Berbec
Ai ocazia să clarifici anumite aspecte ce vizează o relație, un parteneriat, putând fi aduse acum la suprafață informații care te vor determina să iei decizii ferme. Ești predispus la dezamăgiri, trădări, poate chiar vei relua discuții cu un fost partener de viață sau de afaceri. Atenție la zilele de 7 și 8 martie atunci când este posibil să apară confruntări în relația cu părinții sau tot felul de probleme legate de casă sau gospodărie. La sfârșitulacestei săptămâni ți-ar prinde bine o plimbare în natură alături de persoana iubită sau de copii. Nu vei duce lipsă de inspirație creatoare, curiozitate și dorința de a crea ceva nou, original.

Taur
Ești oarecumfrustrat că lucrurile nu ies chiar așa cum ți-ai propus, îndeosebi dacă este vorba despre relația cu prietenii sau implicarea într-un grup, o asociație. Ar fi cazul să te concentrezi pe realizarea propriilor proiecte și să nu te bazezi prea mult pe promisiunile prietenilor. Este timpul să turezi motoarele la maxim și să finalizezi ceea ce ți-ai propus. Ai foarte mult de muncă dând dovadă de conștiinciozitate, ambiție, încredere, hotărâre pentru a-ți atinge scopurile. Spre sfârșitul săptămânii vei observa câtă forță de revigorare ai,precum și capacitatea de a învinge orice obstacol. Nu ai timp să mai asculți la părerile „invidioșilor”, ceea ce construiești acum ești sigur că îți va aduce realizări pe termen îndelungat. Atenție la sfârșitul de săptămână, la posibilele probleme de sănătate. Este nevoie de mai multă mișcare, sport în natură.

Gemeni
Începi săptămâna în forță în ceea ce privește locul de muncă, cariera. Atenție însă, este posibil să te confrunți cu starea de confuzie, să ți se spună una și să se înțeleagă cu totul altceva ajungând astfel la probleme în relația cu unul dintre colegii de muncă. Este recomandat să-ți revizuiești atitudinea, vis-a-vis de colectivul de lucru. Ai tendința să-ți dai dreptate cu orice preț. După data de 4 martie te poți aștepta la reluarea unor discuții cu un fost iubit sau te poți reîntâlni cu o persoană dragă din trecut cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Spre sfârșitul acestei săptămâni reușești să mai finalizezi din sarcinile de serviciu. Nu vei renunța la posibilitatea de a face mai mulți bani. Nu este cazul să intri în panică! La sfârșitul perioadei analizate ți-ar prinde bine să petreci mai mult timp cu familia.

Rac
Ești oarecum neliniștit în privința veștilor care vin de departe, eventual chiar de peste hotare. Este o perioadă în care comunici mai mult, studiezi, călătorești, poate chiar iei decizia să pleci peste hotare. În carieră este multă forfotă, îndeosebi în prima parte a acestei săptămâni. Atenție la ziua de 7 martie, atunci când este posibil să ai o nemulțumire vis-a-vis de superiori și/sau de casă, familie. Orice ar fi reușești să rezolvi cu brio, spre sfârșitul perioadei. În data de 8 martie ai ocazia să te întâlnești cu prieteni dragi sau pur și simplu să petreci alături de colegi. La sfârșitul săptămânii te poți aștepta la o vizită din partea rudelor apropiate sau poți lua chiar tu decizia să pleci într-o călătorie, alături de rude sau prieteni.

Leu
Avem de-a face cu o perioadă de revizuire, reorganizare, reluare a unor proiecte, activități care vizează relația cu străinătatea sau poți relua un contract, un parteneriat. Cert este că nu prea ești decis în ce direcție vrei să mergi. Este posibil ca acum să faci o alegere greșită, pe care cu greu să o mai poți repara, în privința unei relații, a unui parteneriat. Spre sfârșitul acestei săptămâni ești plin de energie, dornic să acționezi, să te dedici unui proiect important care vizează cariera. Nu este exclus să primești niște bani care ți se datorau. La sfârșitul perioadei ai ocazia să-ți valorifici talentele, abilitățile de care dispui.

Fecioară
Ești oarecum nemulțumit de o relație, fie că vorbim despre soț/soție, fie că este vorba despre relația cu un partener de afaceri. Cert este că te poți confrunta cu situații neclare simțindu-te copleșit de evenimente. Pot fi reluate unele discuții care vizează banii, o moștenire, un posibil partaj. Se discută mult despre bani, modalitatea de a câștiga unele drepturi, de a intra în posesia unor informații menite să te ajute în demararea unui proces important. La sfârșitul acestei perioade îți priește starea de solitudine, să meditezi mai mult la propria viață, să te îngrijești mai mult de propriul suflet.

Balanță
La începutul acestei săptămâni ești nemulțumit de anumite aspecte care vizează locul sau colectivul de muncă. Se recomandă să discuți cu mai multă prudență, să nu te avânți și să tragi concluzii pripite vis-a-vis de un coleg sau de intențiile unui superior. Acordă o atenție specială la posibilele probleme care pot fi reluate acum în cadrul unei relații de parteneriat. Este timpul să te reorganizezi sau pur și simplu să fii mult mai diplomat în relația cu ceilalți(se cere o revizuire a atitudinii proprii). Spre sfârșitul perioadei analizate ți-ar prinde bine să petreci mai mult timp cu prietenii. În ultima zi a săptămânii te simți liniștit în starea de solitudine.

Scorpion
Ești mult mai preocupat acum de relația cu propriul copil, de educația acestuia. Este indicat să-ți menții atenția trează și asupra aspectelor care țin de profesie, locul de muncă și relația cu colegii. Pot fi reluate acum discuții care vizează documente, legislația sau unele proiecte de lucru care se cer revizuite, reanalizate cu mare atenție. Nu este exclus o recidivă a unor probleme mai vechi de sănătate. În partea a doua a acestei săptămâni încerci să recuperezi timp și să te mobilizezi pentru a demara o acțiune importantă care vizează profesia. Nu îți vor lipsi inspirația, creativitatea și umorul absolut necesare pentru a reuși să faci față concurenței.

Săgetător
Pot avea loc discuții intense în familie. Este posibil să discutați mai mult despre casă, proprietate, despre o posibilă schimbare de domiciliu. Începutul de săptămână îl dedici relației de mariaj dar vei avea grijă să nu neglijezi obligațiile care țin de locul de muncă. În a doua jumătate a perioadei analizate vei da dovadă de mai multă conștiinciozitate, de ambiție și curajul de a demara noi acțiuni în plan profesional. La sfârșitul acestei săptămâni este favorizată o călătorie alături de persoana dragă.

Capricorn
Ești oarecum nemulțumit la începutul săptămânii, tocmai pentru că te simți dezorientat în privința relației cu rudele apropiate. La locul de muncă putem vorbi despre multă agitație. Este recomandat să te mobilizezi și să privești de unde vin, de fapt, adevăratele neajunsuri. Sunt destule aspecte care țin de casă, proprietate care se cer rezolvate cât mai urgent. Îți va veni destul de greu să găsești un echilibru între casă, obligațiile de familie și carieră. În partea a doua a săptămânii ai ocazia să primești susținere financiară din partea partenerului de viață. La sfârșitul perioadei te apleci mai mult asupra laturii spirituale. Nu este exclus să faci un drum la o biserică, o mânăstire.

Vărsător
Este o perioadă în care ai ocazia să valorifici din plin abilitățile, resursele de care dispui pentru a atrage și mai multe câștiguri financiare. Pe de altă parte, ai tendința de a face cheltuieli mai mult decât îți este permis, îndeosebi la începutul acestei săptămâni. Sunt favorizate acum reluarea unor studii, revizuirea unei relații de rudenie care te-ar putea ajuta într-un demers ce ține de casă, o proprietate, poate chiar o moștenire. Spre sfârșitul perioadei, ești mult mai preocupat de relația de mariaj. Tot acum este posibil să te gândești serios la implicarea într-un parteneriat, o colaborare care ți-ar aduce mai mulți bani în cont.

Pești
Te simți foarte bine acasă, în familie. Este momentul să petreci alături de persoane dragi, rude apropiate cu care te revezi după ceva timp. Atenție la zilele de 7 și 8 martie, atunci când este posibil să te confrunți cu unele probleme în relație cu persoana iubită sau cu propriul copil. Controlează-ți cu atenție gândurile și emoțiile și încearcă să exprimi clar ceea ce te doare, de fapt. Starea de agitație nu face decât să amplifice tensiunea din relația cu partenerul de viață, îndeosebi spre sfârșitul acestei săptămâni.

Gabriela Cernat – astrolog
» Editor Online

www.astroella.com