem să vorbim despre o perioadă în care se anunță schimbări destul de importante în viața de familie. Pot fi luate acum o serie de decizii ferme legate de casă, o proprietate, concretizarea unor idei mai vechi, proiecte începute în luna februarie a acestui an. Putem vorbi și despre o schimbare de domiciliu sau vânzarea unei proprietăți. Te vei ocupa mai mult de propria familie, relația cu părinții. Trebuie să dai dovadă de mai multă prudență, în cadrul relației sentimentale. Este posibil să apară unele discuții neplăcute cu propriul copil. La sfârșitul acestei săptămâni este bine să pui sănătatea ta pe primul plan și să o lași mai ușor cu munca.

Săgetător
Poți primi acum informații importante legate de studii, un examen sau un interviu, o tranzacție ori niște călătorii scurte. Te poți aștepta la neplăceri venite din partea unor rude apropiate sau vecini. Simți o mai mare nevoie de a împărtăși cu ceilalți ideile proprii, informațiile pe care le deții iar aceasta poate să atragă unele invidii, nemulțumiri care vor conduce, inevitabil, la certuri, contraziceri. Este recomandat să dai dovadă de prudență în relația cu părinții. Te poți iluziona și astfel te avânți într-o activitate legată de casă, familie care ar putea să-ți răstoarne planurile personale. La sfârșitul perioadei analizate te implici în activități creative, ești dornic să te bucuri de ceea ce este frumos în viață, de iubire și relația cu prietenii.

Capricorn
Putem să vorbim despre o perioadă în care ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute sub formă de bani, venituri sau obținerea unui contract foarte avantajos, din punct de vedere financiar. Poate fi vorba acum despre o afacere deosebit de profitabilă sau de susținere venită din partea unor persoane cu funcții de răspundere. Va trebui să acorzi o mai mare atenție, atunci când vine vorba despre semnarea unor acte, documente, mai ales în preajma datei de 9 august. Evită să împărtășești propriile idei, gândurile tale pentru că ești predispus la minciuni, trădări. La sfârșitul acestei perioade te vei preocupa mai mult de casă, familie, relația cu părinții.

Vărsător
Treci acum printr-o adevărată criză de identitate, simți nevoia de a-ți sonda propria ființă pentru a descoperi adevăratul potențial, sensul în viață. Vrei o schimbare esențială de direcție încercând să te rupi definitiv de o relație, de un loc sau de un mediu care nu îți mai priește, din punct de vedere sufletesc și material. Unele aspecte legate de imaginea ta publică capătă o importanță deosebită acum. Poți să primești unele vești neplăcute care vizează un credit, un împrumut sau o moștenire, eventual un partaj. Ve trebui să fii mult mai prudent, dacă ești nevoit să semnezi vreun contract. La sfârșitul acestei săptămâni pot avea loc discuții, întâlniri interesante care îți vor revela răspunsuri care vizează o afacere, un loc de muncă.

Pești
Poți intra acum în posesia unor informații secrete care ți-ai fost ascunse cu bună știință iar dușmani destul de puternici își vor arăta acum adevărata față. Se poate vorbi despre exprimarea unor trăiri, emoții puternice dar și despre unele probleme de sănătate care riscă să se acutizeze. Va trebui să acorzi mai multă atenție la propriul organism. Este posibil să fii mult mai preocupat de latura spirituală a vieții iar aceasta te va ajuta să-ți găsești starea de echilibru. Te poți aștepta la confruntări, nemulțumiri în relația de cuplu. La sfârșitul perioadei analizate te gândești la modul în care ai putea să valorifici mai mult resursele de care dispui, pentru a atrage mai mulți bani la bugetul personal.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com