Veti traversa anul 2017 sub influentele sucesive ale planetelor, care va vor aduce constiinta potentialului dumneavoastra si un pic de lumina interioara. De fapt, veti descoperi avantajele timpului afectat reflectiei inainte de a incepe o actiune sau a lua o decizie, in toate domeniile. Aceasta va aduce in vedere resursele nebanuite care zac in dumneavoastra, dar si in cei din jur. Veti gasi mari satisfactii in a va depasi, a extinde intelegerea dumneavoastra. Contactele, care acum sunt mai profunde si mai numeroase, vor fi un sprijin real.

Viata profesionala

In 2017, munca, serviciul va vor tine “in priza”. In contextul profesional, viata sociala, relationarea, vor fi mai active si mai intense in raport cu viata privata. In acest context veti avea puterea sa dati curs ambitiilor dumneavoastra, fara a va teme de nimic. Venus va confera creativitate si veti avea in mod spontan idei extrem de novatoare. Veti avea capacitatea de a gasi solutii rapide, dar care pot sa para sefilor ierarhici cam prea radicale; veti cheltui timp lamurindu-i, argumentand cu detalii legate de lege. Schimbarile profesionale sunt favorizate intre aprilie si septembrie 2017; va fi benefic sa examinati fiecare detaliu in aceasta perioada.

Viata sentimentala

In acest an, viata dumneavoastra sentimentala se deruleaza atat ca o continuare in raport cu conceptia dumneavoastra despre dragoste, cat si ca modalitate de extindere a constiintei personale. Daca sunteti angajati intr-un cuplu stabil, partenerul/a poate sa va para mai ferm/a, mai combativ/a, mai energic/a, aceasta va poate face sa va pozitionati mai clar fata de felul in care el (sau ea) priveste viata. Gestionarea corecta a emotiilor este determinanta; puteti avea un conflict deschis, sau puteti face un compromis eficace si satisfacator pentru ambii; dumneavoastra decideti. Celibatarii vor avea o multime de intalniri si ocazii. Fiind numeroase, acestea vor creea un climat de expansiune senzuala. Libidoul crescut in anul acesta va ofera momente absolut pasionale. Cei nascuti in al 3-lea decan pot trai reintoarcerea unei vechi iubiri, care este posibil sa le tulbure perspectivele; ei trebuie sa analizeze situatia cu multa seriozitate si sa ia deciziile corecte si irevocabile. Puterea dorintelor dumneavoastra poate sa puna in umbra rationamentul; temperanta este cuvantul-cheie, care da cel mai bun rezultat.

Viata materiala

Finantele vor fi o prioritate de baza in acest an, mai ales in primele doua trimestre. Va ganditi sa faceti schimbari in modul de folosire a banilor; va fi “totul sau nimic”, ori cheltuiti fara masura, ca inainte, ori strangeti baierile pungii! Depinde numai de dumneavoastra sa faceti acest efort si sa economisiti. Daca mergeti prea departe cu risipa, va fi greu, daca nu chiar imposibil, sa mai redresati anul acesta finantele dumneavoastra. Cei nascuti in decanul al 3-lea vor lua in serios aceasta schimbare, investind in acest sens, pentru o viata mai buna. Familia va fi un bun sfatuitor in probleme financiare. Dar problema va pare, totusi, destul de complicata.

Vitalitatea

Forma fizica se afla in 2017 sub semnul lui Marte si in opozitie cu semnul dumneavoastra. Aceasta va prilejuieste suisuri si coborasuri ale vitalitatii, mai ales in primul semestru, dar care, din fericire, pot fi atenuate de Soare si Mercur. Dar tot trebuie sa fiti atenti la dieta dumneavoastra. In schimb forma psihica este stabila acum si va asigura un bun tonus moral, care va ajuta sa depasiti senzatia de oboseala. Din punct de vedere nervos veti fi mai vulnerabili intre mai si septembrie 2017. Pe urma, astrele va protejeaza si va permit sa va relaxati, mai ales prin somn. Alimentele prea prajite, arse sau prea crude va pot provoca probleme gastrice si intestinale.

Consiliere

Influentele venusiene va ofera oportunitati de dezvoltare, dar va pot duce la un nivel de reflectie interioara, care va poate incetini actiunile personale. Practic, vor deveni posibile multe schimbari si veti gasi aplicatii practice, care permit multe realizari. Daca nu veti fi lasatori, perseverenta va va permite sa treceti cu bine orice obstacol ivit in cale. De asemenea, nehotararea in privinta acceptarii ideilor altora, va poate face sa munciti dublu, ca si cum ati trai o viata dubla. Daca nu incercati sa va cunoasteti cat-de-cat, veti trai ca intr-un labirint – fara iesire… In mod absolut: trebuie sa va triati, sa va ordonati dorintele!

DOMENII FAVORIZATE in 2017: domeniul social.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Intelepciunea este stiinta vietii!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Sagetator – Pesti si la initialele (nume sau prenume) A, V, L.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®