Anul 2017 va aduce in vietile dumneavoastra un climat creativ, inspirat si productiv. Contactele in toate domeniile va vor fi favorabile, sansa va fi prezenta la datorie, cuvintele vor declansa declicuri in mintea dumneavoastra. In mod spontan, veti pune mai multa caldura si receptivitate in relatii, veti asculta mai mult pe ceilalti. Influentele astrale ale planetelor Venus si Saturn se aliaza contra propriilor tendinte de risipa. Perseverenta dumneavoastra se extinde si se amplifica, veti tine calea cea buna pana la capat; si daca sunteti decisi, veti fi incapatanati in urmarirea obiectivelor pe care vi le-ati propus.

Viata profesionala

In 2017 veti avea puterea de a incetini un pic ritmul activitatii profesionale. Aceasta va va permite sa va concentrati mai mult asupra punctelor care necesita reflectie, concentrare si o privire retrospectiva. Veti fi mai receptivi la cunostinte noi, la sinteze si combinatii diverse. Acest an va fi de bun augur, mai ales daca aveti o profesie legata de domeniul comercial; relatiile vor fi binevenite si pot face minuni, pentru ca dumneavoastra sa luati felia cea mare din “tortul comercial”. Pe masura ce va urmati constant obiectivele, viteza implinirii acestora se va mari. Nu ezitati sa-i sprijiniti si pe ceilalti.

Viata sentimentala

Dragostea va va parea mai mare, mai bogata in noi oportunitati anul acesta. Multi dintre dumneavoastra se vor angaja intr-o irezistibila poveste noua de dragoste, care le va permite sa inchida marea carte a trecutului celibatar si, mai ales, a constrangerilor asociate. Daca aveti ascendentul in semn de Apa sau Pamant, temperati-va nevoia de “inovatie” si acomodati-va cu relatia existenta. Dar daca sunteti un Gemeni adevarat, cu ascendant in Berbec, Balanta sau Sagetator, deschideti bine ochii! Aventurile romantice paroxistice, conexiunile electrizante va atrag in mod inevitabil, sunteti in cautare de senzatii noi, vreti sa vedeti propriile reactii in diverse situatii ale celor pe care i-ati cunoscut pana acum. Daca sunteti intr-o relatie instabila, a venit momentul pentru a transa situatia sau pentru a o redresa odata pentru totdeauna. Daca sunteti singuri/e, acest an va fi de bun augur, cu multe intalniri, aventuri si legaturi trecatoare, care vor avea un avantaj: acela de a va arata ca viata poate sa fie dulce! Daca sunteti intr-un cuplu stabil este recomandabil sa nu ezitati si sa vorbiti cu partenerul/a despre noile dumneavoastra dorinte, neobisnuite uneori, caci acestea pot sa apara oricand. Nu va mai ganditi ca poate va va judeca, veti pierde vremea degeaba; evitati frustrarile majore. Deviza dumneavoastra: Carpe diem (clipa trece).

Viata materiala

In 2017 finantele dumneavoastra isi vor stabiliza suisurile si coborasurile. Veti fi mai bine ancorati in proiecte pe termen lung, ceea ce va protejeaza de batai de cap de toate genurile, care va pot afecta bugetul. Nevoia de stabilitate este bunul cel mai de pret anul acesta; veti avea mai mult calm si rabdare cu persoanele de contact in acest domeniu. Este un an ideal pentru negocieri cu bancile si bancherii, cu creditorii si debitorii dumneavoastra. Aveti la dispozitie mai multa energie si resurse pentru a face fata problemelor banesti, avand posibilitatea sa va eliberati mintea de aceste probleme.

Vitalitatea

In 2017 beneficiati de bunavointa lui Venus si a lui Jupiter, ale caror influente contribuie la intarirea sistemului imunitar si rezistentei nervoase la diferitele capricii ale vietii. Prin urmare, veti experimenta in mod natural mai multa bunastare fizica, ceea ce se va reflecta benefic in starea moralului. Este momentul sa intelegeti ca toate indoielile dumneavoastra sunt nefondate, fiind doar rodul unui pesimism daunator la toate nivelurile. Organic, sunteti protejati; vitalitatea este buna intreg anul si se va consolida in octombrie 2017. Luati vitamine si oligoelemente, care acum se fixeaza mai bine in organism; profitati de asta.

Consiliere

Influentele saturniene isi continua calatoria in evolutia dumneavoastra interioara, combinate cu cele ale lui Venus. Eforturile vor parea mai putin dureroase, veti fi mai optimisti si mai spontani, va veti bucura mai mult de placerile vietii. Dar nu va relaxati intr-atat, incat sa lasati sa treaca pe alaturi sansele de succes. Sensul echitatii si echilibrului vor fi atu-ul anului pentru a armoniza viata dumneavoastra; ramaneti realisti. Veti avea ocazii sa va re-cunoasteti sinele, dar si sa va reamintiti trecutul; asigurati-va ca nu veti fi coplesiti de emotii, care nu sunt nicidecum la ordinea zilei.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: creativitatea.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Situatiile fericite iti aduc prieteni; necazurile ti-i verifica!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Scorpion – Varsator si la initialele (nume sau prenume) C, D, L

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®