Anul 2017 va ofera posibilitati interesante si diverse, importante pentru viitorul dumneavoastra in toate domeniile. Influenta lui Marte in semnul dumneavoastra arata clar ca trebuie sa dovediti combativitate si initiative pentru a dezvolta potentialul propriu si a avea succes. Multi dintre nativi vor trebui sa depaseasca modestia lor caracteristica, pentru a se face auziti, a face revendicari si a deschide un dialog. Nu ezitati sa lansati initiativele pe care le gandeati demult; incepeti, dar cu multa rabdare.

Viata profesionala

In 2017, locul de munca, activitatea profesionala si rolul socio-profesional vor fi in prim-plan, mai ales in primele trei luni. Munca propriu-zisa, problemele urgente si cerintele neprevazute trebuie avute in vedere, caci modul de organizare obisnuit va fi modificat temporar de prioritati diferite. Din fericire, va bucurati de energia necesara pentru a face lucrurile sa mearga si pentru a va motiva colegii. Pe de alta parte, este posibil sa incercati sa faceti prea multe si riscati sa va cam nedumeriti colegii fara sa va dati seama. Un fel de tiranie inconstienta risca sa va strice relatiile cu sefii ierarhici. Puneti-va energia in slujba depasirii nivelului de competente si va veti atinge obiectivele mai eficient.

Viata sentimentala

Dragostea este favorizata. Si asta nu e totul; dorintele dumneavoastra se vor radicaliza si veti avea tendinta de a le impune in mod natural, fara sa tineti seama de dorintele partenerilor. Inca de la inceputul anului 2017, simtiti nevoia de a trai urgent bucuriile vietii, ceea ce va arunca in bratele pasiunii. Multi se vor lansa intr-o relatie intensa, cu emotii puternice ca un vulcan in eruptie. Oricare ar fi situatia actuala, nu va lasati opriti de idei de vinovatie, sau lipsa de respect de sine, deoarece aveti o nevoie acuta sa va bucurati de placerile dragostei. Bineinteles, fara excese care sa va aduca prejudicii, ceea ce este posibil, mai ales daca aveti sub 44 de ani. Daca sunteti angajati intr-o relatie, feriti-va sa intrati in conflict cu sensibilitatea si retinerile celuilalt; mai degraba cautati sa vedeti diferentele dintre voi cu calm si cautati sa gasiti un teren comun. In orice caz, veti fi cei care readuc pasiunea in cuplu. Daca sunteti singuri, veti gasi acum numeroase ocazii pozitive, care va vor face sa evoluati si, in orice caz, va vor lasa amintiri intense. Intalnirile sentimentale sunt favorizate in mai si octombrie.

Viata materiala

Banii, resursele in general, vor fi pentru dumneavoastra in 2017, mijloace de a actiona mai usor ca deobicei. Chiar daca, prin natura nativilor, acestia sunt mai mult “greier” decat “furnica”, li se vor deschide noi oportunitati de investitii, dar care reprezinta un anumit risc. Multi se vor lansa in acest gen de cumparaturi. Sansa dumneavoastra in acest domeniu este faptul ca nu va lipseste indrazneala de a negocia ceea ce doriti si de a va asuma riscuri calculate, pe cat este posibil. Banii vin, in cea mai mare parte, din combativitatea dumneavoastra, care este in crestere in acest an 2017; veti face ore suplimentare sau veti lua si un al doilea job. Exista insa posibilitatea sa cam exagerati un pic, cerand si altora sa munceasca precum dumneavoastra, ceea nu este tocmai potrivit; strica unele relatii, mai ales pe cele profesionale.

Vitalitatea

Astrele spun ca energia dumneavoastra in 2017 nu va va dezamagi, dimpotriva! Influentele lui Marte, combinate cu cele ale Soarelui si ale lui Jupiter va confera entuziasmul care va stimuleaza in mod pozitiv metabolismul si va dinamizeaza. Un mic amanunt vine sa umbreasca aceste influente: ati putea cadea in lacomie si imbuibare, ceea ce, sa recunoastem, ar fi un pericol mai mic, fata de beneficiile pe care astrele vi le predestineaza. Sistemul muscular este in cea mai buna conditie si e timpul sa-l puneti la treaba; faceti sport, dar in mod progresiv. Veti avea facilitati si veti fi mai motivati sa va ingrijiti forma si aspectul fizic. Efectele vor fi pozitive, caci veti castiga in aplomb si siguranta de sine, pentru a va indrepta pe drumul cel bun spre implinirea obiectivelor.

Consiliere

In 2017, veti fi mai indrazneti, veti actiona si veti fi mai auto-exigenti in toate domeniile. Canalizati-va energiile in mod constructiv si rezistati tentatiilor oferite de anturaj. Nerabdarea poate vicia relatiile cele mai importante; cautati echilibrul intre responsabilitatile personale si ceea ce depinde de ceilalti. Mai mult ca oricand, sunteti autorul schimbarilor care au loc in acest an. Vi se recomanda sa anticipati cu atentie consecintele actiunilor dumneavoastra, luand in considerare posibila impulsivitate. Este absolut esential sa va stapaniti, pentru a va indeplini scopurile si obiectivele.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: serviciul si familia.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Intelepciunea se obtine nu numai prin varsta, ci si prin talent!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Taur – Capricorn si la initialele (nume sau prenume) G, S, V.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®