2017 va fi un an benefic, aducand lumina in toate domeniile vietii dumneavoastra. Veti beneficia direct de influentele mercuriene, care va confera mult elan si energie de fond, care va vor permite concretizarea planurilor dumneavoastra de actiune si deblocarea unor vechi situatii incalcite. In afara logicii general acceptate, nu veti ezita sa vorbiti si despre ceea ce simtiti, despre nevoile si dorintele dumneavoastra. Creativitatea va va ajuta sa evitati problemele inutile si situatiile neplacute. Empatia si compasiunea dumneavoastra va aduc popularitate.

Viata profesionala

In 2017, viata sociala si profesionala va fi calduroasa si prietenoasa, iar caldura si prietenia va fac sa fiti utili. In diferite domenii de interes, viata va pune sanse diverse pentru a putea sa va indepliniti obiectivele. Multi dintre nativii zodiei Pesti vor primi incurajari, felicitari si multumiri. Nu va ascundeti satisfactia! Profitati de aceasta ocazie pentru a vorbi despre imbunatatiri, in lumina rezultatelor muncii dumneavoastra. Multi dintre cei care au profesiuni legate de comert, vor vedea o extindere pozitiva a domeniului lor relational. Problema este ca va trebui sa dedicati mai mult timp activitatii profesionale, mai ales in cel de al doilea trimestru. Tot ce este legat de formarea profesionala, studii, concursuri, va fi net favorizat. Puteti conta pe o performanta optima a propriilor capacitati si abilitati.

Viata sentimentala

Inca de la inceputul anului 2017, veti avea o viata afectiva mai dinamica. Multi dintre dumneavoastra vor simti dorinta de a experimenta noi activitati cu persoana iubita, de a schimba ambientul pentru a descoperi alte orizonturi, si pentru a-si cunoaste partenerul/a in imprejurari diferite. Felul dumneavoastra de a fi, jucaus, imbunatateste climatul emotional, facand mediul propice pentru dezvoltarea sentimentelor si emotiilor. Simtiti o nevoie intensa de dedicare, recunoastere si realizare amoroasa. In focul actiunii, nu veti avea prea mult timp de “curtare”, ceea ce va da prilejul sa constientizati capacitatea dumneavoastra de a improviza in domeniul sentimental. Daca sunteti angajati in cuplu stabil veti putea sa va impuneti proiectele, fara ocolis, caci persoana iubita va fi receptiva la temerile dumneavoastra. Week-end-urile in doi, escapadele romantice vor fi la ordinea zilei. Daca sunteti celibatari, veti avea sansa unor intalniri extrem de promitatoare pe termen lung si de a trai din plin instinctele senzuale, fara retineri.
Pasiunea, traiul bun si libertatea sunt in program.

Viata materiala

In anul acesta, contati pe un buget sigur. In general, veti avea control asupra aspectelor materiale ale vietii, veti lua decizii intelepte si, mai ales, le veti respecta, pentru a obtine rezultatele scontate. Daca decideti sa faceti economii, asta nu va parea chiar asa greu pe cat v-ati fi asteptat. Tranzactiile legate de locuinte, imobiliare si arte vor fi net favorizate, mai ales in prima jumatate a anului 2017. Dar, ca mai e si un “dar”… NU contati pe anturaj daca decideti sa economisiti, in caz contrar dezamagirea vi se datoreaza. Si, nu uitati: unele sacrificii ajuta fericirea!

Vitalitatea

In 2017 veti beneficia de energiile martiene pentru a va mobiliza in directia cea buna. De-a lungul intregului an, va bucurati de un dinamism eficient, de energie si o buna stare musculara. Numai dumneavoastra decideti ce faceti cu aceasta energie, nu o intoarceti impotriva dumneavoastra! Activitatile in slujba celor dragi vor fi la ordinea zilei, dar nu va lasati neaparat coplesiti de ele, pana la a uita de propria persoana. Prima jumatate a anului va fi pozitiva, benefica pentru schimbarea imaginii exterioare, a stilului vestimentar, a igienei de viata. Resursele psihice sunt in crestere, intuitia dumneavoastra va va surprinde. Veti avea nevoie sa luati contact mai des cu lumea exterioara, nu faceti o problema din asta.

Consiliere

Anul acesta veti fi mai receptivi ca deobicei, iar asta spune ceva. Puteti avea sentimente si temeri subiective, care va pot face sa deveniti oarecum pesimisti fata de realitatile vietii. Va fi util sa examinati serios situatiile, chiar retrospectiv, pentru a nu cadea in greseala. Influentele lui Uranus, combinate cu cele ale lui Marte aflat intr-un semn prietenos, va fac sa uitati de riscurile calculate si sa faceti lucruri dragi inmii dumneavoastra. Rutina nu este o reusita pe termen lung, nu o lasati sa se instaleze! Acesta este cel mai bun mod de a va stabiliza viata.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: transformarea personala.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Conteaza nu cine a inceput bine, ci acela care termina bine.
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Rac – Scorpion si la initialele (nume sau prenume) C, D, F.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®