Viitoarele 12 luni ale lui 2017 se anunta a fi, in general, agreabile, mai ales in plan relational. Ce va asteapta in perspectiva: descoperiri placute diverse si extinderea proiectelor dumneavoastra. Ce este cel mai important, este faptul ca acestea vor veni fara sa treceti prin incercari dureroase si cu o creativitate sporita in toate domeniile. Veti fi din nou apreciati pentru spiritual tolerant, deschiderea de spirit si modul de a evita obstacolele care apar. In ciuda faptului ca veti fi mult mai solicitati de cei din jur, in final dumneavoastra veti avea de castigat cel mai mult, in ceea ce priveste implinirea interioara si vitalitatea psihica si intelectuala.

Viata profesionala

Munca intelectuala va fi usoara pentru dumneavoastra in acest an. Dar ideea de a depune efort nu va prea incanta, mai ales truda si rutina. Studentii, elevii si cei ce sunt in programe de formare vor avea facilitati in obtinerea de cunostinte noi. Dar cei care activeaza in munci practice vor avea un pic de tras! Ideal ar fi sa aveti un loc de munca unde se cere spirit innovator si relational. In caz contrar, munca va trece in plan secund. Pe de alta parte, daca lucrati intr-un domeniu care necesita abilitati interpersonale, veti avea sansa de a imbunatati relatiile existente si a face altele noi, care vor fi profitabile pe termen lung. Consensul si armonia va permit sa inaintati cu proiectele dumneavoastra, in sanul unei echipe care progreseaza.

Viata sentimentala

In 2017, viata dumneavoastra sentimentala va urma un drum promitator, dar cam “pe muchie de cutit”. De fapt, sensul nuantelor va fi radarul in dragoste si acestea vor fi redutabile arme de seductie. Veti avea posibilitatea sa subliniati ideile gresite ale partenerului/ei si sa-i dezarmati, in timp ce ramaneti calmi in fata opozitiei sau divergentelor de pareri. Sansa va fi de partea dumneavoastra si va va consolida pozitia. Influentele venusiene va confera forta de atractie care va netezeste toate caile dragostei in mod spontan. In primele patru luni ale lui 2017, va vor atrage in mod special fiintele cu personalitate puternica, care vor sa-si exercite puterea in relatiile lor emotionale. Relatiile armonioase vor veni mai tarziu; mai ales daca sunteti singuri va fi momentul sa cunoasteti oameni noi. In general, artele va sunt favorabile: concerte, balet, spectacole de toate genurile. Feriti-va de situatii neclare care va pot antrena intr-o viata dubla, cu indoieli nesfarsite. Este posibil sa apara in mod neasteptat o aventura, chiar daca sunteti angajati intr-o relatie. Cea mai buna solutie va fi echilibrul; pentru a creste, nu pentru a regresa…

Viata materiala

De-a lungul anului 2017, veti simti nevoia sa cheltuiti pentru infrumusetarea mediului ambiant. De fapt, in subconstient, sunteti interesati de tot ce tine de estetica, arta, decoratiuni, iar asta v-ar putea clatina un pic bugetul. Dar aceasta tendinta va avea un echilibru pozitiv, deoarece aveti facilitate sa recuperati banii: de la datornici, din ajutoare diverse, din negocieri pentru a obtine un pret mai bun. Veti avea facilitati si pentru noi contracte de afaceri. Daca sunteti intr-o situatie baneasca mai dificila, sansa de a imbunatati veniturile poate veni prin relatiile dumneavoastra. Nu ezitati sa faceti cercetari in anturajul dumneavoastra.

Vitalitatea

Anul acesta energia dumneavoastra va fi debordanta si exuberanta. Veti simti nevoia de miscare; de fapt, intregul sistem motor este stimulat, ceea poate fi ideal intr-o competitie sportiva sau in orice provocare de acest gen. Pe de alta parte, infuentele lui Venus si cele ale lui Mercur va fac sa excelati in plan intelectual. Este sigur ca veti cheltui multa energie in primul semestru al anului, apoi, energia se va stabiliza. Ultimele doua luni vor fi excelente daca va recreeati prin arta. Faceti-va timp pentru pasiunile dumneavoastra (dragoste, arta sau hobby-uri), care vor fi cea mai buna sursa de energie psihica. Fiti atenti si ponderati consumul de dulciuri.

Consiliere

Anul acesta, anturajul va fi deosebit de activ si “agitat”, iar asta poate sa va dea sentimentul neplacut ca sunteti la bunavointa lor si va trebui sa franati initiativele personale, pentru a face loc altora. Nu va lasati intimidati de cei care striga mai tare! Asta nu va poate face sa uitati ca dorintele dumneavoastra sunt la fel de legitime ca si cele ale altora. Pe de alta parte, influentele lui Venus lasa sa se intrevada o dragoste-fulger, o atractie subita, care ar putea sa va schimbe planurile. Faceti un efort de ponderare si de reflectie, caci asta nu va impiedica sa va bucurati de placerile vietii. Dimpotriva, odata ce sunteti sigur pe dumneavoastra, nu veti fi orbiti de intensitatea emotiilor pe care le simtiti.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: personalitatea.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Paznicul virtutilor este respectul!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Scorpion – Varsator si la initialele (nume sau prenume) C, E, V.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®