In 2017, veti avea mai multe noi oportunitati decat in anul care a trecut. Se anunta deblocarea unor anumite situatii si in ciuda unei relatii tumultuoase, veti gasi miloacele de a va face propriul “joc”. Energiile martiene, in sextil cu semnul dumneavoastra, va stimuleaza energia pentru a munci mai eficient si pentru atingerea obiectivelor personale. Sunteti sustinuti si de Jupiter, care va faciliteaza viata relationala. Nu veti fi singur de-a lungul acestui an: vor fi multi acei ce va vor fi alaturi si va vor sprijini.

Viata profesionala

Activitatile profesionale (sau poate locul de munca) vor suferi modificari care va pot afecta organizarea personala. Vrand-nevrand, va trebui sa dovediti suplete, flexibilitate si capacitate de adaptare. Nu va puteti permite sa luati lucrurile prea usor, pentru ca se conteaza pe dumneavoastra sa faceti unele schimbari in echipa, in serviciu, sau in strategia si metodele dumneavoastra. Abia in septembrie veti beneficia de mai multa liniste, dupa modificarile respective. Nu refuzati aceste sarcini! Si, mai ales, nu va lasati influentati de unii care manuiesc bine vorbele, dar nu au abilitatile dumneavoastra (ca tare ii mai atrageti!). Nu va lasati pacaliti de aparente, bunul-simt al dumneavoastra este atu-ul cel mai tare.

Viata sentimentala

In acest an 2017, veti trai emotii sentimentale bogate in surprize si veti cauta in mod spontan relatiile de calitate, indiferent de domeniu si situatie. Veti iesi din rezerva dumneavoastra naturala, va veti exprima mai usor si va veti expune dorintele in mod spontan. Vor aparea noi dorinte la cei intre 37 si 48 de ani, dorinte destul de neobisnuite si mult mai mari ca in trecut. Cei care au in present un cuplu stabil, au mult de lucru pentru ca relatia sa evolueze in functie de aceste noi dorinte si noi tendinte interioare. Intre pudoare si dorinta de a spune tot ce doriti, veti gasi ajutor in dialogul adaptat la personalitatea perechii dumneavoastra, dialog cu nuante progresive, cu exprimare libera si reciproca, fara sa va temeti de reactia celuilalt/a. Marte, Uranus si Venus favorizeaza intalnirile neobisnuite; un cuvant in plus si ati terminat cu aceea persoana sau: va indragostiti fulgerator, la prima vedere. Orice este posibil. Celibatarii vor profita de viata, fara a se gandi la viitor, mai ales in prima parte a anului, caci intalnirile si relatiile stabile si durabile vor veni abia in toamna lui 2017.

Viata materiala

In 2017 aspectele material-financiare devin mai importante pentru dumneavoastra, mai ales in ceea ce priveste lucrurile utile, de baza in viata dumneavoastra. Copiii, scoala, casa, masina si altele aduc responsabilitatea pentru viitorul lor si veti fi axati mai mult pe confortul celor dragi, iar cerintele lor cresc odata cu trecerea timpului. Logica dumneavoastra va fi atu-ul cel mai important si va va permite sa rezolvati in mod spontan dificultatile practice de importanta minima, ceea ce va usura mult bugetul. Initiativele personale, vor fi mai profitabile, iar abilitatile dumneavoastra analitice vor reduce costurile inutile, ducand la cheltuieli facute cu intelepciune.

Vitalitatea

La inceputul lui 2017 veti avea un tonus energetic foarte puternic. In momentul actiunii, veti primi si energia necesara, ceea ce va impinge inainte cu curaj in tot ce priveste activitatile dumneavoastra; apoi, va relaxati. Faceti-va utili! Unii dintre nativi vor munci mai mult pentru a-si folosi energia, care se va stabiliza in iunie 2017. Era si cazul. In acest moment va trebui sa evitati discutiile aprinse si controversele de orice fel: nu sunteti de piatra si acestea va pot submina optimismul.

Consiliere

Impulsurile lui Jupiter aduc noi posibilitati sensibilitatii dumneavoastra. Sunteti in faza de transformare interioara, de expansiune a constiintei, cand obiectivele se schimba si, prin urmare, totul poate sa para cam vag. Aceste efecte se pot resimti in viata amoroasa si pot duce la un sentiment de nesiguranta, deoarece ati renuntat la vechile repere. Dar situatia este trecatoare si depinde numai de dumneavoastra cum veti depasi aceasta etapa. Deoarece sensibilitatea dumneavoastra a devenit mai acuta, veti observa mai usor ceea doresc ceilalti sa ascunda. Cat despre dumneavoastra, puteti depasi cu usurinta orice.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: finante – bani.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Pentru omul harnic nici o zi nu e prea lunga!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Capricorn – Pesti si la initialele (nume sau prenume) D, M, O.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®