In 2017, veti initia si veti trai schimbarile interioare care va vor facilita un drum mai usor spre implinirea proiectelor dumneavoastra pe termen lung. Va veti confrunta cu circumstante care va vor permite sa acordati ideile personale cu realitatile concrete, de care sunt legate direct. Este ocazia unor provocari interesante, dar si aceea de a va debarasa de conceptii gresite. Dupa reusitele din anul trecut, 2017 este momentul bilantului si al introspectiei interioare. Veti avea mai mult timp liber pentru a va bucura de placerile vietii.

Viata profesionala

In anul 2017, reinnodarea unor relatii profesionale trebuie avuta in vedere. Sunt de asteptat o serie de contacte, solicitari, schimburi, necesare pentru buna derulare a proiectelor dumneavoastra. Saturn aliat cu influentele lui Venus in semn prietenos, va atenua considerabil neplacerile din viata profesionala a nativilor Leu. Acestia vor avea multe facilitati, fiind sustinuti de colegi, de sefi si clienti, dupa caz. Este momentul sa cautati noi aliante profesionale, colaborari, cooperari si altele asemenea, pentru ca interesele comune sa va consolideze pozitia. Seriozitatea si fiabilitatea principiilor dumneavoastra vor sta la baza increderii ca veti avansa in indeplinirea proiectelor proprii. Si poate fi asa!

Viata sentimentala

In acest an, scade ritmul dragostei, castigand in profunzime. Veti avea mai mult timp sa va concentrati asupra partenerului/ei, precum si pe propria viata interioara si natura profunda a sentimentelor dumneavoastra. In primul trimestru, Jupiter, nu prea bine aspectat, va face mai doritori de placeri senzuale, ceea ce, pe langa placerea imediata, va pot face, de asemenea, sa intelegeti mai bine natura propriilor limite si pot aduce o mai buna cunoastere de sine. Daca va aflati intr-o situatie incerta, inca veti ezita, inca nu a venit momentul sa decideti; ci mai trebuie sa identificati, sa analizati avantajele si dezavantajele fiecarei alegeri posibile. Testele Destinului vor aparea spontan si veti judeca mai bine relatia cu partenerul/a in aceste situatii. Fiind celibatari, nu vor lipsi ocaziile de optimism si epicurianism. Daca sunteti angajati intr-o relatie de cuplu, veti viza reamenajarea “cuibusorului”, ceea ce poate coincide cu sosirea unui bebelus sau cu… conceperea lui. Ultimele doua luni ale lui 2017 se concentreaza pe viata sociala, care este legata de iubirea dumneavoastra. Este momentul organizarii sarbatorilor intre prieteni.

Viata materiala

In acest an, exista oportunitati financiare de care puteti profita. Veti avea facilitati pentru a creste veniturile si a reduce costurile; in domeniul financiar veti fi favorizati. Este momentul potrivit pentru a realiza un proiect. Actualele configuratii planetare va fac imuni la intuitii si impulsuri negative in privinta banilor: va faceti “luntre si punte” pentru cei care va iubesc. Pe de alta parte, chiar dumneavoastra va puneti piedica, avand o incredere prea mare, care poate duce la “suferinta buzunarului”, caci banii intra mai lent (dar intra!) si va trebui sa cheltuiti cu mai multa intelepciune.

Vitalitatea

In prima jumatate a anului 2017, energia fizica a nativilor Leu va cunoaste suisuri si coborasuri. Deoarece veti fi mai activi, energia musculara lasa de dorit. Nu fortati lucrurile; impulsurile astrale cer sa va concentrati mai mult pe viata interioara. Energia psihica, prezenta, va permite sa aduceti in prim-plan reactiile si modul cum actionati, iar in final sa va cunoasteti si sa va intelegeti mai bine nevoile reale. Trio-ul Saturn, Soare, Venus, va aduce revirimentul vitalitatii, in partea a doua a anului. Emotivitatea dumneavoastra crescuta va oboseste mai mult; nu va lasati antrenati in dispute sterile sau polemici inutile.

Consiliere

Influentele venusiene va aduc facilitati si putere in ceea ce priveste problemele financiare. De asemenea, este de prevazut succesul intr-o dragoste care a fost inainte prost gestionata. E gresit sa ramaneti rece la laudele exterioare: creativitatea si intuitia dumneavoastra sunt puncte-forte in acest an. Bucurati-va de facilitatile pe care le veti avea, pentru a va dezvolta in continuare si a va afirma. Impulsurile lui Mercur va inspira si va stimuleaza intelectul, va confera simtul proportiilor si al masurii; va veti opri la timp pentru recuperare si odihna.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: comunicarea.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Invata obiceiuri frumoase, ca sa te bucuri de onoare!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Rac – Berbec si la initialele (nume sau prenume) A, R, P.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®