Berbec
Putem vorbi despre o perioadă favorabilă redescoperirii de sine prin adoptarea unei atitudini datașate față de lume, de problemele cotidiene. Starea de solitudine este binevenită acum pentru a-ți creea adevărate strategii de acțiune, vis-a-vis de carieră, afaceri sau relația de mariaj. Este timpul să demarezi acum noi acțiuni legate de un curs de dezvoltare personală simțind o mai mare nevoie de a te împăca cu tine și, implicit, cu lumea. Nu lua decizii pripite considerând că trebuie să ți se dea dreptate, cu orice preț. Este important să-ți asculți sufletul, să meditezi în liniște la ce anume ai nevoie, cu adevărat, înainte de a face schimbări importante în existența ta. La sfârștiul acestei săptămâni ți-ar prinde bine o revedere cu rudele apropiate, o plimbare prin parc sau prin pădure.

Taur
Este un moment important de transformare, în ceea ce privește relația cu prietenii sau nevoia de a face schimbări majore în propria atitudine, vis-a-vis de un grup, o asociație din care faci parte. Nimic nu este prea greu, cât timp îți urmezi instinctul. Ai acum șanse sporite de a da startul unor acțiuni menite să-ți împlinească un ideal. Te simți susținut de Divinitate în demersurile tale, totul este să nu ignori mesajele care pot veni pe orice cale, mai mult sau mai puțin direct. Te poți aștepta la neplăceri venite din partea dușmanilor ascunși dar se pare că te-ai obișnuit deja cu atitudinea aceasta din partea lor. Urmează-ți visul și nu te lăsa impresionat de bârfe. Ai lucruri mai importante de făcut.

Gemeni
Se anunță schimbări destul de importante în carieră sau te gândești foarte serios să-ți schimbi modul de a te manifesta într-un colectiv de muncă. Este posibil să dorești acum să urmezi niște cursuri de perfecționare sau poți fi nevoit să pleci într-o călătorie în interes de serviciu. Este recomandat să nu te lasi descurajat de acțiunile injuste venite din partea unor „prieteni”. Ceea ce trebuie să plece din viața ta, lasă să plece, eliberează-te de așa zișii prieteni, care nu fac decât să încerce să creeze o atmosferă de derută, pesimism sau chiar o stare de plictiseală generală. Spre sfârșitul acestei săptămâni preferi să faci ceea ce îți place și să nu mai stai la dispoziția celorlalți.

Rac
În ciuda obstacolelor, a răsturnărilor de situație, a problemelor care parcă nu mai vor să se termine ești ferm hotărât să „schimbi macazul” și să pornești către o nouă direcție, legat de studii, spiritualitate, poate chiar te decizi să pleci peste hotare. Cert este că pui la cale o deplasare sau comunici mai mult cu persoane aflate în străinătate. Ai acum o mai mare capacitate de a acumula informații, ba chiar ar putea să-ți vină brusc cheful să înveți o limbă străină. Acordă o atenție specială la zilele de 1 și 2 martie atunci când ești predispus la probleme în cadrul relației de mariaj dar și în zona carierei. Este posibil să fii implicat într-un proces legat de casă, proprietate. Spre sfârșitul acestei perioade ți-ar prinde bine o întâlnire cu prietenii.

Leu
Putem vorbi despreo perioadă favorabilă, în ceea ce privește transformarea propriei percepții despre viață. Pui multă pasiune în ceea ce faci, numai că, de data aceasta, ești mult mai atent la schimbările care pot să apară în propria conștiință. Este posibil să începi un curs de ezoterism, să fii atras de științele oculte, să acumulezi mai multe informații din domenii care îți păreau destul de inaccesibile, până acum. Este ocazia de transformare și perfecționare a propriului mental, de redescoperire a unei laturi din propria personalitate, de care nu prea erai conștient. Atenție la eventualele probleme care pot să apară în legătură cu studiile, într-o călătorie la drum lung sau în relația cu persoane aflate în străinătate. Te poți aștepta la schimbări neplăcute care vizează locul de muncă. Dar ai ocazia să observi că tot răul de acum este spre binele de mai târziu.

Fecioară
Ai ocazia să te eliberezi acum dintr-o relație, să lași în trecut ceea ce ți-a provocat multă suferință. Fie că vorbim despre o separare sau un divorț, fie că nu mai accepți să faci compromisuri în cadrul unei relații. Pot avea loc, în perioada analizată aici, schimbărimenite să te ajute pentru a te elibera dintr-o situație stresantă, apăsătoare. Acordă atenție la eventualele probleme care pot apărea în legătură cu taxe și impozite, credite bancare sau în relația cu asociații, colaboratorii. Nici relația cu propriul copil nu este prea grozavă acum. La sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine o plimbare sau o întâlnire cu persoane dragi.

Balanță
Se poate vorbi acum despre șansa unui nou început, legat de locul de muncă dar și de rezolvarea unor probleme care vizează propriul organism. Ai ocazia să intri în posesia unor informații, vești care să te propulseze pe o nouă direcție, în plan profesional. Tot în această perioadă poți să urmezi un curs de perfecționare, interacționezi cu un nou mediu de lucru sau, pur și simplu, primești o ofertă de job mult mai avantajos. Te poți aștepta însă la tot felul de probleme, restricții sau răsturnări de situație care vizează relația de mariaj și/sau familie. Se cere mai multă prudență în relații, îndeosebi în zilele de 1 și 2 martie. La sfârșitul acestei perioade ești mult mai senzitiv intuind cu ușurință adevărul din spatele unui eveniment, a unui mesaj primit.

Scorpion
Urmează o perioadă favorabilă, în ceea ce privește creativitatea, iubirea, relația cu copiii, un hobby. Acum este momentul în care ceva se termină, în plan sentimental, pentru a lăsa loc unei noi relații de dragoste, mult mai promițătoare. Este recomandat să-ți exprimi mult mai deschis sentimentele, să crezi, să te bucuri de momentele frumoase petrecute alături de persoane dragi. Este o perioadă destul de stresantă în privința locului de muncă, a relației cu colegii. Este posibil să ajungi la discuții neplăcute cu persoane care te cam șicanează, de ceva timp. Atenție la eventualele probleme de sănătate. Ești predispus la accidente, lovituri, dureri de cap îndeosebi în zilele de 1 și 2 martie. La sfârșitul acestei perioade pot avea loc discuții intense cu partenerul de viață.

Săgetător
Sunt șanse destul de mari ca, în această perioadă, să-ți vină brusc cheful de a-ți schimba domiciliul, casa, proprietatea. Cert este că ești ferm hotărât să aduci schimbări importante, legate de casă, familie. Putem vorbi și despre dorința de a reveni în locurile natale sau în țara de origine. Ești mult mai sensibil acum lăsându-te copleșit de amintiri. Atenție la eventualele probleme care pot să apară în cadrul relației de dragoste sau în relația cu propriul copil. Zilele de 1 și 2 martie îți pot aduce surprize neplăcute în legătură cu sentimentele, relația cu prietenii. Spre sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de propria sănătate. Te gândești să adopți noi strategii de acțiune care vizează locul de muncă sau relația cu colegii.

Capricorn
Este timpul să vezi partea bună, în ceea ce privește relația cu rudele apropiate și care ți-a dat, de multe ori, bătăi de cap. Este recomandat să acorzi o atenție deosebită la informațiile, mesajele, actele, documentele pe care le primești și trebuie să le semnezi. Ai ocazia să primești răspunsuri importante, să-ți cultivi mentalul, să dai mai departe cunoștințe valoroase. Este o perioadă de „sete” de cunoaștere, una în care primești răspunsuri pentru rezolvarea unor situații critice din viața ta. Atenție la problemele legate de casă, familie, proprietate, țara natală sau locul unde te-ai născut. Este posibil să fii implicat într-un proces care vizează o proprietate. Atenție și la eventualele accidente, explozii care se pot produce în casă, la bucătărie. La sfârșitul acestei perioade ți-ar prinde bine să petreci mai mult timp alături de copii sau de persoana iubită.

Vărsător
Putem vorbi despre o perioadă interesantă, în privința resurselor personale, a valorificării propriilor abilități și talente. Ai ocazia acum să demarezi acțiuni pe termen îndelungat, favorabile câștigurilor financiare. Atenție la eventualele probleme legate de acte, studii, documente sau la relația cu rudele apropiate. Nu îți este de folos acum să bați cu „pumnul în masă” pentru a-ți face dreptate. Putem vorbi și despre neplăceri venite din partea dușmanilor ascunși și numai prin calm, răbdare dar, mai ales, prin diplomație vei reuși să oprești o „avalanșă” legată de acte, contracte sau chiar un proces. La sfârșitul perioadei analizate te simți bine acasă, alături de cei dragi.

Pești
Este o perioadă deosebit de importantă pentru tine, mai ales că Luna Nouă și Eclipsa inelară de Soare au loc chiar în zodia ta. Se anunță astfel o perioadă de transformări intense, în plan personal. Este posibil să iei decizia de a schimba direcția, vis-a-vis de o relație. Cert este că viața ta este oarecum „zguduită”, totul este să vezi și partea bună a situațiilor. Ești forțat să te debarasezi de anumite persoane, locuri, să lași în urmă tot ceea ce ți-a creeat probleme, la nivel emoțional și mental. Atenție la dificultățile care pot să apară, în legătură cu banii, salariul sau discuții cu prietenii și care te pot bulversa. La sfârșitul acesteisăptămâni ai ocazia să stai la discuții cu rudele apropiate.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com