Anul 2017 va fi bogat in oportunitati pentru a initia, promova si indeplini proiecte in toate domeniile. Va sprijina in mod genial Mercur, inspirandu-va sa gasiti facilitati in schimburi, timp util pentru punerea in aplicare a planurilor, pentru a gasi noi idei si a incepe o afacere profitabila. Influentele lui Saturn va sprijina initiativele si va invata rabdarea si perseverenta. In toate domeniile, sensibilitatea va fi radarul cel mai bun, care va va ajuta sa luati decizii intelepte.

Viata profesionala

In plan profesional, puteti obtine ajutor de la Saturn si Marte, ale caror influente se manifesta in obiectivele performante, ambitiile realiste si gandurile indreptate in mod spontan spre bune rezultate. Performanta va fi determinata de actiunile personale. Veti deveni mai constienti de serviciul dumneavoastra si de responsabilitatile care decurg din acesta; multi se vor gandi la o schimbare in cariera sau functie. Veti lupta pentru a scapa de rutina zilnica si veti reusi. Va trebui sa va indreptati spre obiective si rezultate pozitive, sa va consolidati locul in societate. Anul 2017 va ofera o atmosfera constructiva.

Viata sentimentala

In dragoste, este timpul sa porniti cruciada! Influentele lui Venus, Mercur si Saturn va permit sa va schimbati viata amoroasa, sa fiti mai sensibili cu partenerul/a dumneavoastra. Nevoia de stabilitate este instinctiv in contradictie cu impulsurile pasionale, prin urmare puteti trai vibratii intense si obositoare. Dar in 2017, sperantele renasc, indoielile dispar si porniti in cucerirea celui/celei ales/e. Daca sunteti deja intr-o relatie, condimentati-o senzual caci asta va cimenta relatia, iar emotiile vor fi pozitive. 2017 aduce prieteni noi, iubirea va fi aproape si va fi un timp bun pentru dezvoltarea personala.

Viata materiala

Finantele vor beneficia in acest an de protectia lui Venus, care aduce un pic de… dulceata. Veti avea unele facilitati financiare, indiferent de situatia actuala; veti imbunatati bugetul prin eliminarea cheltuielilor inutile, prin cresterea veniturilor si beneficii diverse, caci panta bugetului este ascendenta. Ascultati cu atentie ce se discuta in jurul dumneavoastra despre subiectul financiar, gasind solutii pentru unele probleme financiare actuale. Ajutorul va veni din afara, caci destinul nu doarme, dar va trebui sa puneti nitel la lucru si diplomatia dumneavoastra.

Vitalitatea

In general, o buna stare de sanatate va poate ajuta sa aveti capacitatea de a gestiona bine emotiile. Dar, sensibilitatea este crescuta in tot timpul anului, ceea ce poate provoca accidente vasculare dupa oboseala intensa, ori dupa faze emotionale puternice. In contrapartida, capacitatea dumneavoastra de a rationa “la rece” va ajuta sa evitati loviturile inutile. Va creste calitatea somnului, dandu-va posibilitatea sa va reincarcati bateriile. Energia dumneavoastra va va ajuta sa va concentrati pe lumea interioara, mai mult decat pe activitatea fizica intensa, caci tonusul muscular nu e prea bun. Relaxati-va cat mai mult posibil.

Consiliere

Influentele combinate ale lui Venus si Saturn va pot face echilibrati emotional si senzual, cu simtul responsabilitatii si valorilor. Anul 2017 va cere sa evaluati ceea ce este important in viata dumneavoastra si ce nu; sa ingropati securea razboiului si sa taiati legaturile care nu valoreaza nimic. Nu strica sa va recunoasteti greselile, poate va inspirati partenerii sa faca acelasi lucru. Cei ce lucreaza in domeniul artistic se bucura de inspiratie si un potential bun; materializati-va idealurile. In ultima saptamana a anului, faceti ordine in acte, documente, hartii: va veti bucura in anul urmator de asta.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: relatii – parteneriate.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: O lupta-i viata. Deci, te lupta!…
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la cei din zodia dvs. si a celor din Fecioara,dar si la initialele (nume sau prenume) B, E, T.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®